Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ- Akşener: Ο Ερντογάν μοιράζει όπλα σε πολίτες!

Έρχεται μεγάλη πολύ μεγάλη θύελλα στην Τουρκία μέχρι το καλοκαίρι και την διεξαγωγή εκλογών , και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά επηρεάζοντας σοβαρά και την Ελλάδα.  

Η αρχηγός του εθνικιστικού Κόμματος M. Akşener ισχυρίζεται ότι Τούρκοι πολίτες εκπαιδεύονται και  λαμβάνουν όπλα σε στρατόπεδα στην Τουρκία,  ενόψει των επικείμενων εκλογών…οδηγώντας σε καταστάσεις εμφύλιου πολέμου το επόμενο διάστημα.

Ίσως για αυτό ακριβώς η ελληνική ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να έχει στο νου της ότι το Αιγαίο και Κύπρο θα γίνουν « η βαλβίδα αποσυμπίεσης» και το κύριο θέμα συσπείρωσης των Τούρκων …το επόμενο διάστημα. 

Όλα πλέον μας οδηγούν στο συμπέρασμα ενός εσωτερικού εμφυλίου πολέμου …για αυτό και οικονομικά επιφανείς Τούρκοι έρχονται σωρηδόν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα , έχοντας γνώση του τι ακριβώς θα γίνει στην χώρα τους.  

Η  ηγέτης του Κόμματος Meral Akşener δήλωσε ότι οι πολίτες λαμβάνουν εκπαίδευση σε στρατόπεδα στην περιοχή του Τόκατ της Μαύρης Θάλασσας και στην κεντρική ανατολική επαρχία Κονγιά, αναφέρει η εφημερίδα Sözcü στις 2 Ιανουαρίου.

«Έχουμε ακούσει για αυτά τα στρατόπεδα εκπαίδευσης σε Tokat και Konya. Πρέπει να διερευνηθούν και τα αποτελέσματα να μοιραστούν μαζί μας», ανέφερε η Akşener σε συνέντευξή της .

Η ίδια  είπε ότι πολλοί Τούρκοι πολίτες  έχουν δει να διακινούνται όπλα μακράς εμβέλειας πρόσφατα , τα οποία λέγεται ότι συνδέονται με αυτά τα στρατόπεδα εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος , το ΑΚΡ προετοιμάζεται  για την εκλογική περίοδο, κατά την οποία τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν χάος εάν τα αποτελέσματα απογοητεύσουν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

Παρόλο που είπε η ίδια ότι εξακολουθούν όλα αυτά να διερευνώνται,  η  Akşener προειδοποίησε τους πολίτες να λάβουν προληπτικά μέτρα από τώρα, πριν αρχίσει η εκλογική περίοδο.

«Η κύρια οργάνωση που υλοποιεί αυτά τα σενάρια είναι η γνωστή ιδωτική αμυντική εταιρεία " SADAT ", δήλωσε η Akşener.

Ο επικεφαλής της τουρκικής ιδιωτικής εταιρείας  SADAT, Ταξίαρχος ε.α. Adnan Tanrıverdi, αρνείται τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι δηλαδή η εταιρεία του  εκπαιδεύει και δίνει όπλα σε οπαδούς του Ερντογάν,  ο οποίος φοβάται ότι οι Τούρκοι πολίτες θα τον καταψηφίσουν.

Όταν ρωτήθηκε για τη δυνατότητα πρόωρης εκλογής, η Akşener δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan δεν θα χάσει την ευκαιρία.

«Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι θα έχει  προεδρικές εκλογές πριν από τις τοπικές εκλογές και θα τις  κάνει μαζί στις 15 Ιουλίου», δήλωσε η Akşener.

«Ο Ερντογάν δεν θα χάσει αυτή την ημερομηνία για τίποτα στον κόσμο», πρόσθεσε.

«Προβλέπω ότι οι προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 15 Ιουλίου 2018 και πέφτει  Κυριακή», δήλωσε η Aksener σε δημοσιογράφους .

Η Τουρκία έχει προγραμματιστεί να διεξαγάγει τρεις εκλογές το 2019 λόγω της  αλλαγής στο σύστημα διακυβέρνησης που προβλέπεται από τις συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν στο δημοψήφισμα του Απριλίου, και οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ μετά τις προεδρικές εκλογές και τις βουλευτικές εκλογές.

«Ο Ερντογάν δεν θα πραγματοποιήσει ποτέ τοπικές εκλογές πριν από τις γενικές εκλογές. Επειδή θα  λάβει λιγότερες ψήφους στις τοπικές εκλογές», δήλωσε η Akşener.

Οι Τούρκοι  «φρουροί» της ισλαμικής «επανάστασης» του ιδιωτικού στρατού SADAT δημιουργήθηκαν  στην προσπάθεια ανασύστασης του τουρκικού κράτους στα ισλαμικά πρότυπα ,  προσωπικά από τον   Ερντογάν προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών σε ανατολή και δύση.  

Φόβος , τρόμος και έντονη ανήσυχα έχει καταλάβει το «παλάτι» του Σουλτάνου Ερντογάν μετά τα συνεχιζόμενα κύματα συλλήψεων που έχουν «αγριέψει» την δοκιμαζόμενη τουρκική κοινωνία .

Μέσα σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα  , πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την  δυσπιστία του ίδιου του Τούρκου προέδρου στις τουρκικές  ένοπλες αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες  της χώρας λόγω του κεμαλικού παρελθόντος.

Για αυτό,  και έγκυρες πληροφορίες φέρουν την δημιουργία ανάλογου σώματος με αυτών των Φρουρών της επανάστασης στο Ιράν …και των ες ες στην Γερμανία το 1933. Όλοι οι δικτάτορες άλλωστε θέλουν τον δικό τους ιδιωτικό στρατό και δεν εμπιστεύονται θεσμούς όπως οι ένοπλες δυνάμεις.

Ο  Ερντογάν έχει δώσει εντολή  και για  πρωτοφανή αύξηση ειδικών δρακόντειων μέτρων ασφάλειας με την χρήση του γνωστού   ιδιωτικού στρατού, με το όνομα  SΑDAT.

Η SADAT ισχυρίζεται επίσημα πως έχει ως μοναδική αποστολή την «παροχή συμβουλευτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών και εκπαίδευση στον τομέα της διεθνούς άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας».

 Όλοι όμως γνωρίζουν ότι η πραγματική αποστολή των Τούρκων μισθοφόρων  είναι η δημιουργία και η ενδελεχής εκπαίδευση ειδικών παραστρατιωτικών δυνάμεων για αντιμετώπιση «εσωτερικών αντιδράσεων» κατά του Σουλτάνου Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.

https://youtu.be/gaaB6zQLRxU

https://youtu.be/QqpkLaBSH58?t=22

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ