Βόρεια Ήπειρος

Πολεμική προπαρασκευή στην Αλβανία - Ο Ε.Ράμα οδηγεί την χώρα σε πόλεμο- Προσοχή στον "Δούρειο Ιππο" εντός Ελλάδας

Σε "πολεμική διάταξη" μεταπίπτει η Αλβανία με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Εντι Ράμα, να προχωρά σε μια πρωτοφανή απόφαση στρατικοποίησης με υψηλό συμβολισμό: Διόρισε 12 Αλβανούς πρώην ανώτερους αξιωματικούς νέους Νομάρχες. Αυτοί πλέον θα διοικούν τις 12 Περιφέρειες της Αλβανίας και θα είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση εδαφικού ελέγχου ενώ θα διαχειρίζονται τις πληροφορίες των μυστικών Υπηρεσιών. Ο "Δούρειος Ίππος" είναι στην Ελλάδα και στο Στράτευμα μας, μην το ξεχνάμε.

Ξεκάθαρα ο Ε.Ράμα προετοιμάζεται σταδιακά για σύγκρουση, είτε αυτή θα αφορά την Σερβία είτε...εμάς. Και το σχέδιο του σχετίζεται άμεσα με το όραμα περί "Μεγάλης Αλβανίας".

Πλέον η Αλβανία ξεθάβει τακτικές από το παρελθόν της και μετατρέπεται σε ένα κράτος που θα διοικείται με μεθόδους στρατιωτικές. Κουμάντο θα κάνουν οι 12 ανώτεροι Αξιωματικοί.

Όταν διορίζονται 12 Αλβανοί πρώην ανώτεροι αξιωματικοί για να κάνουν κουμάντο στις αντίστοιχες διοικητικές περιφέρειες της χώρας, κάτι συμβαίνει που αφορά την ένωση Κοσσυφοπεδίου-Αλβανίας και την δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας».  

Μην ξεχνάμε τι αποκαλύψαμε χτες.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χόιτ Γι,παρέδωσε τελεσίγραφο στον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019!

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο ο Έντι Ράμα (ο μεγαλύτερος ανθέλληνας  πρωθυπουργός (αν και η μητέρα του κατάγεται από την Β.Ήπειρο), ανακοίνωσε  τους διορισμούς των νέων νομαρχών στις δώδεκα Περιφέρειες της Αλβανίας .

Είναι και οι δώδεκα πρώην στρατιωτικοί και έχουν αποστρατευθεί στο βαθμό του Συνταγματάρχη.

Κάποιοι από αυτούς υπηρέτησαν και σε πόστα όπως αυτό των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και σίγουρα έχουν «αποστολή» άλλη από αυτήν που διαφημίζει ο Ράμα.

Είναι μια σκιώδης, ύποπτη κίνηση του Ράμα ακόμα και για τους Αλβανούς δημοσιογράφους.

Επιπλέον, ο Αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι ο ρόλος των νομαρχών είναι σημαντικός ειδικά στην μάχη κατά της κάνναβης. Αλλά μην γελιόμαστε. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ζήτημα.

«Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε από τη δεύτερη φάση της ανοιχτής μάχης κατά της καλλιέργειας κάνναβης στα δίκτυα των εγκληματιών για να τα εξουδετερώσουμε. Ο ρόλος των νομαρχών είναι ιδιαίτερα σημαντικός, για όλες τις κρατικές δραστηριότητες στην επικράτεια.

Οι Νομάρχες θα είναι υπεύθυνοι έναντι της κυβέρνησης για την κατάσταση εδαφικού ελέγχου στην περιοχή αυτή, προκειμένου να ενημερωνόμαστε σε πραγματικό χρόνο για όλα τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα θεσμικά όργανα.

Ο καθορισμός της βέλτιστης τάξης δημόσιας τάξης και δημόσιας ασφάλειας θα απαιτήσουν τη δέσμευση των νομαρχών που θα έχουν επαφή  σε πραγματικό χρόνο με το  γραφείο του πρωθυπουργού και το υπουργείο Εσωτερικών », δήλωσε ο Ράμα.

«Οι Νομάρχες που έχουν επιλεγεί υπηρέτησαν στις βαθμίδες του ανώτερου στρατιωτικού προσωπικού αλλά δεν είναι ενεργά μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων", συνέχισε  ο Ράμα.

Οι πρώην Αλβανοί αξιωματικοί θα ελέγχουν την περιφέρεια τους όχι μόνο στο θέμα των ναρκωτικών και των συμμοριών αλλά και της ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας ενώ θα συλλέγουν και πληροφορίες για τα πάντα ακόμα και από πηγές σε γειτονικές χώρες!

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πολύ συχνά  ότι σύντομα θα ανακηρυχτεί αυτόνομο κράτος των Τσάμηδων .

Αλλωστε, το όνειρο της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» διδάσκεται στα σχολεία προετοιμάζοντας την νέα γενιά των Αλβανών . Πρόκειται για εδάφη που περιλαμβάνουν την ελληνική Ήπειρο, Πρέβεζα, Κέρκυρα , σερβικά εδάφη (Μπουγιάνοβατς), το Μαυροβούνιο κά.

Τα ονόματα των νέων Νομαρχών:

Qarku i Kukësit – Zenel Kuçana, Kolonel në rezervë,

Qarku i Dibrës – Nexhmedin Shehu, Kolonel në rezervë,

Qarku i Shkodrës – Çesk Millja, Kolonel në rezervë

Qarku i Lezhës – Gjergj Prendi, Major në rezervë

Qarku i Durrësit – Bektash Petoshafi, Kapiten i forcave detare,

Qarku i Elbasanit – Maksim Malaj, Gjeneral/major në rezervë

Qarku i Fierit – Baki Bala, Kolonel në rezervë

Qarku i Beratit – Harilla Dafa, Kapiten i rangut të parë në forcat detare në rezervë.

Qarku i Vlorës – Flamur Mamaj, arsim ushtarak, shërbyer për një kohë të gjatë në FA

Qarku i Korçës – Dhori Spirollari, Gjeneral/brigade

Qarku i Gjirokastrës – Astrit Aliaj, kapiten i parë i forcave detare në rezervë

Qarku i Tiranës – Suzana Jahollari, e para kolonele në rezervë.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι συμβαίνει και στη Χειμάρρα. Η νέα εθνοκάθαρση έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση της Ελληνικής Μειονότητας στη Β.Ηπειρο.

Οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι καταιγιστικές και άκρως επικίνδυνες.

https://www.youtube.com/watch?v=TuoHZcv5uDU

https://www.youtube.com/watch?v=e7-0l53b2eo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ