ΗΠΑ

Επιστήμονες και Αρχές σε συναγερμό μετά την σύγκρουση του Boeing 757 - «Αδιευκρίνιστου τύπου αεροσκάφη» εντοπίστηκαν στις ΗΠΑ


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι και οι επιστήμονες σε περιοχή του Λος Άντζελες από την εμφάνιση στον ουρανό αδιευκρίνιστου τύπου οχήματος που κινούνταν με ταχύτητα ενώ οι ειδικοί του είδους είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για UFO που πετά στον ουρανό  απόδειξη της ύπαρξης τους. Εκτός αν πρόκειται για κάποιο απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με βίντεο, άγνωστου ταυτότητας εναέριο όχημα εμφανίστηκε στο Rowland Heights του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα φαίνεται  ένα μικρό λευκό σκάφος να ακολουθείται από ένα μεγαλύτερο που κινούνταν με απίστευτες δυνατότητες  .

Ο τύπος που καταγράφει με την κάμερα ακούγεται να λέει : «Αν πρόκειται για αεροσκάφος, κινείται πάρα πολύ γρήγορα. Φαίνεται ότι είναι μοιάζει σχεδόν με ένα πιατάκι. Στην αρχή έμοιαζε με σχήμα πούρου, τώρα μοιάζει με  πιατάκι».

Μερικοί άνθρωποι που σχολίασαν το βίντεο ήταν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για όχημα  εξωγήινης προέλευσης.

Πριν τρεις ημέρες η ομάδα μπάσκετ του ΝΒΑ, Oklahoma City Thunder, έπεσε θύμα ενός παράξενου περιστατικού στους αιθέρες, σε ύψος 30.000 ποδιών, όταν η πτήση τσάρτερ τους χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο στην πορεία του αεροσκάφους προς το Σικάγο, καταστρέφοντας τον κώνο της μύτης.

Oπως θα ακούσετε στο βίντεο, οι παίκτες αναρωτιούνται αν χτύπησε το αεροπλάνο προϊστορικός Δεινόσαυρος, Πτεροδάκτυλος ή δεινόσαυρος; Kαι οι παίκτες σκάνε στα γέλια καθώς δεν πιστεύουν την ανακοίνωση της ΝASA.

Προσέξτε τι ακούγεται:

"Συγκρούστηκε με Αγνώστης Ταυτότητας Αντικείμενο"!

https://youtu.be/VhRJMkaMWSQ?t=2

Η σύγκρουση έγινε το Σάββατο το πρωί κατά τη διάρκεια της πτήσης Σικάγο-Μίντγουεϊ πριν από το παιχνίδι της ομάδας της Οκλαχόμα εναντίον των Chicago Bulls. Στις εικόνες φαίνεται μετά τη προσγείωση, η μύτη του Delta Airlines Boeing 757-200 και πόσο έντονα χτυπήθηκε από το άγνωστο αντικείμενο.

Μετά την αποβίβαση, οι αστέρες του ΝΒΑ, Carmelo Anthony και Josh Huestis, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το περιστατικό στα κοινωνικά μέσα.

Πρόκειται για θεωρίες περί ύπαρξης εξωγήινων ή για παραισθήσεις κάποιων που θέλουν να πείσουν την παγκόσμια κοινότητα περί «άλλων εξωγήινων πολιτισμών» ;

Οι επιστήμονες προς το παρόν διαψεύδουν τους πάντες και τηρούν σιγή ιχθύος για αυτό που υπάρχει «εκεί έξω» και σίγουρα δεν είναι από τον κόσμο αυτόν.

Μαρτυρίες παρουσίας ΑΤΙΑ καταγράφονται ειδικά το τελευταίο διάστημα πολλές και αντιφατικές .

Σύμφωνα με τον αστροναύτη Edgar Mitchell, που ήταν ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε  στο φεγγάρι, ιοι «εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους αρκετές φορές», χωρίς όμως να γίνεται κατανοητός τι ακριβώς εννοεί.

Έρευνες του πανεπιστημίου του Ohio State University «μιλούν» για σήμα που προέρχεται από σχεδόν 220.000.000 χρόνια φωτός μακριά από την γη , το οποίο  ήταν τόσο ισχυρό, που πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει  πιθανότητα 2%, να  επιβεβαιωθεί  εξωγήινη ζωή μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Ποιος είναι ο σκοπός της "αποκάλυψης" με έμμεσο τρόπο στην ανθρωπότητα περί δήθεν ύπαρξης "εξωγήινων" και από ποιους ;

//players.brightcove.net/2540076170001/B1UbbrV5l_default/index.html?videoId=5631034146001

Αυτά και πολλά άλλα αποτελούν προεόρτια παγκόσμιων εξελίξεων στον πλανήτη μας.

Kάτι άλλο μας ετοιμάζουν να το "υποδεχθούμε ;  

Δεν  φαίνεται κάτι απτό στον ορίζοντα αλλά σίγουρα όπου να είναι  θα "φανεί"σίγουρα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ