Αρχείο

«Αερομεταφερόμενη νόσος απειλεί ΕΕ-ΗΠΑ» - Το "Αμερικάνικο Στόουνχεντζ" και η ΝΤΠ...

Η θανατηφόρα πανούκλα, η αρρώστια η οποία τον μεσαίωνα «σκότωσε» εκατομμύρια ανθρώπους  υπάρχει κίνδυνος να «ξαναεμφανιστεί»  σε όλες τις  ηπείρους ,  προειδοποίησε ειδικός επιδημιολόγος αλλά και ο παγκόσμιος οργανισμός Υγείας  για την τρομερή ασθένεια.

Στην  Μαδαγασκάρη στην οποία παρουσιάστηκε η ασθένεια, έχουν χάσει την ζωή τους από τον Αύγουστο επίσημα 143 άτομα και έχουν μολυνθεί  άλλα περίπου  2.000 άτομα.

Οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι υγείας προειδοποιούν ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα το επόμενο διάστημα και αναμένουν «το χειρότερο ξέσπασμα των τελευταίων 50 χρόνων».

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Daily Star για το ξέσπασμα της νόσου ο ειδικός καθηγητής Paul Hunter είπε ότι η τρομερή ασθένεια θα μπορούσε να "μεταπηδήσει" κάτω από ορισμένες συνθήκες  σε όλες τις ηπείρους, ξεκινώντας με την εξάπλωση της από την Αφρική, αν δεν ληφθούν μέτρα .

«Αυτή η τρέχουσα εστία της ασθένειας η οποία εμφανίστηκε είναι διαφορετική από τις προηγούμενες περιπτώσεις.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να «ταξιδέψει»  η ασθένεια  παγκοσμίως. Κάνουμε ότι μπορούμε διότι δεν επιθυμούμε να δούμε μια κατάσταση όπου η ασθένεια θα εξαπλώνεται οπουδήποτε  .

Μιλάμε για εξάπλωση της ασθένειας σε ημέρες και όχι σε εβδομάδες», δήλωσε ο ίδιος.

Ο επιδημιολόγος κ. Hunter είπε ότι το κύριο ζητούμενο είναι  οι άνθρωποι που ταξιδεύουν στην Μαδαγασκάρη να γνωρίζουν τι συμβαίνει .

Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει, προς το παρόν σε 143 στη Μαδαγασκάρη. Στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας καταδεικνύουν ότι ο «μαύρος θάνατος» έχει πλέον μολύνει 1.947 ανθρώπους στη χώρα στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής.

Η  πανούκλα θα μπορούσε να «ξεφύγει» ανά πάσα στιγμή μέσα στους επόμενους 6 μήνες εν μέσω φόβων ότι θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω πολιτών που ταξιδεύουν στην Βρετανία.

Ο κίνδυνος εμφάνισης  επιδημίας προκάλεσε πανικό και  η αστυνομία αναγκάστηκε να «αποτεφρώσει» τα  μολυσμένα νεκρά σώματα αυτών που υπέκυψαν στην ασθένεια.

Το ξέσπασμα της ασθένειας έχει να κάνει με την τεράστια αύξηση των αρουραίων στις δύο μεγάλες πόλεις του νησιού , την πρωτεύουσα  Ανταναναρίβο και την Τοαμασίνα .

Η πανούκλα,  που είναι αερομεταφερόμενη νόσος και μπορεί να εξαπλωθεί με τον βήχα και τον φτάρνισμα, έχει εξαπλωθεί στην Μαδαγασκάρη από τον Αύγουστο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναγκάστηκε να εκδώσει προειδοποιήσεις για τις εννέα χώρες που περιβάλλουν τη Μαδαγασκάρη.

Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε ότι η πανώλη,  η οποία έχει εξαπλωθεί στο 73% του επικράτειας του νησιού  αποτελεί μεγάλη απειλή για ολόκληρο τον κόσμο.

Ο αξιωματούχος Τάρικ Γιασάρεβιτς του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας δήλωσε στην Daily Star ότι η δυνατότητα των μελλοντικών εξάρσεων της τρομερής ασθένειας δεν μπορούν  να αποκλειστούν.

Ο ίδιος τόνισε ότι  πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση.

Πολλοί «συνομοσιολόγοι» αναφέρουν εδώ και μεγάλο διάστημα την περίπτωση να ξεσπάσει επιδημία στον πλανήτη, μαζί με κινήσεις της FEMA ( υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών)  στις ΗΠΑ,  από τα «γνωστά σκοτεινά κέντρα» που επιζητούν , έλεγχο του αριθμού των ανθρώπων στον πλανήτη .

Πολλοί επίσης τονίζουν ότι ότι ήδη οι άνθρωποι είναι «πολλοί» πάνω στον πλανήτη   για αυτό πρέπει να «μειωθούν» με κάποιο αληθοφανή τρόπο .

Εμείς υπενθυμίζουμε μόνο τις πραγματικές  «κατευθυντήριους Λίθους της Τζώρτζια»,  ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Τζώρτζια των ΗΠΑ.

Συχνά αναφέρεται ως το "Αμερικάνικο Στόουνχεντζ", ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.

Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

  1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
  2. Τον πληθυσμό στα 500.000000 και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
  3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
  4. Την πνευματικότητα.

Αυτό δεν είναι «συνωμοσία» είναι πραγματικότητα η οποία συνεχίζει να προβληματίζει εκατομμύρια ανθρώπους για το ποιος κάνει «κουμάντο» τελικά σε όλα τα κράτη της γης .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ