Πολιτική

Γεωργιάδης σε γερμανικό περιοδικό: Συνυπεύθυνη η Ευρώπη για την αδύναμη ανάκαμψη της Ελλάδας

Το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Ελληνική κρίση - Έκκληση στην Ευρώπη» γράφει, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την αδύναμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Η ΕΕ παραβίασε κανόνες» προς όφελος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «σε κρίσιμες περιπτώσεις και τον άφησε να κάνει ό,τι θέλει», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει το άρθρο του γερμανικού περιοδικού.

Για παράδειγμα, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τον κ. Γεωργιάδη, ανακάλεσε τον περασμένο Αύγουστο μέτρο για την απελευθέρωση της αγοράς σε δομές φροντίδας υγείας το οποίο είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές θέσεις εργασίας. «Το αντίθετο δηλαδή αυτού που χρειάζεται η Ελλάδα».

Όπως επίσης είπε ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με το άθρο στο FOCUS, η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για το ότι η χώρα δεν ανακάμπτει και απευθύνει την έκκληση: «πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία πολιτική που θα παρέχει ευημερία στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...