Εκκλησία

Ο «κινηματογραφικός» Ιησούς ισχυρίζεται ότι ο Χριστός δεν γεννήθηκε σε στάβλο και δεν ήταν ξυλουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο βαδίζουμε προς την μεγάλη εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού οι βλάσφημοι “ερευνητές” της δήθεν αλήθειας ξεσαλώνουν.

Το καινούριο σενάριο μετά από όσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς για σχέσεις του Ιησού με την Μαρία Μαγδαληνή, για γάμο και παιδιά και τόσα άλλα , ισχυρίζεται πως το θείον βρέφος ίσως να μην έχει γεννηθεί στο στάβλο ενός πανδοχείου αλλά σε ένα σπίτι στη Βηθλεέμ που ανήκε σε συγγενή του πατέρα του, Ιωσήφ.

To νέο ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται επίσης ότι ο Υιός του Θεού ήταν γιος λιθοξόου και όχι ξυλουργού.

Οι “αποκαλύψεις" έρχονται σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται Robert Powell: Ο πραγματικός Ιησούς της Ναζαρέτ.

Για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι ο Robert Powell, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον ηθοποιό που έπαιξε τον ρόλο του Ιησού Χριστού στην οθόνη το 1977 στην μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι “Ιησούς από την Ναζαρέτ”.

Το πλάνο λοιπόν του ντοκιμαντέρ είναι πως ο εν λόγω ηθοποιός εξερευνά τον πλανήτη για να ανακαλύψει την... αλήθεια πίσω από το θρύλο που έδωσε πίστη σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Επικεντρώνεται σε αυτά που περιγράφονται ως «χαμένα χρόνια» του Ιησού, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου του ως έφηβος και νεαρός στη Ναζαρέτ.

Ο ηθοποιός, ισχυριζόμενος πως βρέθηκε μεταξύ άλλων και στο σπιτι του Ιησου λέει:

"Στεκόμαστε σε αυτό το σπίτι στη Ναζαρέτ, αλλά δεν υπάρχει ξύλο γύρω από αυτό και ως εκ τούτου ένας ξυλουργός θα ήταν απίθανο να μένει εδώ”.

Δείτε εδώ ολοκληρο το τρέιλερ της σειράς

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...