Περιβάλλον

Δύο μαμούθ «εμφανίστηκαν» στη Σιβηρία! (εικόνες)

Ένα πολύ περίεργο θέαμα αντίκρισαν οι πολίτες σε πόλη της Σιβηρίας. Βγαίνοντας από τα σπίτια τους και κάνοντας μια βόλτα στην πόλη είδαν «μαμούθ», παρά το γεγονός πως εδώ και αιώνες έχουν εξαφανιστεί από τη γη

Το όλο σκηνικό στήθηκε σε πόλη της παγωμένης Σιβηρίας, όπου τοποθετήθηκαν δύο παγωμένα αγάλματα μαμούθ, ενόψει των γιορτών.

Τα γλυπτά δεν είναι δύσκολο να μπερδευτούν με αληθινά μαμούθ, καθώς στην περιοχή η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους 65 βαθμούς κάτω από το 0.

Το ένα μαμούθ φτάνει τα 3 μέτρα ύψος και το μικρό του 1,5, ενώ και τα δύο δημιουργήθηκαν από ντόπιο καλλιτέχνη και τον γιο του, με τη χρήση μόνο νερού και χιονιού, αναφέρει το ant1news.gr.

Για να φαίνονται ακόμα πιο αληθινά τα μαμούθ, ο καλλιτέχνης πρόσθεσε στα δημιουργήματά του, τα έβαψε καφέ και πρόσθεσε τρίχωμα.

Με την πίεση της Πρωτοχρονιάς να τους «σπρώχνει» πατέρας και γιος πέρασαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες σε ατμόσφαιρα -42 βαθμών Κελσίου.

Πλέον τα δύο μαμούθ στέκονται στη θέση τους, με τη συμβολή του καιρού, μπροστά στα πιο κεντρικά κτήρια της πόλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...