Ελληνοτουρκικά

Έφτασαν ήδη οι πρώτοι Τούρκοι «Κοκκινομπερέδες» στην Αθήνα!

Οι Πρώτοι Τούρκοι Κομάντος οι γνωστοί στους γνωρίζοντες Κοκκινομπερέδες ,έφτασαν ήδη στην Αθήνα εν όψει της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα που φτάνει την Πέμπτη με κουστωδία υπουργών και πλήθος δημοσιογράφων (57)

Οι Τούρκοι επικεφαλής των Κομάντος θα έχουν συσκέψεις με Αξιωματικούς της Ασφάλειας Υψηλών προσώπων και της ΕΥΠ ενώ άγνωστος θα είναι ο αριθμός των Τούρκων Κοκκινομπερέδων που θα έρθουν στην Αθήνα ώς ασφάλεια του Τούρκου Προέδρου και δεν μιλάμε για τους Σωματοφύλακες !

Τα μέτρα απο την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ που σχεδιάζονται είναι δρακόντια αντίστοιχα της Επίσκεψης Ομπάμα ενώ οι δρόμοι απο όπου θα περάσει η πομπή του Ερντογάν θα είναι άδειοι ακόμη και απο οχήματα που είναι παρατημένα !

Ο Ερντογάν μετά την Αθήνα θα επισκεφτεί την Παρασκευή Τζαμί στην Κομοτηνή για προσευχή …αλλά και το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής ,όπου και θα δεχθεί εκπροσώπους της Μουσουλμανικής Μειονότητας !

Τώρα αν στην Ελλάδα πιστεύουν ακόμη κάποιοι οτι ο Ερντογάν θα τηρήσει το πρόγραμμα μάλλον έχουν Μαύρα Μεσάνυχτα και εδώ θα είμαστε !

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...