Αυτοδιοίκηση

Τον έσπασε στο ξύλο - Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Αναίτια επίθεση με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές καταγγέλλει ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Κυρίτσης από τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.

Σύμφωνα με το lamiareport, το απίστευτο αυτό συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της Agroinvest, στην αίθουσα «Τσαμαντάνη», στον Καραβόμυλο.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;».

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00' τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...