ΗΠΑ

Σοκ! «Εντολή σκοτώστε τον Ν. Τραμπ» - Ποιοι και γιατί τον θέλουν νεκρό - Ραγδαίες εξελίξεις

Δηλώσεις εντυπώσεων ή στοχευμένη πληροφόρηση; Σοκ προκαλεί πάντως η δήλωση του επί μακρόν συμβούλου του Αμερικανού προέδρου Donald Trump και ενός εκ των εξ απορρήτων του, Ρότζερ Στόουν που προειδοποιεί για το «σχέδιο C» που έχει έτοιμο το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ και δεν είναι άλλο από το να δολοφονήσει τον πρόεδρο, αν τα σχέδια Α και Β δεν λειτουργήσουν.....

Σύμφωνα με το New American, το «Σχέδιο Α» του Deep State (βαθύ κράτος) είναι η «διερεύνηση» που υπονομεύει την εικαζόμενη «ρωσική συμπαιγνία» από τον ειδικό σύμβουλο Robert Mueller, λέει ο Stone. Εάν αυτό αποτύχει, ο Stone πιστεύει πως πιθανότατα και σύντομα, το “βαθύ κράτος” θα κινηθεί στο "Σχέδιο Β". Στην ουσία, το Σχέδιο Β θα περιλάμβανε την προσπάθεια να πάρει την πλειοψηφία το υπουργικό συμβούλιο του Trump για να τον κηρύξει ακατάλληλο για το αξίωμά του. Αυτό θα επέτρεπε την απομάκρνυση του Trump σύμφωνα με την 25η τροποποίηση του Συντάγματος των Η.Π.Α. Αυτό το σχέδιο πρόκειται επίσης να αποτύχει, δήλωσε ο Stone. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, όμως, κατά τον Stone είναι το «Σχέδιο C», το οποίο μιλάει για δολοφονία του προέδρου.

Σε μια ευρεία συνέντευξή του στο περιοδικό The New American στο στούντιο της Φλόριντα, ο Stone πέδωσε πληροφορίες για τον Trump και για τους εχθρούς του και την τακτική τους.

Ο Ρότζερ Στόουν δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που βλέπει τοΝ Τράμπ ως στόχο του λεγόμενου “βαθέος κράτους” Ο Μάικ Άνταμς, υπουργός Υγείας, έχει πει ότι αισθάνεται ότι το βαθύ κράτος δεν φοβάται να επιτεθεί και να διαλύσει με πυρηνικά μια πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σκοτώσει το Τράμπ και να κατηγορήσει τη Βόρεια Κορέα για το αποτέλεσμα.

"Είναι ένα σοκ στο σύστημα", δήλωσε ο Stone,ο οποίος είναι μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα και ο οποίος, εκτός από τη μακροχρόνια σχέση του με το Trump, έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής βοηθός στους Richard Nixon, Ronald Reagan, στον Γερουσιαστή Bob Dole και άλλους. Σύμφωνα με τον Stone, η εκλογή του Donald Trump αντιπροσώπευε την “εχθρική ανάληψη του παλαιού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο τώρα ελπίζουμε να ξανακερδίσουμε στην εικόνα του ως κόμμα που αντιπροσωπεύει τον οικονομικό εθνικισμό, που σημαίνει ότι θέτουμε τα αμερικανικά συμφέροντα πάνω από τα παγκόσμια συμφέροντα, και επιβεβαιώνει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ως Αμερικανούς”

Ο Stone πιστεύει ότι το Deep State (βαθύ κράτος) θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον πρόεδρο όταν τα σχέδια Α και Β, που προαναφέραμε, αποτύχουν, κάτι που φαίνεται να είναι το πιθανό σενάριο.

"Έχοντας γράψει βιβλία για τη δολοφονία του Κένεντι, έχοντας επισημάνει την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν από ανθρώπους που συνδέονται βαθιά με την οικογένεια Μπους, νομίζω ότι το βαθύ κράτος έχει Σχέδιο Α, Σχέδιο Β και Σχέδιο Γ", ανέφερε.

"Γνωρίζουμε το Σχέδιο Γ. Το είδαμε στην περίπτωση του Προέδρου John F. Kennedy, ο οποίος είχε περάσει την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών και το Deep State για την Κρίση των Πυραύλων στην Κούβα και τον Κόλπο των Χοίρων” κατέληξε...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...