Σκοπιανό

Επιμένει ο προδότης Γ.Μπουτάρης στη μετονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» : «Χάσαμε στη διαμάχη με τα Σκόπια - Πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις»



Επιμένει ο άθλιος Γιάννης Μπουτάρης να αλλάξουμε το όνομα Μακεδονία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης γιατί όπως λέει στη διαμάχη με τα Σκόπια χάσαμε και θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις. Μία στάση και μία θέση που μόνο προδότης μπορεί να την εκφράζει εν μέσω διαπραγματεύσεων για το θέμα της επίλυσης του Σκοπιανού.

Όλα ξεκίνησαν με τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο της συμπρωτεύουσας με τον δήμαρχο να τονίζει πως όλοι οι τουρίστες που προσγειώνονται στην Θεσσαλονίκη νομίζουν πως φτάνουν στα Σκόπια!

«Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε», είπε.

Σήμερα το πρωί, σε τηλεφωνική σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπουτάρης, δεν φάνηκε να μετανοεί, λέγοντας πως «χάσαμε στην διαμάχη με τα Σκόπια και θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις προκειμένου να μην ξύνουμε πληγές».

Ερωτηθείς εάν με τις τοποθετήσεις του δίνει πάτημα στους Σκοπιανούς στην διαπραγμάτευση να ζητήσουν περισσότερα είπε πως δεν περιμένει τους γείτονες να μας πάρουν την Θεσσαλονίκη, αλλά η Ελλάδα έχει χάσει πολλά τα τελευταία χρόνια από την διαμάχη με το όνομα.

Ωστόσο δεν διευκρίνισε τι ακριβώς έχει χάσει, αφού σε σχετική ερώτηση απάντησε εμμέσως λέγοντας πως η Τουρκία πλέον έχει προσεγγίσει τα Σκόπια που θα μπορούσαν να έχουν γίνει όπως είπε νομαρχία της Ελλάδος.

Επί της ονομασίας του αεροδρομίου πάντως ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει να δώσει σαφή απάντηση σχετικά με το εάν προτείνει επίσημα την μετονομασία του λέγοντας πως εάν τίθετο τέτοιο ζήτημα θα πρότεινε την ονομασία «Νίκος Γκάλης».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...