Αρχείο

Σύλληψη 19χρονου μοντέλου: «Το μόνο ελαφρυντικό που έχει, είναι η ηλιθιότητα» - Τα όνειρα της Ειρήνης και το αινιγματικό post

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από την Μυτιλήνη στο Χονγκ Κονγκ. Η Ειρήνη με τα μεγάλα όνειρα συνελήφθη την Δευτέρα (20.11.2017) στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη.

Το μοντέλο ξεκίνησε από το νησί του κουβαλώντας στις αποσκευές του όνειρα για μία ευτυχισμένη ζωή και πιθανόν και για μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ωστόσο, η οικογένεια της, η οποία χαρακτηρίζεται από όλους στο νησί ως μία έντιμη και φιλήσυχη οικογένεια, ήθελε η Ειρήνη να σπουδάσει.

Για αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 19χρονη τελείωσε το σχολείο της, μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει.

Πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ. μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Το αινιγματικό post

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης της Ειρήνης… είχε κάνει ένα περίεργο post στο facebook. Η 19χρονη κοπέλα έγραφε:

«Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχ@δ@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει η μιζέρια» έγραφε η φωτογραφία που είχε «ανεβάσει». μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Μάλιστα και σε παλαιότερη ανάρτηση της έγραφε πως «η ζωή είναι μικρή και για αυτό πρέπει να την απολαμβάνουμε».

«Η 19χρονη φαίνεται πως είναι θύμα καταστάσεων, είναι θύμα άλλων. Βρέθηκε ξαφνικά, από την Καλαμάτα στο Χονγκ Κονγκ», δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.

Ο κύριος Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αν αναλογιστεί κανείς την ποσότητα και τον τρόπο της σύλληψης.

«Με διόρισε δικηγόρο της υπόθεσης ο πατέρας της Ειρήνης. Εγώ ανέλαβα την υπεράσπιση, εκπροσωπώντας την οικογένειά της, διότι η 19χρονη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε άλλη χώρα. Αν χρειαστεί να μεταβώ εκεί, τα δεδομένα αλλάζουν. Προφανώς, της έχουν διορίσει δικηγόρο εκεί. Να υπογραμμίσω ότι ανέλαβα την υπόθεση προ τριών ωρών. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι θέματα των επόμενων ημερών».

Πρόκειται όπως είπε για... ηλιθιότητα της 19χρονης που συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ενώ προσπαθούσε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Όπως σημείωσε, ο τρόπος που πιάστηκε μαρτυρά πως δεν είναι επαγγελματίας σε αυτό που έκανε, γι αυτό και εντοπίστηκε εύκολα και συνελήφθη.

Η 19χρονη Ελληνίδα – μοντέλο κρατείται από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ αφού βρέθηκαν πάνω της 2,6 κιλά κοκαΐνης, συνολικής αξίας 310.000 ευρώ.

Ο κ, Κεχαγιόγλου υποστήριξε πως μπορούμε να μιλάμε για ένα «θύμα» ή για ένα «βαποράκι», που μπλέχτηκε στο κύκλωμα των ναρκωτικών από άλλους.

Μάλιστα όπως είπε είναι η τέταρτη παρόμοια σύλληψη που προχωρούν οι αρχές στο Χονγκ Κονγκ, καθώς και οι άλλες αφορούσαν νεαρά άτομα που πιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό αποδεικνύει πως για την οργάνωση που την έμπλεξε, είναι «αναλώσιμη».

Τους έλεγε ότι είναι στην Καλαμάτα

Όπως υποστήριξε, η 19χρονη είχε πει στους γονείς της πως έχει πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσει σε κάποιο ΙΕΚ. Ωστόσο η οικογένεια ούτε την διεύθυνση που έμενε γνώριζε, ούτε και αν παρακολουθούσε το ΙΕΚ αυτό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες είχαν επικοινωνήσει μόνο μια φορά μαζί της

Εν τέλει βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ με διαδρομή από την Αιθιοπία, κάτι που όπως είπε και ο κ. Κεχαγιόγλου αποδεικνύει πως οι ισχυρισμοί περί Καλαμάτας ήταν απλά δικαιολογίες.

https://www.youtube.com/watch?v=TGnxcOmQlKQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...