Αθλητισμός

Οδηγοί πλακώθηκαν σε αγώνα καρτ (βίντεο)

Τι και αν ήταν τηλεοπτικός ο αγώνας, τι και αν ήταν αστέρες της Formula 1 παρόντες, το ξύλο που έπεσε... άφησε εποχή!

Ο Φελίπε Μάσα ζήτησε δημόσια συγνώμη για το ότι ένας από τους συμπαίκτες του του έδειρε άσχημα αντίπαλο αφού συγκρούστηκαν και βγήκαν από την πίστα στον αγώνα 500 Milhas de Kart, στην Granja Viana.

O Ροντρίγκο Ντάντας, της ομάδας του Μάσα, έκλεινε τον πρώην αγωνιζόμενο στη World Series by Nissan και στα A1 Grand Prix, Τούκα Ρότσα, που ήταν δεύτερος στον αγώνα και κυνηγούσε να πιάσει τον επικεφαλής Μάσα. Αφού οι δύο αντίπαλοι ήρθαν πολλές φορές σε επαφή, ο Ρότσα τελικά έσπρωξε τον Ντάντας εκτός πίστας και τα δύο καρτ έπεσαν πάνω στα προστατευτικά λάστιχα.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα καρτ τους και ήρθαν στα χέρια, με τον Ντάντας να ρίχνει τον Ρότσα στο έδαφος και να του δίνει βροχή από γροθιές στο κράνος. Οι σεκιουριτάδες της πίστας σταμάτησαν τον καυγά και οι οργανωτές απέκλεισαν όλες τις συμμετοχές και των δύο ομάδων, της MDG Matrix και της Sambaiba Centerbus Racing.

https://youtu.be/AA8lh4SO4ZY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...