Κυβέρνηση

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι: Όταν ο Α.Τσίπρας μιλούσε για "ματωμένα πλεονάσματα"

Λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός και συγκεκριμένα το 2014. Τότε, για το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, το λεγόμενο "πλεόνασμα" που παρουσίαζε η κυβέρνηση Σαμαρά στον προϋπολογισμό, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τα...περισσευούμενα από τους φόρους και τις υψηλές εισφορές.

Εν έτει 2017 και με άλλα δύο "αριστερά μνημόνια", οι όροι αυτοί έχουν μάλλον...ξεχαστεί από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα:

https://youtu.be/WiWDRYyMoKk

Δυστυχώς όμως αυτοί που έχουν μνήμη "χρυσόψαρου" δεν είναι οι κυβερνώντες, αλλά οι Έλληνες ψηφοφόροι, οι οποίοι πολύ "σοφά" στήριξαν τρεις φορές την πρώτη φορά αριστερά. Ήταν οι ίδιοι που πριν 2,5 χρόνια χόρευαν τους...ζουρνάδες στην πλατεία Συντάγματος, έχοντας πει το μεγάλο "Όχι".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια κυβέρνηση υπόσχεται και χορηγεί έναν "ματωμένο μποναμά" με την ελπίδα πως οι καταρρακωμένοι από την υπερφορολόγηση Έλληνες δεν θα ξεσηκωθούν.

Τι κατάληξη θα έχει αυτή η "φαρσοκωμωδία" ενάντια στην κοινή λογική, ουδείς ξέρει, ωστόσο όσο ο "σοφός λαός" συμπεριφέρεται όπως το παρακάτω βίντεο, μαντέψτε την εξέλιξη των πραγμάτων.

Όλα αυτά στο θέατρο του παραλόγου που λέγεται Ελλάς:

https://youtu.be/APBh0CPUNjQ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...