Άγιο Όρος

Ο Παράδεισος στη γη: Μαγικές εικόνες από την Πρωτοχρονιά στο χιονισμένο Άγιον Όρος


Το Άγιο Όρος στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής μαγεύει τους επισκέπτες. Οι περισσότεροι μιλούν για ένα παραδεισένιο τόπο που περιβάλλεται από γαλήνη και ηρεμία. 

Τις προηγούμενες ημέρες η χιονόπτωση ήταν έντονη με αποτέλεσμα οι 20 Μονές του Αγίου Όρους να "ντυθούν στα λευκά." Το θέαμα που αντίκρισαν όσοι έτυχε να βρίσκονται αυτή την περίοδο στο Άγιος Όρος είναι μοναδικό.
Ανάμεσα τους ο Θοδωρής Σπηλιώτης, συγγραφέας του βιβλίου «O Μοναχός που έγινε CEO» – 1000 χρόνια Αθωνικό Management", ο οποίος δημοσίευσε εντυπωσιακές φωτογραφίες γράφοντας:

"Όσες φορές και να επισκεφθείς το Άγιο Όρος, αυτό σου αποκαλύπτεται ολάκερο με μία απεραντοσύνη γνώσης και πνευματικότητας που γενναιόδωρα σε περιβάλλει και σου χαρίζεται. Αυτή η πρωτοχρονιά θα μείνει χαραγμένη βαθειά στην μνήμη μου."


https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-14/html/container.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...