Αρχείο

Τ.Σόρος: «Είμαι αυτός που ελέγχει την Αμερική και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη» - Προχωρά το σχέδιο ενιαίας διακυβέρνησης της ΕΕ (Βίντεο)

Σύμφωνα με σχετικά πρόσφατο δημοσίευμα ο γνωστός  δισεκατομμυριούχος και σπόνσορας της παγκοσμιοποίησης Τζορτζ Σόρος,  φέρεται να υποστήριξε κατά κάποιο τρόπο μυστικά ότι είναι «ένα είδος Θεού επί γης » και ότι «οι συνήθεις κανόνες δεν ισχύουν για τον ίδιο» με την συνηθισμένη συλλογιστική.

Ο ίδιος φέρεται  να  επιμένει ότι «δημιούργησε τα πάντα» και «ελέγχει την Αμερική» λόγω της  εισαγωγή της νέας παγκόσμιας τάξης.

Ο ουγγρικής καταγωγής πολυεκατομμυριούχος είναι γνωστό  ότι χρησιμοποιεί τον πλούτο του και την πανίσχυρη όπως φαίνεται  επιρροή του,  σε κάθε γωνιά του κόσμου για να αλλάξει  την κοινωνία και τις διεθνείς οικονομίες, «ταιριάζοντας» στην δική του ατζέντα.

https://youtu.be/SUdosc33eSE

Ο συγκεκριμένος ηγέτης  της παγκοσμιοποίησης επηρεάζει την ΕΕ ,  αρχηγούς κρατών ενώ με την χρήση του γνωστού ιδρύματος (Open Society)  προκαλεί πολιτικές αναταραχές, συμβάλει  στη μαζική εισροή μεταναστών σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και γενικά αλλάζει την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Σύμφωνα με την MDI, ο Τζορτζ Σόρος εμφανίστηκε να «αναλαμβάνει την ευθύνη» για την μαζική εισροή μεταναστών που κατακλύζουν την ευρωπαϊκή ήπειρο, λόγω της καταστροφής και των αναταραχών που δημιουργήθηκαν στις χώρες τους.

«Η ΕΕ χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία αφορά  την αποτελεσματική ενιαία διακυβέρνηση για να διευθετήσει της ροές των αιτούντων ασύλου , ώστε αυτοί οι άνθρωποι να εισέλθουν σε κάθε  χώρα με ασφαλή, ομαλό τρόπο και με ρυθμό που αντικατοπτρίζει την ικανότητα της Ευρώπης να τους απορροφήσει. Για να είμαστε περιεκτικοί, το σχέδιο πρέπει να επεκταθεί και πέρα ​​από τα σύνορα της Ευρώπης», γράφει ο ίδιος ο Σόρος.

Το σχέδιο πρέπει  είναι παγκοσμιοποιημένο, υποστηρίζει ο Σόρος και καθοδηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη. «Αυτό θα κατανείμει το βάρος της συριακής κρίσης σε ένα μεγαλύτερο αριθμό κρατών, καθορίζοντας παράλληλα παγκόσμια πρότυπα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της αναγκαστικής μετανάστευσης γενικότερα», τονίζει ο ίδιος, και υπονοώντας σχέδιο μετακινήσεων πληθυσμών ευρείας  κλίμακας.

Εμείς τονίζουμε ότι πριν δύο ημέρες ο γνωστός Βρετανός πολιτικός Τ.Φαράντζ ζήτησε την σύλληψη  του Σόρος για όλα αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα και τα οποία αποτελούν όνειδος για τον πολιτισμένο κόσμο.   

https://youtu.be/KV1oySUij9U?t=3

Υπενθυμίζουμε με αφορμή το ντόρο που έγινε και στην Ελλάδα με το περιβόητο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου στα 15 έτη, τις αντιδράσεις πολλών ιεραρχών, της κοινότητας του Αγίου Όρους, τα ελληνικά ΜΜΕ και την στάση της ΕΕ στο μεταναστευτικό προς την Ουγγαρία, ένας θαρραλέος Ούγγρος υπουργός στιγμάτισε  με ευθαρσή τρόπο το αληθινό  σχέδιο που κρύβεται πίσω από τέτοιες πολιτικές .

Πρόκειται για τον «εγκέφαλο-χορηγό» και παγκοσμίως  γνωστό για την «πολυσχιδή δράση του» (ΜΚΟ)  πολυεκατομυριούχο Ουγρο-εβραίο Τ.Σόρος, ο  οποίος αποτέλεσε  στόχο του Ούγγρου υπουργού ενέργειας, ο οποίος τον κατονόμασε ως «πράκτορα του Σατανά» που εργάζεται αδιάκοπα κατά του Χριστιανισμού.

https://youtu.be/BqdQk4ETko4

«Βλέπουμε συνεχώς όλες τις μεγάλες επιθέσεις στην Ευρώπη  εναντίον του θεσμού της οικογένειας και των χριστιανικών αξιών, τις οποίες ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν μαζί με την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνικών κρατών,  με σκοπό την εξαφάνιση του χριστιανικού πνεύματος της Ευρώπης …», δηλώνει ο András Aradszki Υφυπουργός Ενέργειας της Ουγγαρίας.

Πρόκειται πραγματικά για ένα σατανικό σχέδιο το οποίο «βάλει» κατά της ευρωπαϊκής και ελληνικής οικογένειας ως θεσμό, της ευρωπαϊκής  κοινωνίας, της χριστιανικής θρησκείας γενικά ,  και  κατ’ επέκταση κατά της ΕΕ .

Όποιος όμως τα βάζει με τον τριαδικό Θεό δεν κερδίζει ποτέ και όλα μα όλα θα γίνουν σύμφωνα με το θέλημα του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ