Ελληνοτουρκικά

Έκτακτο! Το Τουρκικό περιπολικό «TCG Köyceğiz» κυνηγά η Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στο Φαρμανονήσι!

Το Τουρκικό Περιπολικό Σκάφος «TCG Köyceğiz» κυνηγά από την περιοχή των Ιμίων η Κ/Φ  «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  » του Πολεμικού Ναυτικού  που η σύγκρουση με την Τούρκικη Ακταιωρό φαίνεται οτι μόνο τυχαία δεν ήταν !

Το Τουρκικό Περιπολικό Σκάφος  ήταν στην Περιοχή κατά την διάρκεια του Επεισοδίου  με την Τουρκική Ακταιωρό και την Ελληνική Κ/Φ και κινήθηκε Βόρεια των Ιμίων ,αλλά  εντός των Χωρικών Ελληνικών Υδάτων !   

 

Πληροφορίες φέρνουν την Κανονιοφόρο μας να έχει πάρει απο πίσω το Τούρκικο Περιπολικό  ενώ την καλεί στον ασύρματο να εγκαταλείψει τα ΕΧΥ!

Αυτήν την ώρα το Τούρκικο πλέει με την Κανονιοφόρο κοντά Φαρμακονήσι  ….Στην αίθουσα επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού επικρατεί συναγερμός  με τον Α/ΓΕΝ να συντονίζει τις κινήσεις των Ελληνικών Πολεμικών που σπεύδουν στην Περιοχή !

http://veteranos.gr/ektakto-tourkiko-peripoliko-tcg-koycegiz-kyniga-kf-nikiforos-sto-farmanonisi/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...