Σκοπιανό

Σοκ! Εμπόδιζαν Ελληνες στα διόδια - Δεν τους άφησαν να φθάσουν Σύνταγμα - Ανακοίνωση όνειδος από τον Α. Τσίπρα - Κατηγορεί τους Ελληνες πατριώτες!

Απίστευτα όσα έγιναν σήμερα στο Συλλαλητήριο. Το παρακράτος σε συνεργασία δυστυχώς με την Κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία εμπόδισε χιλιάδες πατριώτες να φθάσουν στο Σύνταγμα. Μάλιστα οι διοργανωτές έκαναν έκκληση από τα μεγάφωνα να ανοίξουν οι δρόμοι. 

Όπως φαίνεται λοιπόν, κάποιοι δεν κατάλαβαν τι έγινε σήμερα, με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού να βγάζει μια απίστευτη ανακοίνωση.

Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι επισημαίνει το πρωθυπουργικό γραφείο στην επίσημη αποτίμηση του για το συλλαλητήριο της Αθήνας.

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί επίσης τους Σαμαρά και Μητσοτάκη ότι ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητηρίο και επικρίνουν εμμέσως τους εκαντονάδες χιλιάδες διαδηλωτές για φανατισμό και μισαλλοδοξία.

Αναλυτικά η επίσημη αποτίμηση του συλλαλητηρίου από τους επιτελείς του Μεγαρου Μαξίμου αναφέρει:  

«Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα. 

Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη. 

Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες. Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο ήταν όλες οι κεντρικές λεωφόροι γύρω από τη Βουλή, όπως η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν αδιάβατη από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ήταν 140.000, εκτίμησε που προκάλεσε θυμηδία. Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ