Πέφτει μαστίγιο πλέον: Επίθεση εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν για τη Θράκη – Κλιμακώνονται επικίνδυνα οι ελληνοτουρκικές σχέσεις…

Δημοσίευση: 7 Δεκεμβρίου 2017, 7:32 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 7, 2017 στις 7:33 μμ

Aπάντηση στους Τουρκόσπορους και στον Ρ.Τ.Ερντογάν έστειλαν με κοινή επιστολή τους προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως. Οπως και αν το δει κανείς, κλιμακώνονται επικίνδυνα σε όλα τα μέτωπα οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.Αυτόπτες μάρτυρες όπως θα δείτε και στο Βίντεο παρακάτω αποκαλύπτουν περίεργες τουρκικές κινήσεις στη Θράκη…

Τις τελευταίες ώρες, το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, το μειονοτικό κόμμα DEB του Σαδίκ, οι ψευδομουφτείδες Ξάνθης και Ροδόπης και οι τουρκόφρονοι σύλλογοι και φορείς της μειονότητας έχουν ξεσηκωθεί για μία όσο γίνεται μεγαλειώδη υποδοχή που αρμόζει -όπως υποστηρίζουν προκλητικά- στον ηγέτη της «μητέρας πατρίδας», όπως θεωρούν την Τουρκία.

«Εδώ στη Θράκη, χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζούμε μαζί, με τρόπο που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ευρώπη» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κοινή επιστολή τους προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως. 

Ο κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Δεσπότης Άνθιμος λένε στον κ. Ερντογάν πως «θα διδαχθείτε πολλά από την επίσκεψή σας αυτή»...

Μεταξύ άλλων καλωσορίζουν τον Τούρκο ηγέτη λέγοντας:

«Στην Πατρίδα μας επειδή οι Έλληνες ήμασταν πάντοτε φιλόξενοι από τα αρχαία χρόνια, μέχρι και σήμερα. Ιδιαίτερα σήμερα, που ενώ έρχονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σπρωγμένοι από την ανάγκη, εμείς δεν κλείσαμε τις πόρτες».


Η επιστολή συνεχίζει με έντονη αμφισβήτηση της δημοκρατικότητας του Τούρκου προέδρου λέγοντας «Στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία αυτήν την οποία εσείς γενναία υπερασπιστήκατε ενάντια στο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου, αλλά μετά, δεν διστάσατε να υπονομεύσετε. Όμως, δεν κερδίζει τη μάχη ενάντια στους εχθρούς της η Δημοκρατία, αν τελικά, κάνει ό, τι και οι εχθροί της. Υπήρξαν μαύρες εποχές και στη δική μας πατρίδα, όταν ολόκληρη η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε μια τεράστια φυλακή, όμως, η Δημοκρατία στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε και στέριωσε επειδή ήταν μεγαλόψυχη, όχι επειδή γέμισε τις φυλακές».

 Αναφέρουν επίσης πως η χώρα μας που σέβεται τις Διεθνείς Συνθήκες και πως είναι μια «Ορθόδοξη Χριστιανική Χώρα όπου οι μουσουλμάνοι πολίτες της απολαμβάνουν ελευθερία, που εσείς ο ίδιος έχετε επαινέσει, πριν ανακαλύψετε τα «σύνορα της καρδιάς»».

Και συνεχίζει με καυστικό ύφος: 

«Σε μια Πολιτεία που προτιμά να ανεχθεί την υπερβολή, παρά να γεμίσει τις φυλακές της με λογοτέχνες, ποιητές και δημοσιογράφους. Σε ένα Κράτος όπου οι Δικαστές είναι ανεξάρτητοι και δεν κινδυνεύουν να φυλακιστούν όταν διαφωνούν με την πολιτική εξουσία».

  Ειδικά για την Θράκη αναφέρουν:

«Εδώ στη Θράκη, είναι το σπίτι μας και η γη μας. Εδώ είναι οι ρίζες μας και η ιστορία μας, που πάει πίσω μέχρι στην εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αλλά και ακόμα πιο πίσω, στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αν αρχίσουμε να μιλάμε, όπως κάνατε εσείς, για τα «σύνορα της καρδιάς μας» τότε σκάψτε τη γη που σήμερα ορίζετε και θα βρείτε μέσα της ποιοι την όριζαν πριν από σας.

Γι’ αυτό, ας μην κάνουμε τέτοιες κουβέντες. Ας κάνουμε αυτό που πρότεινε κάποτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν είπε για τη Συνθήκη της Λωζάννης: «η δίκη διήρκεσε τέσσερις αιώνες, αλλά βγήκε οριστικό αποτέλεσμα και τώρα πρέπει όλοι να το σεβαστούμε και να χτίσουμε ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας πάνω σ’ αυτό«!

Εδώ στη Θράκη, χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζούμε μαζί, με τρόπο που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Εδώ συνυπάρχει η αγωνία ενός λαού, με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, όμως με κοινή προσήλωση στο ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Εδώ στη Θράκη, οι μουσουλμανικές μειονότητες αυξάνουν αριθμητικά (ενώ στην Κωνσταντινούπολη οι Ρωμιοί δεν είναι πια ούτε μια σταγόνα στον ωκεανό) και αγωνιζόμαστε μαζί να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, που μας χτύπησε όλους το ίδιο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία του καθενός μας.

Εδώ στη Θράκη, οι μουσουλμάνοι για δικά τους θέματα, προσωπικού και κληρονομικού δικαίου, μπορούν να ζητήσουν την εφαρμογή του ισλαμικού δικαίου. Ενώ στη Χώρα σας οι μουσουλμάνοι δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα».

Σημειώνουν τέλος πως πρόσφατη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Τουρκίας άφησε πολύ πικρή γεύση σε όλους τους Θρακιώτες. Την χαρακτηρίζουν «διχαστική επίσκεψη», που δεν τήρησε τους κανόνες που επιβάλλεται να τηρεί κάποιος όταν επισκέπτεται το σπίτι ενός γείτονά του.

«Ίσως να μπέρδεψε την ευγένεια με την αδυναμία. Περιμένουμε, η δική σας επίσκεψη να διορθώσει αυτό το λάθος.

Επειδή οι Θρακιώτες Έλληνες πολίτες, χριστιανοί και μουσουλμανικές μειονότητες, δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να επιτρέψουμε σε κανέναν να κλονίσει το ζηλευτό μοντέλο συνύπαρξης που δημιουργήσαμε. Εννοείται, ούτε στο Προξενείο σας στην Κομοτηνή, το οποίο παρεξέκλινε από τα καθήκοντά του (όπως αυτά υπαγορεύονται από τις Διεθνείς Συνθήκες και τη Διπλωματία) και μάλλον «ξέχασε» ότι πρέπει να ασχολείται με ζητήματα τούρκων ταξιδιωτών στην Ελλάδα, όταν προστρέχουν σ’ αυτό, και όχι με τους Έλληνες πολίτες. Περιμένουμε να το ανακαλέσετε στην τάξη» συμπληρώνουν.

Τέλος διαμηνύουν ότι οι Θρακιώτες Έλληνες πολίτες, -αν χρειαστεί- «θα απαιτήσουμε και θα στηρίξουμε τον Πρωθυπουργό μας και την Κυβέρνηση σε οποιεσδήποτε ενέργειες, προκειμένου να απωθηθεί κάθε ενδεχόμενη ξενική προσπάθεια που θα στοχεύει στο να κλονίσει την ήρεμη συμβίωσή μας στην Ελληνική Θράκη».

Διαβάστε τί γράφουν στο κάλεσμα τους οι Τούρκοι για συγκεντρώσεις:

«Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.

Η κριτική και η αντιπολίτευση αφήνεται κατά μέρος. Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.

Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης.

Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ.

Το έπραξες και παλιότερα.

Πάλι μπορείς να το κάνεις.

Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!

Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο».

 • Steve Nichols

  εεε Το βιντεο δεν δουλευει…!!!

  • pentapostagma

   δουλευει

   • ταξιδευτής

    που ειναι τα προηγουμενα σχολια?..κολλησε το disqus?

 • Frank Underwood

  Ες αύριον τα σπουδαία….

 • konstantinos

  Η επικίνδυνη κλιμάκωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων είναι αναγκαίο κακό – προϋπόθεση, γιά να μας υπενθυμίζει ότι ισχύουν κάποιες προφητείες (που πολλοί δυστυχώς αμφισβητούν)

 • Γατονι

  Το 2040 οι Τουρκοι θα ειναι 100 εκατ. κόσμος κι εμείς 7 άντε βάλε και άλλα 7 εκατ. ελληνίζοντες αντετοκουπους και αμίρ. Οι πολλοι τα 100 εκατ. θα θέλουν περισσότερο ζωτικό χώρο ενώ εμείς τα 7 εκατ. γέροι θα βολευτούμε και σε μια πελοπόννησο, μερικά νησιά και την Αττική.

  • BABIS

   Δεν μου αρεσεις σημερα..

   • Γατονι

    Μου αρέσει να βλέπω στο μέλλον

  • KOKINOSKUFITSA

   ΤΟ 2040 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…

 • Spyros Spyropoulos

  Αυριο θα κριθει η επισκεψη Ερντογκαν και οι ευθυνες αυτων που τον προσκαλεσαν…….

  • ταξιδευτής

   ηδη εχει παει κατα διαολου….πηγανε για μαλλι οι δικοι μας κ θα χασουνε κ το κεφαλι

  • Γιώργος fs.

   Φιεστες ετοιμάζουν τα μεμετια στη Θράκη .

  • PatmosI

   Αύριο θα είναι τρισχειρότερα…..μόλις ξεκουμπιστεί να κλείσουν το προξενείο και να απελάσουν όλο το σκυλολόι

   • Spyros Spyropoulos

    ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ……………….

 • Γατονι

  Αυτή τη στιγμή ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται περίπου 500.000 κάθε 10 χρόνια. Εαν σκληρύνει κι άλλο το μνημόνιο θα αυξηθεί ο αριθμός. Γύρω στα 800 χιλιάρικα μείον στα 10 χρόνια.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   Η ΓΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑ ΠΙΑ;

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΑΝΤΕ ΣΟΥΤΑΝΙΣΚΟ ΒΑΛΕ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ……..

 • Γατονι

  Με μνημόνιο μέχρι το 2060 η Ελλάδα θα έχει ως εξής.
  10 εκατ. Ελληνες μείον 800 χιλ/10 χρόνια (με σκληρό μνημόνιο) μένουν γύρω στα 6 εκατ

  4 εκατ. λαθρο με αυξηση 400 χιλ/10 χρονια (κάνουν 5 παιδιά ο καθένας) γυρω στα 7 εκατ. ίσως και 1-2 εκατ. παραπάνω. Αν συνεχιστεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων τότε οι λάθρο θα περάσουν τα 10 εκατ.

  • Assurbanibal

   Για πες και για το 2080. Έχεις πιάσει όλες τις δεκαετίες βλέπω…

   • Γατονι

    Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε το πρόβλημα γιατί θα μείνουν μόνο ο αντετοκούμπο και ο αμίρ

    • Assurbanibal

     Δεν πρέπει να το δούμε. Πρέπει να αρχίσουμε να μαμιόμεθα δίχως προφυλακτικά απλώς.

     • BABIS

      300,000 εκτρωσεις το χρονο στην Ελλαδα.

     • Γατονι

      τοσο πολυ δεν νομιζω

     • BABIS

      Ναι, συμφωνα με ερευνα, και αναρωτιεμαι ουτε μια δεν σκεφτηκε να το κρατησει ?

     • Assurbanibal

      Να απαγορευονται!

     • Assurbanibal

      Μπας και βάζεις και τις γεννήσεις μέσα?

     • BABIS

      ΟΧΙ.

     • KOKINOSKUFITSA

      ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ….. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800.000 ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΧΡΟΝΩΝ……

     • BABIS

      Ωχχ..

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      και τις επιδοτει το ΙΚΑ και γω που γεννησα τρια παιδια με καισαρικη δεν πηρα μια,ολα απο την τσεπη μου,γιατι?

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εγω ακουμπαω και γκαστρωνω ,ειμαι σποριαρης

     • Spyros Spyropoulos

      Εγω αρκει να περασω μπροστα απο καποιαν γονιμης ηλικιας…………

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αξιζεις ,πρωτος στο προγραμμα αναβαθμισης του γενους ,θα εισηγηθω στον φυλαρχο

     • Assurbanibal

      Ο Σπύρος θα πάει μπροστά κι εμείς θα ορμάμε όταν θα ρίχνει κανένα άσφαιρο για να ξεκουράζεται…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εναλλαξ,ενδιαμεσα τσιπουρα και μασα για δυναμη

    • Μαχητής
     • Spyros Spyropoulos

      Χαχαχαχαχαχα….που τον θυμηθηκες……εισαι απαιχτος Μαχητη μου!!!

     • Μαχητής

      Ευχαριστώ άρχοντα!

 • PatmosI

  Οξωωωωω ρεεεεεε…. και ρίχτε του όπως φεύγει και 5-6 μπούφους ….. πείτε ότι είναι πυροτεχνήματα…

 • SHAKA_ZULU

  Πείτε μου κάτι που να αρχίζει με το ‘Θα είναι’ και να τελειώνει με το ‘δε θα είναι’.

  • BABIS

   Θα ειναι 6αρες αλλα δεν θα ειναι ντορτια.

  • Assurbanibal

   Θα είναι αραπάκος που όμως αν τον πλύνεις δε θα είναι.

  • Spyros Spyropoulos

   Θα ειναι καλα αν αυριο στην Θρακη πανε ολα καλα και δεν θα ειναι καλα αν δεν πανε οπως θελουμε εμεις να πανε!

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Να είσαι άραβας …
  Να έχεις τόσο πετρέλαιο
  και να μην κανει κρύο να το κάψεις…Tragik…!!

 • © Proud to be Greek

  ΕΥΓΕ στον ή στους συντάκτες της επιστολής!!!

  • Assurbanibal

   Τι να την κάνεις την επιστολή τελευταία ώρα? Εδώ ο άλλος λέει έχει κατεβάσει καραβιές με φανατισμένα απο Προύσα κι απο την Πόλη…

   • Θαλασσόλυκος

    Για ποιον λες;

    • Assurbanibal

     Για τον Ταγίπ. Δες προηγούμενα 1α θέματα…

     • Θαλασσόλυκος

      Αυτό κακώς επιτρέπεται…

    • BABIS

     Πουλμαν απο Τουρκια.

   • Proud to be Greek

    Σημαίνει οτι υπάρχει πολύς κόσμος πάνω εκεί που βλέπει την αλήθεια χωρίς μικροκομματικές παρωπίδες.

 • Γατονι

  110.000 θάνατοι και 80.000 γεννήσεις πέρυσι. Και το μνημόνιο ακόμα δεν έχει αγριέψει καλά να αρχίσουν να πετάνε στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες κόσμο.

  • Assurbanibal

   Πόσα μαμήσια πέσανε λέει η έρευνα?

   • Γατονι

    Οχι

    • Assurbanibal

     Κακώς. Έπρεπε να ξέρουμε πόσο σπέρμα πάει χαμένο…

     • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

      Εφ’όσον έχει Ρουβήσει η μισή χώρα …

     • Peacemaker reloaded

      Πριν απο εκλογες γαλονια ολοκληρα…η χειροτεχνια παει συννεφο σε πολλους!!!!

     • Spyros Spyropoulos

      Τονοι ολοκληροι……..

    • Proud to be Greek

     Ψάξτε σας παρακαλώ αγαπητέ και ελάτε πιο διαβασμένος.

   • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

    Σουτ !!! Παλιοσάτυρε Χοίρε !!!

 • Peacemaker reloaded

  Aιντε αδερφια…εδω ταιριαζει σιγουρα αυτο… https://youtu.be/9jK-NcRmVcw

  • Hercules

   101 -103

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Άγιος Γρηγόριος ο Σιναΐτης

  Πολλές φορές όμως ο Κύριος, ενώ μας βλέπει τολμηρούς στα μεγάλα και υψηλά, μας σπλαχνίζεται και δε μας παραχωρεί στον πειρασμό, για να αντιληφθεί καθένας μόνος του την υπερηφάνειά του και να μετανοήσει προτού γίνει όνειδος και περίγελως των δαιμόνων και άξιος να τον κλαίνε οι άνθρωποι, και μάλιστα εκείνος που επιζητεί με μακροθυμία και ταπείνωση και, το μεγαλύτερο, με υποταγή και ερώτηση των εμπείρων αυτό το θαυμαστό έργο, μην τυχόν αντί σιτάρι θερίσει χωρίς να καταλάβει αγκάθια και αντί γλυκύτητα πίκρα, και αντί σωτηρία βρει την απώλειά του.

  Γιατί μόνον οι δυνατοί και τέλειοι μπορούν να μονομαχούν πάντοτε με τους δαίμονες και να υψώνουν εναντίον τους το ξίφος του Πνεύματος, δηλαδή το λόγο του Θεού(Εφ. 6, 17). Οι αδύνατοι και αρχάριοι έχουν σαν οχυρό τους τη φυγή, με ευλάβεια και φόβο, αποφεύγοντας τον πόλεμο και μη τολμώντας πρόωρα, κι έτσι ξεφεύγουν το θάνατο.

  http://paterikakeimena.blogspot.gr/2011/11/blog-post_13.html

  • KOKINOSKUFITSA

   ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ…

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ?

    • KOKINOSKUFITSA

     ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ? ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ??

     • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

      ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ετσι

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟΨΕ!!!!!

  • Γιώργος fs.

   Να χαρεί και ο φίλος μας ο Kariolis!

   • Spyros Spyropoulos

    Και ο ΔΩΡΙΕΑΣ……και ο ΑΛΕΠΟΥ!!!

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    δέν πρόλαβα νά δώ γοφούς.Τό ξαναβάζω.

    • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

     Που κοιτούσες βρε ;;

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      μεγάλα σκουλαρίκια μάγκα μου!

     • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

      Ααααα .. είπα και εγώ …

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    αυτό αν τό δείς δύο-τρείς φορές,μπορεί νά φτάσεις καί σέ παράκρουση.

  • RED OR DEAD

   Ευχές για πρόκριση και ευρωπαϊκή διάκριση για την ΑΕΚ!:)

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    μπραβο παιδαρα μου!

 • Γατονι

  Το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι η υπογεννητικότητα. Αν δεν αλλάξει το σκηνικό η χώρα θα χαθεί για πάντα και δεν υπάρχει γυρισμός

 • Spock

  θα φανει αιρετικο αυτο….μεχρι χθες εγραφα οχι στην επισκεψη Ερντογαν…τωρα αρχιζω να αμφιβαλλω για αυτην την αποψη που ειχα.Η επισκεψη μαλλον σε μπουμερανγκ για τον Ερντο εξελισσεται.Οι λογοι πολλοι και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο….σκεφθειτε το

  • Proud to be Greek

   Κρύβε λόγια, θα δημιουργήσεις αντιπάθειες.

   • Spock

    ζαμαν φου

    • Assurbanibal

     ντε ζα βου

     • Spock

      αμπαζουρ

     • BABIS

      ντιστριμπιτερ

     • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

      Φουρφούρ ..

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Μα γιατί υβρίζετε αδελφοί ;

     • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

      Δεν υβρίζωμεν…. κράζωμεν αδελφέ.

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Είσαι … Βαγγέλης ρε :)

  • Spyros Spyropoulos

   Ας περιμενουμε μεχρι αυριο…….

   • Spock

    συμφωνω

   • Proud to be Greek

    Για σήμερα μίλησε γι αυτά που ηδη εγιναν.
    Αυριο θα δείτε τουρκικές σημαίες.
    Παγίδα η απαντηση σου.

  • Θαλασσόλυκος

   Καθόλου μπούμερανγκ. Εδώ ήρθε να διαπραγματευθεί. Αλλιώς, εάν δεν είχε κέρδος δε θα ερχόταν. Η εικόνα του στο εξωτερικό δεν τον ενδιαφέρει πλέον.. Εδώ και πολύ καιρό.

   • Spock

    τουλαχιστον ισως εχουμε πλεον μια εσωτερικη αφυπνιση….

    • Θαλασσόλυκος

     Τι να έχουμε φίλε.. Εδώ έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Οι γάμοι των αδερφ άτων μας ενδιαφέρουν και μόνο. Τώρα που ήρθε ο βάρβαρος να δω..

  • Γατονι

   Φίλε ο έρντο είναι ηγέτης μιας ανεξάρτητης χώρας που δεν έχει να δώσει λόγο σε κανένα επικυρίαρχο. Οτι θέλει λέει και δεν δίνει λόγο σε κανένα. Τι θα γίνει θα του κόψει το μέρισμα ο Τσίπρας?

   • Assurbanibal

    Σήμερα όμως δεν τα είπε όπως τα λέει στην ανεξάρτητη χώρα του…

   • Spock

    οχι αλλα ισως υπαρξει μια καλη ευκαιρια αφυπνισης στο εσωτερικο κυριως….

  • Hercules

   σοφός Spock

  • Peacemaker reloaded

   εγω θεωρω οτι καθαρα επικοινωνιακο το παιχνιδακι αικατερωθεν…για εσωτερικες καταναλωσεις ακαταιρωθεν…γνωριζανε οτι δεν εχει κανενα νοημα αυτη η επισκεψη..!

  • KOKINOSKUFITSA

   ΕΜ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ????

   • Spock

    δεν το ειδα κοπελλα μου….παντως ειναι μια εκδοχη με βαση…

 • Θαλασσόλυκος

  Δεν έπρεπε να επιτραπεί η επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη μας. Από πού κι ως πού, χωρίς να έχει αναγνωριστεί ως τουρκική η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, την επισκέπτεται Τούρκος Πρόεδρος;;

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΣΩΣΤΟς

  • ταξιδευτής

   το λαθος ειναι 10ετιων….εμεις χαιδεψαμε την μειονοτητα ενω οι Τουρκοι την εξαλειψαν…..

   • Θαλασσόλυκος

    Δεν πρέπει να υπάρχει πιο σιχαμερή φάρα από τους μουσουλμάνους. Βρωμ ο κοπάνε, δεν πλένονται με σαπούνι, τα μπιχλοπ΄οδαρα πάντα έξω, τα ρούχα τους…

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙΑ που τα ξαναπλενουν

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  • Assurbanibal

   Εδώ παίξαμε τον Τούρκο κι εσύ βάζεις μετάλικα? Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά να μας βάλεις!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    τα χω παρει με καποιους που λενε κατι αρτζι μπουρτσι και λουλαδες συριζεϊκους και μεις πινουμε κανα τριφυλλο αλλα δεν λεμε τετοια τουβλα

    • BABIS

     χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

  Μόλις ήρθε μέσα του λέω «γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».

  Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

  Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».

  Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»

  «Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.

  Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»»

  http://hggiken.pblogs.gr/2012/09/anekdoth-martyria-apo-ton-geronta-pa-sio-gia-ta-ellhnotoyrkika.html

 • KTHPIO7

  Σιγά το μαστίγιο. Γραμμένους μας έχει. Όλη η ιστορία είναι στημένη. Το μεγάλο κουρδιστάν, κράτος παρειά των εβραίων, είναι αποφασισμένο. Και μεις με τα εβραιόδουλα ζώα που δήθεν μας κυβερνούν μπαίνουμε θριαμβευτικά στην ίδια κατηγορία διπλωματικών υπομοχλίων επιπέδου κούρδων… Άμοιρη Ελλάδα στα χέρια σκύλων χάνεσαι.

  • Assurbanibal

   Μπορεί να γράφεις λίγα σχόλια, αλλά όλα έχουν περιεχόμενο, φίλε.

   • KTHPIO7

    Ευχαριστώ… μακάρι να σχολιάζαμε πιο ευχάριστες εξελίξεις.

    • Hercules

     και αυτές κατά κάποιο τρόπο δεν είναι ευχάριστες?
     Επιτάχυνση (ίσως) των γεγονότων

     • KTHPIO7

      Αδελφέ, ο πόλεμος ή εντάσεις που προσομοιάζουν σε πόλεμο δεν ωφελούν τους άξιους, όταν δεν αποφασίζουν αυτοί.

     • Hercules

      οι άξιοι δεν θα βλαφθούν (τουλάχιστον στον άλλο κόσμο)

     • KTHPIO7

      Μαχόμαστε γι’ αυτόν. Προσευχόμαστε για τον άλλο.

     • Hercules

      μα αν ήταν όλοι τους άξιοι, δεν θα υπήρχε θέμα. Οπότε, αν χρειαστεί μαχόμαστε, τι να γίνει, αφού ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι ο κόσμος του Εωσφόρου

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      τον μαμαω τον εωσφορο,του τον δινω

  • clickys

   mporeis na mou eksigisis ligo to skeptiko sou se parakalo, signomi gia ta greeklish

 • ταξιδευτής

  στο αλλο site εχουνε μπει τα συριζοπαιδα κ βριζουν τους συντακτες στο disqus γιατι θεωρουν επιτυχημενο το σημερινο

  • Θαλασσόλυκος

   Σε ποιο;

   • ταξιδευτής

    στο pronews

  • Proud to be Greek

   Αυτοί είναι οι εμπαθάκηδες που ξεβρακώνω όπου πετύχω και που εύχονται επικοινωνιακή νίκη Ερντογάν μονο και μόνο επειδή δεν γουστάρουν τον Τσίπρα.
   (και κατά τ’ αλλα θέλουν να λέγονται και….πατριώτες)

   • Proud to be Greek

    Τώρα που πήγα και διάβασα, καλα κάνουν και τους τα χώνουν

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   δηλαδη για να καταλαβω ,οι συριζαιοι κραζουν ενα σαϊτ που στηριξε τα σημερινα πεπραγμενα της κυβερνησης?

   • ταξιδευτής

    οχι…το site λεει οτι τον ηπιαμε σημερα

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν τον ηπιαμε καλα τα πηγαν ,σχετικα καλυτερα απ οτι περιμενα αλλα δεν ειμαστε και για χορους

     • ταξιδευτής

      ρε σειρουλα….σε τι τα πηγαμε καλα?
      …ο τυπος μας εφερε σε αδιεξοδο
      «ν αλλαξουμε τη Λωζανη»
      ‘ΟΧΙ την σεβομαστε την συνθηκη»
      «καλα αμα την σεβεστε θα πρεπει να ονομαστει τουρκικη η μειονοτητα οπως επεβαλε το δικαστηριο των Ανθρ.Δικαιωμ.»
      …..τσαααααακ παρτε αυτοματα τη μιση Θρακη υπο Τουρκικη διοικηση

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      απ αυτα που προλαβα να δω οι απαντησεις που εδωσαν πακης-τσιμπλας ηταν καλες και αποστομωτικες,αλλα οπως ειπα δεν ηταν και τελεια οπως λενε καποιοι,ειχαν μια σταση χλιαρη και μαζεμενη,οχι ενος που ειναι ετοιμος για ολα,βεβαια αυριο που θα τα δω πιο προσεκτικα θα εντοπισω τυχον πατατες,η πρωτη εικονα μου ειναι αυτη

    • Spock

     πηγα εριξα μια ματια….αισθανομαι δικαιωμενος που τους χαιρετησα, εχουν ξεπερασει τα ορια οι ανωνυμοι «συντακτες»

 • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

  «… τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές…»
  Ε λοιπόν …It’s time now …! Ήρθε ο κατάλληλος …

  • BABIS

   Χωρις να πεσει ουτε μια σφαιρα ?

   • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

    Γιατί να ξοδευόμαστε ;

    • BABIS

     Δεν το δεχομαι..

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Βγες στο μπαλκόνι σου και ρίξε με την καραμπίνα να βγάλεις το άχτι σου

     • BABIS

      Απωλεια εδαφων χωρις πολεμο δεν το δεχομαι.
      Μετα προβλεπω εμφυλιο εδω μεσα.

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Αδελφέ μου αστειεύομαι … δες το εθνόσημο στην φώτο μου και θα καταλάβεις … μαζί σου μέχρι την τελευταία μου σταγόνα αίμα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      153 σειρα? πεζοναυτης βεβαια,παλιουρας εισαι

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Ναι , αλλά έχω ακόμα πολύ αίμα …

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      η καρδια ειναι παντα νεα,126/414/90 :-) πεζικαριος ψημενος

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Πόσο δίκιο έχεις !

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      28 χρονια αρβυλα αδερφε κι ακομα αρβυλα φοραω και παραλλαγες,αυτα για τα παιδακια που κλαινε και φοβουντε,οσο βασταμε οπλο θα πολεμαμε

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Θαρσείν χρη !

     • Harald Hardrada MERCYLESS
     • Harald Hardrada MERCYLESS
     • BABIS

      153 ? Εισαι μεγαλος βρε αδελφε.

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Και λίγο πιο μεγάλος (εξ αναβολής)

     • BABIS

      233/101/94. Πυροβολικαριος.

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Τιμημένος είναι ο Ελληνικός στρατός σε όλα τα σώματα! Εγώ απλά είχα λίγη τρέλα παραπάνω και έπρεπε να την διοχετεύσω κάπου …

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      43 σειρες πριν απο μενα δηλ 55 ετων

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ο κολλητος μου που παμε μαζι κυνηγι ειναι 65 , 101 σειρα ΛΟΚ ,ελα στο βουνο να τον ακολουθησεις ,θα σε ψοφησει, στο ντουφεκι βαραει λαγο στα 70 μετρα σε πληρη ταχυτητα το ειδα με τα ματια μου ,ειπαμε η καρδια!

     • Εννεάδες

      Να ρωτησω τι καραμπινα?μπενελι η αλλο/

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μπενελλι σουπερ σπορτ ο φιλος, εγω δικανο μπερναρντελλι,δεν χρειαστηκα ποτε τριτη ,τις περισσοτερες ουτε δευτερη

     • Εννεάδες

      Εχω ρεμινγτον 1100 ,φασα να περνα του σκοτομου στα 70 μετρα,3 μετρα προσκοπευση με κονδορ 36 γρ φυσιγγι.Μιλω για θαυματα.Απιο καιρο ηθελα να σε ρωτησω

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      σε βουνο με πολυ πετρα και πουρναρι ολο,απο υγρασια λιγο,δροσοπαγο ριχνει ,εγω βαζω lepre 3αρια kai μυθος 3αρια ο φιλος (χεχεχεχεχεχεχεεεεεεεεεεεεε)))))))))))) remington 4αρια νιτρο μαγκνουμ 54 γρ

     • Εννεάδες

      Τι να πω,εχω δεκα χρονια να παω,σε ζηλευω.και το εννοω.Για πουλια μονο,πηγαινα τσιχλες μπεκατσες και κοτσυφια και φασες

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      και γω καποτε εκανα 10 χρονια να παω με κανα δυο διαλλειματα,η αθηνα μ εφαγε ,τωρα ειμαι επαρχια

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Βαρούσαμε 80αρες με πλήρη εξάρτηση για πλάκα …

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      το ξερω,μου ταχου πει φιλοι,και μεις καθε βδομαδα ειχαμε ασκησεις ,πορειες ,βολες,αναθεμα κι αν εβαλα κλο κατω το φχαριστιομουν ομως ,εριξα με οτι μπορεις να φανταστεις

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Θυμάμαι και θέλω να πω τόσα πολλά που οι πιτσιρικάδες θα μας κοροϊδευουν

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      θα τα πουμε κανα βραδυ με χλιαρα θεματα

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Νά σαι καλά αδελφέ …

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      γεια σου μακεδονα λεβεντη ,οι καλυτεροι ανθρωποι εισαστε και οι περισσοτερο πατριωτες,και μην ακους για κρητες (οι ιδιοι λενε οτι ειναι συμφεροντολογοι αλλα ειναι τρομεροι πολεμιστες) ή για μανιατες (ειναι αναποδοι και ξυνοι)

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      Η Ελλάδα είναι λεβεντογέννα απ΄ άκρη εις άκρον ! Από που είσαι εσύ σειρά; Εγώ από Κιλκίς

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      Ηπειρωτης καταγωγη μενω Κορινθο,εχουμε και τον Καπεταν Γαρεφη απο Κιλκις εδω μεσα απιθανος τυπος Ελληναρας λεμε μεχρι μεδουλι

     • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

      56

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ;-) μεσα επεσε ο τρελομπατσος παλι

     • BABIS

      ΕΥΓΕ !!!

   • KOKINOSKUFITSA

    ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ…..ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

    • BABIS

     Ουουουουουου…

  • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

   Προφήτης η ΝΔούλα … από τότε είχαν παραδώσει τα όπλα!!!

   • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

    Από πιο παλιά θα έλεγα …

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
  Η πτώση της Βαβυλώνας

  Αποκ. 18,4 Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη· “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.

  Αποκ. 18,8 Δια τούτο αιφνιδίως και εις μίαν ημέραν θα πέσουν επάνω της όλαι αι πληγαί της, θάνατος και πένθος και πείνα, και θα κατακαή εξ ολοκλήρου με το πυρ. Διότι ο Κυριος και Θεός, που την έκρινε και την κατεδίκασε, είναι παντοδύναμος και εκτελεί τας δικαίας αποφάσεις του

  http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Apokalupsis_Iwannou/Apokalupsis_Iwannou_kef.18.html#H_ptwsh_ths_Babulwnas

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αλίμονο στα κράτη του βορρά
  Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο .

  «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας .

  Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; »

  Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

  Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

 • Harald Hardrada MERCYLESS


  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟΥΡ,ΣΗΚΩ ΝΑ ΣΥΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ!

  • Assurbanibal

   Εϋγε!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

  • Peacemaker reloaded

   Παω να κερασω τα οργανα 100ρικο στο κουτελο… :-)

   • Γιώργος fs.
    • Peacemaker reloaded

     Χα χα χα χα χα χα χα τρελο-παππου!!!!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    κρατησου γιατι ερχονται δυσκολα,κολλα καμμια φωτοτυπια

    • Peacemaker reloaded

     Xeστα αδερφε…αμα γινει κανενα «μπαμ» ουτε το χαρτι που ειναι τυπωμενα δεν θα αξιζουν…μην σου πω οτι απο τωρα δεν το αξιζουν…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      θα την βρουμε την ακρη οσοι ειναι σε μεγαλες πολεις θα υποφερουν

 • Θαλασσόλυκος

  Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πάπας Φραγκίσκος
  συμφώνησαν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν
  σήμερα ότι οποιαδήποτε απόπειρα να αλλάξει το καθεστώς της Ιερουσαλήμ θα
  πρέπει να αποφευχθεί, έγινε γνωστό από πηγές του γραφείου του Τούρκου
  προέδρου.
  http://www.zougla.gr/kosmos/article/erntogan-ke-papas-simfonisan-tilefonika-oti-i-alagi-tou-ka8estotos-tis-ierousalim-prepi-na-apofefx8i-1520312

  • Peacemaker reloaded

   Ο παπας…τωρα …ΣΩΘΗΚΕΣ!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ο εξαποδω συνενοηθηκε με τον εξαποκει

   • KOKINOSKUFITSA

    ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     σ αρεσε μαρη τσουπα?

   • Peacemaker reloaded

    Κλαιω αδερφε…εχεις ρεντα!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     γεια σου γλυκια πατριδα!!!αυτο για σεναhttps://www.youtube.com/watch?v=tsCdoeaFkek

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ραδιο πρεβεζα

  • Spyros Spyropoulos

   «Θελω να δω τον Παπα, τον Παπα, τον Παπα…..»

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    νά τού πάρεις αυτόγραφο ή νά τού φιλήσεις τήν παντόφλα;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Διαρκής επαγρύπνηση για το τέλος του κόσμου

  Λουκ. 21,34 Προσέχετε δε τους εαυτούς σας, μήπως γίνουν βαρειές οι καρδιές σας και ασυγκίνητες στον λόγον του Θεού από την κραιπάλην και από την μέθην και από τας βασανιστικάς φροντίδας της παρούσης ζωής. Να είσθε άγρυπνοι, μήπως τυχόν και μέσα εις την κατάστασιν αυτήν της πνευματικής χαλαρώσεως και παραζάλης πέση επάνω σας άξαφνα η μεγάλη εκείνη ημέρα της δευτέρας παρουσίας.

  Λουκ. 21,35 Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι ξένοιαστοι εις την αμαρτωλήν και κοσμικήν ζωήν των κάθονται επάνω εις την γην.

  Λουκ. 21,36 Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

  http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Kata_Loukan_Euaggelio/Kata_Loukan_Euaggelio_kef.21.htm#O_Ihsous_prolegei_thn_katastrofh_tou_naou_kai_to_telos_tou_kosmou

 • Hercules

  λίλα πάουζε

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Μην τυχόν πεις ότι θα γίνει πόλεμος» – Γ. Παΐσιος

  Κοιμίζουν τον κόσμο. Τον αφήνουν έτσι, για να μη στενοχωριέται και να διασκεδάζει.

  Μην τυχόν πεις ότι θα γίνει πόλε΅μος ή ότι θα γίνει ή δευτέρα Παρουσία και γι’ αυτό πρέπει να ετοιμασθούμε, μην τυχόν στενοχωρηθούν οι άνθρωποι.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/mhn-tyhon-peis-oti-tha-ginei-polemos-g-pa-sios.html

 • Εννεάδες

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-06/trumps-jerusalem-tit-tat-orders-saudis-%E2%80%98immediately%E2%80%99-end-yemen-blockade
  Τrump’s Jerusalem Tit-For-Tat: Orders Saudis To ‘Immediately’ End Yemen Blockade
  Ο τραμπας διαταζει τα σαουντι να αφησουν την υεμενη.

 • KOKINOSKUFITSA

  Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΛΟΚ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΠΛΟΙ , ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ

  • BABIS

   Λες να εχουν κατεβει απο την Ν.Βουλγαρια για να δημιουργησουν προβλημα.
   Εκει μενουν 800,000 Τουρκοι.

   • KOKINOSKUFITSA

    ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΚ, ΕΙΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ…αν θυμηθω σε ποιο καναλι το ειπε θα σας πω

    • KOKINOSKUFITSA

     ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΝΤΟΥΠ » συνεντευξη σωματιου αποστρ. στη Θρακη, ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ…..

  • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

   Που το διάβασες ;

  • Proud to be Greek

   Τα λεει το τελευταίο βίντεο του αρθρου που είναι παρμένο απο τον ΑΝΤ1 και που είναι λιγο πιο πάνω απο το παρόν σχόλιο

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  • Peacemaker reloaded

   Μην τα βαζεις αυτα θα ανοιξω μπουκαλι παλι..δεν τον αντεχω να τον βλεπω μου σηκωνει θερμοκρασια η τουρμπινα!!!

  • Spyros Spyropoulos

   ΨΟΦΟΣ στον λαδεμπορα, την σαυρα του Κολωνακιου!

   • KOKINOSKUFITSA

    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΑΣ…..

 • Peacemaker reloaded

  Μα και αυτη η Εμινε ρε παιδια ημαρτον πως ειναι ετσι…η γιαγια μου στεκεται καλυτερα και δεν ειναι συζυγος προεδρου…

  • /Νώντας/

   η Εμινέ έμεινε

   • Spyros Spyropoulos

    Η Εμινε ειχε εμμηνα………αν και 62 ετων……χαχαχαχα

    • Peacemaker reloaded

     φσσστ μποινγκ!!!!

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Εχει παρει κλιση απο το πολυ ωθομανικο! Σε λιγο και στα παιδια μας για να ξεστραβωθουμε και να γνωρισουμε νεους πολιτισμους

   • KOKINOSKUFITSA

    Π Ο Τ Ε….

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  βίβα!!!

 • Μαχητής

  Οι Ευέλπιδες έσπασαν το πρωτόκολλο και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο μπροστά στον ερντογάν
  https://katohika.gr/ellada/anatrixila-oi-euelpides-espasan-protokollo-kai-epsalan-ton-ethniko-imno-mprosta-ston-erntogan/

  • Spyros Spyropoulos

   Πραγματι ηταν πολυ ωραιο και συγκινητικο!

   • Μαχητής

    Όντως! Ακόμα είδα στις ειδήσεις τον αρχηγό της αεροπορίας να αργεί να δώσει στον ταγύφτ το χέρι του για χειραψία , αυτά ενθαρρυντικά είναι , δείγματα πως ο κόσμος δεν δέχεται καμία μειοδοσία πλέον

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   η ψυχη του Εθνους οι Ευελπιδες

   • Μαχητής

    Όντως!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γ. Παΐσιος : Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του «τέλειου» ηλεκτρονικού
  οικονομικού συστήματος

  Θα λένε:

  Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες.

  Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/g-pa-sios-stohos-twn-dysbastaktwn-metrwn-h-epibolh-toy-teleioy-h.html

 • ταξιδευτής

  εγω πιστευω οτι θα γινει φασαρια αυριο στη Θρακη…..μακαρι να χω αδικο

  • BABIS

   και εγω εχω κακο προαισθημα.

   • ταξιδευτής

    babi ελα κατω να βοηθησεις……5 τουρκοι ενα ταληρο…..σαν τα πανηγυρια

    • BABIS

     Που ρε φιλε ?

     • ταξιδευτής

      α σε μπερδεψα με εναν που ειναι Αυστρια…σορρυ αδερφε..

     • BABIS

      χαχχαχαχαχα

     • ταξιδευτής

      νταξει μωρε αυτος εχει μια ΒΜW στη φωτο…..δεν ειμαι κ 20 χρονων να δω αμεσως το πεζο

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΕΓΩ ΟΧΙ

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  κι αν οι ενοπλοι που εμφανιστηκαν στην θρακη ΔΕΝ ειναι τουρκοι;

  • BABIS

   και τι λες να’ναι ?

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    γιά νά τό πώ κομψά….επικυρίαρχοι.

    • BABIS

     ISIS ? Απο που ?

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      λάθος ερμηνεία.Ξαναπροσπάθησε.

     • BABIS

      Δεν σε «πιανω» βρε φιλε..

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      λυπάμαι αλλά είμαστε σέ δημόσιο χώρο.Πάντως επισκέψεις μέ τέτοια αιτήματα,δέν γίνονται αυθορμήτως.Καί θέλουν πολλούς καί εκπαιδευμένους εγκεφάλους γιά νά προετοιμαστούν.Καί η σκακιέρα περιλαμβάνει πολλούς αντιπάλους,μέ διαφορετικά συμφέροντα.

     • Hercules

      με μια λέξη οι κακοί είναι οι Σιωνιστές , και οι υπόλοιποι τα τσιράκια τους !!

     • KOKINOSKUFITSA

      Τ Σ Ι Χ Α Ν Τ Ι Α…………………

     • Hercules

      χαχαχαχα, ή αλιώς Σαύρες, Ερπετά
      (γελάμε γελάμε, αλλά, τους έχουν έτοιμους, ευτυχώς δεν είμαι Αθήνα)

     • KOKINOSKUFITSA

      ΝΑΙ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ

     • Hercules

      και εγώ το εννοώ, λέω σοβαρά πράγματα, μέσα από αστίες μαλ@κιούλες

     • KOKINOSKUFITSA

      ΝΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ…

     • Hercules

      ε οκ τότε

     • Hercules

      Το έργο είναι γνωστό, (μας έχουν για καταστροφή), από εκεί και πέρα τι να τις κάνω τις Φιλοσοφίσεις… το έχω δει το έργο ..όπως θάλεγε και ο Τουλάτος

     • KOKINOSKUFITSA

      ΤΣΙΧΑΝΤΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΥΡΕΣ ΕΡΠΕΤΑ,,,
      ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ…

     • Hercules

      ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ = ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ

     • Hercules

      σιωνιστές ?

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ας περιμενουμε την αυριο.Παντως ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ του ταδοσαν στο χερι του ΕΡΤΟΓΚΑΝ.Καθε Ελληνικο,Εθνικο και Πατριωτικο το στηριζω.

 • Θαλασσόλυκος

  • Spyros Spyropoulos

   Ουστ παλιοζαγαρι, προδοτη, αληταρα……………

   • Θαλασσόλυκος

    Άκουσε να δεις την κατάσταση της Τουρκίας.. Έχει ενδιαφέρον.

 • Παγκόσμιος_Μινώταυρος
 • KOKINOSKUFITSA

  ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΟΥΓΑΔΙΑΣΤΩ..ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΜΕΤΑ…
  Κ Ρ Υ Ω Ν Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω….ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ να πεθανουν τα πασης φυσεως μικροβια…

 • /Νώντας/

  «Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί».

  «Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία».

  «Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».

  «Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;

  Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !

  Αυτό κρατήστε το, γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/665-o-polemos-tha-ksekinisei-apo-ena-diplomatiko-epeisodio-stin-thraki

 • Jorge Melissas

  Μητρόπολη Πειραίως: Είναι επιτρεπτό να τιμάται ο Ν. Καζαντζάκης από την Εκκλησία;
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/12/blog-post_96.html#more

 • Jorge Melissas

  Ώ, αν καταλαβαίναμε την μακροθυμία του Θεού! Εκατό χρόνια χρειάσθηκαν για να γίνη η Κιβωτός του Νώε.
  Μήπως ο Θεός δεν μπορούσε να κάνη γρήγορα μία Κιβωτό; Αλλά άφησε τον Νώε να παιδεύεται εκατό χρόνια, για να καταλάβουν και οι άλλοι και να μετανοήσουν. Εκείνος έλεγε: «Δέστε, θα γίνη κατακλυσμός!
  Μετανοή-στε!».
  Εκείνοι τον κορόιδευαν. «Κλουβιά, έλεγαν, φτιάχνει» και είχαν τον χαβά τους. Και τώρα, σε δύο λεπτά μπορεί ο Θεός όλον τον κόσμο να τον συγκλονίση και να τον κάνη να αλλάξη, να γίνουν όλοι πιστοί, σούπερ πιστοί!
  Πώς; Αν γυρίση το κουμπί στον σεισμό σιγά‐σιγά από τα 5 στα 6 ρίχτερ… στα 7… Στα 8, οι πολυκατοικίες θα πάνε σαν τους μεθυσμένους, θα αρχίση η μία να χτυπά την άλλη.
  Στα 10 όλοι θα πούν: «Ήμαρτον! Σε παρακαλούμε, σώσε μας». Μπορεί και όλοι να πούν: «Καλόγεροι θα γίνουμε!». Μόλις όμως τελειώση ο σεισμός, ενώ ακόμη θα κουνιούνται λίγο, αλλά δεν θα πέφτουν, πάλι στα μπουζούκια θα τρέξουν.
  Γιατί η επιστροφή τους αυτή δεν θα έχη πραγματική μετάνοια, αλλά απλώς θα πούν έτσι, για να γλυτώσουν το κακό.

  Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Α’ «Με Πόνο και Αγάπη»

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Διπλωμάτης ή αρχιερέας;
  Αν είναι πραγματικός αρχιερέας θα πει πως ο Μωαμεθανισμός είναι σατανική πλάνη και βρώμικη θρησκεία. Όχι αυτήν την άνοστη σούπα περί αρμονικής συμβίωσης και κουραφέξαλα!
  Τουλάχιστον ανεπαρκής!