Ελληνοτουρκικά

Τουρκικά μαχητικά 5 μέτρα πάνω από το καμπαναριό στην Ψέριμο - Συγκλονισμένος ο ιερέας - Άγιες ημέρες προκαλούν οι βέβηλοι νέο-οθωμανοί (Βίντεο)

Προκαλούν οι Τούρκοι αυτές τις άγιες ημέρες δείχνοντας το πραγματικό βάρβαρο «πρόσωπο» τους και την καταγωγή τους από τα βάθη της Ανατολής και την περιοχή του Ανατολικού Τουρκεστάν στην Κίνα και τα βουνά Αλτάυ .

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 δεν φτάνει που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο συνεχώς, τώρα κατά παράβαση του μορατόριουμ που αφορά την " εκεχειρία" λόγω θρησκευτικών εορτών των δύο χωρών  πραγματοποιούν  υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά σε απόσταση απίστευτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο Παπά Νικόλας Ιερέας της νήσου Ψερίμου ενός ακριτικού νησιού απέναντι από την Κω και κοντά στις Βραχονησίδες Ίμια , δήλωσε ότι τουρκικά  αεροσκάφη πέρασαν 5 μέτρα πάνω από το καμπαναριό , προκαλώντας τους λιγοστούς κατοίκους του ηρωικού νησιού που στέκεται ως «φάρος» του ελληνισμού μέσα στο «Αρχιπέλαγος» των τουρκικών προκλήσεων.

Ως ιστοσελίδα pentapostagma.gr στεκόμαστε ιδιαίτερα στην βέβηλη και προκλητική στάση των Τούρκων πιλότων παραμονές  Χριστουγέννων , διότι εκτιμάται ότι οι Τούρκοι  θέλουν σκοπίμως να κρατούν  τους Έλληνες πιλότους «απασχολημένους» αυτές τις άγιες ημέρες, καταστρατηγώντας συμφωνίες και μορατόριουμ.

Από προχθές ξεσάλωσαν  οι Τούρκοι το Αιγαίο με 3 κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 , προβαίνοντας   σε 34 παραβιάσεις και 3 παραβιάσεις του ΕΕΧ.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     –

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     3 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     3

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      34

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :   ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η  Ψέριμος ανήκει επίσης στα «18 τουρκικά νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή» σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο .

Σε μεγάλη τουρκική  εφημερίδα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αμυνας Ουμίτ Γιαλίμ, δηλώνει  ότι σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης υπάρχουν 18 νησιά που η Ελλάδα κατέλαβε ενώ είναι τουρκικά.

Υπενθυμίζουμε στους νέο-οθωμανούς υποστηρικτές του ΑΚΡ που επανδρώνουν πλέον τα τουρκικά αεροσκάφη ότι όσοι εμπαίζουν τα «θεία» δεν βρίσκουν «ηρεμία» και «ειρήνη» .

Ότι σπέρνουν αυτό και θα θερίσουν εκεί στην Άγκυρα  ενώ τονίζουμε ότι κάποιοι άλλοι που έκαναν τα ίδια το 1940 …καταστράφηκαν ολοκληρωτικά .

Ευχόμεθα , το προσωπικό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων αυτές άγιες ημέρες να αποκρούει με απόλυτη επιτυχία όλες τις προκλήσεις των Τούρκων, έχοντας την συνδρομή όλων των Αγίων, μαζί του με την αρχηγό  Υπεραγία Θεοτόκο «αρχιστράτηγο» των ελληνικών δυνάμεων.  

Δείτε το Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=wqzsdYCsrbA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...