Πολιτική

Έμμεση παρέμβαση και του Σαμαρά για Σκοπιανό: Όχι σε όρο 'Μακεδονία'

Έμμεση παρέμβαση για το Σκοπιανό έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με την Πανμακεδονική Ένωση, δηλαδή τους εκπροσώπους των μακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο , που χθες είχαν δει και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η θέση των πανμακεδονικών οργανώσεων, όπως είπε η εκπρόσωπος των Ενώσεων Νίνα Γκατζούλη, είναι η εθνική γραμμή όπως διαμορφώθηκε από το Συμβούλιο Αρχηγών του 1992, δηλαδή όχι στη χρήση του όρου ‘Μακεδονία’ και των παραγώγων του.

Η κ.Γκατζούλη ρωτήθηκε τι τους είπε ο κ.Σαμαράς και απάντησε: “Οι θέσεις του ήταν ξεκάθαρες, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι”.

Με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε ένα έμμεσο μήνυμα κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία και επιμονής στην απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών του 1992.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...