Σκοπιανό

Δημόσια συγγνώμη του Epsilon μετά την αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για τις χυδαιότητες Τ.Στεφανίδου κατά του συλλαλητηρίου και της Μακεδονίας

Μετά το σαλό που προκλήθηκε, καθώς το pentapostagma.gr έκανε γνωστό στο πανελλήνιο το ατόπημα της κ. Στεφανίδου, ήρθε απάντηση του σταθμού, όπου ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. 

Η αντίδραση του Ι. Σαββίδη ήταν άμεση. Μιλάμε για ένα επιχειρηματία, όπου τα πατριωτικά του αισθήματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Ευαίσθητος ειδικά στα ζητήματα της Μακεδονίας και του Ποντιακού Ελληνισμού.

Συγκεκριμένα:

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Tatiana live» για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας. Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας.  

Τι ακριβώς έγινε

Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.

Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ακόμη πρόσθεσε πώς αν οι Σκοπιανοί δούνε όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω. Μπορεί όλα αυτά να έγιναν στα πλαίσια μια σάτιρας (και ας μην γελούσε κανένας στο πλατό) αλλά όταν πρόκειται για τόσο λεπτά ζητήματα, σε μια αθρόα συγκέντρωση πολιτών οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί πώς παρουσιάζουμε την σάτιρα και ποιους θίγουμε, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν απλός λαϊκός κόσμος που βγήκε να διαδηλώσει για την Μακεδονία.

https://www.youtube.com/watch?v=BvdD4QtZhpE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...