Πολιτική

Eξελίξεις στη ΝΔ! Ο Γιώργος Βλάχος ζητά την παραίτηση Γεωργιάδη - Βίντεο

Την παραίτηση από την Αντιπροεδρία της Ν.Δ. του Άδωνι Γεωργιάδη ζήτησε ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ανοίγοντας εσωκομματικό μέτωπο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για ατόπημα του κ. Βλάχου, η κίνηση του οποίου δίνει τροφή για εσωκομματικό πολέμοαλλά και για βολές από το κυβερνητικό στρατόπεδο προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Βλάχος ως γνωστόν πλασάρεται ως ακραιφνής καραμανλικός, με αποτέλεσμα η κίνησή του αυτή να αντανακλά απευθείας στον Κώστα Καραμανλή. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερωθεί για την κίνηση του πρώην συνεργάτη του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Βλάχος, που ήταν υφυπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης που έβγαζε τις τιμές των φαρμάκων -όταν η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη έφτασε τα 5,5 δισ.- μιλώντας στην ΕΡΤ ζήτησε την παραίτηση από την αντιπροεδρία της ΝΔ του Αδωνι Γεωργιάδη επί υπουργίας του οποίου η δαπάνη έπεσε στο 1,950 δισ. ευρώ  δηλαδή 3,3 δισ. κατ' έτος λιγότερα.

«Στην περίπτωση του Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν εκτός βουλευτές. Είναι ένα θέμα που φαντάζομαι θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος, γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή του προέδρου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμένα» ανέφερε.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Βλάχος ήταν αρμόδιος για τις τιμές των φαρμάκων, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά το όνομά του δεν βρίσκεται στην λίστα των εμπλεκομένων για την υπόθεση Novartis.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CXoWuaTSw94

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...