Ελληνοτουρκικά

Πολύ άσχημο το κλίμα: Τα "σπάσαν" Εμινέ Ερντογάν – Μπέτυ Μπαζιάνα - Ιδού γιατί ακυρώθηκε η επίσκεψη στο Μουσείο

Ούτε μία ώρα δεν κράτησε η συνάντηση της Εμινέ Ερντογάν με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στο κέντρο της Αθήνας.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επισκέφτηκε την Εμινέ Ερντογάν μετά από πρόσκληση της δεύτερης που ακύρωσε την επίσκεψη τους στο Μουσείο της Ακρόπολης καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έφτασε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, το μεσημέρι της Πέμπτης (07.12.2017), περίπου στις 16:20. Μπήκε βιαστική αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο ξενοδοχείο για να πιει τσάι με την Ελινέ Ερντογάν… και αποχώρησε μόλις 50 λεπτά αργότερα.

Το γεγονός ότι η συνάντηση τους κράτησε πολύ λίγο ερμηνεύτηκε από πολλούς ως δείγμα του κακού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

Ποιος όμως ήταν ο πραγματικός λόγος που η Εμινέ Ερντογάν ακύρωσε την επίσκεψη τους στο Μουσείο της Ακρόπολης;

Η Εμινέ Ερντογάν δεν πήγε στο μουσείο, για να μην αντικρύσει τα γυμνά αγάλματα...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...