Πολιτική

Εκτακτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτακτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αυτή την στιγμή.

Σύφωνα με πληροφορίες το θέμα που θα απασχολήσει είναι οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ οι τελευταίες εξελίξεις έχουν απασχολήσει έντονα το κυβερνών κόμμα και πολλοί ήταν εκείνοι πυο εξαρχής είχαν πάρει αποστάσεις από τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Συμβούλιο συγκλήθηκε λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου της ΝΔ, όπου Μάκης Βορίδης και Νίκος Παπαδόπουλος μοίρασαν στους δημοσιογράφους τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και τα οποία, όπως υποστήριξαν οι ίδιοι, δεν είναι γνήσια.

Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο η πρόταση για επιβολή εμπάργκο όπλων στη Σαουδική Αραβία, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης στην Υεμένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...