11 τουρκικά πλοία με διαταγή επέμβασης στα Ίμια – Ενισχύουμε την άμυνα σε νησιά-Βραχονησίδες – Η Ιταλία στέλνει φρεγάτα στο «3»

Δημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2018, 6:21 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 13, 2018 στις 7:27 μμ

Σε εντατικές πολεμικές προετοιμασίεες προχωρά έστω και αργά η χώρα μας. Στις 14.45 oι Τούρκοι είδαν δύο ταχύπλοα, με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες να φεύγουν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω. 

Με αρμοδιότητα να κάνει επέμβαση αν χρειαστεί, βρίσκεται στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου ο τουρκικός στρατός, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

“Τα πολεμικά μας πλοία, οι αεροπορικές δυνάμεις μας και οι άλλες δυνάμεις ασφαλείας μας, ακολουθούν στενά αυτήν τη στιγμή τις εξελίξεις στην περιοχή, με αρμοδιότητα να κάνουν οποιαδήποτε επέμβαση χρειαστεί”, είπε συγκεκριμένα ο Τούρκος Πρόεδρος.

Η τουρκική Hürriyet, με άρθρο που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης, περιγράφει ένα… πολεμικό σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τα Ίμια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τις 14.30 το μεσημέρι υπάρχει μία συγκέντρωση πλοίων στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία είναι οκτώ, ενώ, πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, με την προσέλευση δύο πλοίων ακτοφυλακής και δύο ταχύπλοα, οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή φτάνουν τα 11 πλοία.


Όπως σχολιάζουν οι Τούρκοι, στις 14.45 δύο ταχύπλοα, με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες, έπιασαν την προσοχή των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω.

Στο άρθρο, που έχει τίτλο «Η Ευρώπη διάλεξε την πλευρά της Ελλάδας», παρατίθενται οι δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι το σκάφος του Λιμενικού το οποίο εμβόλισε η τουρκική ακταιωρός κοντά στα Ίμια, ήταν συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατόπιν αυτού, η Hürriyet σχολιάζει πως μετά το πρώτο περιστατικό, το οποίο σχολίασε και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ, Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση του κόμματός του, υπήρξε και δεύτερο. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται το τουρκικό λιμενικό απέτρεψε ελληνικό πλοίο που ήθελε να πλησιάσει στα Ίμια.

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Ιμια, τουρκική ακταιωρός χτύπησε με την πλώρη την πρύμνη του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης με τον κωδικό αριθμό 90 του Λιμενικού Σώματος, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ακίνητο. Το υπουργείο Ναυτιλίας υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται για εμβολισμό, αλλά για πρόσκρουση. Δηλαδή το τουρκικό χτύπησε από πίσω το ελληνικό, σαν να θέλει να το διώξει από την περιοχή! Το ελληνικό σκάφος βρισκόταν στο σημείο για περιπολία και είχε 27 άτομα πλήρωμα.

Η τουρκική ακταιωρός μετά το συμβάν απομακρύνθηκε προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το αρχηγείο Λιμενικού -και συγκεκριμένα το Κέντρο Επιχειρήσεων- ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών, για το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού περικυκλώθηκε από δύο πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής τα οποία περιπολούσαν γύρω από τα Ίμια τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Στο πλοίο του Λιμενικού προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η Ιταλία στέλνει φρεγάτα στο «3»

Υποτονική είναι η στρατιωτική αντίδραση της Ιταλίας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα σε σχέση με το ζήτημα του ιταλικών συμφερόντων πλωτό γεωτρύπανο Saipem 12000, το οποίο θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στο σημείο όπου η ιταλική εταιρεία ΕΝΙ θα πραγματοποιήσει την γεώτρηση στο οικόπεδο 3 εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

Σύμφωνα με άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας rebublika.it το οποίο αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα bankingnews το Ιταλικό Ναυτικό πρόκειται να στείλει νότια της Κύπρο για την προστασία και συνοδεία του Saipem 12000, την φρεγάτα Euro (F575) κλάσης Maestrale, η οποία ανήκει στην ΝΑΤΟική δύναμη Task Group 440.03 που συμμετέχει στην επιχείρηση “Sea Guardian” (12 Φεβρ-4 Μαρτ. 2018) στην Δυτική και Κεντρική Μεσόγειο.

Η φρεγάτα Euro (F575) είναι το πλησιέστερο Ιταλικό πολεμικό πλοίο στην περιοχή και εκτιμάται ότι θα μπορέσει να φτάσει σύντομα στο πλωτό γεωτρύπανο. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο κυβερνήτης του Ιταλικού πλοίου έχει εντολή να είναι έτοιμο να βοηθήσει και να συνοδεύσει το Saipem 12000, χωρίς όμως να προκαλέσει τα πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία και τα δύο υποβρύχια που βρίσκονται στην περιοχή.

Επιπλέον και αυτό είναι το πιο σημαντικό ο κυβερνήτης της φρεγάτας Euro (F575) έχει εντολές για να συνεργαστεί με την Ελληνική φρεγάτα Λήμνος (F451) και μια Ισπανική φρεγάτα, οι οποίες πλέουν στην περιοχή νότια της Κύπρου.

Η Ιταλική αντίδραση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στρατιωτικά υποτονική, αφού μπορεί το Euro (F575) να είναι το πλησιέστερο πλοίο του Ιταλικού Ναυτικού στην περιοχή, όμως η παλαιότητα του σκάφους το οποίο είναι 34 ετών και το οποίο πρόκειται να αποσυρθεί το 2020 δεν αποτελούν ένα δυναμικό μήνυμα προς την Άγκυρα.

Έντονο διάβημα για τα Ίμια από την Αθήνα προς την Τουρκία

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος, προέβη σήμερα σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Τούρκο ομόλογό του για το επεισόδιο στα Ίμια.

Όπως έκανε γνωστό το Υπουργείο Εξωτερικών «προχωρά σε έντονο διάβήμα διαμαρτυρίας, σε επίπεδο Γενικού Γραμματέα, προς την Τουρκία, σχετικά με επικίνδυνο συμβάν στην περιοχή των Ιμίων»

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό εμβολισμού Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος στην περιοχή των Ιμίων, από τουρκική ακταιωρό, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος, προέβη σήμερα σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Τούρκο ομόλογό του.

Παράλληλα, κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, από τον Γενικό Διευθυντή Πολιτικών Υποθέσεων, ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα.

Επικίνδυνα συμβάντα σαν αυτό, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είναι αποτέλεσμα της κλιμακούμενης και προκλητικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει αυξημένα τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία.

Η Τουρκία οφείλει να τερματίσει τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και τις πράξεις που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Πράξεις που υπονομεύουν την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα, που η Ελλάδα προασπίζεται και θα συνεχίσει να προασπίζεται.

«Αγρίεψε» η ENI: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ

Μετά τις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, ο αντιπρόεδρος του ιταλικού κολοσσού ΕΝΙ, Κλαούντιο Ντεσκλάζι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η εταιρεία από τις γεωτρήσεις.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται τέσσερις μέρες μετά την απόφαση της Τουρκίας να μπλοκάρει πλοίο με το γεωτρύπανο της ΕΝΙ στο τεμάχιο 3 της Κύπρου.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Ιταλίας ο πρόεδρος της ΕΝΙ Κλαούντιο Ντεσκλάζι εξέφρασε έκπληξή για το μπλοκάρισμα των εξορύξεων μέσα στην Οικονομική Ζώνη της Κύπρου από τα τουρκικά πλοία, σύμφωνα με το skai.gr.

Όπως είπε, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί σε αντίστοιχη εξόρυξη μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ δεν είχαμε καμία αντίδραση. Εκτίμησε πως η αντίδραση των Τούρκων έχει άλλα κίνητρα.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα, η διάφορα αυτή δεν αφορά εμάς αλλά την Κύπρο την Τουρκία και την ΕΕ και περιμένουμε να επιλυθεί», είπε.

Δυσαρέσκεια Αναστασιάδη για τις τουρκικές ενέργειες

Έντονη δυσαρέσκεια για την «προκλητικότητα της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Όπως τόνισε, «δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία ανάμεσα στο λαό», σημειώνοντας ότι οι χειρισμοί που γίνονται από την κυβέρνηση είναι αποτρεπτικοί της όποιας κρίσης.

Οι χειρισμοί μας, είπε, γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρξει ηρεμία στον τόπο και στην οικονομία.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν θέλησε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είπε ότι «η Κύπρος δεν πρέπει να ξεπεράσει τα όρια».

Σε ερώτηση για τη δήλωση εκπροσώπου της ΕΝΙ για την ποσότητα φυσικού αερίου στον στόχο «Καλυψώ», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ευαρέσκεια. Ωστόσο, επισήμανε ότι πρέπει να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι έως ότου ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα.

 • Assurbanibal

  Πολύ έκτακτο!

  • ΣτΚαβρος

   xD

  • Spyros Spyropoulos

   ΠΑΝΑΞΙΟΣ φιλε Ασσουρ!!!

 • Σθενέλαος
 • GrandRus

  χμμ διαβαζω πως Ρωσοι στρατιωτες σκοτωθηκαν απο Αμερικανικη επιθεση στη Συρια..ανεπιβεβαιωτη ειδηση

 • Βραδύνους ψηφοφόρος

  Όλο την ίδια είδηση για καινούργια βάζετε…

 • Spyros Spyropoulos

  Θα τους φαμε λαχανο…..μην μασατε!!!

 • American Kotal

  Ενδυναμωνεται σε ψησταρια ο εθνικος μας υπουργος, Παναρας Καμμενος.

  (ο πολεμος θελει προετοιμασια)

  https://uploads.disquscdn.com/images/26b87d89fbbba2c3842e1920179a582e594a28831ebc1ba3a5e923dbce3d864a.jpg

  • Spyros Spyropoulos

   Τουλαχιστον να παει χορτατος………..

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  τι έγινε Ω ρε παίδες; Γάλλοι,Ισπανοί,Ιταλοί στην Κύπρο και στα Ίμια μόνοι τους οι Τούρκοι….χαχαχα!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ EXOCET , HARPOON ,ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ…

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   να βαλουν κ κανα @τη μεσα…να λιγοστευουν σιγα σιγα..

  • Broken Arrow

   να ριξουμε τα ληγμενα πρωτα μη μας μεινουνε

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   άμα πληρώνουν οι πολυεθνικές συμφωνώ, μόνο που οι Ιταλοί λένε δεν είναι δικό τους θέμα!

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • American Kotal

   Φωναρα ο συναδελφος.

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΒΑΡΕΘΗΚΑ…….

  • Spyros Spyropoulos

   Κανε ενα Κιτ Κατ…..χαχαχα

 • American Kotal

  Ετοιμαζεται και ο Παγκαλος. Με τετοιο εκτοπισμα δεν περναει ουτε τουρκικη φρεγατα.

  https://uploads.disquscdn.com/images/d6798934e82b4817a44f58476f1a8140d6c09af04f8436fe34fba9f7a27a30f7.jpg

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   δημοκρατία των Σκοπίων

  • Spyros Spyropoulos

   Αναγουλα και εμετος!

 • © Proud to be Greek

  Θα είναι μακρυά η νύχτα απόψε.
  Θέλω να πώ σε όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη καλη δύναμη.

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   ……………………..

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
 • Μαυρος Καβαλάρης

  Τους σκισαμε τους τελειωσαμε μετα το ασυληπτο χτυπημα με το διαβημα ερχεται το φανταστικο ιταλικο ναυτικο με πληρη δυναμη, 1 φρεγατα.

  • American Kotal

   Θα στειλουν κι’αλλοι. Το ερωτημα ειναι το εξης. Πολυεθνικη δυναμη για να καθονται καλα οι τουρκοι?

   Ρε ακομα δεν τους βαρεθηκανε?

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Τι πολυεθνικη ρε κοιμασαι, μονοι μας παντα ημασταν και μονοι μας θα ειμαστε.

    • ΘειοςSAM

     Να δω πότε θα το καταλάβουν αυτό τα πολιτικά μας όντα .

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Ποια πολιτικα ρε εδω δε το χει καταλαβει το 80% του λαου.

    • American Kotal

     Μπαρμπα, για το συμφερον τους μιλαμε.

   • μαντροσκυλο

    μετα την την ολοκληρη φρεγατα της ιταλιας , ερχετε και ενα ψαροκαικο απο γερμανια

    • Μαυρος Καβαλάρης

     Φορτωμενο σαρδελα.

  • μαντροσκυλο

   μην ξεχνας και το χαστουκι της ευρωπης , τους ματωσε ο τουσκ

   • Μαυρος Καβαλάρης

    τρομερο…..

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Ο πανος ζει?

  • ΘειοςSAM

   ….στον κόσμο του .

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Που ναι ρε αυτη η υπεπατριωτικη ψυχη?

    • μαντροσκυλο

     τρωει την τελευταια του μπουκια ,γιανα μην χασει την δυναμη του και ερχετε

 • Θα πληρωσουν την ζημια οι τουρκοι η θα πρεπει να τους παμε στα ευρωπαϊκα δικαστηρια ;

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Θα καταθεσουμε μηνυση με διαβημα, θα τους συντριψουμε.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

  • Spock

   κανονικα πρεπει να μας δωσουν σκαφος αντικαταστασης μεχρι να βγει απο το φαναρτζηδικο το Γαυδος

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  Kurdish fighters destroy Turkish tanks in Syria’s Afrin — reports
  http://tass.com/world/989635

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  να μ ξεχασουμε κ τα κομμαντα μας…που
  θα τους «πνιξουν» ΟΛΟΥΣ! https://uploads.disquscdn.com/images/26df6c6b5643cfe88e9cd484346e4d894f0dd99d4f62db9ccf73ff05aa636424.jpg

  • Assurbanibal

   Αυτοί είναι με τους Τούρκους.

   • Spyros Spyropoulos

    Ειναι Οθωμανοι………..

    • ΘειοςSAM

     ..γιουσουφάκια είναι .,

     • 😈VLAD.. the impaler😈

      4χ4 ειναι..

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    αυτοι ειναι με το μιλι….

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ; …..ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ…….

    • Assurbanibal

     Είσαι γίγας!

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΜΟΝΟ 1.70 ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

     • American Kotal

      Πανω απο 1.70 ειναι γιγαντισμος.

  • American Kotal

   Κοιτα λαγνα ματια η μεσαια.

   Κουκλακι ειναι.

  • GrandRus

   φαντασου αυτον τι κανει καθε βραδυ…..να λικνιζει το κορμι του με κραγιον και φλοκια να ρεουν στα μουσια του…..

   https://emojipedia-us.s3.amazonaws.com/thumbs/120/emoji-one/104/face-with-open-mouth-vomiting_1f92e.png

   • Assurbanibal

    Κι εσύ βγάζεις γούστα…

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    για σημαδουρα καλος ειναι ο @λοςτου ετσι που ασπριζει.

  • ΡΟΥΠΕΛ

   ΣΤΟΙΣ ΠΙΤΤΕΣΣ

 • kriptia a

  Θα τραβηχτουν πισω χειμωνα κανεις δεν κανει πολεμικες επιχειρησης

  • μαντροσκυλο

   δεν υπαρχουν επιχειρησεις , μονο θερμα επεισοδια

   • ΘειοςSAM

    Λόγου χειμώνα θαρρώ .

    • μαντροσκυλο

     ναι να ζεσταθουμε

  • American Kotal

   Απο Μαρτη καλοκαιρι…

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Βλεπω ομως ρε τι ανωτεροι λαοι ειμαστε εμεις και οι ρωσοι ουτε κραυγες ουτε αντιδρασεις τιποτα τον πινουμε και στην υγεια μας ρε παιδια.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ… ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…..

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Για περιμενε, ποτε μη λες ποτε αλεξη εχουμε….

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΛΕΣ;

  • hotlak

   Φίλε μου σε παρακολουθώ και βλέπω πως «βράζεις» .
   Πίστεψέ με δεν είσαι ο μόνος , εδώ και όχι μόνο …

 • Assurbanibal

  Καλά ρε νεότευκτο πλοίο πήγαν και μας χάλασαν τα λαμόγια οι ζηλιάρηδες????

  • Γιώργος fs.

   Απαράδεκτοι οι ζηλιάρηδες !!!!!

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Ρε απερριψαν λεει το διαβημα μας οι τουρκοι, ειναι ποτε δυνατον ενα τοσο τελειο διαβημα?

 • Dionisos

  Θα φυγουν οι ιταλοι και θα χωσουν γεωτρυπανο οι τουρκοι στη θεση του!
  Εμεις απο το τρια θα παρουμε το μακρυτερο και πολλα ακομα!

  Αντε γεια!
  Που εισαι ρε Μεταξα μην πω κανα πιο συγχρονο και παρεξηγηθω!

 • ΘειοςSAM

  https://defencereview.gr/stathera-ke-methodika-o-tourkikos-klios-perikykloni-tin-ellada/
  Σταθερά και μεθοδικά ο τουρκικός «κλοιός» περικυκλώνει την Ελλάδα

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • προς το παρον μονο το ναυτικο τρεχει και οι αλλοι αγωνιουν,

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Το αφριν το πηρε ο αλλος ο καφρος η ακομα χαροπαλευει? Αρε να χαμε εναν αρxιδατο πολιτικο να βλεπες γλεντια.

  • ελα … ειπαμε σεμνα.

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Πως να το πω αλλιως ρε λαλακη?

    • «αν ειχαμε στιβαρους πολιτικους»…. κλπ κλπ

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

     • μη γελας ρε …:-)

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Αυτο ειναι φλωρικο δε εκφραζει αυτο που νιωθω.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αχαχαχαχχαχααχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Γιώργος fs.

      Έγραψες φίλε Λαλακη!!
      Πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα στους σχολιαστές.

    • Assurbanibal

     Ή μπορούσες να πεις αν είαμε πολιτικούς με βαριά στιβάρια….

    • LuckyLuke

     »Εαν ειχαμε εναν πολιτικο με ουμπαλα »

  • Ελλάς και μόνο!!!

   Άμα βγει που το εύχομαι σύντομα, κερνάω Ελληνικό στην Κωνσταντινούπολη!!!!

   • makis2105 .

    O ελληνικος καφές κανονικά ονομάζεται αραβικός-τούρκικος. Οι Τούρκοι τονε φέρανε στην Ελλάδα. Εγώ πχ όταν πάω σε καφενείο λέω φέρε μου έναν τούρκικο σκέτο και ο καφετζής που είναι γέρος κωνσταντινουπολίτης ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Αμα πάω σε καμιά καφετέρια που κάνει τη σερβιτόρα κανένα γκομενάκι με κοιτάει σαν το χάνο διότι δεν ξέρει ιστορία του καφέ.

    • Μαυρος Καβαλάρης

     Εισαι ή τον παριστανεις?

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
     ΜΟΚΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΟΚΚΑ ΒΑΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΙΟ ΓΚΑΤ ΝΤΑΜ ΙΤ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     Μακη με ψησανε τουρκικο μια φορα αυθεντικο,εχει διαφορα ,ειναι μασητος

    • Ελλάς και μόνο!!!

     Έτσι για να σου χαλάσω το όνειρο.Επειδή νομίζεις ότι δεν γνωρίζω είναι αραβικός και όχι τουρκοαραβικος.Τον λέω επίτηδες Ελληνικό επειδή γουστάρω.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      οι τουρκοι ολο τσαϊ πινουνε

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΦΛΩΡΟΙ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χαχαχαχα!!!!!!!!!σαν τ αγγλακια

     • Ελλάς και μόνο!!!

      Κουτσομπολες δεν είναι;ε αυτό τους αρμόζει!

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ειτε ετσι ειτε αλλιως παντα μας ανυψωνεις το ηθικο!!!!!!!!!!!!!!

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  21η Απριλίου Εμβατήρια και Δημοτικά Τραγούδια
  https://youtu.be/mCVCkbbL200

  • American Kotal

   Ααααχ, τι ρομαντικη εποχη.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  καλα οι ιταλοι για ψαρεμα ηρθαν;

 • Γατονι

  Περίμεναν ότι θα έρθουν πολεμικά από τη Γαλλία και την Ιταλία να καθαρίσουν. Αυτοί θα συνεργαστούν με τον νικητή. Μυαλό δεν βάζουμε.

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Πού είναι ο ρωθυπουργός της χώρας?… Ο πρόεδρος?….
  Ο τσίπρας μόνο διαγγέλματα είναι να βγάζει για να ονομάσουμε Μακεδονία τα τουρκοσλαυο-Σκόπια?…

  • Assurbanibal

   4-0

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Θα το διακόψω! Δεν περιγράφω άλλο…

  • μαντροσκυλο

   ο τζανακοπουλος ειπε, να μην ριχνουμε λαδι στην φωτια

 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  ΠΕΣΤΑ ΑΓΙΕ ΠΑΪΣΙΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Στημενα παιχνιδια για τους αφελεις:Οσο οι Αμερικανοι κλπ συμμορια σχεδιαζουν στο Κουρδικο τοσο η Τουρκια ωθειται προς δυσμας.Και το ΕΝΙ θα φυγη και η Ελλαδα θαμεινει με τα χοντρα λογια του Χονδρου και θα βαλει και την ουρα στα σκελια οπως στα ΙΜΙΑτην ΚΥΠΡΟ,τα ΣΚΟΠΙΑ(μια και ενδιαφερονται ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΚΑΜΙΝΗΣ-ΣΟΡΟΣ και Αμερικανογερμανοαλλοι)αλλα και Αλβανια.Ας ειναι καλα το Δογμα-Ελλαδος-Λυπρου-Αιγυπτου-Ισραηλ.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Εμεις γιατι δεν βγαζουμε Navtex;

  • Assurbanibal

   Δεν έχουμε πεταμένα λεφτά για ασκήσεις…

   • ntoumaniis

    ψευτικες

  • Γιώργος fs.

   Απουσιάζει τώρα ο Παναρας και έχουν πάρει θάρρος τα μεμετια !!

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Χτες ενα παλικαρι εδω δε θυμαμαι ποιος ειπε οτι απο τοτε που ηρθε ο ερντι αθηνα και ειδε απο κοντα τι παιζει με την πρωτη φορα αριστερα εκοψε αλυσιδα, ποσο δικιο εχει.

  • ntoumaniis

   να σαι καλα εγω το ειπα

   • Μαυρος Καβαλάρης

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ οσα και να σου βαλω λιγα ειναι, το κανω συνθημα.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    που να πεφτε και σε γκεϊ παρελαση ,θα χε κανει ντου κιολας

  • Γατονι

   Ήξερε από πριν αλλά τους είδε και από κοντά το μεγαλείο τους.

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Εκανε αυτοψια κατεθεσε και τουρκικη σημαια στο μνημειο των πεσοντων κυριως εναντιον των τουρκων και ακομα γελαει με τα χαλια μας.

 • Spock

  ολο γκρινια ειστε…..

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Ειμαστε ψυχραιμοι και δε ριχνουμε λαδι στη φωτια λενε οι τραγικοι, εμεις ριχνουμε λαδι στη φωτια, ερε τρελα. Η ΕΕ απευθυνε αυστηρη συσταση στον ερντι, χαχαχαχαχχα, πωπω τους γλενταει ο ποντιος. Ερντι αλλαξοπιστησε και ελα ανελαβε μας με τον στρατο που εχουμε θα φτασουμε στο βερολινο.

 • Διγενης ακριτας

  Oσο για τα 11 τουρκικα πλοια , δεν ευσταθει.

 • Assurbanibal

  Μετά απο ώριμη σκέψη και αφού συμβουλεύτηκα τα σχόλια των φίλων εδώ κατέληξα στο συμπερασμα πως θα πρέπει να βγάλουμε μια NAVTEX έξω απ΄τα στενά καθώς επίσης κι άλλη μία μέσα στον κόλπο της Σμύρνης και να πάμε εκεί να κάνουμε τους καμπόηδες.

  • ntoumaniis

   εγω μεσα ειμαι

  • Γιώργος fs.

   Πρέπει να αναλάβεις το υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!

 • American Kotal

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Δεν θα προλαβει να παρει S400 ο σουλτανος.
  Μαλλον θα μου τον δει πιο πριν

 • Hercules
 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ετοιμαστείτε

 • Γατονι

  Μόνο φαπες θα τρώμε όσο έχουμε στην κυβέρνηση ανεργους αφισοκολλητες. Μόνο Ελλάδα γινεται αυτό και σε κάτι άλλες χώρες τριτοκοσμικες, βενεζουελα Αλβανία Κούβα κλπ.

  • μαντροσκυλο

   θα το ρισκαρουμε φιλε , τι δεν καταλαβαινεις

  • Doctor

   Η Κουβα και η Βενεζουελα δεν θα αφηναν κανεναν

  • LuckyLuke

   O περιγελος της υφηλιου ,εδω και μια 10ετια ..

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Ο Αλεξης αμα δει τα σκουρα με τους Τουρκους θα παραιτηθει…στανταρακι

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Χλωμο εχουν μεγαλη τρελα με την καρεκλα.

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Αβυσσος η ψυχη του Αλεξη

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ??????

  • ntoumaniis

   σπιτια μας η δεη πηγε στα υψη

  • Γιώργος fs.

   ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ!

  • American Kotal
  • Assurbanibal

   1-0

   • εμμονη σου εγινε

    • Assurbanibal

     Λειτουργεί υποσυνείδητα ως διαδικτυακό και σχολιαστικό προληπτικό χτύπημα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ.
      ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΣΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΙΑ ΣΚΙ ΠΗΓΕ;

     • Assurbanibal

      Πήγε ν αγοράσει καραμπογια.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΡΕ ΤΟ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

 • Γιώργος fs.
 • ΘειοςSAM

  https://www.facebook.com/Filosofiess/photos/a.472105616168202.113359.343783165667115/1781919098520174/?type=3&theater
  ….και πιστεύουν κάποιοι ότι αυτοί θα σηκώσουν ανάστημα στον σουλτάνο ;

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ

 • ΘειοςSAM

  Παρά τα όσα κυκλοφορούν στον ηλεκτρονικό τύπο περί μεγάλης συγκέντρωσης τουρκικών πλοίων στα Ίμια, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ το οποίο παρακολουθεί στενά τη κατάσταση, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων βρίσκονται 3 πλωτά της τουρκικής ακτοφυλακής εκ των οποίων το ένα είναι το πλοίο που εμβόλισε το ελληνικό ΠΑΘ 090 ΓΑΥΔΟΣ καθώς και δύο πλωτά του Λ.Σ. Στη περιοχή δεν υπάρχει κανένα άλλο τουρκικό πλοίο παρά μόνον μια τουρκική πυραυλάκατος ανατολικά της Κω, εντός τουρκικών χωρικών υδάτων.

  Πρόκειται για τα τουρκικά πλοία TSGC 61, TSGC 313 και το TSGC UMUT. Στη Λέρο βρίσκεται η ελληνική κανονιοφόρος «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» η οποία και παρακολουθεί τη κατάσταση. Τα περί 11 τουρκικών πλοίων όπως μεταδίδουν ελληνικά ΜΜΕ με αφορμή το δημοσίευμα της τουρκικής hurriyet, δεν ισχύουν.

  https://defencereview.gr/imia-3-tourkika-plia-ke-dyo-ellinika/

  • Spock

   μας χαλας το σασπενς …

 • Assurbanibal

  Μικρέ φέρε ένα μόκκα πολά βαρύ και όχι…

  • μονο καπουτσινο και δεν εχω προβλημα.

  • ntoumaniis

   παρε 2-0

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΟΦΣΑΗΝΤ

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Εχει ενα φανταστικο ναυαρχο που λεει δε μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε και πρεπει να βρουμε τεχνασματα ΕΕ κλπ, κλαιω απο τα γελια, κοιτατε βρε γκιαουρηδες ποιους ειχαμε αρχηγους στολου.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ποιος τα λεει αυτα?

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Ενας ο προεδρος των ναυαρχεων ε.α στο Ε.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     για να δω…

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Εχει τελειωσει.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ακουσα τον μπουταρ που ειπε «χασαμε πρεπει να το καταλαβουμε» αλλο νουμερο,εχουμε γεμισει νενεκους

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ εχει τουν μπουταρ αγα τωρα,αν οντως ειπε τετοια ο ναυαρχος ντροπη του

    • Καπετάν Γαρέφης

     Κατι τετοιες μακακιες λενε συχνα (εδω και χρονια) οι του ναυτικου και οι πτεραρχοι εβγαζαν αφρους….

  • γελοιος ! Απλα και μονο γελοιος και το ξερει. ΓΙΑΤΙ αυτο που κανει (να λεει) ειναι εθνικη προδοσια και μειοδοσία.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ακριβως,απορω και εξανισταμαι που λεει τετοια πραγματα ανωτατος αξιωματικος

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΔΟΛΩΜΑ, ΔΕΝ ΚΣΕΣ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν λεμε τετοια πραγματα ουτε για δολωμα ουτε γι αστειο

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!συγκριση !!!!!!!!!!!!!!!

 • Αντύπα

  Εχει συνορα η θάλασσα και δε το ξέραμε;

  • εχουμε θαλασσα ;

   • ΘειοςSAM

    έχουμε σύνορα ;

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

     • ΘειοςSAM

      Μα αφού είμαστε ήδη …..στην χώρα μας .

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      έχουμε χώρα;
      1-0

    • να ρωτησω την Μπεττυ …

  • Γιώργος fs.

   Τετοιες ακακιες ελεγε ο Τσίπρας και τωρα κρυβεται !

  • Assurbanibal

   Έχουμε ξέραμε?

  • Mike

   Έχουμε Μακεδονία;

 • LuckyLuke

  Να επιστρεψουν να μας σωσουν κατα σειρα …. ο Αβουρις , ο Βουδας της Ραφηνας και ο ανθελληνας με το μουστακι Τζεφρει

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Δεν εχει το ξουρησε.

 • Αντύπα

  Μπράβο στη συριζοψεκασμένη συμμορία και τα ενστολα κομματοσκυλά της.Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ……..

 • edoellada .

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ…….ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ……….ΟΛΑ Τ ΑΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 • edoellada .

  • Μαυρος Καβαλάρης

   ΕΕΕΕΕτσι δωσμας πονο και λεω θα ρθει δε θα ρθει.

 • Hercules

  όποιος θέλει Ινδικό τραγούδι..να μου πει

  • conan

   xaxaxa

   • Hercules

    το άκουσες ?

    • Hercules
     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΙΝΔΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΩ;

  • Αντύπα

   ουουουου

 • edoellada .

 • Τασσος Κ.
  • Κωστας

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ!!!!
   ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ
   ((ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΥΚΤΑ!!!))….

 • ΘειοςSAM
 • ntoumaniis

  η ουασιγκτον λεει να ριξουμε τους τονους μπουαχαχαχα κατι μου θυμιζει

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   τονους κονσερβα ή φρεσκους?

   • sak_aek

    χαχαχαχαχαχαχααχ Χαραλντ είσαι σε τρομερή φόρμα φίλε χαχαχαχαχαχαχ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ποτε ποτε!χεχεχεχεχεχεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • edoellada .

 • Broken Arrow

  μολις σηκωθηκαν φ-16

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Τα δες?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

   • Broken Arrow

    τα ακουω κανουν απο επανω βολτες

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΣΒΗΝΕ

  • ntoumaniis

   νυχτερινη εχουνε καθε τριτη

   • sak_aek

    σωστός !!!!

 • Mike

  Το Παρά Λογικό και η ταπείνωση δεν έχουν όρια με αυτήν την κυβέρνηση

 • Αντύπα
 • Μαυρος Καβαλάρης

  Εχει και μπουταρη τωρα να δεσει τι γλυκο.

  • ntoumaniis

   πιωμενο?

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Γιατι υπαρχει χωρις?

    • ntoumaniis

     μολις ξυπναει τα πρωτα 3 λεπτα

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ….ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ………..

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    χαπακιας ειναι δεν πινει

    • sak_aek

     Τον πίνει όμως !!!!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      φαινεται,οποιος εχει δει τροφιμο ψυχιατρειου υπο την επηρρεια λιθιου ,αλοπερτιν κλπ καταλαβαινει

     • sak_aek

      χαχαχαχαχαχαχαχα

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;

   • ΘειοςSAM

   • BLAC PIT

    ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΠΡΩΞΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!..ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΝΟΩ!!!!..ΕΙΔΗΚΑ ΤΩΝ ΚΟΤΕΡΩΝ!!!..

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Κάποιος σε πρωινό θέμα εβαλε βίντεο με μπουτάρη-ροθτσιλντ…

 • ΘειοςSAM
 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Ο στρατηγικός σύμβουλος καρανίκας ετοιμάζει σκληρή απάντηση!

  • sak_aek

   Με φραπέ?????

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Θα τους πετάξει το σέικερ στα μούτρα. Με τον καφέ..

    • sak_aek

     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • LuckyLuke

  Τα ορφανα του Σταλιν , του Χρουτσωφ και του Μπρεζνιεφ κανανε καμια δηλωση για το θεμα ?

 • conan

  πρεσβη?ποιον πρεσβη.λογικα στο επομενο νθ

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Δίνεις τροφή για σκέψη….

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   αυτον με τα σοκολατακια

   • sak_aek

    Μας έκαψες χαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     για τετοια ειμαστε ,κανα σοκολατακι,κανα φραπε,δεξιωσεις….

 • Αντύπα
  • Hercules

   ..βλέπω τον Χίο …?

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • Hercules
 • ntoumaniis

  ξερναω μολις βλεπω καλογεροπουλου στο εψιλον

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Εγω να δεις φιλε, ελεεινη.

   • ntoumaniis

    καλογεροπουλου και μανδρου

 • μελανος αμνος

  ο χασκας ελπιδοφορος πατριωτικος ηγετης εβαλε το στρατιωτικο τζακετ?

 • 😈VLAD.. the impaler😈
  • γι αυτο σημερα Ανδρεα λεμε και κλαιμε.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Στα εθνικα ειχε @@.

    • 😈VLAD.. the impaler😈

     ΤΟΥΜΠΑΝΑ!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΣΥΧΡΑΙΜΙΑ

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Μπάλες …σανό είχε. Μπόλικες….Ακόμα κρατούν…

    • Καπετάν Γαρέφης

     Δανεικα απτην αμερικη;😊

  • LuckyLuke

   Αυτος θα τους ειχε πηδηξει …

   • ΘειοςSAM

    Ε μην κα΄νουμε και ήρωα ΤΟΝ ΜΛΚ …….

    • LuckyLuke

     Σε σχεση με τις καρικατουρες διαδοχους του , μοιαζει υπερ-ηγετης ο θαθαντρεου

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΣΕΦΕΒΓΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ

     • LuckyLuke

      Εσχωζζζζ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

     • LuckyLuke

      Ειναι παγκοσμιος ιος , εξαπλωθηκε απο το αμερικα !

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     στους τυφλους κλπ

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    πφφφφ…κωνωπες!

   • Καπετάν Γαρέφης

    Θαθαθαθα θαθαθαθαθαθαθα

    • LuckyLuke

     :))))) Eλληναρας , με τις ζειμπεκιες του τις ουισκιες του και τις γκομενες !

   • sak_aek

    Θα θα θα, θα θα θα, θα θα θα θα τους είχε κλάσει ο προδοταράς.

  • Peacemaker reloaded
  • ntoumaniis

   ΑΘΑΝΑΤΟΣ

   • Peacemaker reloaded

    ΠΕΘΑΝΕ…

   • Καπετάν Γαρέφης

    Εβραιος ψευδοτροτσκιστης προδοτης

  • Αντύπα

   ρητορική μίσους!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   ΜΕΑ CULPA!

  • sak_aek

   Κορυφαίος μ@λ@κ@ς ο Αντρίκος

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    ΙΕΡΟΣΥΛΕ!

    • sak_aek

     χαχαχαχαχαχαχαχα

 • Άμα συνεχίσουν έτσι τα μεμέτια έχουν το διάβημα στο ζωνάρι….

  • εχασες τευχη
   καναμε ηδη και ηταν σε bold και 16αρα γραμματοσειρα

   • Arial?

    • Andale Mono

     • αν και ο Κοτζιας μαλλον σε Comic γραμματοσειρα γραφει παντα
      το εχει μπερδεψει με το commie….

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΜΠΛΑΚ…..

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Όχι καρντιά μου. Σε Times New Roman ia είπαμε!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΠ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΗΤΑΝ

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Βγαίνει και σε κόλυβα???..

   • ΘειοςSAM

    χαχαχαχααχααχα

   • * edited* στο ζωνάρι
    Είσαι θεούλης γέροντα..

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     ‘Στώωωω!

 • Vassili Zaitsev
  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ…… Κ@Λ@……. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

 • Peacemaker reloaded
 • Αντύπα

 • Noonethere

  Τους σκίσαμε πάλι, μπήκαν στα χωρικά μας ύδατα, πήγαν να μας βυθύσουν και να μας σκοτώσουν, μας απειλούν δημόσια, λένε τα Ιμια τουρκικό έδαφος και μεις κάναμε διάβημα το οποίο φυσικά απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. ΕΛΛΑΔΑ το 2018

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Κ για να δειτε ποσο φιλαρακι ειμαι σας εχω κ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για αποψε!https://uploads.disquscdn.com/images/3a13ccc79feb2c5c6204e37bd2b25ddbcb86242ab388239889ff96790f738d4a.jpg

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Οι Τουρκοι εχουν μαζευτει στα Ιμια τοσα πλοια με τοσους στρατιωτες.
  Τι κανουν εκει;;
  Μαλλον τους στοχους μαζεμενους ολους μαζι.
  Πυραυλακια να ετοιμαζονται να βερεσουν απο μακρια και οχι πλοια.

 • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  Που ειναι η Ε.Ε τωρα ρε μλκσμενα?
  Που λέγατε οτι δεν χρειαζομαστε εξοπλισμους επειδη ειμαστε σύνορο της Ε.Ε, αι στο δι@ολο μλκες, που ειναι οι Ευρωπαιοι τωρα Τσιπρακο ρουφιανε, Πακη που ειναι η Ε.Ε?
  Γαργάρα τωρα νοπανα

  • LuckyLuke

   Γερμανικη Ενωση + ΜογγολοΟΡΚς = Αιωνια φιλια

   • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    μόνο οι Γερμανοι ειναι η Ε.Ε?

    • LuckyLuke

     Οι υπολοιποι καταντησαν δορυφοροι τους απο την ενωση των δυο γερμανιων και μετα..

  • Noonethere

   Οποιοι το πίστευαν πραγματικά αυτό ας, όχι οι στημμένοι, ας …..

 • conan
 • leftchickwing

  ΡΕ ΣΕΙΣ….ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΛΟΚ …ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥς ΦΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ .,,,ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΠΛΟΚ

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΑΡΑ…
   ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

   • leftchickwing

    κατά λαθος εγινε αλλα δεν ξερω τι θα γινει …
    κατσε να μπω να δω εάν ξεμπλοκαρε

    • 😈VLAD.. the impaler😈

     μη μασας..ΧΩΝΕ!!

 • μελανος αμνος

  τι ηγετης, τι ελπιδα για καλυτερο μελλον,αρκει να χασκουμε με αισιοδοξια

 • AIWNIA_PISTOS

  Βρωμιαρηδες το τελος σας ερχεται…Ξεδοντιασμα στο βρωμοσκυλο που γαυγιζει

 • Cookie

  Και επειδή θα στείλει η ιταλία μια φρεγάτα η τουρκία θα φοβηθεί και θα φύγει. https://uploads.disquscdn.com/images/83b41cc75ff6db1e060ae85919f9c4e3e7cfc8c7db18898a5275fb9da474dae0.gif

  • Koutroulis

   axaxaxaxaxa

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας
 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Ο πρωθυπουργός μας πού είναι????

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   Παιζει να ταξιδεύει για Βραζιλια

  • Peacemaker reloaded

   Βγηκε αμπελαλε…

  • ΘειοςSAM

   ……έχει συνέλευση το 15λες

   • Hercules

    αχχχααααχαχα

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΕΔΩ
   1-0

  • conan

   δεν πιστευω να την εκαναν απτην χωρα και εμεις ακομα να τους περιμενουμε?

   • «θα εχετε κυβερνηση και θα`ναι σαν να μην εχετε» ….. !!!

    • conan

     ξεκαθαρα

    • leftchickwing

     καταπλυκτικε συντονιστα δε μου αρεσει να γινομαι φορτικος αλλα θα θελα για άλλη μια φορα την βοηθεια σας .
     Ευχαριστω εκ τον προτερων

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ;

    • conan

     θα δειξει

    • sak_aek

     Μήπως το έμαθαν ο Τσίπρας με τον Καμμένο 3 ημέρες νωρίτερα και την έκαναν???

  • Enas Apolous

   Θα ψάχνει να βρεί πώς θα τα μπαλώσει χωρίς να θίξει και το φίλο του το τούρκο

  • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

   Είναι στα τέσσερα -όπως πάντα- και απολαμβάνει το οθωμανικό, που του προσφέρει ο Ερντογάν.

 • BLAC PIT

  ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ!!!….ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΕΠΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟΥ!!!!..ΠΑΡΑΚΟΥΜΒΙΣΗ- ΠΑΡΚΡΟΥΣΗ!!!!..ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΩΡΗΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕΜΕΤΗΣ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ!!!…ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ:<>!!!!…ΟΥΥΥΥ!!!..ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΓΕΡΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑ-ΔΟΥΛΕΣ!!!!..ΤΗΝ ΓΛΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΡΕΕΕ!!!..Ο ΙΣΛΑΜΟΜΕΜΕΤΗΣ!!!..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!..

 • Peacemaker reloaded
  • tindareo

   Πρέπει να είσαι μεγάλος μπαγλαμάς…δεν εξηγήται αλλιώς!!!

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο
  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Κάτι κινείται επιτέλους…

  • Peacemaker reloaded

   Προαγεσαι σε ναυκληρο…!

   • TheELLINAS1 .

    Άξιος άξιος !!!!

 • TheELLINAS1 .
 • BLAC PIT

  <>!!!!…ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ!!!..<>!!!!..ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ!!!….

  • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

   ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ …ΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΦΙΕΣΤΑΤΑ ΚΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΙ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ…ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ….
   ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ…

 • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

  ΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ….
  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ…
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ…
  ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΠΟΔΥΝΟ ΨΟΦΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΡΙΕΡΟΥΧΟΙ… ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….

 • Captian James

  Here IItalia, here Italia, bam bam boum, Ottomans!!!!!!!!!!
  We keep our Navy for the Swiss Alps and our enemies the Russians!!!!!!
  Another g$y Country!!!!!!