Κόσμος

«Κράξιμο» από ρομπότ σε Τούρκο Υπουργό: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;» – Το «σβήσανε» (βίντεο)


Οι… ασυναρτησίες που λένε σε καθημερινή βάση οι Τούρκοι πολιτικοί είναι κάτι που αποδεδειγμένα ο κόσμος δεν αντέχει, όμως πλέον και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Κατά την διάρκεια επίσημης ομιλίας του Τούρκου υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Αχμέτ

Ασλάν για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του, του… την είπε: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;» ακουγόταν να τον ρωτάει έξαλλη η μηχανή!Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στην αρχή επιχείρησε να το… ξεπεράσει την αμήχανη στιγμή με… χιούμορ, όμως το ρομπότ, που ονομάζεται «Σανμποτ», δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα.

Ο Σάνμποτ είναι φτιαγμένος στην Κίνα, μοιάζει με ένα τρίχρονο παιδί στο μέγεθος και ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε στην Άγκυρα. Ενώ είχε πάρει το λόγο ο υπουργός και απηύθυνε την ομιλία του στο κοινό, ο Σάνμποτ ακουγόταν να λέει: «Μίλα πιο αργά! Δεν καταλαβαίνω τι λες! Τι είναι αυτά που λες;»!

Ο Ασλάν χαμογέλασε αμήχανα αρχικά, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε γέλια, αλλά τελικά δεν… άντεξε και ζήτησε από τους υπευθύνους να βάλουν το ρομπότ στο «Mute», στο αθόρυβο: «Αγαπητοί μου φίλοι, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό το ρομπότ πρέπει να μπει υπό έλεγχο, σας παρακαλώ, όποιος είναι υπεύθυνος ας κάνει αυτό που πρέπει», είπε.

https://www.youtube.com/embed/CJzBeotGmws?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...