ΕΚΤΑΚΤΟ – «Αρπάχτηκαν» Ερντογάν-Παυλόπουλος – Δευτερολογία Π.Παυλόπουλου – Σε ζωντανή μετάδοση άγριο ελληνοτουρκικό επεισόδιο

Δημοσίευση: 7 Δεκεμβρίου 2017, 12:17 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 7, 2017 στις 1:57 μμ

Του Βασίλη Καπούλα

Ο Τούρκος πρόεδρος επιχειρηματολογεί μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο επί ώρα, γραμμή-γραμμή, γιατί πρέπει να αναθεωρηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης! Ντιμπέιτ κανονικό μεταξύ Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν με δευτερολογίες.

Η σκληρότητα με την οποία αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά δεν έχει προηγούμενο.

Αμφισβήτησε σε ελληνικό έδαφος την Συνθήκη της Λωζάννης, χαρακτήρισε την μειονότητα στην Θράκη, τουρκική, ενώ έσπασε και από τις δυο πλευρές το πρωτόκολλο καθώς δεν προβλέπει ανταπαντήσεις στις προσφωνήσεις.

Τι είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν


Στο θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης υπάρχουν εκκρεμότητες και κάποια θέματα που δεν κατανοούνται σωστά είπε ο Ερντογάν και πέρασε στην αντεπίθεση με απίστευτες εκφράσεις.

Είναι μια συμφωνία που υπογράφτηκε πριν 94 χρόνια τόνισε.

Υπάρχουν προβλήματα και σε στρατιωτικά θέματα είπε.

Κάποιοι ενοχλούνται από την επίσκεψή μου στην «Δυτική Θράκη» και κάνουν προβοκάτσιες, είπε ο Ερντογάν

Διατυπώσατε αλήθειες και πραγματικότητες ανοιχτά και ξεκάθαρα θα κάνω το ίδιο και γω. Νομίζω ότι στο θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης υπάρχουν θέματα που δεν κατανοούνται σωστά. Είναι συμφωνία που υπογράφτηκε πριν από 94 χρόνια, όχι μόνο ανάμεσά μας, αλλά ανάμεσα σε 11 χώρες. Στη συνθήκη υπάρχει ακόμη και η Ιαπωνία.

Μιλάμε για μία συμφωνία με όλες αυτές τις χώρες. Μέσα στο διάστημα των 94 ετών ξαναοικοδομείται ο πλανήτης. Αλλαξαν πολλά και εμφανίστηκαν νέα θέματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο διάστημα αυτό.

Πχ στη Συνθήκη χαρακτηρίζεται μουσουλμανική η μειονότητα στην Ελλάδα, είναι σωστό αλλά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υπάρχει αναφορά στη λέξη τουρκική μειονότητα.

Μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν οι μουσουλμάνοι στη Δ. Θράκη μπορούν να ζήσουν τη θρησκεία τους βάσει της Συνθήκης της Λωζάνης;

Υπάρχουν προσπάθειες για να διορίζεται ο αρχιμουφτής από άτομα που διορίζει το κράτος. Στην Τουρκία ο Πατριάρχης δεν είναι διορισμένος.

Ο πατριάρχης εκλέγεται από την Αγία Σύνοδο. Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης τα μέλη πρέπει να έχουν τουρκική ιθαγένεια.

Τα 17 άτομα που εκλέγουν τον Πατριάρχη, στη Δ. Θράκη όμως εξακολουθούν να μη μπορούν οι ιμάμηδες να εκλέγουν τον αρχιμουφτή τους.

Πώς λοιπόν είναι σε ισχύ η Συνθήκη της Λωζάνης. Αρα δεν εφαρμόζετε τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Στην Ελλάδα το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα αυξήθηκε, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος επισημαίνοντας ότι δεν συνέβη το ίδιο και στη Θράκη. 

Στην Τουρκία δεν υπάρχουν διακρίσεις στους χώρους προσευχής, αλλά στη Δυτική θράκη δεν μπορούν ούτε να πουν τη λέξη τουρκική. Δεν μπορούν να γράψουν τη λέξη τουρκική στην πινακίδα ενός σχολείου. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα. Αυτό εννοώ με την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης. Υπάρχουν όμως και στρατιωτικά θέματα. Οταν αποχωρήσατε από το ΝΑΤΟ εμείς σας στηρίξαμε για να ξαναγίνετε μέλος. Για το Κυπριακό, εσείς δεν είχατε πάρει μέρος στις συνομιλίες, αλλά εγώ είχα πάρει.

Όταν λέω αναθεώρηση τέτοια ζητήματα εννοώ, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Έχουν αλλάξει πολλά θέματα από την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάννης, τόνισε ο Ερντογάν, πρέπει να αλλάξουν κάποια θέματα. Το ζήτημα των ομογενών μας είναι ένα σημαντικό θέμα για εμάς, είπε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν προβοκάτσια την επίσκεψή μου στη Θράκη, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος και αναφέρθηκε σε αφίσες και συνθήματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

«Στόχος μας είναι να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Κύπρο, όπως και στο Αιγαίο. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε που υπογράφηκε η Συνθήκη της Λωζάνης» ανέφερε και τόνισε ότι κάποιοι ενοχλούνται και προκαλούν προβοκάτσια για την επίσκεψη αυτή στη Θράκη.

«Αναρτήθηκαν αφίσες και χαράχτηκαν σήματα σε σπίτια στην περιοχή. Το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των ομογενών μας στη Δυτική Θράκη είναι ένα θέμα ύψιστης προτεραιότητας για εμάς. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ένας Τούρκος Πρόεδρος είχε το θάρρος να επισκεφθεί την περιοχή μετά από τόσα χρόνια, και αυτές οι αντιδράσεις έπρεπε να ελεγχθούν» ανέφερε.

“Μπορούμε να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα πιο αναλυτικά στη συνέχεια. Η δική μου επιθυμία είναι η επίσκεψη μου να έχει θετικά αποτελέσματα” ανέφερε ο Ρ.Τ. Ερντογάν αναφερόμενος σε θέματα τουρισμού, επιχειρήσεων, αλλά και στις υποδομές κάνοντας τονίζοντας παράλληλα ότι η επιθυμία του είναι να μην βλέπει το κενό, αλλά το γεμάτο μέρος του ποτηριού και να οικοδομηθούν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Κλείνοντας την πρώτη τοποθέτησή του ο Τούρκος πρόεδρος επανήλθε στο θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης λέγοντας «ότι υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν είναι εύκολο έχουν περάσει 94 χρόνια, έχουν αλλάξει πάρα πολά στο διάστημα αυτό. Αν εξετάσουμε όλα τα θέματα αυτό πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές θα δεχθούν ότι πρέπει να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα».

Χαρακτήρισε, για μία ακόμη φορά «το θέμα της προστασίας των ομογενών μας στη δυτική Θράκη ως ύψιστης προτεραιότητας για εμάς». Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Θράκη είπε ότι «επιθύμησα να πραγματοποιήσω μια επίσκεψη στη Δυτική Θράκη δυστυχώς όμως κάποιοι ενοχλούνται και προκαλούν προβοκάτσια για την επίσκεψη αυτή.

Αναρτήθηκαν διάφορες αφίσες, γράφτηκαν συνθήματα, βέβαια σε κάθε κοινωνία υπάρχουν και τα συν και τα πλην, αλλά πρέπει να μην ξεχάσουμε ότι ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδειξε το θάρρος να κάνει αυτή την επίσκεψη μετά από 65 χρόνια και αυτά τα στοιχεία πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο».

«Η δική μου επιθυμία ήταν η επίσκεψη αυτή να έχει θετικά αποτελέσματα. Εμείς να μην ασχοληθούμε με το κενό μέρος του ποτηριού, πρέπει να κοιτάξουμε στο γεμάτο μέρος του ποτηριού και να ενισχύσουμε τις διμερείς σχέσεις. Πιστεύω ότι με την επίσκεψη αυτή να κοιτάξουμε μπροστά» ολοκλήρωσε ο κ. Ερντογάν.

Ξαναπήρε το λόγο ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος για να του απαντήσει. Απίστευτα πράγματα!

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να κάνει παρέμβαση μετά το τέλος της δήλωσης του κ. Ερντογάν για να πει τα εξής:

«Σας θυμίζω ότι δεν είμαι εκτελεστικός πρόεδρος όπως εσύ, έχω απάντηση για όσα είπατε, αλλά θα τα πείτε με την κυβέρνηση. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε μία ειλικρινή φιλία. Εχω μία μόνο παρατήρηση για την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αναφέρατε. Οι συνθήκες δεν χρειάζονται αναθεώρηση, οι μέθοδοι ερμηνείας του δικαίου είναι εκείνες που προσαρμόζουν τη Συνθήκη στα εκάστοτε δεδομένα. Αυτό λέγεται ερμηνεία. Ας αποφεύγαμε ορισμένους όρους που δεν ταιριάζουν νομικά, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Συγχωρέστε μου την παρέμβαση».

Δευτερολογία Ερντογάν

Εγώ δεν είμαι καθηγητής πολιτικής αλλά ξέρω καλά το δίκαιο είπε ο Ερντογάν. Πρέπει να απαντήσω σε αυτά που είπατε αλλιώς θα ήταν ασέβεια στον εαυτό μου.

Δεν είμαι της νομικής αλλά ξέρω πολύ καλά το τουρκικό δίκαιο.

Στο δίκαιο της πολιτικής υπάρχει ένας όρος που κάνει λόγο για επικαιροποίηση και εμείς το κάνουμε αυτό αρκεί να υπάρχει συμφωνία.

Εγώ αναφέρθηκα στα θέματα αυτά γιατί αναφερθήκατε εσείς σήμερα.

Θα συζητούσα τα θέματα αυτά στη συνάντηση με τον Τσίπρα αλλά τα συζητήσαμε και εδώ.

Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω για το χρόνο σας.

Στην Τουρκία υπήρχαν διάφορα προβλήματα για αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγή συστήματος στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε αλλαγές συστήματος.

 • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

  Βρίσκει και τα κάνει η σουλτάνα
  Αφού όλα συνεννοημένα είναι απο πρίν…
  Θέατρο παίζουν για τον απλό κόσμο που δεν είναι χωμένος στις μασ0νικές στοές για να ξέρει τι παίζεται…

 • Commie Hunter

  Ανοιχτά θέμα Λωζάνης και τουρκικής μειονότητας στη Θράκη έθεσε ο Μογγόλος.

  • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

   Με αυτούς που έχουμε να μας κυβερνάνε και λίγα θέτει…

  • PatmosI

   Σε λίγο θα θέσει και θέμα Βαρθολομιού….

 • pentapostagma

  κάντε συνέχεια ανανέωση

 • Hercules

  …στα λόγια μόνο αρπάχτηκαν (αρπάχτηκε ο Ερντο ουσιαστικά ..μόνος του προς το παρών)

 • © Proud to be Greek

  Βλέπω ζωντανά και μπορώ να τον αποδομήσω λέξη – λέξη

  • Spyros Spyropoulos

   Γεροντα αναμενουμε………..

 • Να μας πουλησει στραγαλια και φουντουκια μονο ειναι ικανος.
  Ολα τα αλλα ειναι οργανωμενα απο τα μεγαλα παιδια.
  Το οτι ειναι εδω, αυτην την εποχη, ειναι ακαιρο, ατοπο, ασκοπο και μπορει να εμπεριεχει προδοσια.

  • PatmosI

   Το » μπορεί» θεωρώ ότι ήταν περιτό…..

  • Spyros Spyropoulos

   Και κανουν οι ατιμοι τα πιο ωραια στραγαλια……σε δεκαδες ποικιλιες και γευσεις!!!

 • Hercules

  …παραπονιάρης ο Ερντογάν

 • Διγενης ακριτας

  Καραμουντα μιλιμπι αινεαν χαχχαχαχαχ

  • BABIS

   δηλαδη ?

   • βαλτου θετικη ωρε που θες να μαθεις κι ολας…

   • Διγενης ακριτας

    Το αυγο και γουλι.

   • Spyros Spyropoulos

    Μαλλωνει οποιον δεν του βαζει θετικη……..εγω φοβαμαι και του βαζω παντα καταλαβαινω,δεν καταλαβαινω……εξαλλου ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ειναι αυτος……….

    • Διγενης ακριτας

     Τι λες μωρε? χαχαχαχααχαχ!!

     • Spyros Spyropoulos

      Αξιζεις και Αρεσεις!!!

 • Kostas K.

  Τραγικό λάθος η πρόσκληση και η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα …. Από τις πρώτες στιγμές της επίσκεψης προκύτπει ότι όχι απλά δεν θα κερδίσουμε κάτι , άλλα αντίθετα ανοίγονται νέα θέματα με επίσημο τρόπο , βγάζοντας από την απομόνωση τον σουλτάνο … Με τις υγείες μας λοιπόν …..

 • Spyros Spyropoulos

  Κανονικα πρεπει να τον πλακωσουμε στο ξυλο τον αναιδεστατο και προκλητικο σουλτανισκο……

  • BABIS

   Πρεπει να σηκωθει ο Πακης και να του πει….ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΥΡΙΕ…..ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

   • Hercules

    ..ας κλάψει ο Ερντο … τον έπιασε το παράπονο

  • ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

   το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πλακωσεις τα ανθρωπακια που σε κυβερνανε και λογω της ανεπαρκιας τους κανουν τον ερντογαν να διχνει τεραστιος μπροστα τους

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  MHΔΕΝ ΑΓΑΝ…
  Μην υπερβαλεις.

 • Κυρ Μέντιος

  Ίσως μόνο ο Στεφανόπουλος να μπορούσε να σταθεί απέναντί του.
  Ο πακης είναι κωμωδία…

  • PatmosI

   Η κωμωδία απαιτεί σοβαρότητα…..

   • Κυρ Μέντιος

    Οντως

 • Doctor

  Πως αρπαχτηκε;Οπως τοτε με τον Κασιδιαρη

  • Spyros Spyropoulos

   Χαχαχαχαχαχαχαχα……και τι δεν θαδινα να πεφταν και χαστουκια……….

 • Commie Hunter

  Ο Ερντογάν γλεντάει άγρια τον Παυλόπουλο και η γλάστρα που έχουμε για ΠτΔ κοιτάει σα χάχας.

 • Roman Box

  Όσο η Κύπρος είναι υπο κατοχή δεν πρέπει να δείξουμε κανένα σεβασμό στους τούρκους

 • conan

  πακη κροσε και απερκατ ξεκινα.

 • Κυρ Μέντιος
 • Frank Underwood

  Χοντραίνουν τα πράγματα…..δευτερολογεί ο Πάκης και τα χώνει…

 • skeptomenosellin

  Ο Πάκης κέντησε….. Και δεν δέχομαι κουβέντα επ αυτού….. Απλά έπαιζε λίγο η φωνή του…..

  • conan

   και καθεται λιγο σκυφτος και μαζεμενος.ολα θα πανε καλα.

   • skeptomenosellin

    Ήταν πολύ καλός… Δεν γνωρίζω τι θα γίνει μετά βέβαια…

    • conan

     θα σηκωθει απτο σκαμπο και θα κοιταχτουν με αγριαδα στα ματια.

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχα

     • Spyros Spyropoulos

      Εγω φοβαμαι μην πεσει καμμια φαπα………..

     • conan

      μπα.. -)

 • Hercules

  πήρε φόρα και είπε πολλά ο Ερντο, χωρίς να καταλάβει ότι σε μας ο Πρόεδρος είναι κάπως «διακοσμητικό» στοιχείο…τσάμπα κόπος

 • PatmosI

  Ο Κουτσούμπας θα πάει να υποβάλει τα σεβη του ΚΚΕ στον σύμμαχό του;;;;

 • PatmosI

  Η νεολαίρα ΣΥΡΙΖΑ θα πάει να υποβάλει τα σέβη της στο αφεντικό της και χρηματοδότη της;;;;;

 • © Proud to be Greek

  ΠΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ
  Στον Ερντογάν είπαμε η «λεύκανση» οχι στον εαυτό σου!!!!!!!!!!!!!!!

  • skeptomenosellin

   Καλά το πάει…

  • BABIS

   Πολυ λευκανση ρε παιδι μου..

 • conan

  τελικα χωρισανε.

  • skeptomenosellin

   οκ…

 • skeptomenosellin

  Ειπώθηκαν όσα έπρεπε να ειπωθούν… Και με το παραπάνω…

  • conan

   απτην αλλη οτι ηθελε να πει και ο ερντι το ειπε.οταν θα παει στην μειονοτητα να δουμε τι θα πει.

   • skeptomenosellin

    Άσχετο. Εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν του χαρίστηκε. Θα είναι ντέρμπυ…

  • © Proud to be Greek

   Με τον Πάκη ΠΑΛΙ να βγάζει εξω την ουρά του (δεν είμαι εκτελεστικός όπως εσείς) και να ειναι ευγενικός μέχρι παρεξηγήσεως μπρόστα σε αυτά που ειπώθηκαν.

   • skeptomenosellin

    Ήταν άψογος ρε συ. Τι περίμενες δλδ?

    • © Proud to be Greek

     Τον περίμενα λίγο πιο επιθετικό.

     • skeptomenosellin

      Όχι διαφωνώ. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η στάση του. Δεν ήταν άνετος…

 • ταξιδευτής

  σαν βρεγμενο γατί ηταν στο τελος ο Πακης…..γμτ…παμε για πανωλεθρια…..ο Σουλτανος ηρθε διαβασμενος

  • Διγενης ακριτας

   Ναι, Θα φαμε γλαρο.

  • pentapostagma

   εδω διαφωνω. Καλά τα είπε ο πακης

   • ταξιδευτής

    κ μονο η εικονα της συναντησης τα λεει ολα…δειτε την σταση του σωματος κ των 2

   • skeptomenosellin

    Έτσι. Σωστός. Όχι απλά καλός, άψογος………

 • Milky

  Ελπίζω ίδια γραμμή να κρατήσει και η κυβέρνηση

  • Milky

   Φρούδες ελπίδες!
   Ο Τσίπρας εποίησεν την νήσσαν

 • Διγενης ακριτας

  Παιδες του την εσπασε ο Πακης.

  • pentapostagma

   ναι φάνηκε

  • clickys

   pame paki alani

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο επίτιμος καθηγητής οικονομικών του ιδιωτικού πανεπιστημίου Σμύρνης, τί λέει;

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  τελικα αμα δεν τα μαμησει ο Αλεξης
  ο σουλ΄τανος θα παει πισω στην Τουρκια
  και θα τους πει »παπαλα ο Ζαφειρης΄΄.
  Τιποτα δεν καταφεραμε θα τους πει!
  Και τοτε μονο τα οπλα μπορουν να μιλησουν!!
  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • BABIS

   Σιγα…..το καλσονννννννν

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Αλλαξε ταχυτητα Μπαμπη…το εκαψες το εργαλειο

    • BABIS

     Δεν καιγεται αυτο γιατι ειναι αργαλιοοοοο…..χαχαχαχαχα

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Γιατί τον προσκαλέσαμε;

  • Spyros Spyropoulos

   Για να μας «την πει»…….

   • Deadpool_Nikeus

    «κλεμμένο» :P

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Βάλαμε αχρείαστο πρόβλημα να επιλύσουμε…

    • BABIS

     Ετσι

    • Deadpool_Nikeus

     εμείς δεν είμαστε στη συνάρτηση

 • Deadpool_Nikeus

  καλέσαμε λοιπόν εδώ τον Έρντι να μας την «πει»….

  πραξικόπημα τώρα στην πανάθλια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

 • Dimitris Dem

  Που να ξέρανε όταν κάνανε την Επανάσταση οι
  Ήρωες του ’21, οτι μετά απο 100 χρόνια θα τους περιμένανε με ανοιχτές
  αγκάλες οι καραπροδοταράδες πολιτικοί μας και θα συζητούσανε για το έαν
  έχουμε δικαίωμα να κρατήσουμε τα εδάφη μας…
  Υγ: Μήπως το να δείξει ο κοντζιάς την κόκκινη (χρώμα της σημαίας της
  τουρκίας) γραβάτα (που του πήρε ..δώρο… ο ερντογάν), ήτανε κάποιο
  συνθηματάκι – μηνυματάκι;

 • Hercules
  • Hercules

   λέτε να κάνει αυτά ο Τσιπρά …μετά ???

 • Διγενης ακριτας

  Ωχ! Ηρθε το μλκσενο στην ΕΤ 1

 • Deadpool_Nikeus

  αυτό που δεν μιλάμε ξεκάθαρα, δεν μ’ αρέσει

  • Hercules

   πέστω !!

   • Deadpool_Nikeus

    τον φοβούνται

    • Hercules

     έτσι φαίνεται, ..τους χαλάει το βόλεμα

 • skeptomenosellin

  Για να το πω διαφορετικά φάνηκε σαν ο πατέρας (Παυλόπουλος) συναντά τον γιό του (Ερντογάν) και τον νουθετεί……..

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ητο επομενο τα ιπποτακτικα να υποστουν ΣΟΚ μεσα στο σπιτι των.Αναμενομενο και μαλλον εξυπηρετησε σκοπημοτητες αλλων δυναμεων. και εντολοδοχων με αγνωστες συντομες περιπετειες.

 • Deadpool_Nikeus

  Τελευταία στιγμή “σώθηκε” η έλευση του Ερντογάν… ιδού όλο το παρασκήνιο
  http://www.defence-point.gr/news/tin-teleftea-stigmi-sothike-i-elefsi-erntogan-olo-to-paraskinio

 • Deadpool_Nikeus

  Πήραμε το μάθημα μετά την τουρκική ψυχολογική επιχείρηση μέσω της ΕΡΤ;
  http://www.defence-point.gr/news/pirame-mathima-meta-tin-tourkiki-psychologiki-epichirisi-meso-tis-ert

 • Διγενης ακριτας

  Ο Μαλκς ο πακης θα πεσει κατω , που καθεται εκει περα , ελα λιγο πιο εδω . Ο Αλλος λες και ειναι κανα 330 κλ. Αι στα διαλα.

 • sds

  Ο δικος μας δεν τα ειπε καθολου ασχημα. (Ομως,εφ’οσον δευτερολογησαν και τριτολογησαν,επρεπε να πει «Θρακη εσεις ?–Κων/πολη 1955 διωγμοι εμεις»,εσεις «casus belli «,εμεις «θα επεκτεινουμε τα χωρικα στα 12 μ.και ανακηρυσσουμε ΑΟΖ σημερα και σας χαριζουμε (περιοδο χαριτος) 3 μηνες να το χωνεψετε».

  Μονο που καθοταν σαν φτωχος συγγενης ακρη-ακρη,σαν ντροπαλος φιλοξενουμενος.Ο Ερντι κατελαβε τα 2/3 του καναπε–μου θυμισε τον δικο μας (καποτε) επιβλητικο αρχοντα,Κωνσταντινο Καραμανλη.
  Μου φαινεται κατι θα γινει, δεν θα ειναι νεροβραστες οι συνομιλιες.

 • ταξιδευτής

  τωρα που «εξολοθρευσαν» με τον ενα ή τον αλλο τροπο ολους τους Ελληνες απο την χωρα τους….ζητανε ισα δικαιωματα στις μειονοτητες

  • Διγενης ακριτας

   Ε Υ Γ Ε !!!

  • Deadpool_Nikeus

   θα βρούνε πάτημα και οι Αλβανοί μετά

 • SHAKA_ZULU

  Νιώθω αναγούλα.

  • Διγενης ακριτας

   Θες φασκομηλο?

 • Deadpool_Nikeus

  ένα Πραξικόπημα μας χρειάζεται, τώρα που είναι και ο Έρντι εδώ…να τον χώσουμε κι αυτόν σε μπουντρούμι

  • Frank Underwood
   • Deadpool_Nikeus

    ας το πάρουμε σοβαρά…αυτό ήταν υποκεινούμενο από τις ΗΠΑ…

    • Frank Underwood

     Εαν εννοείς τα πραξικοπήματα του 24-36 κλάφτα χαράλαμπε…

     • Deadpool_Nikeus

      καμιά σχέση….για αυτό σου είπα να το πάρουμε πιο σοβαρά…

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     διαφωνω

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  ΡΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ……
  Μεχρι κ οι πακηδες υψωνουν αναστημα!
  ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.
  Καλημερα σας.

 • Hercules
  • Μαχητής

   Αυτοί ξέρετε γιατί γελάνε; Γελάνε υποχθόνια και με περηφάνια που έβαλαν τον πιο άχρηστο από τους δικούς του ( Σιωνιστές ) να μας κυβερνά , για αυτό γελούν με τα χάλια μας….

   • Hercules

    ακριβώς…. μας κάνει πάντως Παγκόσμιο ρεζιλίκι ο Τσιπρά

 • Frank Underwood

  Έμπαινε Πάκη !!!!

 • SHAKA_ZULU

  Ίσως θα βόλευε τον κύριο να καθίσει έτσι.
  https://3.bp.blogspot.com/-MSvRlMDbnt0/VcmjAl9XV7I/AAAAAAAAG-4/X8q3d4Y_jc4/s1000/Photo%2B7.jpg

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ αγοραζουμε Κ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ως ΕΔΑΦΟΣ, διοριζουμε στο εξης ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΑ κ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ.
  Για να μας δω!

  • Μαχητής

   Με τον πλούτο του Αιγαίου δεν χρειάζεσαι ούτε τους αδίστακτους τοκογλύφους του 4ου Ράηχ και με τους εξοπλισμούς από τα κέρδη θα έχεις σύνορα μέχρι την Τραπεζούντα

   • BABIS

    ΕΥΓΕ !!!

    • Μαχητής

     Δεν χρειάζεται φίλε,σε ευχαριστώ πάντως,κοινή λογική που την ξέρουμε όλοι αλλά μόνο εμείς σε πατριωτικά σάητ την αναδεικνύουμε οι υπόλοιποι παρακολουθούν το the voice

 • conan
  • SHAKA_ZULU

   …και δεν λέει καν ΚΡΟΟΟΟΟΟΜ……

  • Hercules

   ο Έλληνας του αύριο ?

   • SHAKA_ZULU

    Όχι, αυτός είναι ο Έλληνας του σήμερα……για τον Έλληνα του αύριο δεν υπάρχει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν το κάνει εικόνα καν ο νους.

    • Hercules

     χα χα

  • 😈VLAD.. the impaler😈
   • Deadpool_Nikeus

    πιάσε άλλα 5 του λέει

    • kraser

     Κερναει ο λαος για την ακριβεια.

 • Hercules

  Εγώ χαίρομαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ που ήρθε ο Ερντο
  …θα αποδείξει και στους πλέον δύσπιστους..πόσο χάλια είναι η Κυβέρνηση

 • SHAKA_ZULU

  Οπότε τσάμπα γράφουμε?

 • Alexander the Greatest

  Ημέρα γιορτής για Μπαλτσιώτηδες, Ρεπούσηδες και Θεοδωρίδηδες. Δεν θα ξέρουν πού να πρωτογιορτάσουν απόψε, ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν έβλεπαν τούρκο πρόεδρο να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.Ο Θεοδωρίδης θα βγάλει μαλλιά από την ευτυχία.

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  μεχρι το βραδυ κοκορομαχιες θα χουμε,τιποτα δεν θα παρει ο ταγυφτ και θα χουμε γλεντια συντομα,ευτυχως που οι κυβερνητικοι ειναι τοσο χσμενεοι μην κανουν πατατα γιατι περισσοτερο φοβουντε την λαϊκη οργη παρα τον σουλτανο

  • Μαχητής

   Και έτσι πρέπει και οι φόβοι τους να γίνουν πραγματικότητα!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    μεσα στην ανεχεια ,κανεις δεν θα επιτρεψει εθνικη μειοδοσια,θα ειναι το φυτιλι της εκρηξης,θυμαμαι την επομενη μερα των Ιμιων την απογοητευση και τις καταρες προς την κυβερνηση,δεν σκεφτηκε κανεις οτι γλυτωσαμε εναν πολεμο,αλλα οτι ξευτιλιστικαμε,ντροπιαστηκαμε και χασαμε αδικα τρια παλληκαρια

    • Μαχητής

     Η δουλεία τους αυτή είναι να προδίδουν , για τα συμφέροντα των ξένων δουλεύουν , μακάρι να έχεις δίκαιο για τον κόσμο

    • BABIS

     Σιγα μην γινοταν πολεμος τοτε.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      με υποτακτικη κυβερνηση και χωρις συναινεση των αμερικανων σιγουρα δεν γινοτανε

  • ταξιδευτής

   μακαρι αλλα δεν το βλεπω……σημερα κερδισε το πολιτικο παιχνιδι κ να παρει την «νεα ερμηνεια της Λωζανης» που του χαρισε ο Πακης
   ενω αυριο θα παρει κ τον κοσμο μαζι του με την επισκεψη στη Θρακη
   …..για μενα δεν θα μπορουσε να ειναι χειροτερα τα πραγματα

   • Δεν έπρεπε να ανοίξουμε αυτό το θέμα ….

 • SHAKA_ZULU
  • Μαχητής

   Ευγε Φύλαρχε !!!👍

 • clickys

  Τζανακοπουλος για Ερντογάν: Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη

  • BABIS

   Κλαιν μαιν..

 • Μαλλώνει ο Προκόπης! Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες

  • Alexander the Greatest

   Άλλο ένα πρωτοφανές κατόρθωμα του Τσίπρα και των γελωτοποιών του

   • Μα βάζουν ακατάλληλους ανθρώπους για το κάθε τι ! Βάλτε εμένα να στυλώσω το πόδι και να μην φεύγω αν δεν φύγει πρώτος κλαίγοντας ο Έρντο. Έχω το πείσμα με το μέρος μου!!!

 • Αν θέλουμε να δούμε φλογερή αντιπαράθεση με τον Έρντο προσφέρομαι να το κάνω ΤΖΑΜΠΑ. Θα του στρίψω το μουστάκι, από τον γιακά και κλωτσηδόν. Για την Ελλάδα ρε γμτ

 • Μαχητής

  Μην υποτιμάτε τον Κο. Παυλόπουλο , παρακολουθήστε προσεκτικά το οπτικοακουστικό υλικό και θα συμφωνήσετε μαζί μου
  https://m.youtube.com/watch?v=V3cZBso8kd0

  • SHAKA_ZULU

   Α ναι, το βίντεο που γεμίζει τρόμο τους εχθρούς.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   πακης Ραμποπουλος,μεγαλε Λιακο,ποσο προφητης ησουνα,κατι ηξερες που εριξες νερο στην γαϊΔουρου

  • Αυτό είχα κατά νου γιαυτό και απόρησα

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    μηπως ειναι κρυφοφασιστας και γουσταρισε τις σφαλιαρες?μηπως το φχαριστιοτανε εκεινη την στιγμη και ειπε μεσα του« ασς να φανε οι καργιες κανα χαστουκι να στρωσουν?»

  • skeptomenosellin

   Με τις ελάχιστες γνώσεις μου νομίζω ότι έχεις δίκιο. Έκανε ότι έπρεπε.

   • ΑΣΤΟ

    • skeptomenosellin

     οκ. :-)

     • Με την δική σου οπτική babe θα έχουν υψώσει την τούρκικη σημαία στην Ακρόπολη κι εσύ δεν θα ξέρεις αν είναι μόνιμο ή προσωπρινό :P

     • skeptomenosellin

      Μπα. Ξέρεις δεν περίμενα να τον πιάσει ακριβώς από το μουστάκι και να τον στριφογυρίσει πάνω από το κεφάλι του. Δεν είναι ο οβελίξ ακριβώς… :-))

 • Assurbanibal

  Έλα ΄ντάξει νικήσαμε, πάλι ο Πάκης καθάρισε…

  • SHAKA_ZULU
  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  • Μαχητής

   Μην ειρωνεύεσαι αγαπητέ παρακολούθα πρώτα το βίντεο που έβαλα πιο κάτω και μετά μας λες και την γνώμη σου

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   OVER;

   • BABIS

    ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

    • 😈VLAD.. the impaler😈

     αντε γιατι απο το γαυρο χορτασαμε κουβα φετος!

     • BABIS

      don’t drink and gamble…

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΠΑΣΟΚΟΝΔ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ Ο ΠΑΚΗΣ Κ Ο ΑΛΕΚΟΣ;;
  ΡΕ ΔΕ……@ΣΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ;;
  ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
  ΡΕ ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗ….ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;
  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ;;;
  ΟΙ ΛΑΘΡΟ!! ΒΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΙΕΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ…
  ΑΡΓΗΣΕΣ!

 • Hercules

  σε λίγο Τσίπρας – Ερντο , θα γελάσουμε ?

 • Είχα προαισθανθεί τα σημερινά προδοτικά και μειοδοτικά από την επίσκεψη του Αλέκσι στην Σμύρνη. Το ήθελε από τότε… Παθαίνει ΄κάτι το Αλέκσι άμα ακούσει «διαπραγμάτευση». Αυτά τα σημερινά δεν έπρεπε να γίνουν και να ειπωθούν. Όλα είναι δίοδοι για να τρυπώσει το νερό που βάζει στο αυλάκι ο Ερντογάν….Κι όμως, θα σύρει σε διαπραγματεύσεις , κι όμως..
  Χανόμαστε! Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.

  • SHAKA_ZULU

   Εγώ έχω μιλήσει.

 • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

  Το … πισωγλέντησε ο Πάκης …
  Με την δικηγορίστικη διγλωσσία έδωσε το ΟΚ στον μεμέτη …
  Καημένη Ελλάς με τους εφιάλτες που γεννάς !

 • ταξιδευτής

  αυτος ο μλκς ο Παπαχελας ηταν αναγκη να κανει την συνεντευξη του Ερντογαν 1 μερα πριν ερθει
  ….δημοσιοποιωντας τις θεσεις του Σουλτανου περι αλλαγης της συνθηκης της Λωζανης κ αναβοντας το φυτιλι??
  ….ειναι σαν να ριχνεις λαδι στη πιστα που θα χορεψουν μετα……………ολα για τα νουμερα της τηλεθεασης ρε γμτ

  • όχι φυσικά, επίτηδες έγινε…για να έχουν δικαιολογία όταν θα αντιμετωπίζουντην ποινή της εσχάτης προδοσίας

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   η η πρεσβεια….

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Ο σουλτανος νιωθει οτι η θηλια γυρω απο τον λαιμο του σφιγγει επικυνδινα!

 • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

  Και ο ανεκδιήγητος Πάκης, απεκάλλεσε τον Μουσταφά Κεμάλ «Κεμάλ Αττατούρκ» ήτοι «μεγάλο Τούρκο» …
  Και μερικοί λένε ότι τα «έψαλε» στον Ερντογάν … πάλι ρεζίλι μας έκανε το ζώον !!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   «πατερας των τουρκων»

 • SHAKA_ZULU

  ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΙΧ, ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ? ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΗΓΕΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

   Άντε βράσε κανέναν Ιεραπόστολο και άφησε τις ηγεσίες …

   • SHAKA_ZULU

    ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

     Πάκη και ξερό ψωμί ρε Άγριε !!!!

     • Αυτό είναι Σαρακοστιανό

     • PatmosI

      Μουχλιασμένο…

    • Καυτερό να βάλει?

   • Να προσέξεις το αλάτι, μην γίνει λύσσα το καζάνι

  • Spyros Spyropoulos

   Μα εισαι ο Ηγετης μας………….

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  εγω ξερω οτι υπαρχουν παρασκηνια τα οποια συνηθως δεν τα μαθαινουμε και εκει δεν ξερουμε τι θα παιχτει,του στυλ«πολυχρονεμενε μας οτι ειπαμε δημοσια ηταν για να κοιμησουμε τους μουζικους,πες την επιθυμια σου και μεις θα την πραγματοποιησουμε»

 • Hercules

  ωχ , άρχισε τις μ@λ@κίες

  • SHAKA_ZULU

   Μέχρι τώρα δηλαδή ήταν σοβαρά.

   • Hercules

    χα χα , κάλα το ξεκίνησε το 1ο λεπτό,

 • BABIS

  Μαξιμου τωρα…

  • ΩΧ

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    αρχισε η ιλαροτραγωδια

    • Deadpool_Nikeus

   • Τον σταυρό μας να βάλει ο Θεός το χέρι του και όποιος αντέξει το εγκεφαλικό εδώ και πάλι με το πέρας του event

    • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

     Θα αναφέρεσαι βέβαια στον θεό που μας δείχνεις με το άβαταρ σου πως υπηρετείς με τα επιμελώς καμουφλαρισμένα τρία εξάρια…

     • Και σένα ΤΙ σε νοιάζει τι κάνω εγώ?

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να κρυφτείς μα ούτε και να δικαιολογηθείς κάν…
      Δεν μου αρέσει να εμπάιζεις τα φιλαράκια μου εδω μέσα…
      Διαφορετικά το τι κάνεις με τους ομοϊδεάτες σου ποσώς με ενδιαφέρει …

     • Ποιους εμπαίζω μωρε? Πας καλά?

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Όταν έχεις τα τρία εξάρια στο άβαταρ σου και μιλάς για τον Θεό της Χριστιανοσύνης αυτό δεν είναι εμπαιγμός;
      Εκτός και δεν τα έχεις πάρει πρέφα και μας τα κοτσάρεις φόρα παρτίδα εν αγνοία σου…(που δεν το νομίζω)…

     • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΕΞΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ? ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ? ΛΗΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Ο κύκλος που έχει το άβαταρ σου και καλά για αυτί με τις τρείς ακτίνες…

     • Πριν πας σε ψυχίατρο να επισκεφτεις οφθαλμίατρο, ελπίζω να είναι αρκετός

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Με αυτά που βλέπω να γίνονται στον κόσμο που ζώ και που για αφέντη του προς το παρόν έχει αυτόν που υπηρετείς ο ψυχίατρος σίγουρα μου είναι απαραίτητος όπως και σε όλους όσους επιθυμούν να σώσουν την ψυχή τους και ο μοναδικός ψυχίατρος για αυτό είναι ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός…
      Ύπαγε οπίσω μου σατανιασμένη…

     • χαχαχα, σ πληρώνουν για σταντ απ κόμμεντυ να ψυχαγωγείς τους σχολιαστές, έτσι? Δεν γελάω, δεν είμαι τόσο του

      comme il faut

     • Deadpool_Nikeus

      δεν είναι αυτί…

     • Ναι, δεν είναι αυτί, φτερό είναι αλλά τέλος πάντων

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Ότι και αν είναι…

     • Deadpool_Nikeus

      στο κράνος…αν κάνεις το τεστ του ρόρσαχ, μπορείς να τα δεις

     • του ποιανού?

     • Deadpool_Nikeus

      σε πιάνω αδιάβαστη
      Tο τεστ κηλίδων μελάνης Rorschach είναι μία μέθοδος ψυχολογικής διάγνωσης που σχετίζεται με την εικόνα. Οι ψυχολόγοι χρησιμοποιούν το τεστ για να προσπαθήσουν να εξετάσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τη συναισθηματική λειτουργία των ασθενών τους.

     • Και φαίνονται 3 εξάρια σ αυτο το σκίτσο?

     • Deadpool_Nikeus

      έτσι το εκλαμβάνει ο φίλος Πούτινγκ

     • Εγώ ρωτάω αν φαίνονται, κι εγώ ανεβαίων στο 3 ενώ θέλω να ανέβω στο 5 αστικό αλλά έχω αστιγματισμό, δεν σημαίνει οτι βλέπω καλά :P ( και πάω αλλού ντ’αλλού)

     • Deadpool_Nikeus

      αν έχεις φαντασία, πολλά μπορείς να δεις…για αυτό είναι και αυτό το τεστ για να βγει φυχοσυναισθηματικό σου είναι

     • Τότες το δικό του ψυχοσυναισθηματικό είναι ιδεοληπτική χριστιανοκατάθλιψη, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, παιδιά, ούτε για τον κατακλυσμό του Νώε φταίω, ούτε για την εξαφάνιση των δεινόσαυρων, ούτε για την Siemens…δεν αναλαμβάνω ευθύνη για τις καταστροφές κοσμικές και προσωπικές του καθενός.

     • ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ 3 ΕΞΑΡΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΤΕΛΟΣ

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   εχουμε λινκ να δουμε ζωντανα το ζωντανο?

   • Με δικό σου ρίσκο, αν η ΄πίεση πάει 30 δεν φταίμε

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     πριν λιγο ξυπνησα και ηπια το πρωϊνο μου χαπι ,θα παρω και ενα ζαναξ για σιγουρια,

     • χαχαχα, άστο γιατί γελάω αλλά κι εσύ θα γελούσες αν ήξερες

     • * αν

    • Deadpool_Nikeus

     πάνω από 20 είναι ήδη επικίνδνο

 • Hercules
  • Harald Hardrada MERCYLESS

   φχαριστω αδερφε

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Ρε οσο οι πρεσβειες παραμενουν ανοιχτες…ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ!
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ;
  Ρε…..ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΦΕΤΟΣ!!

  • BABIS

   και μελι με καρυδια..

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    τοσο ΛΑΔΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    Μαλλον….ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΖΕΙ!!!
    Εκτος απ τη ΠΑΣΟΚΑΡΑ!

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    κ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ!
    Κ τα πευκα κ τα ελατα κ τα ΘΥΜΑΡΙΑ!!
    Δυστυχως τα ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ κ ενας τενεκες λαδι η ενα βαζο μελι θα ΑΞΙΖΟΥΝ…ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

    • PatmosI

     Θα πουλάω το βαζάκι τον πελτέ σε ΚΚΕ 1000 χρυσές……και 950 στους αριστερούς….. οι υπόλλοιποι ότι έχω χάρισμα…

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  ο Ερντο λεει ενα σωρο κοτσανες,δεν θελουν λεει αλλα εδαφη κλπ επρεπε να χε καποιον αλλον απεναντι, εναν Πλευρη, να τον σκισει με μπαμπακι

  • Δεν χρειαζότανε ΚΑΝ αυτή η επίσκεψη και αυτοί οι διάλογοι και λόγοι……ΚΑΝ

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    φυσικα οχι ,ειδικα με ολα αυτα που εχουν γινει και τις προκλησεις

    • ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΚΑΙ» ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      το γνωριζω γιατι ανακατευομουνα με τα νομικα και ειναι το ιδιο η πολιτικη

  • PatmosI

   Ο Πλεύρης έπρεπε να είναι Πρόεδρος…..

   • Ο ΠΛεύρης δεν θα επέτρεπε αυτην την επίσκεψη, είναι ΕΧΕΦΡΩΝ και ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΗΣ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ειναι τεραστιος και αναντικαταστατος

    • PatmosI

     Φυσικά….Αλλά αν γινόταν θα ακούγαμε ΤΙΣ απαντήσεις…..

     • Δεν θα ακούγαμε…ακόμα και ο Δάσκαλος θα έριχνε Ξ Υ Λ Ο

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ο Δασκαλος βαραει με την γλωσσα και καλυτερα να φας ξυλο παρα να σε περιλαβει ο Πλευρης

     • Σωστό κι αυτό

 • Hercules

  ότι νάνε…

 • Frank Underwood

  Κάτι δεν πάει καλά…..

 • SHAKA_ZULU

  Οι φωτογραφικές μηχανές στη συνάντηση, ακούστηκαν σαν πολυβόλα που γαζώνουν.

  • Hercules

   ναι ρε γ@μοτο τι πράμα είναι αυτό, τσακ, τσακ, τσακ,… τους κάνουν το κεφάλι ΚΑΖΑΝΙ

 • BABIS

  Διαφορετικος ο Ερντο στο Μαξιμου. Αρνακι.

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   Μεχρι στιγμης

  • SHAKA_ZULU

   Δε χρειάζεται να πει κάτι. Τον βλέπει χ@σμένο τον δικό μας και απολαμβάνει το θέαμα.

  • Διπλωμάτης

   • skeptomenosellin

    Εδώ είσαι σωστή αγαπητή μου…

    • Διπλωμάτης είπα, ξέρεις τι εστί διπλωματία? Πρώτη προϋπόθεση να ξέρει κάποιος ΤΙ θέλει καλά. Δεύτερη, να υπερασπίζεται αυτό που θέλει. Τρίτον, να έχει άποψη και επιχερήματα. ΟΧΙ δικαιολογίες

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    δεν μπορουμε να μην πουμε οτι ειναι μακραν καλυτερος πολιτικος απ τους δικους μας

    • skeptomenosellin

     Σήμερα πήγαμε καλά…

     • Deadpool_Nikeus

      ναι…δεν τον εκνευρίσαμε πολύ

     • skeptomenosellin

      Όχι Νικία ήμασταν σταθεροί… Ταπεινή μου άποψη…

     • Deadpool_Nikeus

      δεν το είδα ιδιαίτερα…σόρυ κιόλας αλλά ανησυχώ πολύ

     • skeptomenosellin

      Όπως λέω και παραπάνω θέλω να δω την συνέχεια…

     • Εμείς πάλι, ΟΧΙ

     • Deadpool_Nikeus

      σε λίγη ώρα θα το δούμε στις κοινές ομιλίες τους από το «aftermath»

     • Σταθεροί στο ότι θα πάμε με το κεφάλι ψηλά ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. Χριστέ μου, κι έλεγα ποιος μου θυμίζει τον Πάκη, ποιος

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχα. Περίμενε θα δούμε….

     • ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ? κι άλλο να δούμε?

     • Deadpool_Nikeus

      αν το δούμε, μαύρο φίδι που μας έφαγε
      http://www.thezimbabwenewslive.com/wp-content/uploads/2016/10/black-mamba-1.jpg

     • Εξηγήσε το στον Σκεπτόμενο γιατί εγώ δεν μπορώ να το ζωγραφίσω περισσότερο

     • kraser
     • Deadpool_Nikeus

      για τα κούτελα ορισμένων είναι αυτό…

     • Είπαμε, ίσες αποστάσεις :P

     • skeptomenosellin

      Στο 90 τελειώνει ο αγώνας… :-)

     • To να στέκεσαι απαθέστατα σε μια βεβαιωμένη μειοδοσία, ξέρεις πως λέγεται?

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      φοβαμαι οτι εχουν περασει πολλα τα οποια δεν αντιλαμβανομαστε αν δεν δουμε προσεκτικα τις δηλωσεις ηδη καποια πραφγματα που ακουσα με ξενισαν και μαλλον αφηνουν τρυπες

     • Deadpool_Nikeus

      από τις «ασάφειες» τους μπορείς να βγάλεις χιλιάδες συμπεράσματα, εφόσον να μην βαρύνουν την δική μας πλευρά

     • Μα αυτό θέλει ο Ερντογάν…του είναι αρκετό…άμα πάμε έτσι μ αυτούς που μπλέξαμε, έχουμε διαπραγματεύσεις σε λιγότερο από χρόνο…..

     • Deadpool_Nikeus

      μην σου πω ότι και σήμερα κιόλας (το είπε και ο Τσίπρας για σήμερα) να έχουν τελειώσει όλα

     • ΓΚΑΡΣΟΝ, ΤΑ ΖΑΝΑΞ

     • Deadpool_Nikeus

      ετοίμασέ τα …

     • ΓΜΤ

     • ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ- ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΩΣ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      πολυ εκνευρισμενοι ολοι κοιταγα τα χερια και τα ποδια και τα ματια τους

     • Deadpool_Nikeus

      η φάτσα του Έρντι όλο σπινθήρες

     • Ναι, μόλις ανοίξαμε διόδους για διαπραγματεύσεις

     • skeptomenosellin

      Για αυτό γίνεται η συνάντηση. Πρέπει να κρίνουμε βάση τα ίδια μέτρα και σταθμά και τις δύο πλευρές… Θέλω να δω την συνέχεια φίλε μου…

     • Η συνάντηση γίνεται για να διαπραγματευούμε ΤΙ?????

     • Κι αυτό με τα ίδια μέτρα ίδια σταθμά να το κοιτάξεις. Θέλει Θράκη και 25 ο μεσημβρινό. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

     • Deadpool_Nikeus

      προφανώς και ΝΑΙ…ίσως το Αιγαίο…

     • Τον ( so called ) Σκεπτόμενο ρωτάω που γουστάρει την φάση, την κρίνει και ως θετική…

     • Να δώσουμε και λίγοΑιγαίο γιατί είματε ουδέτεροι εμείς – έτσι θα «σκέπτεται»

     • skeptomenosellin

      Λάθος κατάλαβες…

     • Κάποιος σίγουρα καταλαβαίνει λάθος

     • skeptomenosellin

      Απάντησα :-))

     • Ναι, τα είδα, κοίτα, δεν πρέπει να παίρνω ζάναξ, δεν θα πέσω στα σκληρά εξ αιτίας σου

     • skeptomenosellin

      χαχααχαχα. Φιλιά στο ναφπλιο πζηλαί….

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ποιο Ναυπλιο?

     • skeptomenosellin

      Προς το παρόν τίποτα. Συζήτηση κάνουμε. Μπορεί και να μην βγει τίποτα από αυτήν…. :-)

     • Deadpool_Nikeus

      καλύτερα να μην βγει τίποτα αλλά να του το δείξουμε ότι ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ στη ΔΙΑΦΩΝΙΑ

     • ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ??

     • skeptomenosellin

      Για δουλειές. Επιχειρηματικά πράγματα… Εξαγωγές στην Τουρκία :-)

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      να εξαγουμε ραδιενεργα φρουτα

     • skeptomenosellin

      χαχαχα

     • ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ

  • Frank Underwood

   Αυτό ακριβώς…αντι να μας πουλήσει μαγκιά αυτός, το κάνουμε εμείς….

  • Deadpool_Nikeus

   από την φάτσα του όμως άλλα σήματα λαμβάνουμε
   και είπε πάλι για τη Θράκη

  • skeptomenosellin

   Προσπαθεί να φανεί διαλλακτικός… Δεν υποχωρεί.. Απλά θέλει να πει εμείς είμαστε τα καλά παιδιά…

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Τα πιτογυρα τα παρηγγειλε ή οχι ακομα;
  Και ενα κοτοπουλο σχαρας με πατατες και μπολικη σαλτσα παρακαλω…

  • Deadpool_Nikeus
  • SHAKA_ZULU

   Αυτά τα κάνει delivery ο Καμμένος.

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Θα τα φαει στο δρομο αυτος.
    Αλλοςςςςς!!!!

   • Deadpool_Nikeus

    ο Καμμένος που υποβόσκει?

    • Παπαγαλος ο Παιχταρας

     Φορτωνει τα πιτογυρα

     • Deadpool_Nikeus

      τα «ξεπαστρεύει» θες να πεις

     • Παπαγαλος ο Παιχταρας

      Σωστη η παρατηρηση σου ομολογω….

 • brοukios

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ελα ρε σειρα τα ιδια εγραψα πιο κατω το ιδιο προσωπο

   • brοukios

    MONO ΠΛΕΥΡΗΣ

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ο Μεγας Δασκαλος,δυστυχως τον εχουν στην απ εξω

     • brοukios

      OΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ

  • Deadpool_Nikeus

   ο Α/ΓΕΕΘΑ τους έδωσε άλλο «χαρτάκι» στον Τσίπρα

   • brοukios

    TI ΕΙΔΟΥΣ?

    • Deadpool_Nikeus

     όχι…με άλλη εντολή

 • ταξιδευτής

  η καθε κουβεντα μπροστα στις καμερες εχει μεγαλη σημασια σε τετοιες συναντησεις
  οπως αυτη που ειπε ο σουλτανος………….»μου ειναι οικειο το μεγαρο Μαξιμου…εχω συνομιλησει με αλλους 3 πρωθυπουργους στο παρελθον»
  σαν να λεει «εγω ειμαι ο πολος σταθεροτητας ενω εσεις εισαστε εφημερος κυριε Τσιπρα»

  • Deadpool_Nikeus

   όταν κλείσουν οι «πόρτες» να φοβάσαι

   • ταξιδευτής

    ας ευχηθουμε να τους διακοψει ο Ρουβικωνας

    • Deadpool_Nikeus

     ή οι Εξαρχειώτες

  • SHAKA_ZULU

   Η αλήθεια είναι ότι έχει ανάστημα. Όταν βλέπεις τον δικό μας σε πιάνουν τουλάχιστον γέλια.

   • PatmosI

    Βλέπεις ένα κουστούμι με πορδηπουργό.. .

    • Deadpool_Nikeus

     δεν το λες κοστούμι…

 • Hercules

  «Σαν Νομικός που είμαι», ..»σαν Μηχανικός που είμαι», πολύ μεγάλη μικρότητα να προβάλεις τις σπουδές σου

 • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

  Έπρεπε να πάει και ο «κουμπάρος» στην υποδοχή … μόνο που θα μυρίζει χοιρινό σουβλάκι ..

  • Deadpool_Nikeus

   αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει…δεν ισχύει η κουμπαριά

   • Deadpool_Nikeus

    άσε που είναι πολύ κουρασμένος για τέτοια πράγματα

 • brοukios

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
  ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ.
  ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

 • kraser

  O φιλος μας ο Ασουρ επρεπε να παει να υποδεχτει το Ερντο

  • Θεσσαλονικιός ο Σιδηρόφρακτος.

   Σε πιατέλα και με μήλο στο στόμα …

 • BABIS

  Στις 15.00 θα κανουν κοινες δηλωσεις Τυπου ?

 • skeptomenosellin

  Πάω για δουλίτσα. Καλή συνέχεια σε όλες και όλους…

  • Deadpool_Nikeus

   c ya in a while, crocodile

 • Deadpool_Nikeus

  «Ρωγμή» στην Συνθήκη της Λωζάνης; – ΠτΔ: «Όχι επικαιροποίηση αλλά αλλαγή στην ερμηνεία της»

 • Γατονι

  Ξέρει ότι έχει να κάνει με γραφικούς πουθενάδες και ποντάρει ρέστα. Να χάσει αποκλείεται, στη χειρότερη θα πάρει πίσω όσα έβαλε.

 • LuckyLuke
  • Deadpool_Nikeus

   αμ δεν ζει και σήμερα για να το κάνει πράξη

 • BABIS

  ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΩΡΕ ?

  • φΥΛΆΜΕ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΤΗΝ άΜΦΙΣΣΑ

   • Deadpool_Nikeus

    έχει αλλάξει και η περιοχή των Θερμοπυλών (από γεωγραφικής άποψης)

 • Γατονι

  Κανονικά μια σοβαρή ηγεσία θα τον είχε ανεβάσει πίσω στο αεροπλάνο αμέσως. Εδώ εχουμε τον χαχανούλη …μηχανικό που θα στήσει λέει γέφυρες σε σταθερά θεμέλια όταν δεν έχει χτίσει ούτε κοτέτσι μόνος του!!

 • Κάποιοι εδώ μέσα ψηφίζουν. Κάποιοι άλλοι βλέπουν στο άβατάρ μου 3 εξάρια. Η Ζαν Ντ αρκ άκουγε φωνές. Ο Δον Κιχώτης έβλεπε στρατεύματα. Τα 2 τελευταάι δεν αφορούν την παρούσα πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Τα δύο πρώτα, ΝΑΙ, δυστυχώς

  • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

   Ξέρω πολύ καλά τι βλέπω όπως ξέρεις και εσύ ασχέτως αν κάνεις τον ανίδεο/η…
   Για όποιον δυσκολεύεται να τα δεί ορίστε μια μικρή βοήθεια…
   http://i67.tinypic.com/21eca4k.jpg

   • Deadpool_Nikeus

    το ανέστρεψες όμως

    • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

     Εννοείται…

     • όχι, δεν εννοείται, ν κοιτάς τι φαίνεται και όχι ό,τι φαντάζεσαι

     • Deadpool_Nikeus

      παντώς, που είπες ότι βλέπεις ΙΟΝ Αμυγδάλου, αυτό φαντάζομαι
      http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/kati-ligo-pio-pop/article2354263.ece/BINARY/w620/ion_c.jpg

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Δεν φαντάζομαι τίποτα…
      Ο μόνος φαντασμένος είναι ο αφέντης σου που νομίζει πως θα καταστρέψει το δημιούργημα του Θεού…

     • Δεν έχω να π τίποτα άλλο, αυτά τα περιστατικά δεν είναι της δικαιοδοσίας μου

     • Deadpool_Nikeus
     • ε, σαν να συγκρούστηκε με φορτηγό είναι εδώ, σαν τον πατέρα πουλί του Αρκά

     • Deadpool_Nikeus
     • Ωραιόττατος αλλά πολύ αντρουά

     • skeptomenosellin

      Ώπα. Εδώ το σταματάμε. Δεν έχει προσωπικές επιθέσεις εναντίον κανενός ούτε χαρακτηρισμούς… Κανόνας του Site…
      Όλα τα σχόλια από εδώ και κάτω θα σβηστούν…

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Όπως νομίζεις μασ0νικό δαπεδάκι…

     • Παιδί μου, από που ξέφυγες?

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Όχι απο τις στοές που ανήκετε εσύ και οι φίλοι σου πάντως…
      Όλοι όσοι τον υπηρετείτε το διαλαλείτε…
      http://2.bp.blogspot.com/-vVKEvxsS-ow/UmgAdO42qWI/AAAAAAAAAkc/p2cVbFgNRJ0/s1600/5+jpg.jpg

     • Φίλοι μου οι Μπιτλς…βρε κι έλεγα από ποιον να ζητήσω δανεικά, απο ποιον να ζητήσω, να απο που θα ζητήσω

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Έφερα ένα τυχαίο παράδειγμα δεν είπα πως είναι φίλοι σου…
      Το έχετε όμως εσείς αυτό…
      Σας αρέσει η διαστρέβλωση της αλήθειας…

     • Ποιο εμείς? εμείς που έχουμε εξάρια στα αυτιά?

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εισαι αδικος,και το οτι επικαλεστηκε τον Θεο ειναι δικαιωματης,ο Θεος δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος

     • Δεν ξέρω που με κατατάσσεις αλλά την μόνη διαστρέβλωση που βλέπω εδώ μέσα την βλέπω σε όσα ισχυρίζεσαι

     • skeptomenosellin

      Ούε μασώνος ούτε δαπεδάκι. Υπάρχουν κανόνες και απλά τους τηρώ χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Δεν θέλω να το τραβήξω στα άκρα.
      Εδώ είσαι πολύ άδικος μαζί μου…

     • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

      Ότι πείς…
      Αν είμαι άδικος ζητώ ταπεινά συγνώμη…

     • αααα, και απο μένα τοτε, είπα να πάω με τα νερά σοιυ μπας και είσια εν κρίση αλλά καλά είσαι

     • skeptomenosellin

      Αποδεκτή… :-)

     • Δεν έιναι άδικος, δίκιο έχει, μην τον ταράζεις, δεν βλέπεις?

     • αστον, βλεπει εξαρια παντου, αυτό στο τάβλι δεν είναι κακό

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αστα σκεπτομενε,να βλεπουν και αλλοι και να κρινουν,νομιζω οτι ειναι αδικη η επιθεση του φιλου μας του προεδρου,το οτι η μερκουρυ εχει δικα της πιστευω δεν αφορα κανεναν και περισσοτερο δεν μπορουμε να κολλαμε ταμπελες σε ατομα χωρις επιχειρηματα ΄ή με επιχειρηματα φαντασιοπληκτα

     • Ο πρόεδρος μετά τα όσα είπε για κοινοπολιτεία με την Τουρκία τις προάλλες δνε είναι φίλος μας – και είναι 1) εντελώς αλλού λόγω ευαίθσητων προσωπικών του θεμάτων 2) τουρκοτρολ. Διαλέγεις και παίρνεις.

     • Σε εσενα γιατι δεν κολλανε, θα ηθελα να μαθω.

     • Τους τραβάει το άρωμά μου

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      δεν ξερω λαλακη ,ισως φταιει οτι ειναι γυναικα,ισως το στυλ της εκνευριζει καποιους,ισως επειδη κρυβει λιγο καποια χαρτια (οχι απο κακια ή κατι παρομοιο),επισης ως πρωην ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ αστυνομικος (γι αυτο ειμαι περηφανος και το λεω) ξερω να μην τραβαω στα ακρα ,να σβηνω τις φωτιες

     • εγω βλεπω και κατι πονηρο ομως απο τις γιαχωβητικες τακτικες …

    • που είναι τα 3 εξάια βρε παιδιά? λολ

  • Genesis

   Εγω στο εχω ξαναπει οτι στο αβαταρ βλεπω τον μπαγκς μπαννυ

   • κι εγώ βλέπω μία ΙΟΝ αμυγδάλου

   • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

    Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…

    • Σε παρακαλώ εγώ είμαι μπιζού

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ετσι το βλεπα και γω ,σαν τον ροαντ ραννερ μου μοιαζε

    • Να σας πάρω όλους σε έαν μουσείο μοντέρνας τέχνης μου είστε

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      να μουλειπουν οι καλικατζουρες αν και βαρβαρος εχω μια πιο ρομαντικη αποψη για την τεχνη

 • Frank Underwood

  Πάντως ο Πάκης Παπάκης κέρδισε πόντους σήμερα…

  • Που, που?

   • Frank Underwood

    Δεν μπορώ να πω είναι σοκιν…..

    • Μα γιαυτό ρωτάω…Ο Μοντ δεν θα δει, θα τον παίξω μαν του μαν για λίγο, πες

    • Deadpool_Nikeus

     «να τη πετιέται»?

  • Deadpool_Nikeus

   από θέμα ύψους «πάσχουμε» και σε ΠτΔ και σε Πορδηπουργό

   • Και ύψος έχω, και ύφος έχω , σκοτώνει ελέφαντα ( το ύφος) στείλτε με

    • Deadpool_Nikeus

     εσύ ναι…για τους επίσημους λέω τους τωρινούς

   • Minos2014

    Κι ο Πουτιν και οι Κινεζοι και οι Γιαπωνεζοι και ο Κιμ πασχουν απο υψος,αλλα οχι απο οσφυοκαμψια..

 • Γατονι

  Και μονο που του έτριψε στη μούρη του πάκι ότι πρέπει να αλλάξει η συνθήκη της Λωζάνης δείχνει ότι τον έχει για τα μέζεα του. Δεν τον υπολογίζει καθόλου και λογικό είναι όταν βλέπει ένα τσούρμο πολιτικάντηδες που πουλάνε την πατρίδα τους για τις καρέκλες και τα οφίτσια.

 • Genesis

  Στην επιθεώρηση που έκανε ο Ερντογάν δεν κοίταξε καθόλου τους Εύζωνες, γιατί όμως;

  Ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται πως ήρθε καλά ενημερωμένος ακόμα και στις λεπτομέρειες. Στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό μπορεί τους άντρες της Προεδρικής Φρουράς να τους ξέρουμε ως Έύζωνες η Τσολιάδες, στην γείτονα χώρα όμως είναι γνωστοί με ένα άλλο όνομα το οποίο είναι «seytanasker» δηλαδή Ασκέρι του Διαβόλου. Αυτή ήταν η περιγραφή που έδιναν στα τάγματα Ευζώνων οι Τούρκοι τόσο στους Βαλκανικούς Πολέμους όσο και στην Μικρασιατική εκστρατεία. Ήταν τέτοια η ορμή των Ευζώνων στις μάχες όπου οι Τούρκοι τους παρομοίαζαν με διαβόλους. Μάλιστα κατά την αποχώρηση των Ελληνικών Στρατευμάτων από την Μικρά Ασία το 1922, τα Ευζωνικά Τάγματα υποχωρούσαν με τέτοια συνοχή ώστε έδιναν τεράστιο χρόνο στις υπόλοιπες μονάδες του Ελληνικού Στρατού να υποχωρήσουν συντεταγμένα
  http://www.thessalonikipress.gr/giati-o-erntogan-den-epitheorise-askeri-tou-diavolouvideo/

  • Genesis

   Moνο τα οπλα καταλαβαινει ο Τουρκος

 • Frank Underwood

  Τελικά τα F16 δεν συνόδευσαν τον Ερντι…

 • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

  ρε συ ερντογαν, δεν παιρνεις τα κουβαδακια σου να παιξεις παραπερα.

 • Αντύπα

  Μπράβο στους πατριώτες του σύριγγα που κάλεσαν τον σουλτάνο για να τον… τσακίσουν!

 • ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

  Που πας ρε πακι θα σε καταπιει νομιζεις οτι εχεις διπλα σου τον καμια νεοταξιτικη αδερφουλα απο αυτους που διοριζουν ταφεντικα σου

 • Αντύπα
  • Που είσαι? Άργησες

 • Deadpool_Nikeus

  μαζί με την FAIL Κυβέρνηση…
  Fails of the week

 • Γατονι

  Τι να του πει ο πάκι. Ο άλλος είναι εκλεγμένος από το λαό, ενώ ο πακι είναι διορισμένος από τους τσιριζανελ με μπόνους 50 έδρες.
  Κοινώς…. πουθεναδες.

 • skeptomenosellin

  Φεύγω για δουλειά. Καλή συνέχεια σε όλους…

  • Μην τους αφήνεις μόνους με τα εξάρια μου- θα τους φάω όλους στο τάβλι φίλε και θα έχουνε νεύρα μετά

 • konstantinos

  Η γερμανονατοϊκοκρατούμενη Ε.Ε. ΤΗΣ ΝΤΠ :
  1) Αυτή την φορά θα έχει δίκιο .
  Διότι θα μας θυμήσει την Ελληνική σοφή λαϊκή παροιμία : » Ήθελές τα και παθές τα » !
  2) Μας χόρτασε… «συμμαχική ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ» ! ! !

  Ύστερα από τα παραπάνω αναμένω με ανυπομονησία την αντίδραση ΤΗΣ Ε.Ε. , της κυβέρνησης που ο ΠτΔ της πέταξε το… ΜΠΑΛΑΚΙ, ΑΛΛΑ και γενικότερα της βουλής ! ! !

  Όπως πιθανόν να παρατηρήσατε κάποιοι παρατηρητικοί, δεν γράφω Ελληνικής ( ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ), μέχρις… νεοτέρας .

  Υ.Γ. Λυπάμαι τον Κοτζιά που προσπάθησε, αλλά προδόθηκε από μέσα κι από έξω !

 • Γατονι

  Αυτοί περιμένανε κανενα Μακρόν, υπάλληλο του Ροκφέλερ να έρθει να χασκογελα και να τρέχει στην Ερμού με την γριά Ντορίνα παραμασχαλα

  • Καλή η Ερμού, η Βουκουρεστίου όμως ακόμα καλύτερη

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ναι παλια ηταν καλη που ειχε «κοριτσια»

    • Ο δρόμος με τα Prada??? ιιιιιιιιιιιι

 • Ταξίαρχος

  Η κλασσική απάντηση, δεν είμαι καθηγητής, δεν είμαι της νομικής, αλλα τα ξέρω όλα.

  • Υπάρχει και η κλασσικότερη;
   Ξ Υ λ Ο

   • Ταξίαρχος

    Μάθαμε οτι υπάρχει και δίκαιο της πολιτικής

    • Μωρέ μην μάθουμε οτι τα σύνορα έφτασαν στην Εύβοια και τα άλλα θα τα παλέψουμε

     • Hercules

      αν τα σύνορα έφταναν Εύβοια θα τον καθάριζα εγώ ο ίδιος

     • Δεν το χουν σε πολύ

     • Hercules

      καλά άσε εμένα, τα ΠΑΟΚΙΑ και μόνο θα τα έκαναν όλα σκόνη στην Αθήνα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      PAOKARAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!(βασικα γαυρος ειμαι αλλα αγαπαω δικεφλο του βορρα και του νοτου και μονο για την σημαια τους)

     • Hercules

      εγώ δεν είμαι καμία ομάδα, αλλά θυμήθηκα τι έκαναν τις προάλλες..

  • Hercules

   πάντως αυτό που είπε ο Τσίπρας «εγώ σαν Μηχανικός…γέφυρες» ήταν μικρότητα, τι θέλει να δίξει στον Ερντο, ότι είναι ανώτερος επιδή είναι Μηχανικος ?

   • Ταξίαρχος

    οτι ειναι Τεκτων

    • Hercules

     δηλ. Μασώνος ?

 • Γατονι

  Τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς είχαμε προφητεύσει:

  Απανωτές φαπες του ερντι στους υποτακτικούς της Μέρκελ και των οβριων. Στη Θράκη θα δωθεί το πιο μεγάλο σόου. Εκεί μπορεί να κηρύξει ακόμα και ανεξαρτησία της περιοχής ο Ταγίπ περιμένετε λίγο

  • Το να περιμένουμε είναι το σοφότερον?

 • «εγώ σαν χαλβάς κάθομαι στο στομάχι των ελλήνων »
  Ποιος θα έπρεπε να πει αυτήν την φράση? Όποιος; το βρει κερδίζει εκδρομή στην Βουλγαρία με πούλμαν για ψώνια σε τοπικό σούπερ μάρκετ

 • BABIS
 • ARCO ARCO

  ΠΡΟΣ ΑΕ ΠτΔ κ Πρ Παυλόπουλο .Η Γερμανία βρίσκεται σε δίλημμα, ή κρατάει την Ελλάδα εντός ευρωζώνης με κίνδυνο την χρεοκοπία της και την κατάρρευση του ΕΥΡΩ, ή μας πετάει έξω και κάνει ένα ανέλπιστο δώρο στις ΗΠΑ αθετώντας τις υποσχέσεις της στο Κατάρ.

  Άρα η μόνη λύση είναι η εισβολή στην Ελλάδα της συμμαχικής προς την Γερμανία Τουρκίας Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα, η έστω προβεί σε ένα ΄΄βαρύ΄΄ θερμό επεισόδιο με κατάληψη ακόμα και ενός μεγάλου κατοικημένου νησιού ή τον ναυτικό αποκλεισμό του, τότε θα συμβούν τα εξής ωφέλιμα για τις Τουρκία και Γερμανία :

  α. Η Ελλάδα ως χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμο καθεστώς θα εξαιρεθεί από κάθε εκτίμηση, αξιολόγηση σε ότι αφορά τα οικονομικά της και οποιαδήποτε αστοχία στον τραπεζικό τομέα θα αποδοθεί στην εμπόλεμη κατάσταση και όχι στο ΕΥΡΩ.Με άλλα λόγια να κάψουμε το μαγαζί πριν αυτό επίσημα χρεοκοπήσει.

  β. Η Τουρκία θα συντομεύσει κατά δέκα περίπου χρόνια την διαδικασία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, διαδικασία που μέχρι σήμερα προσπαθεί με την αμφισβήτηση των συνθηκών που διέπουν το καθεστώς του και τον εποικισμό ΄των νησιών όχι μόνο με πρόσφυγες αλλά και με επιλεγμένα ΄΄ατομα από την μεσαία και υψηλή τουρκική τάξη τα οποία δήθεν θα καταφύγουν στην Ελλάδα λόγω μεταπραξικοπηματικών διωγμών από τον Ερντογάν.

  Το μόνο που σταματάει τους Γερμανούς και Τούρκους ακόμα είναι ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.

  Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα και οι ΗΠΑ δεν ενεργοποιηθούν εναντίον της τότε θα δικαιωθεί ο Ρώσος εθνικιστής Ζιρινόφσκι ο οποίος λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Τουρκία χωρίς να ανησυχεί ότι το ΝΑΤΟ θα αντιδράσει.

  Οι ΗΠΑ θα ξεφτιλισθούν και το ΝΑΤΟ το οποίο προσπαθεί να παρουσιασθεί ως σωτήρας της Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών θα χάσει κάθε αξιοπιστία.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ είναι εξαναγκασμένες να κάνουν όλα τα χατίρια της Τουρκίας ,όπως ήδη κάνουνε, διότι στην Συρία το μισθοφορικό ισλαμικό κράτος απέτυχε και διότι δεν μπορούν να στείλουν τακτικό στρατό αλλά και γιατί η Τουρκία ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου και όχι μόνο αυτό αλλά και βελτιώνει συνεχώς τις σχέσεις της με την Ρωσία δηλαδή όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα υπακούσει στις ΗΠΑ για το κλείσιμο των στενών για να περιορίσει την Ρωσία εάν ποτέ χρειαστεί να γίνει αυτό.

  Η μόνη λύση για τις ΗΠΑ είναι ο συμβιβασμός, δηλαδή η άδεια προς την Τουρκία-και Γερμανία- για την διεξαγωγή ενός θερμού επεισοδίου το οποίο θα είναι πολυ πιο σοβαρό από αυτό των Ιμίων και το οποίο θα σύρει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις για τον διαμοιρασμό του Αιγαίου. Μισό η Τουρκία-Γερμανία και μισό οι ΗΠΑ.

  Κατόπιν το ΝΑΤΟ θα επέμβει σε ρόλο διαμεσολαβητή και έτσι θα σώσει το γόητρο του

  Η Ελλάδα είναι αντικείμενο πλειστηριασμού πλέον

  Τέλος καί ας μήν κοροιδευόμαστε.