Πολιτική

Εισαγγελέας υπάρχει; Σοκ! «Ξεκοίλιασμα σε κάθε Χρυσαυγίτη» -Προτροπή σε βία από τον «Αστέρα Εξαρχείων»

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από την ομάδα καλαθοσφαίρισης του «Αστέρα Εξαρχείων». Ένα ακόμη «project» των Εξαρχείων, που λειτουργεί σύμφωνα με τους «αναρχικούς κανόνες» και «ανοιχτές συνελεύσεις».
Και η οποία ομάδα παίρνει κανονικά μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα. Και βλέπετε τι πρεσβεύουν και πόσο «περιγραφικοί» είναι στο τι θέλουν να κάνουν. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μιλά από μόνη της, δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το να ρωτήσουμε τις αρμόδιες αρχές, τόσο τις δικαστικές όσο και τις… μπασκετικές εάν είναι αποδεκτά τέτοιου είδους «συνθήματα»; Εάν θεωρείται ότι «προάγουν» το άθλημα; Γιατί αυτός είναι ο «πολιτισμός» που προωθούν οι άγριοι των Εξαρχείων και τους οποίους «προστατεύει» ο κρατικός μηχανισμός.

elora.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...