Ρωσία

Πυροβολισμοί στην πόλη Καζάν της Ρωσίας - Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες

Πυροβολισμοί με τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες αστυνομικούς και πολίτες σημειώθηκαν στην πόλη Καζάν της Ρωσίας, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων ατόμων, οι οποίοι άνοιξαν πυρ σε συγκρότημα κατοικιών.

Η ρωσική αστυνομία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του δράστη, ο οποίος άνοιξε πυρ και εναντίον των αστυνομικών μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο διέμενε, στοχεύοντας τους περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων και τραυματίες είναι άλλος ένας αστυνομικός και ένας πολίτης, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όσο για το δράστη, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχει πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...