Κυβέρνηση

Απίστευτες αποκαλύψεις Ζουράρι: "Παρενοχλούν σεξουαλικά μπέμπηδες πολλές συναδέλφισσές μου"

Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε και αποκάλυψε πώς πολλές καθηγήτριες παρενοχλούν σεξουαλικά φοιτητές.

Συγκεκριμένα ανφερόμενος στην σεξουαλική παρενόχληση είπε:

«Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη! Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια τέτοια παραδείγματα. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας».

Για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών τόνισε:

«Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν!»

Για τη μοναξιά και τα μοναστήρια:

«Έχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες».

Για τη Βούλα Πατουλίδου:

«Η Βούλα Πατουλίδου είναι είναι ακριβώς αυστηρή και καταδεκτική, όπως ένας κίονας του Παρθενώνα. Είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. άγαλμα! Είναι κανών του Πολυκλείτου».

https://www.youtube.com/watch?v=o8J_b0-O53E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...