Κοινωνία

«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στην ΓΣ των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)

Ενταση επικράτησε έξω απο την αίθουσα όπου ήταν προγραμματισμένη η ΓΣ των συμβολαιογράφων.

Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα και να αναβάλουν την ΓΣ.

Οι συμβολαιογράφοι έλαβαν την απόφαση για άρση της αποχής, ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι πλειστηριασμοί την προσεχή Τετάρτη, όπως πιέζουν και οι θεσμοί.

«Δεν θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που προσπάθησαν να απωθήσουν τα ΜΑΤ και να μπουν στην αίθουσα ώστε να αναβληθεί η συνέλευση. Παρόντες έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Γενναδίου, είναι επίσης τα μέλη της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών.

Ιδιαίτερα σημαντική για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων κρίνεται τόσο η έναρξη όσο και η κανονικοποίηση της διαδικασίας, καθώς θεωρείται ότι θα συμβάλει στην ανάδειξη των στρατηγικά κακοπληρωτών.


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...