Αρχείο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Είναι πολλοί οι άνθρωποι στον πλανήτη» - Προωθούν την «εμφύτευση» μικροτσίπ αντί ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Η νέα τάξη πραγμάτων σε πλήρη εξελιγμένη δράση  μετά από την προώθηση εμφυτεύματος στην καθημερινή ζωή μας και κυρίως μετά τις δηλώσεις από γαλαζοαίματους περί « υπερβολικά μεγάλου αριθμού ανθρώπων πάνω στην γη» , σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο σχεδίων συνωμοσίας  που έρχονται πλέον στην επιφάνεια.

«Οι  απροσδόκητα αυξανόμενοι ανθρώπινοι πληθυσμοί κινδυνεύουν να έχουν «τρομερό αντίκτυπο στον κόσμο", προειδοποίησε ο Δούκας του Cambridge και μελλοντικός Βασιλιάς της Βρετανίας Ουίλιαμ σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο.

Ο Ουίλιαμ δεν είναι ο πρώτος «γαλαζοαίματος»  που ζητά  τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού…μέσω ενός άκρως ύποπτου παγκόσμιου σχεδίου "μείωσης των ανθρώπων",  που σχεδιάζουν σίγουρα σκοτεινές δυνάμεις «πίσω από την πλάτη»  δισεκατομμυρίων ανθρώπων .

https://youtu.be/9wMMJkk6feY

Ο δούκας , είπε ότι ως εκ τούτου,  η άγρια πανίδα βρίσκεται υπό «τεράστια πίεση», λόγω του υπερπληθυσμού  και ζήτησε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με εντατικά σχέδια εκτάκτου αντιμετώπισης .

Οι «ανησυχίες» του Δούκα απηχούν εκείνες του παππού του,  Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος το 2011 υποστήριζε τον «εθελοντικό οικογενειακό περιορισμό» ως μέσο επίλυσης του υπερπληθυσμού, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη πρόκληση .

Ο Δούκας  κατά την διάρκεια ενός εορταστικού  δείπνου υπέρ της φιλανθρωπίας στο Λονδίνο δήλωσε ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα για να σωθούν ορισμένοι ζωικοί πληθυσμοί.

«Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, έχω δει παγκόσμιους πληθυσμούς άγριων ζώων να μειώνονται κατά περισσότερο από το ήμισυ», δήλωσε ο ίδιος.

Πρόκειται για προεόρτια πιθανών εξελίξεων ή ήταν δηλώσεις της στιγμής ; Ποίος ξέρει όλα  είναι πιθανά. 

Την ίδια στιγμή , ξεκίνησε και προωθείται καμπάνια  εμφύτευσης μικροτσίπ στην νεολαία σε καθημερινές εργασίες , όπως το άνοιγμα της πόρτας μέχρι την χρήση εισιτηρίου στα μέσα μεταφοράς , σε μια ύποπτη σαφώς  προσπάθεια πλασαρίσματος μιας ανίερης μεθόδου στους ανθρώπινους πληθυσμούς, ως κάτι «φυσιολογικό».  

Το «Pause Fest» είναι ένα φεστιβάλ τεχνολογίας και πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, 10 κάτοχοι εισιτηρίων VIP προσφέρθηκαν εθελοντικά να τους εμφυτευθούν  στα χέρια τους τσιπ  Near Field Communication (NFC).

Φυσικά η πράξη τους είχε και την ανάλογη θετική αντιμετώπιση από δεκάδες άλλους νεαρούς που την υποδέχθηκαν ως …πρωτοπορία.

Οι εθελοντές πρόθυμα δέχθηκαν να τους εμφυτευθούν τσιπ NFC  μεταξύ των αντιχείρων τους όχι μόνο για χρήση εισιτηρίων αλλά και για πολλές άλλες εργασίες   .

Αυτά τα τσιπ προγραμματίστηκαν να ξεκλειδώνουν  πόρτες σε σπίτια,  γυμναστήρια, χώρους εργασίας  και να λειτουργούν  ακόμη και ως εισιτήρια δημόσιων μεταφορών.

Κατά τους επόμενους τέσσερις μήνες, οι εθελοντές θα μεταβούν στις  καθημερινές ασχολίες τους , χρησιμοποιώντας τα τσιπ για απλά καθήκοντα όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Φεβρουαρίου, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε ένα πάνελ όπου η εμπειρογνώμονας Kayla Heffernan θα μιλήσει  για το κατά πόσο  τα τσιπ είναι πραγματικά χρήσιμα..στον άνθρωπο, τονίζει το δημοσίευμα .

«Παρόλο που είναι αληθινά τα διαθέσιμα μικροτσίπ είναι σχετικά αβλαβή και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, ξεφορτώνοντας τους ανθρώπους από κλειδιά και πορτοφόλια, ενώ όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορα εξελίσσεται η τεχνολογία», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο αποτελεί σαφώς προϊόν αισχρής προπαγάνδας σε εκατομμύρια ανθρώπους .

Προωθούν στα νέα παιδιά την μέθοδο της εμφύτευσης «ακίνδυνων» φαινομενικά μικροτσίπ με σκοπό να τα εθίσουν στο να δέχονται αυτόν τον άνομο τρόπο , στην καθημερινή ζωή τους.

Ο κίνδυνος πλέον είναι πολύ μεγαλύτερος και η «φωτιά» θα αφιχθεί ταχύτατα και στην Ελλάδα μέσω των δράσεων ΜΚΟ του είδους .

Οι Άγιοι όμως της ορθοδοξίας εδώ και εκατοντάδες χρόνια μας προειδοποίησαν για αυτά που έρχονται και οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση .

Υπενθυμίζουμε μόνο  τον Άγιο Παϊσιο που είχε πει : «σιγά- σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το φακέλωμα , θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα».

Έτσι …ακριβώς γίνεται σήμερα …κάθε ημέρα μέσω «προχωρημένων» τεχνολογικά προγραμμάτων που πλασάρονται ως μοντέρνα τεχνολογία .

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...