Αθλητισμός

Ασύλληπτα «μπουκέτα» σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Δείτε τι έγινε


Μπορεί ο αγώνας να ήταν ποδοσφαιρικός, ωστόσο με αφορμή μια άσεμνη χειρονομία που έγινε προς τον κόσμο δεν άργησε να μετατραπεί σε πυγμαχικό. Για να μην πούμε σε…αγώνα κατς!

Όλα ξεκίνησαν όταν ποδοσφαιριστής της Μπαϊα, σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και βρέθηκε μπροστά στην κερκίδα των οπαδών της Βιτόρια να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Αυτό ήταν! Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδα να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Μάλιστα αυτός που προκάλεσε το περιστατικό, ήταν και αυτός που έφαγε και τις περισσότερες.

Από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση τα πιο δύσκολα μετά ήρθαν για τον διαιτητή, ο οποίος αφού ολοκληρώθηκε η μάχη δεν ήξερε ποιον να πρωτοαποβάλει από το παιχνίδι με αποτέλεσμα τελικά αυτό να ματαιωθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο
https://twitter.com/Now__Football/status/965335927567650823?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...