Κοινωνία

Τράκαρε με το αυτοκίνητό της στην μέση του πουθενά - Τότε, εμφανίστηκε ένας ....

Όσοι είχαν ποτέ σκύλο ξέρουν πόσο γενναία και πιστά μπορούν να γίνουν αυτά τα ζώα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Όπως φαίνεται, αυτά τα χαρακτηριστικά μερικές φορές ισχύουν και για σκυλιά που δεν μας γνωρίζουν καθόλου.

 Αυτό ακριβώς έγινε και στο Pavo της Georgia όταν ένα αδέσποτο σκυλί έσωσε ως εκ θαύματος μία γυναίκα από ένα θανατηφόρο τρακάρισμα.

Η μέρα είχε ξεκινήσει όπως και οι υπόλοιπες. Η Shannon Lorio, μια 36χρονη που ζει στο Pavo, είχε βγει για μια βόλτα με το αυτοκίνητο στους επαρχιακούς δρόμους. Ενώ πλησίαζε σε μία στροφή με μεγάλη ταχύτητα, ένιωσε να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Κατά την διάρκεια του ατυχήματος, η Lorio βρέθηκε από το μπροστινό κάθισμα στην καρότσα, σπάζοντας το πίσω παράθυρο. Ήταν ζαλισμένη από το τρακάρισμα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Επειδή ήταν σε μια απομακρυσμένη περιοχή, δεν ήταν σίγουρο πως κάποιος θα την έβρισκε για να φέρει βοήθεια.

Τότε όμως συνέβη κάτι απίστευτο: ένα αδέσποτο σκυλί εμφανίστηκε από το πουθενά και ξεκίνησε να γλύφει το πρόσωπό της.

55

Αφού γνωρίστηκαν, το σκυλί την τράβηξε από την μπλούζα 50 μέτρα μέσα από τα βάτα για να την φέρει πάλι πίσω στον δρόμο. Μόλις έφτασαν εκεί, το ζώο περίμενε μέχρι να έρθει κάποιος για να τον ειδοποιήσει και να τους μεταφέρει πίσω στην πόλη.

Παρόλο που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σκυλιού τον είχαν δώσει σε ένα κοντινό καταφύγιο ζώων, μετά το συμβάν η Lorio τον μετονόμασε ‘Hero’.

Η Lorio είπε πως δεν μπορούσε να τον υιοθετήσει γιατί είχε ήδη 6 σκυλιά, αλλά του έδωσε ένα μεγάλο κόκαλο και ένα αρκουδάκι για να παίζει.

‘Αυτό το σκυλί πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου,’ Παρόλο που το σκυλί επέστρεψε στο καταφύγιο, τον υιοθέτησε ένας εκπαιδευτής σκύλων που σκοπεύει να τον εκπαιδεύσει για να γίνει σκύλος διάσωσης.

57

Λόγω της γενναιότητας του Hero, η Lorio κατάφερε να επιστρέψει σπίτι της σώα και ασφαλής. Είναι άλλη μία απίστευτη ιστορία που αποδεικνύει πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=KZGh2ytxrGk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...