Hχούν Σάλπιγγες πολέμου: Κάλεσε σε εξέγερση και επίθεση κατά του Ισραήλ το Ιράν: «Θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ και την Παλαιστίνη» – Ηγετική εμφάνιση Ερντογάν στον Μουσουλμανικό κόσμο

Δημοσίευση: 6 Δεκεμβρίου 2017, 7:01 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 6, 2017 στις 8:47 μμ

Αντίστροφη μέτρηση για την σύγκρουση στη Μέση Ανατολή με την Τουρκία και το Ιράν να ρίχνουν προειδοποιητικά πυρά. Η Τουρκία και προσωπικά ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντογάν δείχνει να ηγείται του μουσουλμανικού κόσμου σε αυτό το ζήτημα. Πριν λίγο συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah, ενώ θα φιλοξενήσει την Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης στις 13 Δεκεμβρίου.

Σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ οι δηλώσεις Ερντογάν είναι πρώτο θέμα, οι Τούρκοι ισλαμιστές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Παλαιστινίους. Ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης θα συνεδριάσει στις 13 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη για να συντονίσει την απάντηση στην απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ιμπραήμ Καλίν έκανε τη σχετική δήλωση στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα.

Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας τόνισε ότι να αγνοεί κανείς τα δικαιώματα Παλαιστινίων, Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ, πυροδοτεί την ένταση και υπονομεύει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. 17 μέλη του Ιορδανικού Κοινοβουλίου διαδήλωσαν μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία στο Αμμάν εναντίον του Τραμπ.

Ο Ιορδανός μονάρχης σημείωσε ότι η ιερή πόλη είναι «κρίσιμης σημασίας για τη σταθερότητα» της περιοχής.


Ο βασιλιάς της Ιορδανίας υπενθύμισε ότι επισήμανε στον Ντοναλντ Τραμπ την «ανησυχία» του ενόψει των ανακοινώσεών του σήμερα και κατόπιν σημείωσε ότι «είναι επιτακτικό να εργαστούμε με στόχο να επιτευχθεί μια συμφωνία για την ειρήνη μεταξύ των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών».

Μια τέτοια διευθέτηση θα επέτρεπε στους Παλαιστίνιους «να εγκαθιδρύσουν ένα ανεξάρτητο Κράτος στο πλευρό του Ισραήλ με την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ότι η αναγνώριση από την Ουάσιγκτον της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ «θα εξυπηρετήσει τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

«Ένα τέτοιο μέτρο δεν θα χρησιμεύσει σε κάτι άλλο παρά στο να εξυπηρετήσει τις τρομοκρατικές οργανώσεις» επισήμανε ο Ερντογάν μετά το τέλος της συνάντησης που είχε στην Άγκυρα με τον βασιλιά Αμπντάλα Β΄της Ιορδανίας.

«Απευθύνω από το βήμα αυτό μια έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα: προσέξτε μην λάβετε κανένα μέτρο που θα στόχευε στο να τροποποιηθεί το νόμιμο καθεστώς της Ιερουσαλήμ» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το πεπρωμένο δισεκατομμυρίων ανθρώπων προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσωπικές του επιθυμίες» προειδοποίησε ο Τούρκος ηγέτης, υπογραμμίζοντας ότι η Ιερουσαλήμ θεωρείται «κόρη οφθαλμού για όλους τους μουσουλμάνους».

 

Ταυτόχρονα ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει επιδοθεί σε μαραθώνιο τηλεφωνικής διπλωματίας προκειμένου να αποτρέψει την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Ο Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, Νατζίπ Ραζάκ, τον πρόεδρο της Τυνησίας Αλ–Μπέτζι Καίντ και τον πρόεδρο του Ιράν, Χασάν Ροχανί.

Ο Τούρκος πρόεδρος στις τηλεφωνικές συνομιλίες υπογράμμισε ρητά ότι η πρωτοβουλία της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ θα σημάνει μεγάλη καταστροφή για τις διαπραγματεύσεις της ειρηνευτικής διαδικασίας επίλυσης του μεσανατολικού ζητήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής προεδρίας, ο Ερντογάν τόνισε ότι για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή πρέπει να αναγνωριστεί ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ εντός των ορίων του 1967.

Ο Ερντογάν υπενθύμισε ότι η προσάρτηση της Ιερουσαλήμ, την οποία έκανε το Ισραήλ το 1980, απορρίφθηκε από τη διεθνή κοινότητα και τα Ηνωμένα Έθνη και επισήμανε ότι η Ιερουσαλήμ, μια ιερή πόλη για τους μουσουλμάνους, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τις μουσουλμανικές χώρες.

Στις συνομιλίες τόνισε ότι κάθε πρωτοβουλία για αλλαγή του καθεστώτος της Ιερουσαλήμ θα αντιμετωπιστεί με έντονη αντίδραση του ισλαμικού κόσμου και θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στην εδραίωση της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Τα τουρκικά πυρά συνέχισε και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος δήλωσε ότι θα ήταν «σοβαρό λάθος» για τις Ηνωμένες Πολιτείες να μεταφέρουν στην Ιερουσαλήμ την πρεσβεία τους στο Ισραήλ και ότι προειδοποίησε σχετικά τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.

«Θα ήταν σοβαρό λάθος (να μεταφερθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ). Κάτι τέτοιο δεν θα έφερνε σταθερότητα … αλλά μάλλον χάος και αστάθεια».

«Ολόκληρος ο κόσμος είναι εναντίον», τόνισε προσθέτοντας πως έχει ήδη πει στον Τίλερσον πώς αισθάνεται και θα το επαναλάβει στη διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

Λάδι στη φωτιά έριξε από τη πλευρά του το Ιράν καθώς ο Αγιατολάχ προέβλεψε ότι η Ιερουσαλήμ σύντομα «θα απελευθερωθεί από το Ισραήλ»!

Ο ηγέτης της «ισλαμικής επανάστασης» του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου σε ενότητα, για να αντιταχθούν στο αμερικανικό και ισραηλινό σχέδιο για «μεταφορά» της διεθνώς αναγνωρισμένης πρωτεύουσας του Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ιρανός Ανώτατος Ηγέτης απηύθυνε το κάλεσμα για την Ιερουσαλήμ νωρίτερα την Τετάρτη, μιλώντας σε διεθνές ισλαμιστικό συνέδριο στην Τεχεράνη, στο οποίο συμμετέχουν τόσο σιίτες μουσουλμάνοι όσο και σουνίτες.

Ο Αγιατολάχ κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους να πασχίσουν για την ελευθερία και τη λύτρωση της Ιερουσαλήμ, ενώ παρομοίασε τους ηγέτες των ΗΠΑ και του Ισραήλ με σύγχρονους Φαραώ.

«Ο μουσουλμανικός κόσμος θα σταθεί αναμφιβόλως ενάντια σε αυτή τη συνωμοσία και οι σιωνιστές θα υποστούν ένα βαρύ χτύπημα με αυτή τους την κίνηση και η αγαπημένη Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί δίχως καμία αμφιβολία», πρόσθεσε.

«Οι τζιχαντιστές είναι δημιούργημα των Αμερικανών και των Σιωνιστών για να διχάσουν Σουνίτες και Σιίτες μουσουλμάνους» πρόσθεσε.

Στο ίδιο συνέδριο είχε μιλήσει προηγουμένως και ο Πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος διαβεβαίωσε όλους ότι «η Ιερουσαλήμ ανήκει στο Ισλάμ, στους μουσουλμάνους και τους Παλαιστίνιους και δεν υπάρχει χώρος για νέους τυχοδιωκτισμούς από την παγκόσμια αλαζονεία».

Ο Χασάν Ρουχανί κάλεσε τους Παλαιστίνιους και τους Μουσουλμάνους να ξεσηκωθούν κατά των ΗΠΑ και της συνωμοσίας τους!

«Καλούμε τους Μουσουλμάνους να εισέλθουν σε μια περίοδο εξέγερσης εναντίον του σχεδίου των ΗΠΑ για μεταφορά της πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ».

«Η ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Σιωνιστικού κράτους είναι μια νέα συνωμοσία που αντιμετωπίζει ο Ισλαμικός κόσμος αυτές τις μέρες».

«Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Εχουμε βαριά ευθύνη».

President Erdoğan receives Jordanian King Abdullah

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • Γατονι

  Δεν θέλει πολύ να γίνει γενικό φουρνελο. Ο Πάνος τι θα κάνει θα μας καλέσει σε επιστράτευση να πάμε να πολεμήσουμε για την Ιερουσαλήμ;

 • conan

  εξακολουθω να πιστευω οτι οταν μιλησε οτι ερχεται μεγαλο κακο(στην συνεντευξη) δεν μιλαγε μονο για αιγυπτο και σινα. https://uploads.disquscdn.com/images/056378eeeca871adedb9f7000e1ccb252404e8d051207a0aab2b319b783b61f1.jpg

 • ιωαννης

  πλακα εχουν οι βρομομουσουλμανοι..ααχαχχαχαααα..α.α..βρηκε και ο ερντο επιτελους την σκυλοπαρεα του για να γαβγηζουν οοοοολοι μαζι..ααχαχαχααα….μεχρι εκει φτανει η πιστη τους στον βρομοαλλαχ..ααχαχχαχααα.α..α.σιγα μηντα βαλουν με τα λιονταρια του ισραηλ και γινουν κααααααρβουυυυυυνοοοοο…αααχχαχαχααα…
  ευγε στους εβραιους!!!….ξεφτίλισαν για αλλη μια φορα οοοολον τον βρομομουσαλμανικο βρομοκοσμο του βλακο αααλχ….ααχαχαχαχαααααα.α…

  • ιωαννης

   οπως καταλαβανετε το τεμενος του βλακοομαρ θα υποστει εντος ολιγου ανεπανορθωτες ζημιες…ααχαχχαχααα.α.α..ααα….εναλακτικα θα την υποστουν ολοι οι βρομομουσουλμανοι …

   • ιωαννης

    ο ερντο παει απο μιπα σε μιπα….για αυτο ερχετε να ριξει εναν ουτσο στον τσιπρα …για να φτιαξει το προφιλ του …διοτι με τοοοοοσες μιπες που εκανε τον τελευταιο μηνα ..και υπενθημηζω>>>
    το πραξκοπημα (λιγη παλια μιπα αυτη)
    την ανακυρηξη αοζ
    την κατασκευη του εαστ μεντ
    το φτυσιμο απο ηπα
    και τωρα την ιερουσαλημ
    ….εχει γινει η μουσουλαμνικη εκδοση της κονσιτας!

    • ιωαννης

     συνοψίζοντας μπορουμε με ασφαλεια να πουμε οτι ζουμε την εποχη των απόλυτα καραξεφτιλησμενων ηγετων που γνωρισε η ανθρωπότητα!

 • Διγενης ακριτας

  Ολοι μαζι. 1 , 2 3 , παμε.https://www.youtube.com/watch?v=Kf9N5lTN67Y

  • chrispap

   δωσε

 • GrandRus

  Αραγε, ποσο επαναληψιμο ειναι το «επος του ’14», οταν ο Τσαρος Νικολαος, μαζι με τον Ρωσικο στρατο, εξολοθρευσαν τον Ναπολεων και μπηκαν στο Παρισι το 1814, σβηνωντας την ναπολεοντια αυτοκρατορια??

  https://image.prntscr.com/image/6yJ7RXvLS8CDPF-5KKqFMg.png

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   Πηγε η μισοριξια ο μπαμιας να κανει τον μαγκα στον καγκεμπιτη,ρε που πας ωρε,που πας??????????????
   κι ενα ασχετο,συστηθηκε επιτροπη για την διερευνηση της δολοφονιας της τσαρικης οικογενειας,για να εξακριβωθει αν εγινε τελετουργικα,δυστυχως για ολους (τους ρωσσους) η πριγκιπισσα Αναστασια δεν επεζησε οπως αρχικα πιστευοταν

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  ωραία η βασίλισσα ράνια!

  • Spyros Spyropoulos

   Πολυ ωραια……….και με γερο συζυγο……….

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    γέρος αλλά γερός

    • Spyros Spyropoulos

     Θελει κατι πιο φρεσκο…….

     • Καλλιστώ Ανταιος

      εχεις κανένα κατα νου;;;
      χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη εννοείται

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      ίσως,αλλά πρέπει νά συνδυάζει καί λεφτά αισθήματα.Δύσκολος συνδυασμός.

     • Spyros Spyropoulos

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……σωστος!!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     πηδαει ακομα μ αλεξιπτωτα ,περσι εκανε HALO

 • chrispap

  https://www.madata.gr/files.php?file=0_INSIDE_ARTICLES/1_902177246.jpg

  πολλοι ξανθοι εμφανιστηκαν

  • GALAKSIDI/ANTINOOS

   ποιός είναι ο ξανθομπάμπουρας;

   • chrispap

    ο τραμπ

    • GALAKSIDI/ANTINOOS

     !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Deadpool_Nikeus

  τι λέει? θέλει να γίνει ο Έρντι ο «αγαπητός» των μουσουλμάνων?

  • chrispap

   και των ορθοδοξων του Βορρα

   • Deadpool_Nikeus

    να μην το «λέμε» φωναχτά…κάποιοι τον περιμένουν ως «σωτήρα» :P

    • Καλλιστώ Ανταιος

     ποιον καλέ ;;

     • Deadpool_Nikeus

      τον Πούτινγκ

     • Καλλιστώ Ανταιος

      αααα νομιζα τον Ερντι

     • chrispap

      πασοκτσης και ο προεδρος;

     • Deadpool_Nikeus

      δεν ξέρω…δεν ασχολούμαι με το επάγγελμα

     • chrispap

      ολοι οι σωτηρες ειναι πασοκτσηδες ( για να μαθαινεις )

     • Deadpool_Nikeus

      κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   και της βοσκοπουλας και του Μπαρμπα γιωργη…..

 • Καλλιστώ Ανταιος

  Παράξενη μου φαίνεται η στάση του Ερντι. Αφού είναι κολλητός με τους Εβραίους, αυτοί τον στηρίζουν.

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Κωλοτουμπες faster than the speed of light

   • Καλλιστώ Ανταιος

    επικινδυνες όμως , οι κωλοτούμπες δεδομένης και της επισφαλούς θέσης του
    Εκτος και αν θέλει να εκβιάσει καταστάσεις

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     λυκοφιλιες ηταν,οι εβραιοι δεν εχουν φιλους,μονο υποτακτικους,η συνταγη χαλασε με το ΜΑΒΙ-ΜΑΡΜΑΡΑ

     • Καλλιστώ Ανταιος

      οτι είναι λυκοφιλίες είναι γεγονός
      Αλλά ο σουλτάνος , (όπως και οι δικοί μας εδω εξάλλου), ξέρει πως ο θρόνος του εξαρτάται από τους Εβραίους. Οποτε….

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εχει κολληματα ,πιστευω,μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του και υπερεκτιμα τους συμμαχους του,οι ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙς ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟς

 • Διγενης ακριτας

  Ωπος και να χει. Ο Ερντογαν ειναι σε καλυτερη κατασταση απ οτι ηταν πριν 6 μηνες.

  • Καλλιστώ Ανταιος

   σωματικώς , ψυχολογικώς ή πολιτικώς εννοείς;;

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    οικονομικώς μάλλον.

   • Διγενης ακριτας

    Γενικως

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    να σε τρολλαρω λιγο,καλλιστω-ανταιος ,δεν εχεις τιποτα σχεση με τον τζαιησον -αρτεμη και τα γουστα του? να υποθεσω ειστε δυο ατομα!

    • Καλλιστώ Ανταιος

     ελα βρε γελασα
     τρολαρε οσο θες
     Μακρυα από μένα ο Τζεισον αρτεμης , φίλε
     Ενα ατομο είμαι , αλλά μάλλον πασχω απο διχασμο πρωσοπικότητας.
     Στα καλά μου είμαι μια πανεμορφη και πανεξυπνη γυναίκα. Αλλά ενίοτε (ειδικά άμα ερχομαι σε επαφή με συριζομουρηδες , αναρχοαπλυτους, και τα συναφή είδη) μετατρέπομαι σε τερας
     τωρα με τρολλάρω εγω.
     Βαριεμαι τωρα να σου εξηγώ γιατί διάλεξα αυτά τα ονόματα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωραια η πλακα ,ακομα και γραπτη,και σε καταλαβαινω γιατι τα αβαταρ και τα νικ εχουν να πουνε πολλα γι αυτα που αισθανομαστε,γι αυτο που ειμαστε ή γι αυτο που θα θελαμε να ειμαστε.Αφου εισαι πατριωτισα,αντικομμουνιστρια και αντιομο ολα ο.κ.

  • Deadpool_Nikeus

   τα καταφέρνει και αλλάζει τις καταστάσεις πολύ γρήγορα

   • Διγενης ακριτας

    Αφου εχει να κανει με ντουρβανους.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Θα γινει της παρτουζας εκει κατω οπου να ναι!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   εμεις να μεινουμε απ εξω γιατι στο τελος θα φαμε δυο-τρεις και δεν θα ριξουμε καμμια

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Σωστα! Εμεις παντα μονο τρωμε

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     θα μας κανουν δωρο βαζελινη σε οικονομικη συσκευασια των 100 κιλων

 • chrispap

 • LuckyLuke

  Μαμιουνται ολοι ( Βαρβαροειδη) , εκτος απο εμας !

  • GALAKSIDI/ANTINOOS

   εμείς τό κάνουμε από χόμπυ.Γιά τούς άλλους είναι τιμωρία.

 • pentapostagma

  ΝΘ

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  αει σιχτιρ ρε ,απο που κι ως που ειναι ιερη πολη για τα μουσλι η ιερουσαλημ?επειδη εχουν εκεινο το παλιοπεριπτερο του αλακτσα?μας τα χουνε πρηξει με την θρησκεια του παιδεραστη,στα τσακιδια ρε ολοι πιθηκια! (εκτος απο την κυρια Αμπνταλλα που ειναι μιλφαρα)

  • Deadpool_Nikeus

   για πολλούς ήταν Ιερή πόλη…ακόμα και για τους Δωδεκαθεϊστές…

   για αυτό και στο Ισραήλ τοποθετείται και το πεδίο του Αρμαγεδδών

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    η Μεγιδω ειναι στην Συρια νομιζω,για τους δωδεκαθεϊστες γιατι? δεν εχω ακουσει κατι,για λεγε..

 • ΙΩΝ 1942

  ΜΑΛΛΟΝ …ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ…!!!
  ΤΕΛΙΚΑ …ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ …!!!
  ΟΠΟΤΕ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ …ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ…….

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ετοιμαστειτε ολοι οι οικοδομοι να φυγουμε για κατω ,θα χει πολυ χτισιμο και καλουπωμα σε λιγο καιρο

  • alex

   Κάτω ??? Πόσο κάτω ???

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    συρια κλπ

 • Κωνσταντίνος

  ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΡΚΕ ??
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ???
  ΚΑΙ Σ» ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ???

 • George Voyajakis

  Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας τόνισε ότι να αγνοεί κανείς τα δικαιώματα Παλαιστινίων, Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ, πυροδοτεί την ένταση …..
  ο Βασιλεας της Ιορδανιοας ειναι απατεωνας….. κατεχει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μερος της πρωην Παλαιστινης, ειναι φιλοαμερικανος και φιλοισραηλινος. Μιλαμε για μεγαλη μουφα……
  Τη δυτικη οχθη του Ιορδανη την εχει το Ισραηλ και την ανατολικη η Ιορδανια….. Την ειδατε ποτε πουθενα?

 • John Papas

  Η Ιερουσαλήμ θα γίνει πρωτεύουσα του Ισραήλ, θα κτιστεί ο τρίτος ναός του Σολομώντα πάνω στο τέμενος του Αλ Ακσά.
  Αυτά θα γίνουν γρήγορα, κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει η ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη στο πλανήτη.
  Μόνο ένας συνασπισμός Ρωσίας – Κίνας – Γερμανίας (Ρωσία-Κίνα δεν φτάνουν !) μπορεί να γίνει το αντίπαλο δέος.

  • mantrious

   Η μοναδική Υπερδύναμη είναι ο Θεός. Γι’αυτό το λόγο δεν μπορεί να αντιδράσει ούτε η Αμερική. Ό,τι γράφτηκε στην Αποκάλυψη, αυτό αναγκάζεται να κάνει και η Αμερική.

   • ιωαννης

    ξερεις γιατι?…διοτι το μελλον εχει συμβει….ηταν ενα κοματι της δημιουργειας….οταν οι γεροντες προφητευουν>>>>απλα επισκέπτονται και μετα μας δηιγουντε απο αυτο.