Κοινωνία

Ηλεία: Αλβανός παράνομος μετανάστης διακινούσε χασίς

Η μικρή ποσότητα χασίς -5,7 γραμμάρια- που είχε πάνω του ένας νεαρός Αλβανός, δεν ξεγέλασε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που τον ακινητοποίησαν στο Βούναργο Ηλείας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες στην περιοχή.

Άλλωστε, ο 21χρονος αλλοδαπός δεν θα απέφευγε την σύλληψη, τόσο για κατοχή ναρκωτικών όσο και επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα, όπως διαπιστώθηκε ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του. Ωστόσο, η έρευνα που έγινε στο σπίτι του έφερε στο φως οκτώ νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 613,3 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης σκόπευε να διαθέσει προς πώληση τις συσκευασίες με το χασίς. Έτσι, στο κατηγορητήριο που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, προστέθηκε και η κατηγορία της διακίνησης.

Τέσσερις συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα στη Λάρισα, όπου έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ένας τρίφτης, ένα μαχαίρι και 480 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση κοκαΐνης. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...