Κόσμος

Οι Οθωμανοί επέστρεψαν! Aνακάλυψαν «Τούρκους» σε Οχρίδα, Γκόστιβαρ, Τέτοβο, Πρίζρεν, Πρίστινα, Σεράγεβο και Ξάνθη

Ο γνωστός από την καταγωγή του από την Δυτική Θράκης υπουργός εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Μεχμέτ Μουεζίνογλου είχε συνάντηση με συλλόγους «Τούρκων» όπως τους ονόμασε από την ΠΓΔΜ , από τους  οποίους έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, θέτοντας και πάλι  θέμα τουρκικών μειονοτήτων στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι επανέρχονται συνεχώς με το θέμα αυτό και το τονίζουν με κάθε ευκαιρία για ολόκληρη την περιοχή σε μια ιδιότυπη επικοινωνιακή "επίθεση" κατά των χωρών της Βαλκανικής.

«Σήμερα τα Βαλκάνια ενισχύονται  από τους Τούρκους που ζουν εκεί  και οι ίδιοι αισθάνονται ότι η Τουρκία είναι ισχυρή και δυνατή . Στα Σκόπια, στην Οχρίδα, στο Γκόστιβαρ , στο Τέτοβο, στο Πρίζρεν, στην Πρίστινα, το Σεράγεβο, και την Ξάνθη, οι  αδελφοί  και οι  αδελφές μας στο Kardzhali ( Βουλγαρία) είναι ευτυχισμένοι από την υπερήφανη  στάση αυτού του ισχυρού  έθνους.

Το έθνος της Τουρκίας έχει μεγάλους στόχους  τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτή την πεποίθηση του ιδρυτή του έθνους της τουρκικής δημοκρατίας, μεγάλου ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, του οποίου επικαλούμαι το ρητό του «Ελευθερία ή Θάνατος», δείχνει την  άξια θέση της χώρας  μας στο σύγχρονο επίπεδο του πολιτισμού .

 Πρέπει να έχουμε μια κοινή βούληση σε αυτή τη χώρα, τη βούληση των εθνικών πολυεπιπέδων πολιτισμών. Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί με τους αδελφούς μας από την Γερμανία, την Ολλανδία και τη Δύση. Ένα από τα κέντρα εξουσίας  σήμερα στο οποίοι μπορείτε να ακουμπήσετε την πλάτη σας είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 Η εθνικότητά μας είναι σημαντική στην καρδιά μας . Γι 'αυτό ήρθαμε σήμερα. Μετά από αυτό, λέμε, ελπίζω ότι ο Αλλάχ  θα είναι μαζί μας . Ναι, όλοι μαζί;». είπε ο Τούρκος υπουργός  στο ενθουσιώδες πλήθος.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μεχμέτ Müezzinoğlu, στην περιοχή Γιουνούς Εμρέ της Μαγνησίας στην Τουρκία, συναντήθηκε με Βαλκάνιους  μετανάστες, αναπτύσσοντας στην ουσία το σχέδιο του Ερντογάν για «επαναφορά» της χώρας στην βαλκανική χερσόνησο με πρόσχημα τις «τουρκικές μειονότητες» .

Αυτά είναι τα αληθινά σχέδια της Άγκυρας που χρηματοδοτεί συνεχώς την ανέγερση Τζαμιών, πολιτιστικών κέντρων, τμημάτων σε πανεπιστήμια στην περιοχή μας , μαζί με την αποστολή Ιμάμηδων οι οποίοι αποτελούν τα «αυτιά και τα μάτια» του επιτελείου του νέου Σουλτάνου που ονειρεύεται …αλλοτινά οθωμανικά μεγαλεία.

Όλες οι χώρες της περιοχής συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος οφείλουν να αφυπνιστούν και αντιδράσουν στα σχέδια αυτά με μια αμυντική συμμαχία και δράσεις κατά των σχεδίων αυτών .

Αυτή η  κατάσταση στην βαλκανική χερσόνησο  αποτυπώθηκε στην πρόσφατη σύνοδο ( Σερβίας-Ρουμανίας-Βουλγαρίας-Ελλάδος…όλες ορθόδοξες χώρες ) στο Βελιγράδι έναντι της Τουρκίας,  και προσομοιάζει με εκείνη που επικρατούσε  πριν ακριβώς 100 χρόνια.

«Συσπείρωση» έναντι του νέου τουρκικού κινδύνου,  που ζητά αναθεώρηση της συνθήκη της Λωζάνης» και ομιλεί συνεχώς για » σύνορα της καρδιάς» εμπλέκοντας όλες τις χώρες.

Η παρουσία του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα  και οι «επιθετικές» δηλώσεις του αφύπνισαν τους Βαλκάνιους ηγέτες έναντι του κοινού κινδύνου.

Ο Ερντογάν μίλησε «πολύ» στην Αθήνα αποτυπώνοντας συγχρόνως  την «όρεξη» της ισλαμικής οικονομικής ελίτ που τον περιτριγυρίζει και η οποία θέλει να  υφαρπάξει σε τιμή ευκαιρίας οτιδήποτε πωλείται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια υλοποιώντας το σχέδιο αναβίωσης της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας.

«Επιστροφή» των Τούρκων στα Βαλκάνια και πλήρη υποταγή των κρατών της περιοχής στον Σουλτάνο Ερντογάν είναι το σχέδιο που εμπλέκεται με τον αλβανικό εθνικισμό και την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας». 

Υπενθυμίζουμε ότι παλαιότερα Σέρβοι ειδικοί αναλυτές ανέφεραν ότι υπάρχει τουρκικό σχέδιο που αφορά την «εξύψωση» του αλβανικού εθνικισμού στα Βαλκάνια,  με στόχο την επιβολή  με την βία της υποταγής της Σερβίας και την υπαγωγή της στα κράτη-δορυφόρους της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας που ετοιμάζεται στα Βαλκάνια.

Πρόκειται για το σχέδιο που αυτήν την στιγμή υλοποιούν ο  Χασίμ Θάτσι, ο Έντι Ράμα και ο Ιονούζ Μουσλιού και αφορά την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πίσω από όλα αυτά πραγματικά ευρίσκεται ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει νομιμότητα το σχέδιο του  για την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια, εκτός όλων των άλλων και με την χρήση  των μέσων ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...