Σοκ και δέος στο Μέγαρο Μαξίμου από τις εικόνες – 500.000 Ελληνες έστειλαν μήνυμα αντίστασης- Δρομολογούνται εξελίξεις

Δημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2018, 7:13 μμ

Σε καθοριστικό παράγοντα για την έκβαση των διαβουλεύσεων, που γίνονται αυτή την περίοδο για το Σκοπιανό, αναδεικνύεται, κατά τα φαινόμενα και παρά τις αντίθετες προσδοκίες της κυβέρνησης, η αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας σε έναν ιστορικό εθνικό συμβιβασμό και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους γείτονες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την σημερινή λαοθάλασσα δρομολογούνται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η σθεναρή αντίσταση της πλειοψηφίας των πολιτών σε μια επώδυνη συμφωνία εκφράστηκε πλέον και με το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων εβδομάδων, με τα οποία φαινόταν ότι η κοινή γνώμη δεν είναι έτοιμη να αποδεχθεί την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία».

Η τεράστια συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και διπλωματική σημασία. Και αυτό, γιατί επιχειρήθηκε να περιοριστεί η συμμετοχή, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την ηγεσία της Εκκλησίας, ενώ αμήχανα ήταν και κόμματα της αντιπολίτευσης, απέναντι στη λαϊκή κινητοποίηση. Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε, πέρα από κομματικές γραμμές, στέλνει έτσι ένα σαφές μήνυμα ότι δεν πρέπει να αγνοηθεί η ελληνική κοινωνία στη διπλωματική σκακιέρα και το πολιτικό παιχνίδι που έχει στηθεί.   

Η κυβέρνηση είχε αντιληφθεί προ ημερών ότι η κοινή γνώμη δεν είναι έτοιμη να δεχθεί, και στο μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας, μία υποχώρηση και γι’ αυτό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Από τη συνάντηση εκπέμφθηκε το μήνυμα ότι ο κόσμος δεν πρέπει να πάει στα συλλαλητήρια -ένα μήνυμα, όμως, που έπεσε στο κενό με εκκωφαντικό τρόπο.

Πολιτικοί αναλυτές αναρωτιούνται τώρα τι θα συνέβαινε εάν η Εκκλησία απλώς δεν έπαιρνε θέση κατά των συλλαλητηρίων -ούτε καν να αφήσει τους πολίτες να επιλέξουν ελεύθερα. Και κυρίως, αναρωτιούνται επιπλέον τι θα συμβεί σε επόμενα συλλαλητήρια, που σίγουρα θα γίνουν και ειδικά εάν συνεχιστούν οι προκλήσεις τόσο της γειτονικής χώρας όσο και του ίδιου του μεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος αποκαλεί ανερυθρίαστα τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες».


Και βεβαίως εάν αποδειχθεί από τις επαφές που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με την άλλη πλευρά, καθώς προετοιμάζεται να δει τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζάεφ σε λίγες ημέρες στο Νταβός, ότι είναι δεδομένη η χρήση του όρου «Μακεδονία» από τη γειτονική χώρα.

Άλλωστε, ο κ. Τσίπρας δηλώνει σήμερα σε συνέντευξή του ότι «δεν είναι παράλογο να εμπεριέχεται ο όρος «Μακεδονία» σε μία σύνθετη ονομασία, είτε με γεωγραφικό είτε με χρονικό προσδιορισμό, έναντι όλων, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως σαφές ότι κανείς δεν διεκδικεί εδάφη ή ιστορία άλλων λαών».

Το λαϊκό ρεύμα που αναπτύσσεται όμως μπορεί πλέον να εξελιχθεί σε κρίσιμο διαμορφωτή των εξελίξεων. Θεωρείται για παράδειγμα ακόμη πιο δύσκολο τώρα να αλλάξουν στάση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα ψηφίσουν συμφωνία για παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια.

Αλλά και άλλα κόμματα, όπως η ΝΔ, που τηρεί προσεκτική και ήπια στάση, είναι πιθανό πλέον να «καβαλήσουν» το «μακεδονικό» ρεύμα, που αναπτύσσεται και να απομονώσουν πλήρως την κυβέρνηση. Με ένα παλλαϊκό κίνημα κόντρα σε οποιαδήποτε υποχώρηση για το όνομα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθεί οποιαδήποτε συμφωνία και η κεντροαριστερά, που γενικά δεν απορρίπτει μία σύνθετη ονομασία άλλωστε.

Σε κάθε περίπτωση καθίσταται περίπου αδύνατη μία ενιαία γραμμή των πολιτικών δυνάμεων, έτσι όπως θα την ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου, για να επιλύσει το Σκοπιανό, που τόσο πολύ επιδιώκει ο κ. Τσίπρας μετά τη σχετική πίεση του αμερικανικού παράγοντα.

Την ίδια στιγμή, ακόμα μια αποκαλυπτική δημοσκόπηση για το πως οι Έλληνες «βλέπουν» τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Η πλειοψηφία των πολιτών ζητά να γίνει δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων και απορρίπτει όποια ονομασία έχει τον όρο «Μακεδονία».

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για την εφημερίδα Τα Νέα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται πως η ΠΓΔΜ θα έχει όνομα που να φέρει τον όρο «Μακεδονία». Και φαίνεται επίσης πως… στηρίζουν τη θέση του Πάνου Καμμένου για δημοψήφισμα σχετικά με το όνομα.

Όλα αυτά ενώ η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το ευρύ προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και φλερτάρει με την αυτοδυναμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει περισσότερες «ψήφους» στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός αλλά… χάνει από τον κανέναν!

Μοιρασμένοι είναι οι πολίτες που μετείχαν στη δημοσκόπηση για το αν υπάρχουν περιθώρια για κοινά αποδεκτή λύση. Το 50% απαντά θετικά αλλά το 44% πιστεύει το αντίθετο!

Όταν και αν βρεθεί αυτή η «κοινά αποδεκτή λύση», οι πολίτες ζητούν να αποφασίσουν οι πολίτες. Το 61% των ερωτηθέντων ζητά να γίνει δημοψήφισμα για το όνομα της ΠΓΔΜ και μόλις το 35% θέλει να ψηφιστεί από τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ του δημοψηφίσματος έχει τεθεί ήδη ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Επίσης, μόλις την Παρασκευή (19.01.2018) ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάρεφ δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει και τη χώρα του δημοψήφισμα για την όποια λύση υπάρξει.

Η οποία, σύμφωνα με τους Έλληνες που συμμετείχαν στην έρευνα, δεν πρέπει να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Η συμφωνία με βάση τις προτάσεις που έκανε πριν από μερικές μέρες ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς απορρίπτεται με συντριπτικά ποσοστά.

Είναι ενδεικτικό ότι την ονομασία «Άνω Μακεδονία» απορρίπτει το 78% των ερωτηθέντων (σε αντίθεση με το 18%). Το «Νόβα Ματσεντόνιγια» απορρίπτει το 77% (υπέρ είναι το 19%) και το Νέα Μακεδονία απορρίπτει το 82% (υπέρ το 15%).

 • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
  ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΙΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ….
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ….
  ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΛΗΜΑ…
  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙΣ….ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…..

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση ούτε δημοψήφισμα, σήμερα έλαβαν όλοι το μήνυμα και εντός ,αλλά κυρίως, εκτός Ελλάδος…το επόμενο θα είναι στο Σύνταγμα και εκεί θα το εμπεδώσουν μία και καλή

  • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

   ΜΠΑ …..
   ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ….
   Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΝΟΜΕΝΩΣ ΚΙ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ»
   …. ΚΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  ΜΠΡΕΕΕ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΚΟΣΜΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500μ Χ 1500μ = 2.250.000τμ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑ 4τμ (ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ) ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ 562.500 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΗΤΑΝ ….

   • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

    ΕΙΠΕ 90.000

    • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

     ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ….

     • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

      AAAAA

  • /Νώντας/

   δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και όσοι είμαστε μακρυά και δεν πήγαμε… αν γίνει κάτι, δεν θα είμαστε 500.000 αλλά 10.000.000.. ας το γνωρίζουν

 • GP
 • Γατονι

  Αριστερές κατσαρίδες ερχόμαστε

 • Τασσος Κ.

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!!!ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ,

 • /Νώντας/

  μην κάνετε κανένα λάθος κύριοι της Κυβέρνησης και δεχθείτε οποιοδήποτε όνομα με την λέξη Μακεδονία μέσα, γιατί σε 20 με 30 χρόνια, αν όχι νωρίτερα, θα μας αναγκάσουν να παραχωρήσουμε την Μακεδονία μας στο ψευδοκράτος τους οι μεγάλες δυνάμεις!

  προσοχή, γιατί ό,τι γράφει η Ιστορία, δεν ξεγράφει ποτέ!

  • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

   ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….
   ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ….
   ΑΠΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΗΣΜΟΣ ΜΑΣ…

   • /Νώντας/

    και εμένα η λέξη λάθος είναι διφορούμενη και αφορά εσκεμμένη ή μη απόφαση

  • I.Papadopoulos

   Καί τότε ἀδελφέ, θά εἶναι ὁ Τσίπρας γεροντάκι καί δέν θά ἒχῃ εὐχάριστα γεράματα…

   • /Νώντας/

    δεν θα θέλει όμως φαντάζομαι τα εγγόνια του και τα δισέγγονά του να σκύβουν το κεφάλι τους όταν μιλάνε γι αυτόν…

    • I.Papadopoulos

     Σωστά, ἀλλά ἲσως δέν ἐνδιαφέρεται (τώρα) γιά τά μελλοντικά του ἐγγόνια,
     ἀλλά τί γεράματα θά ἒχει προσωπικώς, ὁ ΙΔΙΟΣ;
     Οὒτε αὐτό τόν ἐνδιαφέρει;

 • /Νώντας/

  Μακεδονία είναι μόνο μια και είναι ελληνική, όπως είναι η Κύπρος μια και ελληνική

 • SPARTIATIS301
  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   μέρα με νύκτα

   • SPARTIATIS301

    ΑΚΡΙΒΩΣ!

  • ΙΩΝ 1942

   ΟΜΩΣ …ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΝΟ…ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ…!!!

   • SPARTIATIS301

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΔΕΛΦΕ..!

    • ΙΩΝ 1942

     ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ …!!!

     • SPARTIATIS301

      ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ!!
  Οταν σαςελεγα εγω να γινοταν το παρτι στο φραχτη….μου θελατε γκλαμουριες.
  ΑΠΟΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥΛΜΑΝ.
  Αφησαμε τον αλεκο να μας σωσει.

 • ARCO ARCO

  ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΙΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ ΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ….ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΤΕ Ο ΑΕΞΑΝΔΡΟΣ ? ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΛΗΜΝΟ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΙΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ=ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ 6 ΣΤΑ 12 ΝΜ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 12ΝΜ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΤΑΑΙΡΙΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 • /Νώντας/
 • Αντύπα

  Το πήραν το μύνημα οι συριζοψεκασμένες κότες!

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   ΟΧΙ

   Αλλά έρχονται τα λεγόμενα… »σανιδικά».
   Και λόγω εποχής…βρεγμένα._

 • ARCO ARCO
  • nikos(1)

   που να τρέχει ..τώρα!

 • Spyros Spyropoulos

  Εχουν σιγουρα θορυβηθει και γι’αυτο τα καναλια υποβιβαζουν το θεμα βαζοντας το πισω απο τον νεκρο στην Καμπουλ, τα επεισοδια με την πυρποληση του κτηριου που ηταν υπο καταληωη επι 15(!!!) χρονια και επιλεγοντας μετα μερικες κοντινες φωτο απο το συλλαλητηριο! Επικεντρωνονται στον Ανθιμο, την Χρυση Αυγη, τους Κρητες και τους Μακεδονομαχους με τις παραδοσιακες φορεσιες και συγκρινωντας το σημερινο συλλαλητηριο με εκεινο του 1992 λεγοντας οτι σημερα ηταν 90.000 και τοτε 1.000.000!!! Αλητεια πληρης!

  • nikos(1)

   δεν είναι αλήτες! ..προδότες ..πουλημένοι είναι!

  • Ταξίαρχος

   Τα είδες στον Άλφα;

   • Spyros Spyropoulos

    Ναι, και εφριξα!

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   απορώ με την υπομονή σου να τους ακούσεις

   • Spyros Spyropoulos

    Περιμενα μεχρι να τελειωσουν με το επιμαχο θεμα και μετα την εκλεισα….. η υπομονη ειναι πλασματικη………

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     από περιέργεια ε; χαχαχα!!

     • Spyros Spyropoulos

      Μου θυμησε εποχες δεκαετιας 80 επι παντοδυναμιας ΠΑΣΟΚ που για να ακουσεις για την ΝΔ επρεπε να περιμενεις το τελευται πενταλεπτο του ωριαιου δελτιου!!!

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      δημοκρατία έχουμε ;-)….

  • Γατονι

   Στην εποχή του Ίντερνετ δεν κρύβεται εύκολα τίποτα

  • firestormLouis
  • Βασιλική

   Η Χρυσή Αυγή φταίει γιά όλα.

  • dkanelogiannis

   Η ίδια αντιμετώπιση όπως τότε με το δημοψήφισμα. Έχει καταντίσει εμετικό πια. Είμαστε όμως η πλειοψηφία του 62% και κάποια στιγμή θα εκφραστούμε.

 • Γατονι

  Τρόμος στους συριζανελ

  • nikos(1)

   αλλάξανε ..πάνες!

   • firestormLouis

    Τους σταματησε η περιοδος

  • RED OR DEAD

   Τρόμος ατελείωτος μέχρι να τους ανταμώσουμε στα γουναράδικα…

 • ΙΩΝ 1942

  ΤΩΡΑ …ΟΜΟΥ …ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ …!!!

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  τι ελεγε καποια ψυχη;;
  οτι, «θα τους παρουν με τις πετρες;»
  ..ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟ Τ ΑΚΟΥΣΕΣ;;
  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….
  Μετο ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ..
  ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ!

 • Γατονι

  Φανταστείτε τον τρόμο τους στην ιδέα να πιάσει καμιά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με κανένα Φράγκο και να αρχίσει να γεμίζει τις φυλακές με κλεφτρονια-κηφηνες

  • O.A

   Δύσκολο ως απίθανο. Ζητάει ο φραγκος δημοψήφισμα για το θέμα της Μακεδονίας ενώ δεν θα έπρεπε καν να το προτείνει.
   Ουσιαστικά σπέρνει αμφισβήτηση με τρόπο πλάγιο εν μέσω πανηγυρισμών.
   Δεν τίθεται καν θέμα η Μακεδονία είναι Ελληνική ανήκει σε εμας.ΤΕΛΟΣ. Με το να προτείνεις δημοψήφισμα σημαίνει ότι υπάρχει αμφιβολία.Και άσε που θα το εκμεταλλευτούν απ έξω κατάλληλα όπως έγινε ξανα πριν λίγα χρόνια…

   Και δεύτερον κατά την ομιλία του άκουσε κανείς να λέει για την ξενοκρατια και την επιρροή αυτής στο ζήτημα αυτό?

   Τόσα χρόνια συνηθίσαμε σε πύρινους λόγους «πατριωτών»(σε εισαγωγικα) που στο τέλος απεδείχθησαν πυροτεχνήματα και στην χειρότερη το εισιτήριο τους για τα έδρανα της Βουλής…Ε και μετά τα ξέρουμε «κάναμε ότι μπορούσαμε και μπλα μπλα μπλα»…..

   Τ’ είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα!

   Υσ
   Για να μην το πολυκουραζουμε…Ένας ήταν ο Παπαδόπουλος,Ο μεταξάς κ.ο.κ…οι μελλοντικοί γιαλαντζί παπατζήδες που σε θέματα εθνικά, καλη ώρα ,περιορίζονται σε λόγους και απο την πίσω πόρτα ψάχνουν πολιτική στέγη καλό θα είναι να πάνε σπίτι τους….Γιατί μετά θα κλαίμε πάλι…..

  • Μαυρος Καβαλάρης
   • Harald Hardrada MERCYLESS

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • kost316 kost316

   Απο το πληκτρολογιο σου και στου θεου το λαπτοπ!!!!!

 • Τζιχαντοσθένης ο Πρέπωνας

 • Γατονι

  Τώρα στο σταρ παίζει 1ο θέμα την Καμπούλ

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   αφου μονο πακηδες βλεπουν ειδησεις.

  • Spyros Spyropoulos

   Το ιδιο εγινε και με τον ΑΛΦΑ στις 7!

 • Γατονι

  Πλήρως κατευθυνόμενα τα ΜΜΕ, προφανώς υπάρχει σύμπραξη της ελίτ με τους τσιπροκαμενους για το ξεπούλημα.

  • dkanelogiannis

   Απόδειξη πως είμαστε υποδουλομένοι. Κυβέρνηση, μμε και λειπές επιχειρήσεις εφαρμόζουν τις εντολές των πιστωτών εναντίων μας.

  • kost316 kost316

   Ξεπουλημα;;; τοτε θα επεμβει ο στρατος να το θυμαστε αυτο που γραφω

 • Noonethere

  Α και ένα τελευτίο, ρε ξευτίλες μέχρι και το ιντερνετ ρίξατε για να μην μπορεί να δει ο κόσμος??Ρε τα λεοφορία τα αφήσατε στα Μάλγαρα και άλλα στο καλοχώρι γι την ασφάλεια του λιμανιού???!!!!!Ρε ντροπές του ανθρωπίνου είδους λίγο τσίπα δεν έχετε ρε που βάλατε ηλικιωμένους να περπατήσουν καμιά δεκαριά χιλιόμετρα περίπου!! ¨Όλα όμως στον πάτο σας πήγαν ΟΛΟΙ ήταν εκεί μόνο για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μισό εκατομμύριο και παραπάνω κόσμος σας έφτυσε κανονικά.

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   τι έγινε με το διαδίκτυο ;

   • Noonethere

    Σε ‘οσους ήταν εκεί και είχαν δίκτυο συγκεκριμένης εταιρείας εκεί που ήμασταν εμείς τουλάχιστον είχε εξαφανιστεί το σήμα για κάνα 3ωρο τουλάχιστον. Επίσης δεν μπορούσες να μπεις στο νετ από αυτούς αφού δεν είχε σήμα. Αυτήν την εταιρεία την έχουν αγοράσει οι γερμανοί της Duetche telecom. Στα τοπικά μέσα έχει γίνει μεγάλο θέμα γιατί έγινε στα αλήθεια το ειδα που δεν είχε σήμα και ιντερνετ

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     ποια εταιρεία; βόνταφον ;

     • Noonethere

      κοσμοτε

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      μάλιστα, ευτυχώς δεν έχω σχέσεις με την εταιρεία …

     • Noonethere

      ούτε εγώ αλλά εντάξει αποδείξεις δεν έχουμε σίγουρα αλλά ήταν πολύ περίεργο, οι καιροί είναι πολύ πονηροί. Εδώ μπλόκαραν το πούλμαν στα διόδια των μαλγάρων και κατέβαζαν κόσμο στα σφαγεία στο καλοχώρι τι να λέμε τώρα

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτά είναι κόλπα που κάνουν οι νεοταξίτες χρόνια τώρα στα δικά τους πρόβατα

 • Γιώργος fs.

  Τα ζόρια ξεκίνησαν για τον μισό Μακεδόνα και το τσίρκο του !😆😆😆

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  τη μια η αποκαθηλωσ του «phylax» τους..
  κ απ την αλλη στα καπακια ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ!!
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ;;

 • Κυρ Μέντιος

  Ξεκινάω το ταξίδι της επιστροφής αδέλφια.
  Πολλη κούραση αλλά άξιζε τον κόπο.
  Με τον πιτσιρικά μου που θα κάνει κοπάνα αύριο.
  Ζήτω η Ελλάς.

  • Γιώργος fs.

   Εύγε!
   Καλή επιστροφή.

  • firestormLouis

   Ευγε !!Θα εχεις να το λες
   Οσο για τον πιτσιρικα η πιο αξια κοπανα !!

  • Μαυρος Καβαλάρης

   ΑΞΙΟΣ!

 • Γατονι

  Πήραν στο κυνήγι την αδερφαρα το Ζουράρι

  • Γιώργος fs.

   Καλά του έκαναν !

   • TheELLINAS1 .

    Δυστυχώς αδερφε δεν του κάνανε τίποτα του ξεκ ωλιαρη !

  • SHAKA_ZULU
   • Spyros Spyropoulos

    ΕΜΕΤΟΣ!!!

   • RED OR DEAD

    Τον φιλάει τον αράπη…;)

    • TheELLINAS1 .

     Λουμπινα του κερ ατά !!!

  • firestormLouis

   Θα ακουει Μακεδονια και μας μιλαει καλιαρντα

   • Γιώργος fs.
    • firestormLouis

     Καλα θα κανει να αποταμιευει γιατι η το εργον τελειωνη συντομως

    • Κωστας

     ΤΟ ΖΟΥΡΛΑΝΤΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΜΙΡΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝ!!!!!!!!!!

   • Δωριεύς

    Μπενάβει τὰ καλιαρντά ;

    • TheELLINAS1 .

     Αδερφε βλέπω είσαι γλωσσομαθής 😁😁😁

  • RED OR DEAD

   Αραπάδες ξαναμένοι ήταν;;;Χαχαχαχαχα!!!;)

 • Τασσος Κ.

  Oφειλω να ειμαι ειλικρινης και να πω οτι ο ΣΚΑΙ εδωσε της ειδησεις ποιο αντικειμενικα απο τους αλλους!

 • σιμπιού

  μην βρίσεται και πείτε κάτι κακό για τους αριστερούς φασίστες οι mod κανουν delete τα σχόλια…. τον παίζουν όλοι… πιο πολύ και από τους αριστέρους μου την σπάνε οι διαμεσολαβιτές σαν και αυτούς που τρέχαν σήμερα να προστατέψουν τον ζουράρι, άντε 5-10 bodyguards να έχει? οι άλλοι τι τρέχανε να ηρεμήσουν τα πλήθη? μήπως και του σπάσουν τα γυαλιά και βάλει μυαλό στα γεράματα?, καλά μου λένε φίλοι πατριώτες που γυρίσαν Ελλάδα από ΗΒ γιατί είχαν πήξει εδώ από τον πολυπολιτισμό, από έξω όλα φαίνονται πιο ελπιδοφόρα, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές μαριονέτες και ιδεοληπτικο-κοινωνικά πολυπρόσωποι… όπως και από παλιά ειδικά την περίοδο της απότομης ανάπτυξης 2001-2008 …. «από μακριά και όντως αγαπήμενοι» εδώ ισχύει απόλυτα, για όσους πατριώτες αντέχεται ακόμη μέσα στην Ελλάδα χίλια μπράβο και άξιοι!!!!

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   δεν υπάρχουν εδώ τέτοιοι που λες στην πρώτη σου πρόταση…

   • σιμπιού

    έχεις δίκιο μπερδεύτηκα στο pro όμως υπάρχουν http://www.pronews.gr/koinonia/662224_thessaloniki-ellines-ntymenoi-me-stoles-arhaion-makedonon-polemiston

    • σιμπιού

     μάλλον τελικά βούλγαροι το έχουν

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      εδώ και χρόνια αδερφέ :)

     • σιμπιού

      συγνώμη και πάλι για τους διαχειριστές του ιστότοπου

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      θα τους δεις να έχουν μια «σαρδέλα» δίπλα στο όνομα που να γράφει συντονιστής….

     • θα αλλαξω το δικο μου σε mod

  • Δωριεύς

   Βιάζεσαι νὰ κρίνεις καὶ εἶσαι ἄδικος…

 • Γατονι

  Πάντως πήραν το μήνυμα οι τσιπροκαμενοι και η λοιπή παρακμή ότι ο λαός είναι εδώ και ανά πάσα στιγμή τους γ…ει τα σπίτια και τις μάνες.
  Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με το λαο

  Φωνή λαού, οργή θεού

  • O.A

   Να ναι καλά το ίντερνετ….γτ τα παρουσιάζουν ως δεκάδες χιλιάδες….τους ετσουξε

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  κανενας απλυτος να μας πει τα νεα;
  τι εγινε τελικα;
  ΕΔΕΙΡΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;;
  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΗΤΑΝ ΕΞΩ…
  ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ!
  ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….

  • O.A

   Την έπεσαν σε γυναίκες….καταλαβαινεις.

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    μπαα κανα κατοσταρικο θα τους ζητησαν.

    • RED OR DEAD

     Αναρχοάπλυτες μαστούρες μια ζωή, σύντροφε…;)

     • 😈VLAD.. the impaler😈

      ρε αμα δεν εχουν τζουραρει ΠΑΣΟΚΑΡΑ εστω για μια φορα στη ζωη τους,τι γνωριζουν απο μαστουρα;

     • RED OR DEAD

      Πασοκομαστούρα μέχρι να πέσουμε σε κώμα σύντροφε!!!;)

 • nikos(1)

  προσωπικά θέλω να …….γλωσσοφιλήσω το ..παπατρεμούλι!!
  μη βρεθεί μπροστάμου! μέχρι τας Βρυξέλλας θα το ..πάω!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  βαλτε ρε νεο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!να γ@μηθουνε τα σκτα της αριστερας,να οργανωθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

 • TheELLINAS1 .

  Μόλις πριν λίγα λεπτά το βοθροκαναλο του αντένα προσπαθώντας να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο είπε ότι είχε πολύ λιγότερο κόσμο από το 92, ξεφτιλες !!

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας τι ρόλο έχουν τα ελληνικά ΜΜΕ

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    τοσα ξενυχτια εριξαν για τις αδειες ρε φιλος..

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     έχουν άδειες;

     • 😈VLAD.. the impaler😈

      ο παπας τι δουλεια μας λεει οτι κανει;

     • TheELLINAS1 .

      Αργοσχολος, με διπλωμα τεμπέλη !!!

     • TheELLINAS1 .

      Όπιο παιδάκι ήταν φρόνιμο και υπάκουο θα πάρει οι υπόλοιποι κακαλα !!

   • TheELLINAS1 .

    Φερέφωνα του συστήματος αριστεροκατσαπλιαδες διεθνιστές , κοπριτες !!!

   • kost316 kost316

    Ελληνικα καναλια;;;; καμια σχεση μονο τα επαρχιακα εχουν Ελληνικο προσημο τα αθηναικα κα τα δυο τις θεσσαλονικης m.tv ert3 ειναι ανθελληνικα ……επειηκως να μη πω τουρκικα

   • Stratus

    χωρίς να σε κοροιδεύω, τώρα το πήρες χαμπάρι, αυτό ξεκίνησε από τον ΔΟΛ και τον Σημίτη

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως

 • SHAKA_ZULU

  Και τι θα γίνει τώρα αν το δώσει αυτός?
  https://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2016/10/tsipras-2.jpg

 • ΙΡ

  Συγχαρητηρια!! σολους τους Ελληνες που συναντηθηκαμε ολοι μαζι στο μνημειο του μεγα στρατηλατη το αγαλμα απο κατω!!στην Θεσσαλονικη μας!!για να φωναξουμε ολοι μαζι την αληθεια που πανε να πνιξουν με καθε τροπο!!η ιστορια γραφεται με αιμα!!και οχι κυριοι απατεωνες με ψεμα!!ο Ελληνας εδωσε το μηνυμα του σημερα!και ηταν ανεπαναληπτο ηταν μοναδικη η συγκεντρωση!αποδειξαμε οτι δεν ειμαστε του καναπε…ενα τσαφ θελει ο Ελληνας και ειναι ετοιμος!μπραβο και παλι μπραβο σολους τους Ελληνες που τιμησαν το συλλαλητηριο!!

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Το «ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»..γιατι να παιζει μονο στα γηπεδα;
  ΑΥΤΟΙ;ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΩ;

 • ntoumaniis

  η ωρα που ξεκινησε το παρτι!!!η ωρα της πυρπολησης,των εαμοβουλγαρων
  https://pbs.twimg.com/media/DUFNQFDW0AABfNB.jpg

  • ArlekinPanakotas

   Την πεσανε σε κοριτσια 15 ετων επειδη κρατουσαν ελληνικες σημαιες…
   Αξιοι,τα βαλατε με ισοδυναμους.

   • ntoumaniis

    ποιος ρε?

    • ArlekinPanakotas

     Οι αναρχοι

     • ntoumaniis

      εκει που τους παιρνει σε 15χρονα κοριτσακια

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Πεσανε οι μασκες τους πια και οι πιο ηλiθιοι καταλαβαν ποιοι ειναι και τι εξυπηρετουν , λιγα τα ψωμια τους.

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Τα κουρελια ακομα τραγουδανε και δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλες νεκροθαφτες.

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodrh-epithesh-hlia-kasidiarh-gia-thn-makedonia-anthellhnika-skoupidia-tou
  μονο μ αυτους θα σκισουμε τα πανια που μας γμανε

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Τα μνημονια δε θελουν σκισιμο θελουν γραψιμο για να ανοικοδομησουν το ελληνικο κρατος προς οφελος του λαου και οχι των ξενων.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    πανι λενε οι …τανες τα μ….πανα

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Αποψε πεθανε ο διεθνισμος 40 χρονια σκατa στα σχολεια και οι ελληνες ακομα ειναι ζωντανοι και το δειξαν σημερα.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Ζητω! Ταυτισαν το συλλαλητηριο με τον εθνικισμο και η απαντηση του λαου ναι ειμαστε.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!γιατι εοναι ηπορεια μας δια μεσω των αιωνων που τι δειχνει

    • Stratus

     ακόμη πάιζουν ότι 40.000 πήγαν αλλά έχουν να ανανεώσουν το κομμάτι από της 2μμ για να μη πεις τίποτα.

     Το 1992/93 δεν θυμάμαι ακριβός ήμουν στη χρήστου λαδά για μια δουλειά βράδυ που γινόταν η πρώτη συγκέντρωση του Πα-σοκ με τον δεκαεξαβάλβιδο μόλις είχε βγει από το σέρβις
     Περίμενα ένα ρεμάλι που κάνει καριέρα στη τιβι και λέει σε ένα άλλο κάφρο «ρε έχει κόσμο» και βγάινει στο μπαλκόνι κοιτάζει και του λέει έχει.
     Όποιος ξέρει τι βλέπουν τα μπαλκόνια από εκεί καταλαβαίνει την ενημέρωση του κόσμου που δίνουν

   • ΣτΚαβρος

    ΖΉΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!

 • ntoumaniis
 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Βλεπω το μπεκρομπουταρη, να επιστρατευει ολες τις τρυπιες κ θεοχοντρες του πλανητη στο επομενο parade!!
  Πρεπει αυτη τη στιγμη να καθεται σε παγακια!!

  • O.A

   Σε κάνα μ…..λο θα ετοιμάζει το επόμενο διάγγελμα για τους κακούς φασίστες.

 • ΙΡ

  Ειναι απιστευτη η προπαγανδα που κανουν τα τουρκοκαναλα!

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Δεν βλεπω χρονια τωρα.

  • ntoumaniis

   το σκαι καλα τα πηγε να λεμε την αληθεια αλλα για τους λογους του..τωρα εβλεπα ειδησεις

  • Γατονι

   Τους βολεύει το ξεπούλημα

 • chris makis

  πειτε σε αυτο το αθλιο υποκειμενο που ακουει στο ονομα νιμιτς πως ειναι ανεπιθυμητος απο τον ελληνικο λαο.
  να παει στα τσακιδια..και ακομη πιο περα.
  και να παρει μαζι του αυτους που τον καλεσαν.νταβατζηδες δε γουσταρουμε αλλο.τις αθλιες και ανιστορητες αποψεις του να τις κρατήσει για τον εαυτο του.

 • Τασσος Κ.
  • Stratus

   Οι καναλάρχες είναι Χούντα φίλε ο πΣΥΡΙΖΑ από αυτούς πήρε το οκ για να κερδίσει τις εκλογές.
   Να θυμάσαι ότι επειδή πέρασαν πάνω από δύο χρόνια με την φασιστερά του πσυριζα και έχουν μάθει στην μάσα, για να ξανά δαγκώσουν θα συνθηκολογήσουν και όλοι όσοι κράτησαν αρνητική στάση με τον Αλέκση και τη συμμορία του

 • Γατονι

  Ξεβρακωθηκαν τα κανάλια και αυτοί που τα διοικούν. Έπεσαν οι μάσκες πλήρως. Ούτε τη Μακεδονία δεν σεβάστηκαν οι π….νας γιοί

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Τα τελευταια 5 χρονια εχουν πεσει σχεδον ολες οι μασκες καμια δικαιολογια πια για κανεναν μας.

 • ntoumaniis

  σε 2 καταληψεις γινανε ντου στην μια τους γγλυτωσανε τα ματ

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   στο δημαρχείο έπρεπε να εισβάλουν, για «εκκαθάριση»…

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Αλλοι μαλακeς και αυτοι αντι να κανουν τους χαζoυς.

 • ntoumaniis

  ΔΙΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥ!!!!ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Δωσε πονο!

  • Γιώργος fs.

   Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ξεκιναω επανασταση απο Κορινθια ,με τα φτωχα μου μεσα,απο αυριο μετην τσοπερ θα κυματιζει τεραστια σημαια Ελληνικη και με το γελεκακι μετο γνωστο συνθημα«εκ της κονεως μου αναναγεννωμαι»

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   και τον φοινικα φυσικα,με τα χερακια μου τον ζωγραφισα

  • SHAKA_ZULU

   Και τα ……’εργαλεία’…στη μπαγκαζιέρα……

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    εχω τα χερια μου και μια καλη λεπιδα,τιποτ αλλο

    • SHAKA_ZULU

     Σκουριασμένη να είναι!

     • Stratus

      ότι βρεθεί αν και προτιμώ άλλα κόλπα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      θα δεις σειρα απο αυριο θα γραφουν τα καναλια,ηδη μ εχουν στη μπουκα τα τσογλανια ,και δεν ειμαι γραμμενος ,οποιος με ζυγωσει θα τον στειλω

     • Δωριεύς

      ΝΙΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…..

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ξεκιναω πολεμο απο αυριο πατερα,τελειωσαν τα κολπα,τωρα οι Ελληνες διατρανωσαν την θεληση τους θα βγω απ το καβουκι μου αυριο το πρωϊ με την σημαια μου και το γελεκακι μου και θα τους προκαλεσω και οτι γινει,ταν ή επι τας,ηδη με τρεμουν,απο αυριο θα τους δειξω τι σημαινει ψυχη ΔΩΡΙΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      χαλαρά πατρίδα……

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      καταλαβαινω ,δεν ξερεις,θα δεις στα καναλια

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      Ω ρε μη με κάνεις να πάρω ντενουάρια, άραξε!!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μονο τα χερια μου φτανουν,και η λυσσα για τους προδοτες!απο αυριο θα μαθετε νεα μου!ξεκινησε η επανασταση!!!!!!!!!!!!!!!οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΕ!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !

 • ntoumaniis

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ!!!

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   αυτά δείχνει το κρατικό κανάλι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

   • Μεγάλη Ελλάδα

    Απο χθες το λέω οτι θέλουν να ταυτίσουν κάθε λόγο διαμαρτυρίας με φασαρίες και προβλήματα. Είναι επικοινωνιακό κόλπο.

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     έλα όμως που τα γνωρίζουμε τα κολπάκια τους!!!

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Ο πακιστανος μιλαει?

   • Stratus

    εγώ για σκοπιανό τον κόβω

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Αισθητή η απουσία των πολιτικών και των ιερέων. Εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Αυτό που φοβόσαστε πολιτικοί και λοιποί προδότες έρχεται.
  Ερχεται το τέλος μιας εφιαλτικής εποχής για τον ελληνικό λαό.
  Το πήρατε το μήνυμα.
  Ζει η αθάνατη ελληνική ψυχή που δεν υποτάσσεται στον ζυγό της δουλοπρέπειας.
  Σκουλήκια και υπάνθρωποι που θέλετε να μας ξεπουλήσετε για την καρέκλα σας μετρήστε απο τώρα την πορεία προς το τέλος της καριέρας σας.

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Προτιμω προς το τελος της ζωης τους.

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Η ονομασία για τα ψευτοσκοπια ειναι ενα το ονομα που θα εχουν ειναι
  πισωγλεντηδες ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

  • μαντροσκυλο

   AΡΧΙΔΟΝΙΑ να το κανουνε , να φτιαχουνε και αγαλμα τα αρχ*** μου και ειναι κομπλε

   • Γιάννης NovaDoctorofski

    xaxaxaxaxax

 • Γατονι

  Βλέπω να δίνει το Μακεδονία στους σλαβογυφτους ο Τσίπρας και να έρχεται έκρηξη και να ψάχνει ελικόπτερα μέσα στη νύχτα. Αν δεν πήρε το μήνυμα σήμερα κακό του κεφαλιού του αυτός και οι υπόλοιποι αβάπτιστοι

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Μετά το σημερινό αν το δώσει πάει γυρεύοντας για επεισόδια.

  • Δωριεύς

   Ἀκολουθεῖ ἡ ΑΘΗΝΑ….

 • Γιώργος fs.
  • ΣτΚαβρος

   Ε όχι και την καρέκλααα

 • chris makis

  ενα μεγαλο μπραβο στους ελληνες της μελβουρνης που ξυλοφορτωσαν τις μαιμουδες…εβαλαν και στις τσεπες εμαθα..

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   καλά τους έκαναν!!!

 • RED OR DEAD

  90000 ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΆΤΕ ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ ΠΑΛΙΟΤ0ΜΑΡΑ!!!

 • Γατονι

  Τα πράγματα είναι απλά η σηκώνουμε κεφάλι και ερχόμαστε σε σύγκρουση με την εξουσία και τις ελίτ που την αβανταρει η μας τρώνε όλους και μας ανταλλάσουν με λαθρομετανάστες, κάνουν τα παιδιά μας γκέι και πουλάνε τη μισή Ελλάδα για να επιβιώσουν αυτοί και ο στρατός τους από αβανταδορους

 • SHAKA_ZULU

  Θα λένε ότι θα είναι 90.000, αλλά θα είναι ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ.

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Η συγκεντρωση σημερα..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ…

 • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  GAMIMENOI ROYFIANOI KANALARXES, OLA TA PORNOKANALA EPAIKSAN 30″ ή KAI LIGOTERA TO SYLALYTHRIO, MILISAN GIA MERIKES XILIADES KOSMOY, 8A ER8EI H SEIRA SAS ROYFIANOI PRODOTES! βραζει ο κρατηρας του υφαιστειου και θα ξεχιλησει η λαβα, μαντεψτε τι θα γινει με την λαβα

 • SHAKA_ZULU

  Αν δώσει το όνομα……..εντός 12 ωρών έχει ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΛ-ΡΑΙΧ……………..(και τα εργαλεία….)…..

 • Αντύπα

  • SHAKA_ZULU

   Ε φυσικά και τρέχει. Δεν ήταν μαύροι 250 κιλών και ύψος 2.10…..

  • ΣτΚαβρος

   Τα @@ ασφαλιτάκια τα βλέπεις ;

 • SHAKA_ZULU
 • Sakis Nikolaou

  ειναι αναγκη παραυτα συσαουρωθουν οοολοι οι ~Ε,Ασε κο9μα σωτηριας !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Τα τσοντοκαναλα τωρα τελευταια εχουν αρχισει νεο ντεμαραζ με τουρκικες σειρες ειμαι ετοιμος να τη ξηλωσω και να την πεταξω απο το μπαλκονι. Καλα αυτες οι γυναικες δε νιωθουν καθολου.

  • SHAKA_ZULU

   Η τιβι είναι ΜΟΝΟ για ταινίες και κανα xbox. Μ Ο Ν Ο.

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Μονο ταινιες και για μονιτορ σε υπολογιστη.

  • TheELLINAS1 .

   Πραγματικη ξεφτίλα , προδότες !!!

 • ntoumaniis

  ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ ΩΩΩΩΩΩΩ !!!ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ!!

  • SHAKA_ZULU

   Ο άλλος προς το τέλος, που σήκωσε μπουνιές και φώναξε ‘φύγετε ρε’……………….ξέρετε τώρα έτσι?…….μην τα λέω…

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Ειναι νιντζα?

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     χαχαχααααα!εε ξυλο που θα τρωγανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • TheELLINAS1 .

   ΧΑ ΧΑ ΧΑ βουντού , βουντού σχοινί , σχοινί , στήσιμο στα 6 μέτρα !!!!!!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Τα λεωφορεία τα πετροβόλησαν …
  Τα σταμάτησαν στα διόδια & καθυστέρησαν πάρα πολλούς…
  Λύσσαξαν με βροχές & επιθέσεις κουκουλοφόρων, από την αρχή της βδομάδας …
  Τα drones απαγορεύτηκαν να μεταδώσουν εικόνες στο internet …
  Τα ΜΜΕ άλλα υποτίμησαν & άλλα απαξίωσαν να μεταδώσουν πλάνα & νούμερα …

  Όμως ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Πολύς κόσμος ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ …
  Πολλοί ιερείς ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ …
  Έλληνες που διαδήλωσαν σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ …
  Πολλοί ναυτικοί των ρυμουλκών, του λιμενικού, των ψαράδων ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ …
  Πολλοί που τους ψήφισαν & μετάνιωσαν ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ …

  Τώρα ξέρουν -οι μέσα & οι έξω- ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο …
  Τώρα ξέρουν ότι δεν χαρίζουμε Ιστορικές Ονομασίες, τα σπίτια μας, την ψυχή μας …
  Τώρα ξέρουμε ότι δεν έχουμε πλέον την δικαιολογία μεταξύ μας να λέμε ότι είμαστε λίγοι …

  ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΜΕ ΠΑΝΈΤΟΙΜΟΙ ,,,,,,,,,,,,,,,, Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΌΣ !

  https://uploads.disquscdn.com/images/19859386771c35d57d72916cb759473e130911ec2c3e0e022c2140b274999d23.jpg

  • Βασιλική

   Η αλήθεια έχει τήν κακή συνήθεια νά βγαίνη πάντα στήν επιφάνεια.

 • Γεράσιμος Σωτηρίου

  Αυτό που έγινε πλέον σαφές είναι ότι
  η βουλή η κυβέρνηση και ο ΠτΔ δεν εκφράζουν πλέον τον Ελληνικό λαό αλλά κάποιους άλλους. Το ερώτημα επίσης είναι τί τους έχουν τάξει αυτοί οι άλλοι.

  • nikos(1)

   είναι πολλά τα ..εβρά!

  • Γατονι

   Πολλά λεφτά (6 μηδενικά) εξασφαλισμένο μέλλον και σίγουρη και εύκολη διαφυγή αν ζορισει η κατάσταση.

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Μερικοί έχουν πρόβλημα μετά απο τόση πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί. Τους χρησιμοποιούν και μετά θα τους πετάξουν σαν στιμμένες λεμονόκουπες.
   Τα μεγάλα κεφάλια έχουν πάρει πολύ χρήμα. Μόλις γίνει κάτι θα εξαφανιστούν.

  • Filmer Link

   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ @ ΡΧ! ΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Και τι ποuστριλικια και τι σκονες πινουν.

   • Μεγάλη Ελλάδα

    Ναι είναι και μια κατηγορία που είναι χωμένοι μέσα στα σκ… και καλα λες αυτούς πρέπει να τους χειρίζονται με εκβιασμούς.

  • Βασιλική

   Οι περισσότεροι από δαύτους είναι εκβιάσιμοι.

  • TheELLINAS1 .

   Καρέκλες , καρέκλες , καρέκλες , καρέκλες ,καρέκλες !!!

 • Δωριεύς

  Δὲν βλέπω ΕΛΛΗΝΕΣ νὰ σχολιάζετε τὴν ἀγάπη τοῦ κόσμου γιὰ τὸν ἀξιότιμο ΠτΔ…

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Που τον θυμηθηκες?

   • Δωριεύς

    Εἶναι μιὰ π#####ρα, μὰ τὶ π@@@@@@ρα….

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   και το γιουχάρισμα στην δήμαρχο!!!!

  • Βασιλική

   Πρέζιντεντ Πάκις φόρ έβερ…..

  • TheELLINAS1 .

   Εξαφανίστηκε ο πακις δεν τον βλέπεις πουθενά …

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Είναι ανύπαρκτοι. Αόρατοι. Άφαντοι. Έρχονται δύσκολες μέρες και το πήρανε είδηση. Απο δω και πέρα θα τους βλέπουμε να κρύβονται.

 • SHAKA_ZULU

  ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΙΧ, ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ.

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Και θα σταλουν για εργα?

   • SHAKA_ZULU

    Όχι ακριβώς……………………DOCTOR!!!!!!!!!!!!!!

    • Μαυρος Καβαλάρης

     Για αποτεφρωση?

     • SHAKA_ZULU

      ΟΧΙ! ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Τι τότε?

     • Δωριεύς

      Γιὰ γδάρσιμο….

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Τους θελει ζωντανους ειπε.

     • ΣτΚαβρος

      Γδάρσιμο να στουμπόσουνε μερικοί κώλοι

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Για κατανάλωση ;

  • Καπετάν Γαρέφης

   Που εισαι εσυ φυλαρχε; Ησουν στο συλλαλητηριο;

 • ntoumaniis

  200 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΥΨΟ!!

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Οι μπατσοι ειναι απο του πιο xεσμενους ΔΥ.

 • Filmer Link

  https://uploads.disquscdn.com/images/af817704c13e6ae659a21820fbbd7aa46d8e64c7d6f0fde35995445c95f36524.jpg Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!

  ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 500 000 ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ DRONE ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ ΤΑ 1350 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΠΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 67000 +4200 ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ 2 ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

 • chris makis

  την επομενη ολοι στο συνταγμα αδερφια.
  δε θα τους αφησουμε σε ησυχια.
  θα μας βρισκουν μπροστα τους.
  παντου.
  να γινουμε ο εφιαλτης τους.

 • © Proud to be Greek

  Ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο Βασιλεύς των Μακεδόνων απ ‘κει ψηλά θα είναι πολύ ικανοποιημένος που σήμερα μισό εκατομμύριο παιδιά του μαζεύτηκαν στην Θεσσαλονίκη για να διαφυλάξουν το όνομα του, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του.

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   ο αντρεας να δεις πως αισθανοταν ΚΑΠΟΤΕ!

   • Δωριεύς

    Συγκρίνεις τὰ σκ#####τα μέ τὴν κολώνια….

    • 😈VLAD.. the impaler😈

     οχι..αυτους που πηγαιναν ΤΟΤΕ κ σμρ.

 • Γατονι

  Όλοι οι πολιτικοί να παραιτηθούν και να αυτο-εξοριστουν. Αυτό θα γίνει η με το καλό ή με το άγριο ας διαλεξουν τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά αν αρχίσουν να βγαίνουν τα κρητικά μαχαίρια αυτά που κόβουν ην εφημερίδα στα 2 θα είναι αργά

 • fygas78

  Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου οσους παρευρεθηκαν στο σημερινο συλλαλλητηριο.
  Μπραβο σας, μας κανατε πολυ περηφανους.
  Και ενα μηνυμα σε ολους αυτους τους προδοτες του εθνους, που υποσκαπτουν και βλαπτουν σοβαρα την Ελλαδα και τους Ελληνες.
  Οι μερες σας ειναι μετρημενες.
  Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει.

 • ntoumaniis

  χθεσ ολοκληρο το βραδυ τα απλυταρια ξηλωνανε τις αφισες για την συγκεντρωση μαζι με υπαλληλους του μπουταρη…στο indymedia λενε οτι τους κανανε ρεζιλι η antifa θεσσαλονικης και αν δεν μπορουνε μονοι τους να φωναζανε βοηθεια απο αθηνα!!αχαχαχαχαχαχαχα

  • Δωριεύς

   Θαυμάζω τὴν ἀντοχή σου….

   • firestormLouis

    Την μιση σου αντοχη να εχουμε μονο και θα δουν ραδικια

    • Δωριεύς

     Γειά σου καταπληκτικέ Louis, ΕΛΛΗΝΑΡΑ. Θὰ ἔλθει ἡ ὥρα, ἀδελφέ μου. Θὰ ἔλθει…

  • Αντύπα
 • Γατονι

  Είναι κοφτερά τα κρητικά μαχαίρια και βγάζουν ένα γλυκό πόνο όταν κόβουν

 • Αντύπα

  Θεσσαλονίκη 21/1/2018: Μισό εκατομμύριο Έλληνες ξεφτίλισαν την προδοτική κυβέρνηση και τα δοσιλογικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, κρατικά και ιδιωτικά. Ζούμε ημέρα χαράς και Νίκης!!!
  Τα λόγια είναι περιττά, οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους…
  Με την παρουσία και τη φωνή των Ελλήνων, η Μακεδονία ΜΊΛΗΣΕ!!!
  https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/01/2112018.html

 • koufios

  Μια χαρά. Άντε και στην Αθήνα 2εκ να τελειώνουμε

 • ΙΡ

  Σημερα ειναι η ημερα του συλλαλητηριου και δεν θελω να γκρινιαξω αλλα αυριο θα τα ψαλω στους απατεωνες για την αφαιμαξη που κανουν,στην εθνικη οδο!

  • ειναι φθηνοτερο να παρεις το αεροπλανο.

   • ΙΡ

    73 ευρω πηγαινε ελα, δε κανεις τιποτα αλλο 11 στασεις με 3 ευρω στη καθεμια μεσο ορο,μονο τα διοδια!

   • firestormLouis

    Και ο χρονος

   • Καλλιστώ Ανταιος

    καλησπέρα , αγαπητέ Λαλάκις

    • Ω ! Μας τιματε μεγαλη ημερα με την παρουσια σας αγαπητη.
     Χαιρομαι ιδιαιτερως.

     Αν και σημερα ειναι η μερα των 10δων τρολλ και νεων χρηστων, οποτε μην σου φανει περιεργη η συνθεση των σχολιαστων. Απο αυριο πιστευω θα επανελθουμε στα φυσιολογικα μας,

     • Καλλιστώ Ανταιος

      μπαινω όποτε έχω χρόνο αγαπητέ και σας διαβάζω . Αλλά λόγω των υποχρεώσεων μου , δεν γίνεται συχνά. Δεν με ανησυχούν τα τρολ του διαδικτύου , υπάρχουν πολύ περισσότερα εξώ , στο Νευτώνειο σύμπαν , και απείρως πιο επικινδυνα. Ελπίζω να τα λέμε συχνότερα από τούδε και στο εξής

     • κι εγω το ελπιζω.
      χαρηκα που σε ειδα εδω.

  • Δωριεύς

   Μὲ τὴν ταχεῖα, πρώτη θέση, ἀλλὰ ἀναχώρηση 12 τὸ βράδυ καὶ ἀπὸ Ἀθήνα καὶ ἀπό θΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, 35 εὐρώ…

   • ΙΡ

    Στο επομενο συλλαλητηριο, Δωριεα!

   • ΚΤΕΛ φθηνοτερο και ταχυτερο.

   • Καπετάν Γαρέφης

    Εδω και 1μιση χρονο το τραινο ειναι επικυνδινο. Εχει εκατονταδες «συριους» εκ πακισταν μεσα

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  οσοι εινα;ι Εθνικιστες πατριωτες να σαμποταρουν τους κομμουνιστες προδοτες απο ΣΗΜΕΡΑ με οποιον τροπο μπορουν,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
  Καλω ολους τους Ελληνες να ενεργησουν συμφωνα με το αρθρο 120παρ 4 και να υπερασπιστουν το Συνταγμα τον υπερτατο νομο του κρατους ,που εχουν καταστρατηγησει αυτοι οι αλητες,να παρουμε τα οπλα να υπερασπισουμε την Εθνικη μας Κυριαρχια

  • skeptomenosellin

   Προτείνεις εμφύλιο δλδ?
   Μήπως ξεφύγαμε λίγο?
   Λέω μήπως..

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Δεν γινεται εμφυλιος γτ δεν υπαρχουν αντιπαλοι, οι αντιπαλοι ειναι 3-4 %

    • skeptomenosellin

     Με αυτό που έγραψα παραπάνω εννοώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε.

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Ενταξει, αλλα σε εμφυλιο καλουν οι αριστεροι με το θα σφαξουμε τους φασιστες και τους εθνικιστες αλλα εκει δεν υπαρχει προβλημα.

     • skeptomenosellin

      Πότε είπε κάποιος εδώ κάτι τέτοιο και το αφήσαμε έτσι?

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Δε το λεω για εδω το λεω για γενικα.

     • skeptomenosellin

      Μα εδώ δεν είμαστε γενικά, μιλάμε επώνυμα και καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Και το σάϊτ πρέπει να διατηρηθεί καθαρό από φανατισμούς, επιθέσεις, προτροπές για βία ή οτιδήποτε άλλο.
      Πέστε αυτό που θέλετε για να μεταφέρετε το μήνυμα, αλλά με τον σωστό τρόπο για να περάσει…

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Καταλαβα τι εννοεις του το εξηγησα παραπανω.

   • Καλλιστώ Ανταιος

    αγαπητέ συντονιστά, αν δεν το έχετε καταλάβει , εχομε ήδη εμφύλιο και χιλιάδες θύματα , αλλά μόνο από τη δική μας μεριά , των ηλίθιων νομοταγών Ελλήνων

    • Δωριεύς

     Καλῶς ὥρισες ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥ. Πολύ χαίρομαι…

     • Καλλιστώ Ανταιος

      καλώς σας βρήκα

    • skeptomenosellin

     Ναι είναι ένας ακήρυκτος πόλεμος που καταστρέφει ανθρώπους και ζωές.
     Όλοι έχουμε βληθεί, το ερώτημα είναι αν είναι αυτός ο σωστός τρόπος.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αν δεν χυθει αιμα δεν λυνεται το προβλημα

     • Καλλιστώ Ανταιος

      δυστυχως , εκει εχομε φτάσει

     • ΠΡΕΠΕΙ να αποφευχθει και γι αυτο ειμαστε στην μακροσυρτη ανεχεια.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      να πεθανουν οι προδοτες ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΗΡΕΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΒΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΟΧΟ ΣΟΥ!

     • Καλλιστώ Ανταιος

      αν εχεις να προτείνεις αλλες επιλογές, τις ακούω

     • skeptomenosellin

      Υπάρχουν οι εκλογές. Εκεί κρίνεις και αποφασίζεις Καλλιστώ :-)

     • ΣτΚαβρος

      Λόγια λόγια…..

     • Καπετάν Γαρέφης

      Συμφωνοι. Αλλα υπαρχει και το συνταγμα που προβλεπει και αλλες ενεργειες…

     • TheELLINAS1 .

      Καπετάνιο μου το Σύνταγμα το κόβουν και το ερμηνεύουν στα μέτρα τους !!!
      Και ευχάριστο για την ενημέρωση πριν ,ρώτησα πριν γιατί είναι κοντά στην γειτονιά μου !!!

     • Καπετάν Γαρέφης

      Ναι αλλα εγω εννοω οτι το συνταγμα προβλεπει οτι μπορουμε εμεις-το εθνος-να σουταρουμε τους προδοτες νομιμα οταν το καταπατουν

     • Καλλιστώ Ανταιος

      οι ποιες;;;; ελα πες μου οτι το λες σοβαρα να γελάσω .
      Απο που να ξεκινήσω για το διάτρητο και την αστοχία των εκλογών;;
      Απο το γεγονός πως οι ψηφοφόροι αγωνται και φέρονται οπως θέλει το σύστημα;;
      το σώμα των Ελλήνων ψηφοφόρων που θα πάει στις επόμενες εκλογές είναι το ίδιο σώμα που ψηφιζε τα τελευταία 45 χρόνια τους αχρηστους και τους προδότες που μας κατεστρεψαν.
      και αντε και γίνεται το θαυμα και βλέπουν το φως το αληθινόν, ποιος΄θα μετρήσει τις ψήφους;; Η singular logic φυσικά,(εταιρεία εβραικών συμφερόντων). Λες να είναι τόσο υπεράνω;;;
      Και άντε και είναι , οι ψήφοι των ένα και πλέον εκατομμυρίου ιθαγενοποιημένων αλλοδαπών που λέτε πως θα πάνε;;;
      Ξεχαστε τις εκλογές αγαπητέ , αν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα τις είχαν βγάλει εκτός νόμου

     • skeptomenosellin

      Και αυτό σωστό.. :-/

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    η θανατωση των προδοτων ειναι εμφυλιος?ο Γραμμος ηταν εμφυλιος?

    • skeptomenosellin

     Ξέρεις τι εννοώ.
     Μας δόθηκε ένα βήμα Φίλε μου.
     Ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά.
     Σε παρακαλώ μην με βάζεις να εξηγώ… :-)

     • ΣτΚαβρος

      Φτάνουν τα λόγια πια . θέλουμε πράξης .

     • Καπετάν Γαρέφης

      Εδω εχω μια ενσταση παρακαλω:
      Δεν σας δοθηκε ενα βημα. Μονοι σας το φτιαξατε. Και μπραβο σας!
      Το «δοθηκε» υπονοει οτι καποιος αλλος σας το παραχωρησε. Ο νταβας-κυβερνηση;
      Ζουμε με την αδεια τους;;
      Οχι. Δεν ειμαστε δουλοι.
      Οι κυβερνησεις πρεπει να ειναι υπηρετες του εθνους, οχι το αντιστροφο αδερφε

    • Δωριεύς

     ΟΧΙ. ΗΤΑΝ ΣΥΜΟΡΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ. ΑΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΣ…

     • TheELLINAS1 .

      Όπως πάντα σωστός !!!

    • Μαυρος Καβαλάρης

     Ελα σου λεει μη πολυμιλας γτ μας βλεπουν και θα χει μπλεξιματα.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΟΠΟΙΟς ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Ρε φιλε εχει ευθυνες ο ανθρωπος απεναντι στο σαϊτ.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΟΚ δεν καταλαβα,παρασυρθηκα

     • Βασιλική

      Σωστά, θά είμαστε σεμνοί.

    • Βασιλική

     Συναγωνιστή ,κι’ εγώ πολεμοχαρής είμαι.
     Ε’ ού καί τό γκλόκ.

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    κοίτα, αν σκεφτείς ότι όλα τα ΜΜΕ απέκρυψαν το συλλαλητήριο για την αριστερά, δεν έχει και άδικο

    • skeptomenosellin

     Έχει δίκιο σε όλα αλλά όχι στον τρόπο.
     Υπάρχουν τρόποι μέσα από το πολίτευμα…

 • SHAKA_ZULU

  Άραγε πόσοι βλέπουν τώρα τους άπλυτους/ες με την ποδαρίλα και τη μασχαλίλα στο γύφτικο τηλεπαιχνίδι?

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Αυτη τη ταινια γτ δεν την εχει παιξει ποτε στην Ελληνικη τηλεοραση?

  • Καπετάν Γαρέφης

   Την εξαφανισαν απο το 90κατι

 • Genesis

  Σημερα τα πηγαμε αρκετα καλα και δειξαμε οτι δεν ειμαστε του καναπε και Ελληνες μονο στο τομαρι αλλα και στην ψυχη.Και με το καλο στην Αθηνα να ειμαστε πανω απο εκατομμυριο

  • Κυρ Μέντιος

   Αμήν.

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 Χ

  • SHAKA_ZULU

   Μη λες ψέματα!!!!!!!! ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΠΑΝ 90 Χ.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΠΕ 90 Χ.

    • SHAKA_ZULU

     (πλάκα κάνω…)

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΔΕΡΦΕ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ

     • απο την στιγμη που υπηρχε εξεδρα και ομιλια, δεν επεσαν χημικα.
      ΑΛΛΑ δεν το επαιξε η tv

      AΛΛΑ ενα πετουμενο με ενημερωσε ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΝ LIVE, OΛΟ ….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Φαντάσου δηλαδή τι ξεφτίλα κατάσταση.
      Ούτε για να μας χρησιμοποιήσουν υπερ τους στις συνομιλίες δεν μας έχουν.
      Αυτό ένα πράγμα σημαίνει. Το έχουν δώσει ήδη το όνομα άτυπα.

     • νομιζα οτι το ειχαμε πιστοποιησει αυτο εδω και μερες 100% :-)))

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Δεν μπορώ να το δεχτώ…Η προδοσία με ξεπερνά…

 • ntoumaniis

  Το facebook.com μπλόκαρε τα μηνύματα γα το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
  https://bobbiblogger.files.wordpress.com/2012/03/cia.jpg?w=1400
  To facebook.com, μπλόκαρε τις δημοσιεύσεις χιλιάδων χρηστών για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας.

  Χιλιάδες χρήστες όταν προσπαθούσαν να κάνουν αναρτήσεις για το συλλαλητήριο τους έβγαινε το παρακάτω μήνυμα όταν το έστελναν από laptop ή desktop.

  «Υπήρχε πρόβλημα με αυτό το αίτημα. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα».

  Τυχαίο;

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ.

   • ntoumaniis

    ετσι

  • Καπετάν Γαρέφης

   Δεν ειναι τυχαιο.
   Θα σου πω μια ιστορια-που την ειχα ξαναπει εδω μεσα το πασχα…

   Το 2007 που ξεκινησε το φβ, 3 ανθρωποι εφτιαξαν ενα γκρουπ στο φβ με τιτλο «αλλαζουμε τωρα δικτυο και απαιτουμε απο το φβ την κατοχυρωση του «macedonia» στην Ελλαδα».
   Λιγο μετα προστεθηκα και εγω ως τεταρτος, διαχειριστης.
   Το γκρουπ μεσα σε 5 μηνες αυξησε τα μελη του απο 1500 σε 75000!!!

   Ο σκοπος ηταν-συμφωνα παντα με τον τοτε κανονισμο της ιδιωτικης εταιρειας που λεγεται facebook- να ζητησουμε να μας δωθει το δικτυο (τοτε ειχε δικτυα υποχρεωτικα) «macedonia» και να αφαιρεθει απο τους σκοπιανους, εφοσον αυτοι ηταν σε ολη την χωρα τους 22000 χρηστες , ενω εμεις μονο στο γκρουπ μας στοχευαμε τις 26000…

   Τελικα, στις 26000 δεν καναμε κινηση, γιατι θελαμε να το σιγουρεψουμε. Μολις φτασαμε 75000 μελη, ο δικηγορος της παρεας και υδριτης του γκρουπ εκανε αιτηση στο facebook να μας κατοχυρωσει το δικτυο.
   Ξερεις τι εγινε;
   Μια ωρα μετα, μας διεγραψαν (οχι απενεργοποιηση. Μονιμη διαγραφη) των προφιλ μας, εμας των 4 και διαγραφη και των email μας!!!
   Περασαν 11 χρονια και το email μου εκεινο ειναι σαν να μην υπηρξε ποτε

   • Μεγάλη Ελλάδα

    Ενώ αν κάνατε κάτι υπερ των λαθρομεταναστών ή των γκέϊ να δεις τι καλά που θα σας προωθούσαν.

    • Καπετάν Γαρέφης

     Προφανως…

    • TheELLINAS1 .

     Θα παίρνανε και επιδότηση!!

 • Genesis

  Βλεπω tweets απο ξενους που λενε »μα καλα χασατε το 40% του εισοδηματος σας και ασχολειστε με ασχετα πραγματα?»
  Και γι αυτο παντα ο Ελληνας θα ειναι ξεχωριστος αναμεσα στους βαρβαρους.Γιατι το πνευματικο φως ερχεται απο το φως του πολιτισμου μας.Και χωρις τον πολιτισμο μας ειμαστε τιποτα.Με αυτον επιβιωσαμε 400 χρονια απο τους Τουρκους και με αυτον θα συνεχισουμε ως τη συντελεια.
  Την Ελλαδα λοιπον θελομε και ας τρωγομε πετρες

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Αυτοι δε θα καταλαβουν ποτε πραματα που εδω τα εχουμε καταλαβει 3000 χρονια πριν.

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   αυτό ήταν το σχέδιο εξ αρχής, να μας λιμοκτονήσουν και να μην έχουμε ψυχικό σθένος για εθνική αντίδραση….γιαυτό λέμε τα νεοταξικά σκυλιά σήμερα λύσσαξαν

   • Καπετάν Γαρέφης

    Ετσι φιλε!

   • Μεγάλη Ελλάδα

    Ναι αλλά δεν ξέρουν οτι την δύναμη της ελληνικής αντίστασης και τις ανυπότακτες ψυχές των Ελλήνων τις θρέφει ο Θεός.

    • KOKINOSKUFITSA

     ++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     θα το μάθουν με τον άσχημο τρόπο…

   • TheELLINAS1 .

    Φόλα θα τους ρίξουμε αδερφε !!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  καλω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΤΡΑΤΙΑ!ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Ο ελληνικός λαός διαχώρισε την θέση του. Πότε έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο; Έτσι πέφτουν κυβερνήσεις. Ας έχουν το νου τους…

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΔΕΡΦΕ!

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Αυτό έχει γίνει ήδη. Και μόνο που έγινε το συλλαλητήριο σήμερα αυτό αποδεικνύει.

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Και μόνο που τα ΜΜΕ υποκρύπτουν την αλήθεια αποκαλύπτουν το μέγεθος του φόβου τους. Τρέμουν…

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕ ¨ΜΑΤΩΣΕΙ¨ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
  ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.

 • ntoumaniis

  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΝΩ!!!

 • KOKINOSKUFITSA

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ειπε η ΕΡΤ1 ……ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ,
  «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ……» .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  Α;ΚΟΥΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  • δεν ειμαστε γιατι ειπαμε οτι ειναι θεμα ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    οπως ολα .αποχωρω,εκλεισα σημερα 20000 σχολια ευχαριστω ολους σας που με ανεχτηκατε ,καλο ξημερωμα,ειστε αδερφια

    • TheELLINAS1 .

     Καληνύχτα αρχηγέ !!!

 • ntoumaniis

  Άγνωστοι με κουκούλες που κρατούσαν κοντάρια με ελληνικές σημαίες κατέβασαν και έκαψαν το σχέδιο της πανθρησκείας.

  Αυτό συνέβη στην είσοδο της ΔΕΘ στην πλευρά της ΧΑΝΘ όταν νεαροί ξεκρέμασαν το πανό που είχε τα εμβλήματα τριών θρησκειών.
  Στο πανό απεικονιζόταν η ημισέληνος ως σύμβολο της μουσουλμανικής θρησκείας, ένα άστρο του Δαυίδ που είναι εβραϊκό σύμβολο κι ένας σταυρός.
  Αφού το κατέβασαν το έβαλαν φωτιά και αποχώρησαν.
  Δείτε καρέ καρέ τι συνέβη:
  https://youtu.be/A2-HL5QrCgc

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΩΡΑΙΟ, Ε;

   • ntoumaniis

    ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;

     • ntoumaniis

      ναι ναι ωραιο περιστατικο

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ.
      ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ BITCHES

 • Genesis

  Η φασιστικη κυβερνηση της αριστερας επιστρατευσε social media, παρακρατικους αναρχικους,την ΕΛΑΣ,αλλα νικησαμε σημερα γιατι μιλησε το αιμα.Σημερα ηταν η αρχη του τελους τους και επεται συνεχεια

  • KOKINOSKUFITSA

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !ΘΑ ΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΕΓΩ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

   • KOKINOSKUFITSA

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο Λ Ο Σ …Ο Μ Ω Ρ Ι Α Σ…..

   • AΠΛΑ … H μή καλυψη του γεγονοτος σημερα, με εκανε να σκεφθω και παραπερα.
    Δεν ειναι ωραιο αυτο που εκαναν.

    • KOKINOSKUFITSA

     ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ????? Τ Ρ Ε Μ Ο Υ Ν…..

  • mantrious

   Στην Αθήνα θα γίνει ο τάφος τους!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ.

 • Antilogos

  ΟΥΣΤ συριζαίοι προδότες! Δεν κάλυψαν τα κρατικά κανάλια τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αστυνομία τους την υπολόγισε σε 90.000 ανθρώπους (Ενώ ήταν άνω των 500.000 !). ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!

 • KOKINOSKUFITSA

  ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 6 δις ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ……ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΤΟΙ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ……
  ΒΛΕΠΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ/ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ……!!!!!!!!!!

 • ntoumaniis
 • ΘΟΥ ΒΟΥ

  ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ
  ΔΕΝΤΡΑ!!!! ΘΑ ΓΕΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΟΝΑ
  ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΝΑ ΤΟ
  ΣΒΗΣΟΥΝ! ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!

  ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
  ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!! ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!……………………………………………………………………………………..!

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!! ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
  ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!! ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!!!! ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ!!!!

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ
  ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

 • Mike

  Σήμερα μετά από είκοσι αιώνες ο Έλληνας Στρατάρχης Μέγας Αλέξανδρος μας επέδειξε το μεγαλείο του Ελληνικού πατριωτισμού και Πνεύματος επιπροσθέτως μας έδειξε Πόσο μικρούλης είναι στο μυαλό στον πατριωτισμό και στη λογική του ο νυν πρωθυπουργός

 • makis2105 .

  • halkidian79 .

   Πολυ με συγκινησες αδελφε μου! Ζητω η Ορθοδοξια μας! Ζητω η Ελλας! Ζητω Ο Ελληνικος Στρατος! Ειναι το Θελημα του Τριαδικου Θεου μας να νικησομε και να συντριβουν οι εχθροι μας! Δοξασμενη η Αγια Τριας, ελεησον ημας!

 • KOKINOSKUFITSA

  Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ………ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ , Α Ν….ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,…Ο Ν Τ Ω Σ…ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…….Ο Ν Τ Ω Σ….

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Η Μακεδονία είναι σύμβολο. Είναι η ενοποίηση όλων των Ελλήνων και η κατάκτηση του κόσμου, αυτό έκανε ο Μ.Αλέξανδρος και είναι κάτι που τους πονά ακόμη και σήμερα και θέλουν πάση θυσία να διαστρεβλώσουν την ιστορία και την αλήθεια.
   Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους είναι να αποκτήσει ο Έλληνας ιστορική συνείδηση ενότητας.
   Αυτό σημαίνει αντίσταση στα σχέδια τους. Και θα το επιδιώκουμε όσο ζούμε.
   Ενότητα ιστορική απο την αρχαιότητα ως σήμερα.

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ,ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ,ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ,ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΟΛΕΜΟ ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ

  • ολα καλα ειναι !!
   κανενα αγχος.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

    Πες μου , δεν το χάρηκες το συλλαλητήριο?
    Ήρθαν αρκετοί να καπελώσουν.
    Όμως το αποτέλεσμα είναι θετικό.
    Είμαι περήφανος που ήμουν εκεί!

    • εγω επιβεβαιωσα αυτα που γνωριζα για εμενα.

     • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

      Ο Φραγκούλης δεν το έχει το λέγειν….
      Δεν κάνει για Νο1
      Για ΥΠΕΘ ή κάτι ανάλογο είναι μάνα!

     • αυτο ειναι προφανες.

   • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  • makis2105 .

   Σε όλη την Κορέα Βόρεια και Νότια υπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι που εκχριστιανίστηκαν σε διάφορες φάσεις κυρίως απο τους Ρώσους αλλά και αργότερα από δικές μας ιεραποστολές.
   Μέχρι εκεί έχει φτάσει ο πολιτισμός της Ελλάδος και θα μας πει ο κύριος Τσακαλώτος οτι θα παραχωρήσει την ελληνική ιστορία της Μακεδονίας στα Σκόπια.

   Θα φύγουνε από τη χώρα νύχτα τα υποκείμενα αυτά.

  • Καπετάν Γαρέφης

   Κατσε ρε φιλε!

 • XRISTOS RIPIS

  https://uploads.disquscdn.com/images/168f84ba3d9fa68d113e50bcc3b9e89635bc989f06b0be1b44ff272a62fbdf40.png ΕΛΛΑΣ Η ΝΕΑ ΣΙΩΝ
  ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΔΙΑΒΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣΙΩΝ
  ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣΙΩΝ
  ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ…ΗΤΑΝ… ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Π. ΚΑΜΕΝΟΣ

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ…. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ …

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

  Τα όμορφα μπoυρδέλα, όμοφρα καίγονται: https://athens.indymedia.org/post/1582802/

 • masa

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ..ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ…..ομως εγώ θα έλεγα να προσέχαμε..μην την πατήσουμε ξανά…και ο τσίπρας έλεγε αυτα που θελαμε να πεί..εμένα όμως μου φαλινεται ότι ο φράγκος μίλησε σαν μελλοντικός πρωθυπουργός..ας μην ξεχνάμε ότι η κόρη του καλωσόριζε την νεα γενιά των ελλώνων..δηλαή αφγανοπακιστανους….https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   fotia kai tsekoyri

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας


  Τους έτσουξε πολύ.

  • Το αμερικανικό προξενείο μέσο απόρρητου non-paper ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στη Libertatia!

 • ΘΟΥ ΒΟΥ

  ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ο
  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Stratis

  Ζήτω το Έθνος , κάτω το κράτος . Να πέσουν οι ανθέλληνες .

 • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  Poystokanala, miso lepto to ka8ena edeikse sylalitirio, royfianoi kanalarxes den 8a glitosete

 • Κωστας

  Επι σκοπω Πυρ!
  Ο στοχος ειναι μικρος και γρηγορος!!!
  Σημαδεψτε χαμηλα Ο ΣΤΟΧΟΣ τρεχει ΣΤΑ 4. !!!!!