Κοινωνία

«Βγάλτε τον, δώστε τον στον λαό» - Εγκλώβισαν τον δολοφόνο μέσα στο κτίριο της Ευελπίδων - Πολιορκούν το κτίριο!

Μεγάλη ένταση επικρατεί στην Ευλεπίδων, στο κτίριο 9 όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να φυγαδεύσουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.

Οι συγγενείς φωνάζουν «βγάλτε τον, δώστε τον στον λαό» και έχουν μπλοκάρει και τις δύο εξόδους.

Μάλιστα σπάσανε με τα χέρια τους ένα στέγαστρο που είναι από την πλαϊνή έξοδο του κτιρίου.

Άγρια επίθεση δέχθηκε και το πρωί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο.

Ο 58χρονος άνδρας έφτασε νωρίτερα στον Ανακριτή στην Ευελπίδων συνοδεία ανδρών της ΟΠΚΕ, αλλά δεν γλίτωσε από τη μανία των συγγενών της άτυχης κοπέλας.

Του επιτέθηκαν με ό,τι βρήκαν. Μάλιστα σκόνταψε στη ράμπα και έπεσε κάτω.

Το πρωί για μία ακόμα φορά ξέσπασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σε βάρος του 58χρονου Μανώλη Σαροπίδη που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο Σαροπίδης. Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Την ώρα που οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, παραπάτησαν στα σκαλοπάτια και έπεσαν κάτω. Τότε, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να βρεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...