Σκοπιανό

Η «φωνή» των Ελλήνων θα ακουστεί στην «καρδιά» της Νέας Τάξης

«Η Μακεδονία είναι ελληνική» αναμένεται να ακουστεί στην καρδιά της Νέας Τάξης, δηλαδή του Ο.Η.Ε., τον Μάρτιο.

Η ελληνική ομογένεια φέρεται να είναι ενθουσιασμένη από την μεγάλη συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στα δύο συλλαλητήρια, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», επικαλούμενη δηλώσεις των εκπροσώπων των ομογενειακών ομοσπονδιών της Αμερικής, οι παράγοντες θα συναντηθούν, πιθανότατα στις 24 Φεβρουαρίου, για να συζητήσουν την διοργάνωση του συλλαλητηρίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην προαναφερθείσα εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος εκπροσωπεί 204 οργανώσεις και χιλιάδες μέλη, εκτιμά ότι πολλοί από τα 4.000.000 Ελλήνων που ζουν στις ΗΠΑ θα σπεύσουν να δώσουν το «παρών» σε ένα συλλαλητήριο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Δημοκρατία»:

«Όπως το 1992 χιλιάδες ομογενείς βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Αμερικής για την Μακεδονία μας, το ίδιο θα πράξουν και τώρα».

Στέλνει δε μήνυμα στους Έλληνες πολιτικούς που θα ψηφίσουν τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων τονίζοντας: «Θα απαξιωθούν ακόμα περισσότερο. Θα έρχονται στην Αμερική και κανένας δεν θα τους δίνει σημασία. Θα είναι ανεπιθύμητοι. Καμία οργάνωση δεν θα τους υποδεχτεί. Το συλλαλητήριο των ΗΠΑ θα είναι μεγαλύτερο σε παλμό γιατί οι ομογενείς έχουν ψυχή».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, εκπρόσωποι των ομογενών, το συλλαλητήριο της Αμερικής θα οργανωθεί τον Μάρτιο έξω από την έδρα (κακόγουστο κτήριο) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, άτυπη πρωτεύουσα της Νέας Τάξης.

«Ήδη έχουμε σχετικά αιτήματα από Έλληνες του Σικάγου, της Βοστόνης, του Χιούστον, της Καλιφόρνιας, του Λος Αντζελες»!

Αυτό υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής, Στέλιος Κυριμλής.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «οι ελληνικές κυβερνήσεις τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα για το θέμα και αδρανούν, με αποτέλεσμα τα Σκόπια αντί για θύτες να εμφανίζονται ως θύματα».

Όλα δείχνουν όμως πως επιτέλους ήρθε η ώρα η φωνή του Ελληνισμού να ξανακουστεί στα μήκη και πλάτη του πλανήτη. 

 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

 

el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...