Κόσμος

Ο Ν.Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για άμεσο και ισοπεδωτικό πλήγμα στη Β.Κορέα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε το πράσινο φως ώστ  να εφαρμοστεί το σχέδιο επίθεσης άμεσα και κυρίως αιφνιδιαστικά ώστε να μην δοθεί η ικανότητα αντίδρασης στη Β.Κορέα.

Εντωμεταξύ η Β.Κορέα βρίσκεται πολύ κοντά σε νέα εκτόξευση διηπειρωτικού ή ακόμη και δορυφόρου μέσα στο ερχόμενο σαββατοκύριακο γεγονός που θα μας βάλει στην τελική ευθεία...

Αμέσως μετά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter προετοιμάζοντας το έδαφος για επίθεση κατά της Β.Κορέας.

Το βίντεο κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και παραπέμπει όπως εκτιμούν πολλοί σε στρατιωτικό κτύπημα κατά της Βόρειας Κορέας.

Με τίτλο «Εγώ τα έλεγα εδώ και καιρό», το βίντεο ξεκινά με δηλώσεις του πρώην προέδρου Μπίλ κλιντον αναφορικά με συμφωνία για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας, συνεχίζει με δηλώσεις του ίδιου του Τραμπ πριν από 18 χρόνια ο οποίος έλεγε για τους κινδύνους των πυρηνικών και τελειώνει με δηλώσεις του υπουργού άμυνας Τζέιμς Μάττις ο οποίος σχολιάζει την τελευταία και μεγαλύτερη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/946460939578167296?ref_src=twsrc%5Etfw

Ολα πάντως δείχνουν πως η σύρραξη είναι πολύ κοντά. Ρωσία και Κίνα προχωρούν σε προετοιμασίες που δείχνουν ότι κάτι έχει αποφασιστεί στο παρασκήνιο και θα το δούμε σύντομα...

Η κινεζική κυβέρνηση ανέθεσε στην ηγεσία των βορειοανατολικών επαρχιών μεταξύ των οποίων και οι περιοχές Jilin και Liaoning, να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την δημιουργία στρατοπέδων που θα μπορούσαν να απορροφήσουν την αναμενόμενη εισροή χιλιάδων εκτοπισμένων Βορειοκορεάτων, σύμφωνα με τα εμπιστευτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πηγές, οι πολλαπλές προγραμματισμένες εγκαταστάσεις θα έχουν εκτιμώμενη χωρητικότητα μέχρι 500.000 ατόμων ενώ η δημιουργία αποθέματος τροφίμων και των σκηνών έχει προφανώς ξεκινήσει .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης