Εκτάκτως στην Αρχιεπισκοπή ο Α.Τσίπρας: Συνάντηση κορυφής με Ιερώνυμο για το Σκοπιανό – Τι συζήτησαν και αποφάσισαν

Δημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2018, 9:35 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 19, 2018 στις 12:28 μμ

Εκτάκτως στην Αρχεπισκοπή, για συνάντηση κορυφής με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο έχει ο πρωθυπουργός με φόντο τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων. Μόλις τελείωσε η συνάντηση του και η ενημέρωση που είχε από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα και 15 λεπτά, ο Α.Τσίπρας πήγε να δει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για «συναίνεση» και λύση στο θέμα της ονομασίας εδώ και τώρα καθώς οι εξελίξεις πιέζουν.

Ο λόγος το  «βέτο» της Εκκλησίας στον όρο «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων, τα επερχόμενα συλλαλητήρια.

Η Κυβέρνηση φοβάται την αντίδραση του λαού και θέλει ηρεμία και «μηδενικό μέτωπο» με την Εκκλησία για να περάσει το όνομα των Σκοπίων.

Την κίνηση αυτή την προανήγγειλε χτες ο πρωθυπουργός ο οποίος μίλησε «για την ανάγκη να ηττηθούν οι εθνικιστικές θέσεις ώστε να υπάρξει εθνική συναίνεση για το Σκοπιανό».

Με απλά ελληνικά, «μην αντιδράτε για να έχουμε λύση με το «Μακεδονία» μέσα για τα Σκόπια!


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην κυβέρνηση επιδιώκουν λύση, με την οποία όπως λένε «θα είμαστε όλοι νικητές» (τι να πει κανείς…)

Ετσι, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ανήμερα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, έχει προγραμματίσει να τελέσει Θεία λειτουργία με αφορμή το Σκοπιανό.

Επίσης είναι γνωστό πως η Εκκλησία στέκεται… απέναντι στο ενδεχόμενο να υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στη νέα ονομασία των Σκοπίων.

Συνεπώς εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως στην ατζέντα Τσίπρα – Ιερώνυμου υπήρξε μόνο μια λέξη: Σκοπιανό.

Τι είπαν και συμφώνησαν Τσίπρας-Ιερώνυμος -Ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής

Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, κατά τη συνάντηση τους, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, ο κ. Τσίπρας άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απόψεις του Αρχιεπισκόπου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του όλου ζητήματος, που αφορά στην ονομασία της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τον σεβασμό του στις τοποθετήσεις και τις ανησυχίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι θα τον κρατάει ενήμερο για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Επιπλέον, του ζήτησε να συμβάλει, όπως τονίζεται, ώστε να διασφαλιστεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας, χωρίς κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Έχω εμπιστοσύνη προς τους καθ’ ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διατύπωσε τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν παρέλειψε να επισημάνει την εμπιστοσύνη του προς τους, εκ του Συντάγματος, καθ’ ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα με αίσθημα ευθύνης.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία.

Σκοπιανό: Ιερό μέτωπο από μητροπολίτες της για την Μακεδονία – Αυτό φοβάται η Κυβέρνηση

Μέτωπο ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή οποιουδήποτε άλλου παραγώγου του στην ονομασία της γειτονικής χώρας συγκροτούν οι μητροπολίτες της Β. Ελλάδας.

Ηδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με μακεδονικές ενώσεις, ακόμη και με εκπροσώπους της Ομογένειας και προσανατολίζονται σε δυναμικές παρεμβάσεις, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική».

Μετά και το επίσημο «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) στο όνομα «Μακεδονία» ως συστατικό ονόματος άλλου κράτους (σ.σ.: κυβερνητικοί κύκλοι, σε μια πρωτοφανή επίθεση, κατηγόρησαν την ηγεσία της Εκκλησίας ότι παρεμβαίνει στα εθνικά ζητήματα, φτάνοντας στο σημείο να την ταυτίσουν με το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής), η ομάδα των 26 Βορειοελλαδιτών ιεραρχών αναμένεται τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήσει σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να καθορίσει και το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί και ενδεχομένως να αντιδράσει.

Ηδη, ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων έχει προτείνει να εκδοθεί ένα ψήφισμα «υπέρ των εθνικών δικαίων» και στη συνέχεια να αναγνωστεί στις εκκλησίες. Μάλιστα, στην επιστολή που απέστειλε στο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, αναφέρει ότι οι Βορειοελλαδίτες ιεράρχες «θα σταθούμε στο ύψος αυτής της κρίσιμης ιστορικής περίστασης η οποία απαιτεί θάρρος και ευτολμία».

Με δεδομένο ότι η Ιερά Σύνοδος δεν τους δεσμεύει, αφού δεν έλαβε καμία σχετική απόφαση, οι ιεράρχες εξετάζουν σοβαρά το γεγονός είτε να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται από φορείς και ενώσεις είτε να οργανώσουν δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει δηλώσει την αντίθεσή του στις λαοσυνάξεις, προσθέτοντας ωστόσο πως είναι καθαρά προσωπική του άποψη.

Την ίδια γραμμή, ως φαίνεται, ακολουθεί και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος.

Αλλωστε, όπως έχει πει, οι μητροπολίτες που εμπλέκονται στο ζήτημα των Σκοπίων προσανατολίζονται, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τελική απόφαση, στην τέλεση Λειτουργίας στον Αγιο Δημήτριο και στην πραγματοποίηση μιας ομιλίας και όχι σε διαδήλωση.

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος τονίζει πως «η Μακεδονία είναι ελληνική. Το γνωρίζουμε και το βιώνουμε για αυτό και το θέμα με την ονομασία μάς απασχολεί ιδιαίτερα…».

Ο μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος προαναγγέλλει δυναμικές παρεμβάσεις, με «όπλο την αγάπη», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Θα αγωνιστούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να μην ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία» τονίζει ο κ. Θεόκλητος, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολλά άλλα ονόματα να δοθούν! Οχι, όμως, το Μακεδονία! Θα διαμαρτυρηθούμε και θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο μετά από απόφαση που θα λάβουμε στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί».

Την άποψη ότι «το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο» εκφράζει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ προσθέτοντας: «Ας δοθεί άλλο όνομα, όχι η Μακεδονία που είναι ελληνική. Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται στον τόπο μας…».

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τη διαφύλαξη του ονόματος της Μακεδονίας, μητροπόλεις, όπως η Δράμα, έχουν «ανεβάσει» στο διαδικτυακό τους τόπο το σύνδεσμο «onomasia.gr» καλώντας τους πιστούς να υπογράψουν «δίνοντας και εσείς το παρών στον ιερό αυτό αγώνα και δείχνοντας έτσι την αγάπη σας για τη Μακεδονία μας».

Στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Δράμας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την περίοδο αυτή όπου θα κριθεί το θέμα της ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων, οι μακεδονικοί σύλλογοι, εντός και εκτός Ελλάδας, ζητούν να πράξουμε το χρέος μας προς την Ιστορία και να στηρίξουμε τη Μακεδονία μας, υπογράφοντας ότι αρνούμεθα να χρησιμοποιεί το κράτος αυτό το ιερό όνομα της Μακεδονίας».

Η Εκκλησία αποδίδει το ενδιαφέρον της για τις διεργασίες στο Σκοπιανό και στο εκκλησιαστικό σκέλος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο, η απονομή του όρου Μακεδονία στα Σκόπια θα έχει επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται «Μακεδονική».

 

 

 • ΘειοςSAM

  1ος …….

  • Spyros Spyropoulos

   ΑΞΙΟΣ θειο!!!

 • Frank Underwood

  Τα συνεταιράκια…

 • Τασσος Κ.
  • AIWNIA_PISTOS

   γεια σου ρε Κουλη με το ωραιο χαμογελο

  • Σαλος

   απο αυτους που εχουμε τωρα ειναι καλυτερος… !! δεν πετυχαινουν οι φωτο σου το αποτελεσμα που επιθυμεις…

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ο κουλης καλυτερος? δεν νομιζω αλλα σαν κι αυτους πιστευω δεν υπαρχουν χειροτεροι

    • Σαλος

     μα να καταδικαζουν ακομα και τα συλλαλητηρια?? ημαρτον !! ποιος αλλος θα το εκανε αυτο? τι ειναι αυτα ρε ? διαμελισμο της ελλαδας ονειρευονται ? μαλλον!

 • ΘειοςSAM

  Δεν κατάλαβα γιατί καίγονται να λυθεί τώρα το θέμα της ονομασίας με τους γιούφτους .

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Γτ ετσι τους λενε οι αμερικανοι, τι δε καταλαβες. Ειναι οι καλυτεροι υπηρετες τους ολων των εποχων.

   • © Proud to be Greek

    Είδαμε και τους προκατόχους τους………………….

    • Μαυρος Καβαλάρης

     Το ιδιο , ενα κλικ πιο κατω.

     • © Proud to be Greek

      Το ίδιο μερικά κλίκ πιο πάνω.

      Οι προηγούμενοι παίζει με πολλές πιθανότητες και να ηταν υπέρ της αμερικανικής θέσης για την Ιερουσαλήμ.

     • Δωριεύς

      ‘Ενῶ αὐτοὶ ἦσαν ἀρνητικοὶ γιὰ τὴν Ἰερουσαλήμ ἀλλά θετικοὶ γιὰ τὴν Μακεδονία. Ἔχω τὴν αἴσθηση ὅτι μᾶς περνοῦν γιά ἀμερικανάκια…

     • © Proud to be Greek

      Ακόμα δεν εχει τελειωσει τίποτα.

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Ο συριζας θα μας σωσει.

     • και το πασοκ.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ξυπνα Γιωργη!!!!!!!!!!!!!!το τραπεζι εχει κενο απο κατω και δεν βλεπουμε εμεις

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Τι μας ενδιαφερει η ιερουσαλημ, ας ητανε και γω ειμαι υπερ, οι παλαιστηνιοι ειναι φιλοτουρκοι.

     • © Proud to be Greek

      ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ???????????????????????????
      Οι τωρινοί εντιτάχτηκαν στους αμερικανούς πράγμα που δεν θα εκαναν οι προηγούμενοι επειδή είναι μεγαλύτερα τσιράκια τους

      Ακυρο το σχόλιο σου που είπες οτι είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια τους, οι ΠΑΣΟΚΟΝΔδες είναι ακόμα μεγαλύτερα.

      ΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ????????????????

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Ενταξει , ενταξει αστο, ζητω ο συριζα που ειναι καλυτερος απο τους αλλους!

     • © Proud to be Greek

      ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΙΤΣΑ…………………

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Αγορασε τρελιτσα…

     • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αρνουμαι προσωπικα να αναγνωρισω τον οποιονδηποτε ανθελληνα που ξεπουλαει τα παντα και καθεται στα 4 ,θες αλλη απαντηση περαιτερω?

     • © Proud to be Greek

      Οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΔΕΣ πέφτουν στα 5 (πέντε)
      Και το κεφάλι να ακουμπάει κρεβάτι.

     • Assurbanibal

      Πάτωμα ακουμπάει, την βρίσκουν περισσότερο…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      που το στηριζεις ρε σειρα αυτο?σε ποια κινηση που εχουν κανει υπερ του εθνους και της πατριδας ?υπερ της κοινωνιας ?υπερ ………

     • Assurbanibal

      Υπέρ Υγείας…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ναναι καλα οι γιατροι και οι νοσηλευτες ,ενα μεγαλο μπραβο σε ολους που παλευουν με ταθηρια

     • Assurbanibal

      …και Υπέρ Αναπαύσεως…

      Παίζει να μην έχεις πάει ποτέ σου σε μνημόσυνο ρε αντίχρηστε! lolololol

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ολη μερα ακουω εκκλησια,

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      οταν ειμαι ξεσουρωτος

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχα

     • © Proud to be Greek

      Μπορώ να σου το στηρίξω σε ποιες κινήσεις ΔΕΝ εχουν κάνει οι αλλοι τα δουλάκια των αμερικανών , που βλέπαμε την Ντόρα στην Μόσχα να λεει κατάμουτρα στους ρώσους οτι είναι αναγκάια η ασπίδα δίπλα στην επικράτεια τους
      το αόρατο χέρι που τόσα χρόνια κρατούσε πίσω την ανάπτυξη μας – την βιομηχανία μας και την αμυντική.,
      τα Ιμια και το καλψούρισμα του Σιμήτη στα αφεντκά, και τέλος το «ευχαριστώ»,
      το κλείσιμο της Συριακής Πρεσβείας στην Αθήνα και ο ξορκισμός του Ασαντ και του Πούτιν
      και οτι ηταν οι καλύτεροι θαμώνες της αμερικάνικης πρεσβείας.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χστηκα τι εκαναν οι προδοτες ,ΑΥΤΟΙ οι λεμεδες τι εκαναν ?μας διελυσαν και τα δυο τριτα ειναι προδοτες,τα ιδια με τους αλλους και χειροτερα ,για να τελειωνω ,ή παμε σε πατριωτικη κυβερνηση με Χ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      Χρυση Αυγη (ναι με τους τρελλους) ή τελειωνουμε

 • Spyros Spyropoulos

  Πηγε για «μασαζ» στον Ιερωνυμο και σιγουρα αυτος θα μασησε……ως συνηθως!

 • © Proud to be Greek

  Nα φοβάται η Κυβέρνηση την αντίδραση του λαού στις κάλπες επείδή Ο ΛΑΟΣ θα την ξαναγυρίσει στο 4% όπως έκανε με το ΠΑΣΟΚ, τον κουρασμένο, τον «λεφτά υπάρχουν» και τον Ζαππειάκια.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΕΞΙΟΥΣ και οι ΑΝΕΛ θα πανε στην χρυση αυγη -νμδ-πασοκ

 • nikos(1)

  να μας ανακοινώσουν πόσα εβρά θα επενδύσει ο σύντροφος ..Σόρος!

 • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ANTE ΨΟΦΑ

  • Δωριεύς

   Ὁ ἕνας, μόνον ;;;;;;

   • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

    ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ

   • Assurbanibal

    Μήπως μπορείς να ξεμπανάρεις αυτόν τον δενειμαιγω γιατί μας έχει πρήξει τα μέζεα?

    • ΘειοςSAM

     Δεν είναι μοδ τώρα …..όταν θα έχει βάρδια ρε Λόρδε μου ,.

    • Δωριεύς

     Τῶρα μπῆκα. ποιόν ἐννοεῖς ἀδελφέ ;

     • Assurbanibal

      Μόλις σου μίλησε πιο πάνω…

     • Δωριεύς

      Ὁ ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ ;

     • Assurbanibal

      Όχι ο DENEIMAIGW!

     • Δωριεύς

      Νὰ τὸν μπανάρω ἤ ὄχι ;

     • Assurbanibal

      Ξε!
      Να ξεμπανάρεις τον προηγούμενο λογαριασμό του. Επιμένει τόσο πολύ που μάλλον έχει δίκιο οτι τον πήραν κατά λάθος τίποτα φλόκια…

     • Δωριεύς

      Περίμενε….

     • Assurbanibal

      zvinoxiston λέει…

     • Δωριεύς

      Ἔχουν ἀναλάβει τὰ κεντρικά. Καί ἀρχηγοῦ παρόντος…

     • Assurbanibal

      Δεν αντέχω άλλο, κρατάω την κοιλιά μου απ΄το γέλιο φίλε μου καλέ…

     • DENEIMAIGW

      να του ξεμπαναρεις τον zvinoxiston

     • fg

      αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

   • DENEIMAIGW

    ΄να του πεις και γιατι τον μπαναρες γιατι ειναι πολυ πρηχτης

    • Assurbanibal

     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • DENEIMAIGW

      τι να σου πω …εχω να γραψω πανω απο 10 χρονια και κανω χθες λογαριασμο μπαινω και ο αλλος με ρωταει για κουραμπιεδες , εσυ οτι δεν πας με αντρες ο αλλος δε με προλαβε και ο μοδ μπαν …το μονο που προλαβα να γραψω ηταν 1ος και μονολογεις …

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • 😈VLAD.. the impaler😈

      δωσε μας τωρα κ πεντε νουμερα ρε παιχτη….

     • καλά…έγραφες πριν δέκα χρόνια; υπήρχε ντισκάς τότε;
      λολ!

     • DENEIMAIGW

      ισως λιγοτερα …ενα βλακακο θυμαμαι με αβαταρ μια σαυρα που μασ τα ζαλιζε με τα βιδεο του για τον παισιο

     • ΘειοςSAM

      με τι nick name έμπαινες ;

     • Assurbanibal

      eimaigw

     • ΘειοςSAM

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Assurbanibal

      xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

     • fg

      νομιζα πως deneimaiegw

     • Assurbanibal

      τότε htanegw

     • δεν θυμάμαι για ποιον λες…

     • DENEIMAIGW

      βετερανος ….παπανδρεουτρολια . ντοροτρολια . ροζοτρολια περισσουτρολια…

     • fg

      χααχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαΧΑΧΑΧαχαχαχΑΧΑΧαχαχαχΑΧΑΧαχχααχαχΑΧΑΧ γελασα παντος!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  της μανας σου το νινι ρε αβαπτιστε ,αλητηριε ,κοπ[ριτη γμω το σοί σου που πας στους παπαδες και παρακαλας ,ας ηταν ο Χριστοδουλος να βλεπες τι θα παθαινες ΑΛΗΤΗ!:

 • Blue Hat

  Θεέ μου, Πατέρα ευλογημένε, σώσε μας από τους 2 προδότες που συναγωνίζονται ποιός θα προδώσει περισσότερο με δήθεν την κατάλληλη ευκαιρία επίλυσης του σκοπιανού. Σώσε μας Σωτήρα κ. Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού του ζώντος από τα ψεύδη τους και την κυριαρχία τους επάνω μας ώστε καθημερινα μας καταστρέφουν σε ότι λέγεται ιερό και όσιο. Συγχώρεσέ μας πρώτα από όλα και ελευθέρωσε και πάλι την χώρα μας από τους δυνάστες και από τους έσω & έξω εχθρούς μας, θέτοντας εσυ έναν Χριστιανό κυβερνήτη που θα σέβεται κατά πάντα πρώτα Εσένα, αλλά και τους Έλληνες που αμάρτησαν και εστράφησαν πολλάκις και εναντίον Σου. Κάνε χάρη και έλεος τουλάχιστον για όλους όσους σε αγαπούν Κύριέ μας. Σε ευχαριστούμε που θα κάνεις πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και σου ζητούμε εις το όνομα του Ιησού Χριστού του Αγίου Παιδός σου. Αμήν.

 • ΘειοςSAM

  Αυτός ο Παυλόπουλος …ο πρόεδρος της δημοκρατίας ντε ……τι διάολο κάνει ;

  • nikos(1)

   μετράει εβρά και …δόξα!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   καμαρωνει το βλημα

 • SPARTIATIS301

  ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++την γνωρισα το 91 στο 6ο το περιφημο Μαραθωνος -Βοτανικο μπαρμπουτι φαση,ενας παλιος μου ειπε οτι ειχε «και απο τα δυο» οποιος καταλαβε-καταλαβε

 • fg
 • fg

  τι φατσα ειναι αυτη που εχεις ρε λεμέ

  • Blue Hat

   Πραγματικά, η μετάλλαξη του προσώπου του φανερώνει ότι μπήκε δαιμονας μέσα του της καταστροφής…

   • fg

    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

 • Σαλος

  δεν θα ητηθει ο εθνικισμος !! θα ηττηθειτε εσεις αλητες!!

 • 4B

 • Assurbanibal

  Χαμός και χάος!

  • ΘειοςSAM

   Χ & χ .

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   Μπορεί να σε ενδιαφέρει

   «…..Η Γερμανία ως εναλλακτική έχει τώρα την μεταφορά αερίου με πλοία τάνκερ και πάλι αλλά αυτή την φορά σχεδιάζει την αποφυγή του διάπλου της Μεσογείου και Ατλαντικού ως τα γερμανικά λιμάνια της βόρειας θάλασσας. Η Γερμανία σχεδιάζει την μεταφορά αερίου απο τον Περσικό κόλπο -όπου βρίσκεται το Κατάρ -με τάνκερ τα οποία θα διαπλέουν τα στενά του Άντεν ( Υεμένη), Σουέζ (Αίγυπτος) και Αιγαίου μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από την Θεσσαλονίκη το αέριο θα μεταφορτώνεται σε φορτηγίδες οι οποίες θα διαπλέουν τον Αξιό και Δούναβη μέχρι την Γερμανία.Έτσι η διαδρομή μειώνεται κατά μερικές χιλιάδες μίλια. Ο πρώτος ο οποίος έγραψε σχετικά με το σχέδιο αυτό των γερμανών δεν είναι το hellenicsunrise2 αλλά ο eamb-ydrohoos.blogspot.com…..»

   https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/01/blog-post_18.html

   • Assurbanibal

    Ευχαριστώ για το λινκ.
    Αυτό μπορεί να σημαίνει οτι τα Σκόπια αποκτούν ΑΟΖ εντός του Αιγαίου?

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός

     Πες μου πότε ήταν, που κατανόησες μια πολιτική πράξη και την κατέταξες ως λογική ;;
     Κατά τον Παραδ & Κολασ δεν ισχύει αυτό που ρωτάς, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να συμβεί.

     • Assurbanibal

      Αφού γράφουν οτι η Παραγουάη (χώρα που δεν βρέχεται απο θάλασσα) κατάφερε μέσω ποταμού που εκβάλει στην Βραζιλιάνικη ακτογραμμή, να αποκτήσει ΑΟΖ και δικό της λιμάνι.

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      Αυτό που εννοώ είναι ότι, το να αποκτήσουν ΑΟΖ (άκου έννοια που «ανακάλυψαν) είναι το ίδιο με την διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς.
      Απίθανο ωστόσο πραγματικό.
      Ισχύει ή δεν ισχύει η Λοζάνη κι από ποιους;;
      Επίσης τα 12νμ τα έχουν υπογράψει μέχρι και τα καβούρια, εκτός των ΗΠΑ και Τουρκίας. Απίθανο κι αυτό…

     • Assurbanibal

      Σ΄αυτό το σκεπτικό πάω πάσο. Ζούμε στην εποχή του είπα ξείπα…

 • SPARTIATIS301

 • fg

  τωρα που ειδα την φατσα του μπορω να παω να κοιμηθω ησυχος! καλο βραδυ σε ολους παιδες!

  • Assurbanibal

   Κάτσε ρε να δούμε τι θα γίνει με τον δενειμαιγω!

   • fg

    χαχαχαχαχαχαχαχα θα σε ρωτησω αυριο και προσεχε μην μου πεις και εμενα δεν παω με αντρες γιατι δεν σε ρωτησα και ουτε με ενδιαφερει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εγραψες λεμε!

   • © Proud to be Greek

    (υποψιάζεσαι ποιός είναι που μπαίνει και ως ntoumanis…..)

    • Assurbanibal

     Δεν υποψιάζομαι κάτι γιατί είμαι αθώα ψυχή…

     • © Proud to be Greek

      Και ετσι να παραμείνεις!!
      Αστα τα δύσκολα σε έμένα την βρώμικη και εκδικητική.

     • Assurbanibal

      Ναι φίλε μου ναι!

     • fg

      ειπα πως παω για υπνο αλλα εχει ψωμι το θεμα εδω! τελικα τι εγινε? θα τον ξεμπαναρουν η τον δουλευουν ολοι μαζι?

     • Assurbanibal

      Κάτσε γιατί μπήκε και 2ος mod. Μας λείπει ένας ακόμη για να γίνει τελείως μύλος η υπόθεση…

     • ΘειοςSAM

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • fg

      χαχαχαχαχαχαχαχα

     • (εχουμε αλλους 2 καβατζα, μην ξεχνας)

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;

     • Assurbanibal

      Κάνουμε pigging σε ένα νεούδι. Πάρε θέση μάχης…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΠΑ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

     • Assurbanibal

      Κράτα τη βαθμολογία τουλάχιστον…

     • Δωριεύς

      Τοῦ Αssur….

     • Δωριεύς

      Σκέψου ὅτι διαλύεις τὴν συζήτηση…Συνεχῶς εἶσαι ἐκτὸς θέματος καὶ αὐτὸ ἔχει συνέπειες….

     • τον κραταω, βαρα …

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχαχαχαχα !!! Μὴν τολμήσεις νὰ τὸν πλησιάσεις….Πές μου νὰ εἰδοποιήσω ἀσθενοφόρο…

     • ΘειοςSAM

      Μήπως του κάνουν μπούλινγκ ;

     • fg

      χαχαχαχαχαχα ρε λες?

     • ειναι μπουλινγκ η σαρία ;

     • ΘειοςSAM

      Ο ορισμός του .

     • κατι δις μουσλιμια το αποδεχονται με χαρα.

     • ΘειοςSAM

      Και να θέλουν μπορούν να κάνουν και αλλιώς ;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ

     • που εισεπραξες και μια αρνητικη για το σχολιο αυτο :-))

     • Assurbanibal

      Εσύ καθαίρεσες τον deneimaigw?

     • ποια απο ολες ;

      παντως αυτο που δεν του ειπα ειναι οτι δεν μπορει να χρησιμοποιει νικ το οποιο -συμφωνα με τους ορους χρησης του ντισκας- ειναι χυδαιοι η παραπεμπουν σε κατι χυδαιο.

      τα κεντρικα εχουν ενημερωθει και εχουμε λαβει και εμαιλ για το θεμα (οι mod)

     • (που τυπικα επρεπε να γνωριζει αφου εκανε αποδοχη τους ορους χρησης)

     • Assurbanibal

      Ε πες του το μήπως και σχολιάσει επι του θέματος επιτέλους!!!!!

     • Δωριεύς

      …καὶ τὶ ἦταν γιὰ νὰ καθαιρεθεῖ ; Προδότης στρατιωτικός ;

     • ΘειοςSAM

      χαχααχαχαχαχαχα

     • DENEIMAIGW

      to zvinoxiston den einai xudaio ..einai paraythora toy Виножито, Vinožito twn ouraniwn toxwn ….

     • Assurbanibal

      Τί ΄πες τώρα ρε φίλε!

     • οπως διαβαζεται απο Ελληνες, ειναι !
      και αυτο ειναι τελικο.

      αλλαξε το.

     • DENEIMAIGW

      λυπαμαι δεν κανω εκπτωσεις . ευχαριστω παντος και καλη καρδια. Να περνατε καλα

     • Assurbanibal

      Κάτσε ρε αμέσως να αρπαχτείς!

     • σε παρακαλω ασσουρ …

     • DENEIMAIGW

      τα διαπιστευτηρια μου

      economlena Πριν από 8 χρόνια
      po po aytos o koxakis exei gemisei ola ta video tou thanasi me arloumpes
      oti nanai

     • κι εσυ εισεπραξες .. χααχααχαχ

     • © Proud to be Greek

      Αρα εχω δίκιο.

 • SPARTIATIS301

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Δώσε πόνο στους εχθρούς …!

 • Stratis

  Κάτω η χούντα των ανθελλήνων . Εάν ο συριζώνυμος είναι αντίθετος με την θέληση των Ελλήνων ξουραφιθήτω …..ως ανάξιος

 • fg

  ειστε θεοι εδω μεσα πολυ γελιο λεμε!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   δεν ειναι τελεια?αν εχεις αντιρρηση σου φερνουμε «λουκουμια» στο σπιτι

   • fg

    χαχαχαχαχα

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     :-)

  • ειχαμε και καλυτερες ημερες παντως.
   να εισαι σιγουρος γι`αυτο.

 • SPARTIATIS301

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • © Proud to be Greek

   Εύγε φίλε για ΟΛΑ τα βίντεο σου!!!

   • Assurbanibal

    Δεν παίζεται ο Σπαρτιάτης301.

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Δεν ξερουν πως να εκφρασουν τα συστημικα μεσα ενημερωσης το δηλητηριον των για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καθε λιγο την προβαλουν ναζιστικη.Πρεπει να γνωριζουν οτι ο Λαος εχει ξεχωριση ποιος ακολουθει τις ναζιστικες και κεμπελιστικες μεθοδους στην Ελλαδα και κατα συνεπεια δεν τρων αχυρο οπως νομιζουν.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι νομιμο Εθνικο και δημοκρατικο κομμα οι ψηφοφοροι της ανηκουν στους αριστους Ελληνες Πατριωτας πολλοι εκ των οποιων εχουν θυματα και απο τους ΝΑΖΙ αλλα και πολυ περισσοτερο απο τους Κομμουνιστας κατα την κατοχη και τον συμμοριτοπολεμο.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Ο άσταυρος συνάντησε τον σταυρωτή …

 • Αντύπα

  κόψτε φάτσα το χαζό.

 • Θαλασσόλυκος

  Εγώ λέω να στείλουμε τον Ρουβίκωνα για διαπραγμάτευση.

 • Αντύπα

  ο συριζώνυμος και το ζαβό

 • SPARTIATIS301
  • konstantinos

   Μπλε φοράει κι αυτός !
   … Και με την χαρακτηριστική στάση χεριού (καρπού)… φτυστός σό ι μπλε !

 • ΕΚΧ

  Γνωρίζουμε Ιερωνυμε ότι ΜΑΣ πουλάς.ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ «ΦΑΓΑΝΕ» το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ,Ο ΛΑΟΣ,ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΙ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ Ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ,ΒΑΛΕ ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ

 • Αλεκάκη, βλέπω να σου κόβεται το χαμόγελο πολύ σύντομα και μιά και καλή………….

  • fg

   απο οτι εχουμε δει απο τους προηγουμενους δεν τους κοβεται το χαμογελο! καποια στιγμη θα παρει αλλος την καρεκλα του και αυτος με τοσα που θα εχει θα συνεχισει ηρεμα την ζωουλα του με τα λεφτακια του!

 • Αντύπα

  κατι πίνει και είναι ετσι αυτό….

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  MΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΕΚΕΛ ΣΑΣ.

  • Θαλασσόλυκος

   Έεεεεεελα δικέ μου. Πού είσαι;

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΑΘΗΚΑΜΕ!

    • Θαλασσόλυκος

     Σε χάσαμε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

     • Θαλασσόλυκος

      Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μια ιστορία ζωής. Ειδικά σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε. Βαστάτε γερά ωρέ. Μια φορά δοκιμαζόμαστε.Μετά δεν έχει.

 • Frank Underwood

  Η τελευταία φωτογραφία δίπλα στον πρωτοσύγκελο τα λέει όλα……..χαζό παιδί χαρά γεμάτο…

 • konstantinos

  Π Α Ν Ι Κ Ο Σ ; ; ;

  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΓΚΕΝΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ! ! !

  ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ( ΕΣΩ – ΕΞΩ – ΚΑΙ… ΠΑΡΑΕΞΩ ) ! ! !

  Μ Ο Ν Ο _ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η _ Σ Τ Ο Υ Σ _ Π Ρ Ο Β Ο Κ Α Τ Ο Ρ Ε Σ _ Κ Α Ι _ Τ Ο Υ Σ _

  Ο Ρ Γ Α Ν Ω Μ Ε Ν Ο Υ Σ _ Α Π Ο _ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α Ι Ο Υ Σ _ Κ Α Ι _ Π Ο Λ Λ Ο Υ Σ _
  Α Λ Λ Ο Υ Σ _ Ε Κ Λ Ε Γ Μ Ε Ν Ο Υ Σ _ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ , ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ _ Ε Λ Π Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ _ Σ Τ Ο Ν _ Ε Κ Φ Ο Β Ι Μ Ο _ ! ! !

  ================

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   θα τους φαει το σκοταδι οι Μακεδονες δεν ειναι αθηναιες αδερφες

  • Giota Timouda

   Καλού – κακού να φορούν σωσίβια!!!

 • kost316 kost316

  προεδρος πακυ αρχιεπισκοπος ιρονμαιντεν και προθυπουργος ναντια κομανετσυ οτι χειριτερο ανα τους αιωνες στην Ελλαδα θεος φυλαξει

 • Ρε παιδιά, κοιτάξτε φάτσα…………
  Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά μ΄αυτόν……..

  https://uploads.disquscdn.com/images/9a41c5259b811893dfc26547b4b5c898219b1bfaa954e8e77ceb04da3ac902d5.jpg

  • fg

   εχει μπει ο σατανας μεσα του!

   • BLAC PIT

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!!!….ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ!!!!..

    • KOKINOSKUFITSA

     ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ……..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..

  • ΘειοςSAM

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Ήταν , είναι και θα είναι ένα αίνιγμα απο που πηγάζει αυτή η χαρά… Να μας πει γιατί χαίρεται τουλάχιστον…

   • puaro

    γιατι κανει τη δουλεια του σωστα και ολα πανε ρολοι οπως τα ειχαν κανονισει

    • Μεγάλη Ελλάδα

     Αυτό που λες είναι τόσο σατανικό που μοιάζει απίστευτο… Θα έλεγα μάλλον πως είναι το ρομαντικό παιδί των καταλήψεων που τον χάλασε το πολιτικό σύστημα…

     • puaro

      ρομαντικο παιδι;;;;
      πολυ ρομαντικο σας βρισκω

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Ένα σενάριο είναι μόνο. Εσύ το πήγες σε θριλερ και είπα να βάλουμε κάτι πιο ελαφρύ σε ρομαντική κωμωδία για εναλλακτική επιλογή.

     • puaro

      να κανουμε υπνο ελαφρυ,χαχα να’σαι καλα. καλο βραδυ

   • Giota Timouda

    Γιατί … τον παίρνει ο φακός!!!

   • SPARTIATIS301
   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΥΣΣΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    • ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.
      ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    • Μεγάλη Ελλάδα

     Εντάξει αλλά πως εξηγεί το γεγονός οτι όλα αυτά εξυπηρετούν τα νατοϊκά σχέδια. Όλοι αυτοί ήταν γεμάτοι συνθήματα έξω το Νάτο και η Αμερική κλπ.
     Τι ακριβώς δηλαδή επιδιώκει αμερικανικο κομμουνισμό; Δεν σε καταλαβαίνω…

    • KOKINOSKUFITSA

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      πουσαι αστερι μου?ποτε θα σε κανω απαγωγη?

  • © Proud to be Greek

   Εγώ βλέπω οτι η φωτό είναι υπρφοτισμένη (εχει φαει την φλασιά στην μάτα γερά) και προσωπικά ΔΕΝ θα παρέδιδα τέτοια φωτό σε πελάτη και αλλα θα σκούρενα λίγο το πρόσωπο.

   • Assurbanibal

    Ο φωτογράφος ήταν μεγάλο τρόλλ

    • © Proud to be Greek

     Ξεπέτα λόγω ταχύτητας.
     Την έστειλε – την έβαλαν όπως ηταν.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ναι ,ο φωτογραφος φταιει που ειναι μλακας ο τυπος ,ουτε τσατσα σε δελο δεν τον εβαζα

    • SPARTIATIS301

     ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ?!

    • Αντύπα

     ΧΑίτης θα είναι, τ$ακιστε τον!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    για τον τζοκερ μιλας?

    • © Proud to be Greek

     Ναι για την λευκή μούρη του.

  • SPARTIATIS301
   • Ευάγγελος με ολίγον Νταϊζερμπλουμ…………..

  • Αντύπα
  • μου θυμιζει τον PHYLAX σε αυτην την φωτογραφια.

   • και σίγουρα θα έχει την τύχη του……………

  • Γιώργος fs.

   Συνεχώς χαζογελαει το βλαμμένο!

  • Assurbanibal

   Απο πίσω η Παναγιά είναι σα να του κάνει εξορκισμό…

   • RED OR DEAD

    Η Αγία Νεομάρτυς Φιλοθέη είναι σύντροφε…;)

    • Assurbanibal

     Ζητώ συγνώμη και διορθώνω πάραυτα!

 • puaro

  ενταξει , αφου εχει εμπιστοσυνη τι να λεμε τωρα;;;!!!!!!!
  δεν περιμενα και τιποτα αλλο βεβαια να ακουσω

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ας ανοιξουν τα στραβα τους να δουν ανακοινωσει του ΥΠΕΞ Αμερικης που ειναι τοιχοκολλημενη και αναγραφη οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι Ελληνικη και αναφερεται σε εγγραφο της CIA απο το 1944.
  Να γιατι εξοντωνουν οσοι Ελληνες σκεπτονται και δρουν για τα συμφεροντα της Ελλαδος.Οπως τον Μακαριστο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ,τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και να χαρακτηριζουν εγκληματικη οργανωσει κομμα Ελληνικο Εθνικο και δημοκρατικο ουτως ωστε να εκλειψει καθε φωνει που υψωνεται για Πατριδα-Θρησκεια και Εθνικα ιδεωδη.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1000 μπραβο

   • Κωνσταντινος Χατζης

    Ναι φιλε μου δεν γραφω τιποτε περισσοτερο η λιγοτερο,αλλα την αληθεια,γιατι για μενα η αληθεια και η δικαιοσυνη ειναι δωρο του θεου προς τον ανθρωπο και προσπαθω εν τω μετρω της δυναμεως μου να την υπηρετω.

 • Αντύπα

  • puaro

   ειδες τι ωραιο ονομα του εχουν δωσει;;;;
   Ο Πολεμος της τσιπουρας.
   νομιζεις οτι τσακωνονται για τα ψαρια

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    σωστοοοος!

  • ntoumaniis

   ετσι αυτο τους εξηγουσα και δεν ακουγε κανενας

 • BLAC PIT

  ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!…ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!!.ΚΑΙ ΑΘΕΗΣΜΟΥ!!!!!.ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!!!!….ΘΑ ΠΕΣΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΗ!!!!..

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • ArlekinPanakotas

  Ιερωνυμος:Αλεξη,οι επισκοποι εχουν βγει στα καγκελα,δεν μπορω να τους συγκρατησω αλλο.
  Τσιπρας:Πρεπει να τελειωσω το θεμα Σκοπιανο με τον ορο Μακεδονια εντος,με πιεζουν πολυ.
  Ιερωνυμος:Ζητησα δημοσιως να απεχουμε απο συλλαλυτηρια,ομως δεν μπορω να παρεμβω περισσοτερο,θα ξεφτιλιστω.
  Τσιπρας:Πρεπει να μαζεψεις τους παπαδες,αν ξυπνησουν τον κοσμο και χασουμε αυτη την μαχη,σειρα θα παρουν μετα τα μνημονια,καταλαβαινεις τι διακυβεβευετε εδω;
  (Το παρον ειναι προϊον μυθοπλασιας)

  • SPARTIATIS301

   ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

  • ΕΚΧ

   Μόνο μυθοπλασία δεν είναι φίλε! ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΛΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  • Σαλος

   δεν εχει απεχει πολυ απ την πραγματικοτητα…απο εκβιασμο σε εκβιασμο!! Ας εκβιαζουν ! πρπει να στηθουμε στα τεσσερα δλδ ? σηκωνεσαι και πολεμας τους εκβιασμους και τους εκβιαστες!! και τον αειμνηστο τασο παπαδοπουλο εκβιασαν αλλα δεν μασησε !! στο τελος της θητειας του παρεδωσε κρατος και οχι κοινοτητα!!

  • ArlekinPanakotas

   Οι ανανδροι,οταν πεσεις και εχοντας χασει προς στιγμην τις αισθησεις σου,σε χτυπουν περισσοτερο.Μια σπιθα να αναψει,μια μαχη να κερδιθει και να υψωθει το φρονημα μας,συν Θεω δεν θα μεινει πετρα στην πετρα απο τα σκουληκια αυτα.

 • ΘειοςSAM

  Όταν θα ….αναγνωρίσουν οι συριζοκαμένοι το κτρατίδιο ως μακεδονία μετά από λίγα χρόνια θα μιλούν οι γιούφτοι για σκλαβομένα εδάφη , με ότι συνεπάγεται αυτό και αφού τους πατρωνάρουν τα μογγόλια .
  Το θέμα είναι περισσότερο σοβαρό από ότι μας το παρουσιάζουν τα μιντια.
  Με τα χέρια μας βγάζουμε τα μάτια μας .

 • SPARTIATIS301
  • ΘειοςSAM

   Σκουλαρίκι δεν έχει ;

  • ΕΚΧ

   Η ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΤΖΟΑΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

  • RED OR DEAD

   Την σουζάρει την νταλίκα…;)

  • 4B

   και ο ΤΙΤΛΟΣ: εβραιοσιώνι σε εντεταλμένη υπηρεσία

  • Deadpool_Nikeus

   πρόσμιξη με Λαγκάρντ?

   • firestormLouis

    Andy Warhol !!Το μαλλι!
    Αλλη αδελφαρα ,αλλα πατριωτης μεγαλος !
    Ο δικος μας και αδελφη και προδοτης!

  • firestormLouis

   Ελα τωρα Γιαννα Ποτε δεν ειναι αργα
   Ο jenner εδειξε τον δρομο https://uploads.disquscdn.com/images/fdea7b2a58e93d85df0873c2fcfe13c5ecbd36e55bb49a0a477ab5dac7b31ec4.jpg

 • τελικα αυτος ο τζερονιμο εξελλισεται σε προδοτη του εθνους….

  • RED OR DEAD

   Βγάλε τον Ενεστώτα και βάλε Παρακείμενο στο ρήμα αδελφέ…;)
   ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

   • κατι τετοια γραφετε και δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε με την νεολαια :-)))

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ
     ΕΣΧΩΖ

     • εγω δεν εχω ιδεα απο γραμματικη, σε καμμια γλωσσα.

     • firestormLouis

      Μιλαμε «Ζουζαριαν διαλεκτον»

     • ουτε ο Μπαμπινιωτης δεν τον καταλαβαινει αυτον.

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Είναι και κουραστικός. Θυμίζει τον άλλον τον γλωσσολόγο με τις γλωσσικές-εκφραστικές σαλάτες.

     • firestormLouis

      Γιατι κατλαβαινει ο ιδιος τον εαυτον του?
      Κοιταζει επειτα να τα ερμηνευσει για να καταλαβει τι ειπε

  • Γιώργος fs.
 • ntoumaniis

  η επισημη εκκλησια εναντια στο ποιμνιο το ειδαμε και αυτο!!μενει τωρα να βγαλει ο ιερωνυμος ανακοινωση για τον δαιμονα που γκρεμιστηκε και να καταδιακαζει την πραξη

 • © Proud to be Greek

  Πληροφορία:
  Στην ΕΡΤ1 Πάνος Χαρίτος απο την Ιερουσαλήμ.

  • Μαυρος Καβαλάρης

   Απο το ισλαμαμπαντ εχει τπτ?

   • Αντύπα

    εστω ατιναμπάντ

  • Deadpool_Nikeus

   πήγε στην Ιεράπολη ? γιατί?

 • Deadpool_Nikeus

  πάλι εγκεφαλικό έπαθε?

  και για αυτό πήγε να εξομολογηθεί?

 • DENEIMAIGW

  Γεια σε ολους Θα δω καποιους , ισως πισω απο τις γραμμες των απεναντι.Οι αλλοι καλα να περασουν στα παριζιανικα καφε και καλη ΅αντισταση΅

  • ΘειοςSAM

   Κάτσε ρε ..που θα πας ,
   Αμέσως να αρπαχτεις ….

   • DENEIMAIGW

    τι να κανω …Ουτε ανα μπουλινγκ της προκοπης δεν ξερετε να κανετε…

    • ΘειοςSAM

     και γιατί πιστεύεις ότι σου κάνουμε μπούλινγκ ;

     • DENEIMAIGW

      αν το πιστευα δε θα τα λεγαμε ετσι :)

    • DENEIMAIGW

     Αν και μεταξι μας …μην το πεις στους αλλους …ποιο πολυ για να μπαινω στο βαξεβανοκουτο εκανα τον λογαριασμο..Εκει ειναι τα γλεντια !

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ.

     • DENEIMAIGW

      eimai monolykos …moy dineis apostolh thn ferw eis peras monos …Den kouvalaw kanenan kai vriskomai spania me alous kai mono me alloys monolykous

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

     • DENEIMAIGW

      συγνωμη για τα γκρικλισ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     μας τα ζαλισες,ας την κλαψα,προχωρα σε σχολια να σε δεχτουμε

 • SPARTIATIS301
 • Αντύπα

  Εάν νομίζετε ότι μπορεί αυτό να αλλάξει χωρίς πιστολιά, είσαστε ηλίθιοι.
  http://ixnos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_56.html

 • DENEIMAIGW

 • Αδράστεια

  Εκτος απο κρεμαλες στους πολιτικους θα φερει και ξυραφια στους παπαδομασονους ο προφητευομενος

  • SPARTIATIS301

   ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!

 • skeptomenosellin

  Αυτό μου θυμίζει το εξής.
  Και βγήκαν όλοι νικητές και χάσαν όλοι οι άλλοι…
  Χάρυ Κλυν…

  • ΘειοςSAM

   Προφητικό ,

 • ΘειοςSAM
 • American Kotal

  Απο συστημικο ιστοτοπο, το ανεκδοτο της ημερας.

  https://uploads.disquscdn.com/images/d368a24838885e76643ed16949b3826477a6eab1c0cb0860868154d0105752fb.jpg

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ο Πειραιαως συναινει? να τον φαει το μαυρο φιδι αν ειναι ετσι!Αμβροσιος και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Τώρα θα ξεκαθαρίσει το πράγμα, ελάχιστοι Μητροπολίτες θα παραμείνουν στην εθνική γραμμή και θα το δούμε αυτό, είναι πολύ καλός ο μισθός για να τον θέσουν σε κίνδυνο οι περισσότεροι…εκτός από τους λίγους τους «τρελούς»….

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν εχει θεμα με χρημα αυτη η φαση μ αυτους ειναι αλλη φαση,σκεψου και θα καταλαβεις

     • άκου με που σου το λέω…οι περισσότεροι από δαύτους την ησυχία τους θέλουν και τον μισθό τους…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      το ξερω ,αυτα ειναι δεδομενα,παει αλλου η δουλεια ,ακου με που σου λεω ,δεν κανω τον εξυπνο,τους εχω ζησειο μισθος ειναι το λιγοτερο εχουν πολυ χρημα,ειναι θεμα εξουσιας ,πιστεψε με

   • American Kotal

    Δεν τον καταλαβαινω τον Πειραιως.

    Ο Αμβροσιος παντος ειναι λιρα 100.

 • Αντύπα
  • ntoumaniis

   ο χρυσαυγιτης της εποχης του τον φαγανε οι βενιζελικοι δηλ οι οπαδοι της σημερινης Ν.Δ

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

   • Ταξίαρχος

    ΠΑΣΟΚ δεν ηταν ο Βενιζέλος;

    • ο Βενιζελος ειναι τοτεμ.
     δεν το ακουμπαμε, δεν κανει, καει …. (σε διαφορους κυκλους)

    • Deadpool_Nikeus

     last year

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ηρωας!ΑΘΑΝΑΤΟΣ!ξερει κανεις πως πεθανε ? αν ησουν σε παρεα κανεις δεν θαξερε (γιατι ολοι θα γκουγκλαρουνε και θα το παιζουν εξυπνοι)

   • Αντύπα

    αυτοκτόνησε

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

    • Σκαραμαγκά για την ακρίβεια:))

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μπηκε με το αλογο στην θαλασσα και εβαλε το περιστριφο στο κρανιο,απο αυτον εμπνευστηκε ο Λιαντινης

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Ο Λιαντίνης μπορεί να ήταν άρρωστος. Υπάρχει το θέμα με την λευχαιμία. Δεν νομίζω να θαύμαζε τους αυτόχειρες. Ήταν αρκετά ρεαλιστής και δυναμικός.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      δεν ξερω,θα το χανε βρει ας μην σπιλωνουμε την μνημη και την θεληση μιας τετοιας τεραστιας προσωπικοτητας,ο χαμος του ειναι Εθνικη απωλεια οπως και του Παναγιωτη Κονδυλη

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Με παρεξήγησες… Δεν σπιλώνεται η μνήμη ενός ανθρώπου που υποφέρει ψυχικά και καταλήγει στην αυτοχειρία. Δεν θα δικάσουμε ψυχές…Αλλά να μην φτάνουμε και στην ωραιοποίηση. Η αυτοχειρία είναι παραίτηση και ως τέτοια δεν μπορεί να είναι αντικείμενο θαυμασμού. Ο άνθρωπος και ο επιστήμονας Λιαντίνης όμως είναι αναμφίβολα κάτι πολύ περισσότερο απο την απόφαση του αυτή.

   • Καπετάν Γαρέφης

    Μεγαλος Περικλης Γιαννοπουλος!
    Ανεβηκε στο αλογο του, μπηκε μεσα στην θαλασσα, εβγαλε το περιστροφο και αυτοκτονησε απο μελαγχολια για την καταντια της Ελληνικης φυλης-πολιτισμου

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     εμεις το ξερουμε οι ΑΛΛΟΙ το ξερουν? ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ

 • Assurbanibal

  ΟΞΩ ΛΟΥΣΤΡΟΟΟΟ…

 • Ταξίαρχος

  Απαράδεκτο οτι οτι συνταντήθηκε με τον Ιερώνυμο πρίν ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και απαράδεκτο να εμφανίζεται ο Ιερώνυμος ως ιδιοκτήτης ολης της Ορθόδοξης Ελλάδας καθώς οι αρμοδιότητες του περιορίζονται εντός της Μητροπόλης Αθηνών και ο τίτλος «Πάσης Ελλάδος» είναι καθαρά τιμητικός αφου θεωρείται πρώτος μεταξύ ίσων.

  • Αντύπα

   ναι αλλά είναι συριζώνυμος

  • ntoumaniis

   σωστο σε βρισκω

  • Ακριβώς, ο τίτλος δεν έχει να κάνει με διοίκηση, η Ορθοδοξία δεν είναι παπισμός…

  • RED OR DEAD

   Primus inter pares…;)

 • puaro
  • Αυτές τις εικόνες τρέμουν οι συριζανέλ στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη….!

   • ΘειοςSAM

    και ο Ιερονυμος.

    • σσσσ μην τα λες έτσι αυτά, στεναχωριούνται οι εναπομείναντες τσυριζανέλοι που στηρίζουν φανατικά την «φανταστική» κυβερνησάρα του μνημονίου….

     • ΘειοςSAM

      Ναι αλλά δεν έχουν την εξουσία ……χαχαχαχαχαχα όπως είπε η μπέτυ

     • χαχαχαχαχαχαχαχαχα μην μου τους στεναχωρίς σου λέω θείο!

  • ntoumaniis

   ετσι γουσταρω μονο ρασα, εναντιον ολων αμβροσιος

   • American Kotal

    Για μενα, αυτος ειναι και Αρχιεπισκοπος και Πατριαρχης του Ελληνοχριστιανισμου.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    μεσα φιλε!ετσι τους γουσταρω τους παπαδες Παπαφλεσσες!

    • ntoumaniis

     γερμανος καραβαγγελης ο αμβροσιος

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ετσα ωρε!!!!!!!!!!!!!

   • ΕΚΧ

    Αυτός το ράσο του το τιμάει.Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   θα παω να φιλησω και τα κωλοχαρτα του Αμβροσιου,εγω ο απιστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο Βαρβαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • puaro
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Γιώργος fs.
  • Assurbanibal

   Φοβάται πολύ τις συγκεντρώσεις. Τρέμουν λέμε και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο…

   • Ταξίαρχος

    εδω οταν ειχε πολυ κοσμο το ΟΧΙ απογοητευτηκε και το βραδυ που βγηκε το ΟΧΙ πλακωθηκαν στο Μαξιμου Τσίπρα – Παππας και Βαρουφακης.

    • ο Βαρουφακης ηταν στην απ`εξω.
     οι αλλοι εκλαιγαν την μοιρα τους.
     ο Yiani νομισε οτι κερδισαν.

     • Assurbanibal

      Κι ο Πάνος μάλλον αυτό νόμισε…

     • Ταξίαρχος

      Βγάλε τον Ενεστώτα και βάλε Παρακείμενο στο ρήμα αδελφέ…;)

     • Assurbanibal

      Δεν έβαλα ενεστώτα. Αόριστο έβαλα.

     • Ταξίαρχος

      Δε το γνωριζα

     • Assurbanibal

      Να ρίξω έναν υπερσυντέλικο να γουστάρουμε?

     • κι εναν τετελεσμενο μελλοντα που ηταν παντα η αδυναμια μου (ως ονομασια)

     • RED OR DEAD

      copy-paste???με απογοητεύεις…χαχαχαχαχα!!!;)

     • δεν ειχε παρει το memo φαινεται.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!

     • εγω το γνωριζω εδω και δεκαετιες.

     • Ταξίαρχος

      Ο Yani έψαχνε ευκαιρία να πάει ξανά στην Αίγινα, να κάνει τα μπανάκια του.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ

 • firestormLouis

  Ελληνες !
  Μην ειστε εθνικιστες !
  Αφηστε το αυτο για τους Σκοπιανους !

  • χαχαχαχαχαχαχαχα έτσι Λούη, όπως αφήσαμε και μας έκαναν οικονομικά δούλους!

   • firestormLouis

    ΚΟΠΡΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!

  • Γιώργος fs.

   ++++++++++++++++++++++++++++++

 • PatmosI

  Ιερώνυμε….τραβα ξουρίσου…..

  ΥΓ. τέλος ο σεβασμός από εμένα…

  • ntoumaniis

   να ναι ευλογημενο

 • Αντύπα

  Πάντως οι ακραίες μεταπτώσεις στην συμπεριφορά είναι δείγμα ψυχικής διαταραχής

  • Ταξίαρχος

   ή χρήσης ουσιών

   • Μεγάλη Ελλάδα

    ή αν είναι κάποιος θύμα μυστικών όπλων με υπέρηχους, χημικά ή παραψυχολογικών μεθόδων μέσω τηλεπάθειας κ.α.

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • Genesis

  Kυριοι αυτο φταει.Ο εθνικισμος.Τελος.Ο Τσε μιλησε

 • Ioannis

  ξυρισμα και εξω απο την Εκκλησια αυτο θελει ο Ιερωνυμος!
  θανατος στους προδοτες!

  • Assurbanibal

   Και του τα λέγανε οι άλλοι ρασοφόροι,: «Αυτός μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξουρίσεις»…

 • ntoumaniis

  ο μιχαλολιακος σε 2 λεπτα στο blue sky με πηρε τηλ ο λαγος

  • Ταξίαρχος

  • Αντύπα
  • DENEIMAIGW

   boom shankar

   • Assurbanibal

    Πώς αισθάνεσαι? Όλα καλά?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΜΠΟΥΜ ΣΑΚΑΛΑΚΑ

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   το λιονταρι του Ελληνικου εθνικισμου,οι κοτες ηταν στα πουπουλα οταν αυτος εβαζε βομβες στους Αγγλους

 • pentapostagma

  ΝΘ

  • ntoumaniis

   νεα θεσσαλονικη το ονομα?

  • (δεν μου το εχει βγαλει ακομα παρα τα F5)

   • και είσαι και μοντ!!!!
    εσχοζζζ!

    • ΘειοςSAM

     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
     Ο εχρθός εντός των πυλών

     • εδώ λέμε….

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      δεν υπαρχει πιο προφητικο και περιγραφικο,της καταστασης μας ,τραγουδι

  • © Proud to be Greek

   χαχαχαχαχαχα!!!

  • American Kotal

   Ωπ! Τα χαρακωματα σηκωνουν πατατακια.

   Μισο και ερχομαι.

 • ΙΩΝ 1942

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ …ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΑΚΟ…ΝΑΝΙΣΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ …!!!

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο Ασημάκης Κατσούλας στον Αρχιεπίσκοπο….

  • ΕΚΧ

   Moιαζει στον Σατανιστη το Κατσούλα Ο φραπεδομαγκας Τσίπρας.Έχεις δίκιο.Επίσης είναι και οι δύο σατανιστές,η διαφορά είναι ότι Ο Κατσούλας έκανε την ποινή του για τα εγκλήματα του.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

 • σιμπιού

  ρε τον π0ύστi τον τσιπρα μακάρι να φάει πόδι το μ0υνόπαν0 πριν μπούμε στο 19

 • Κυρ Μέντιος

  Αυτό είναι που λένε χαζό παιδί χαρά γιοματο….
  Τι τον φιλεψανε μέσα?
  Space cakes?
  https://akphoto1.ask.fm/609/957/956/-349996997-1t5c597-45r5oeigscltelk/original/avatar.jpg

 • mantrious

  Ο άθεος με τον νεοταξίτη «τράγο», συζητάνε για το πως θα πουλήσουν την Ελλάδα,
  Που είσαι Χριστόδουλε!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   χωσε!

 • Βασιλική

  Χάν’ς αρέ;χάν’ς;

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   τι πες μωρακι μου?

   • Βασιλική

    Ερωτώ εάν χάνει τό ζαβό καλέεεεεεεε…

   • Βασιλική

    Ελεύθερη μετάφραση από τήν διάλεκτο τής υπαίθρου…
    χάνεις ρέ; χάνεις;

 • Hilon

  Ειπα και ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω….

  Μεγάλη ευκαιρία του Συριζα,που θα κερδίσει ξανά τις εκλογές , με μεγάλη διαφορά
  απο την Ν. Δημοκρατία. Η στρατηγική εγγυται εις την διαπραγμάτευσην του Σκοπιανού
  ζητήματος.Όπως διαφαίνεται, η απάντηση της Κυβερνήσεως είναι ,ότι, το όνομα της
  Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο,’οπως ακριβώς υποστηρίζει Π. Καμμένος…
  Η στρατηγική του έφερε την Ν. Δημοκρατία , να <> σε τετριμμένες αναφορές του παρελθόντος,
  αίτινες ουδεμίαν σχέσιν έχουν με τις σημερινές συνθήκες.Ο δε Τσίπρας κρατάει τα χαρτιά του
  κλειστά και αφήνει την Ν Δημοκρατία να διαμηνύει εκτιθέμενη με την <>.

 • γιωργος παππας

  πειτε μου τι εχει να κερδισει η Ελλαδα εαν αναγνωρισει τα σκοπια;γιατι εγω δεν μπορω να βρω κατι..

 • Ioannis

  Αν ηταν αυτοι Χριστιανοι Ιεραρχες θα ειχαν αφορισει εδω και καιρο τους σατανιστες του συριζα!

 • Καπετάν Γαρέφης

  Συριζονυμος…

 • Ίασπις

  Εμάς που για πρώτη φορά ψηφίζουμε από το 2012 Χ.Α μας έχουν κάνει ήδη προ πολλού χρυσαυγίτες και όχι μόνο γι αυτόν τον λόγο.

 • Ίασπις

  Αν είναι «ναζιστικό» το κόμμα της Χρυσής Αυγής τότε αυτοί που συνεργάστηκαν με τους ναζί κατακτητές με τους οποίους συναγελάγεστε στη βουλή τι είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;

  ΠΟΙΑΝΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Ή ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ;

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://greekvoices.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8088.html

  Έγγραφο της CIA παρουσιάζει τον Κ. Καραμανλή ως συνεργάτη των ναζί στην Θεσσαλονίκη. «Καταγράφει» τους ισχυρισμούς του σφαγέα της Θεσσαλονίκης Μ. Μέρτεν που τους διατύπωσε τη δεκαετία του ΄60, όταν γλίτωσε από τις ελληνικές φυλακές…

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/engrafo-tis-cia-parousiazi-ton-k-karamanli-os-sinergati-ton-nazi-stin-thessaloniki-katagrafi-tous-ischirismous-tou-sfagea-tis-thessalonikis-m-merten-pou-tous-diatipose-ti-dekaetia-tou-%CE%84/

 • Κωστας

  Καββαλα παει στην ΓΕΥΓΕΛΗ !
  ΚΑΒΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ !
  ΚΑΒΒΑΛΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !
  ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΠΑΖΕ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΒΑΛΑ !
  Καζινο του οσφρανθηκε η τζογαδαρα μυτη !
  ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΞΕΚΑΒΒΑΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΘΙΣΤΕΙ !
  Πεζος στην ποκα το ριξε ! πεζος και στο θαναση !
  στην μπιλλια! στους κυβους !τους πεσσους !
  την ΝΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΚΕΣ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ !!!

 • Agnostimus

  Μακρυά!!!! Ξέρεις τι θα πει ΚΚΕ; Καρδιά , Καρκίνος, Εγκεφαλικό ….