Ετοιμάζονται για Καμπούλ! – Εκρηκτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης σε εξέλιξη: Εντοπίστηκε «κονβόι» 10 βαν με προμήθειες για Αναρχικούς από το εξωτερικό

Δημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2017, 2:49 μμ | Ανανέωση: Νοεμβρίου 14, 2017 στις 2:56 μμ

Θρίλερ με σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από «σκοτεινούς κύκλους». Μετά τις οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς που εξέδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, εντοπίστηκαν κονβόι 10 οχημάτων κυρίως «βαν» που μεταφέρουν υλικά (πολεμοφόδια;) για καταλήψεις σε Εξάρχεια και γενικότερα στην Αθήνα. Μήπως κάποιοι ετοιμάζονται για αστικό πόλεμο; Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως ανησυχεί ιδιαίτερα…

Σε ξενοδοχείο στην Κόρινθο παραμένει το κονβόι δέκα οχημάτων κυρίως τύπου «βαν» που φέρεται να μεταφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης σε καταλήψεις στα Εξάρχεια και στο κέντρο της ΑΘήνας αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Στόχος των επιτελών της ΕΛΑΣ είναι πιθανόν να ελέγξουν το περιεχόμενο των δεμάτων που μεταφέρονται ενώ εξετάζονται οι αναφορές ότι την σχετική αποστολή ανθρωπιστικού υλικού οργάνωσαν Γάλλοι αντιεξουσιαστές.

Η μετακίνηση αυτού του κονβόι, με άγνωστες μέχρι τώρα προμήθειες, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιτελείς της ΕΛΑΣ στην λεωφόρο Κατεχάκη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.

Κι αυτό γιατί η χρονική συγκυρία -λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων- προκαλεί περαιτέρω ερωτηματικά.


Υπενθυμίζεται ότι τα οχήματα αυτά εισήλθαν στην χώρα μας, το μεσημέρι της Δευτέρας, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα μέσω του οδικού άξονα Ιωαννίνων -Πατρών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τέτοιου είδους αποστολή «ανθρωπιστικής βοήθειας» προς καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας υπήρξε και τον Μάρτιο του 2017 χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ομως στη συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζονται πολλά ερωτηματικά από τους επιτελείς της ΕΛΑΣ. Γιατί άραγε; Τι γνωρίζουν οι επιτελείς;

Σε πλήρη επιφυλακή –και σε κόκκινο συναγερμό- έχει τεθεί η ΕΛΑΣ ενόψει του τριήμερου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, που κορυφώνεται την Παρασκευή με πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Κορυφαίοι κύκλοι της Κατεχάκη κάνουν λόγο για «την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων», καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, μετά τη σύλληψη του 29χρονου στην πλατεία Αμερικής, την ένοπλη επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση για την 48ωρη άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιείται στην Κατεχάκη η τελευταία σύσκεψη για τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και που θέλουν το σύνολο των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι σε πλήρη επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες. Και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις, πρωτίστως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο.

Η μεγαλύτερη ανησυχία της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μήπως υπάρξει κατάληψη στο Πολυτεχνείο από ομάδες αναρχικών και αριστεριστών που και σήμερα πραγματοποιούν εκδηλώσεις στο χώρο, ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος για επιστροφή σε αυτό μετά το τέλος της πορείας των ομάδων που θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια.

Εκτός από το Πολυτεχνείο, πάντως, ως «υψηλού κινδύνου κτίρια» θεωρούνται η ΑΣΟΕΕ- σε χώρο της οποίας το προηγούμενο τουλάχιστον διάστημα φυλασσόταν η ματωμένη σημαία της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973- το (ανακαινισμένο) Χημείο και η Νομική.

Επιπλέον, αρμόδιες πηγές επισημαίνουν την απουσία των άλλοτε πανίσχυρων πολιτικών νεολαιών που παλαιότερα «επέβαλλαν την τάξη» στα ιδρύματα, αλλά τώρα, «εμφανώς αδυνατισμένες πολιτικά και οργανωτικά υποχωρούν, αφήνοντας το έδαφος ελεύθερο σε αναρχικές οργανώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε σύσκεψη που δεν δημοσιοποιήθηκε, στην Κατεχάκη, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, των πρυτάνεων και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκε το κλείσιμο των σχολών, που όπως κάθε χρόνο θα γίνει την πρώτη ημέρα των εορτασμών, στην προκειμένη δηλαδή περίπτωση αύριο Τετάρτη.

Πληροφορίες για «σχέδιο αποσταθεροποίησης»!

«Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο» τονίζει χαρακτηριστικά ανώτατη πηγή της Κατεχάκη ενώ στην κυβέρνηση έχουν φτάσει πληροφορίες ότι «συγκεκριμένοι κύκλοι» διαθέτουν για το τριήμερο σχέδιο αποσταθεροποίησης», κάτι όμως που δεν είναι δυνατό σε καμία περίπτωση να διασταυρωθεί.

Τέλος, αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στη Χαριλάου Τρικούπη, με περιπολίες μοτοσικλετιστών, ενώ η ΕΛΑΣ προχωρά και σε αγορά θωρακισμένων σκοπιών προκειμένου να τοποθετηθούν έξω ή (κοντά) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η προειδοποίηση και η ανησυχία…

Οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς έδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, με το οποίο καλεί τους πολίτες από το να βοηθούν τους μπαχαλάκηδες μέχρι και να επιτίθενται σε αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα οι εκφραστές του αντιεξουσιαστικού χώρου ζητούν από τους πολίτες:

να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από αστυνομικούς.

να δόσουν πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές.

να πετάξουν μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι.

να βγάλουν έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών.

να προσφέρουν νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά.

να προσφέρουν πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες.

να βγουν στον δρόμο και να συγκρουστούν με αστυνομικούς

να επικοινωνήσουν με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθούν και να συντονιστούν

να συμβάλουν στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει.

να βιντεοσκοπούν τα επεισόδια και να δημοσιοποιήσεις τις βιαιοτήτες των αστυνομικών στο διαδίκτυο (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών).

να εναντιωθούν σε προσαγωγές-συλλήψεις.

να παρατηρούν την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζονται τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές.

να εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια

να συμβάλλουν στα επεισόδια

να οργανωθούν σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσουν τις συλλογικές στρατηγικές της.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ…
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

  • BABIS

   ΑΞΙΟΣΣΣΣ !!!

  • BABIS

   Οι αναρχικοι εννοεις.
   Οι αντιφα πρεπει να ειναι αλλοι.

   • Deadpool_Nikeus

    αναρχικοί, αντιφά….και οι δυο για ΦΑΠΕΣ είναι

  • Γιώργος fs.

   Άξιος αδερφέ ΠΕΥΚΕΣΤΑ!!

  • puaro

   σωστοοος

  • RED OR DEAD

   Άξιος αδελφέ!!!;)

 • Deadpool_Nikeus

  που είναι να μιλήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ??

  (σ.σ. τι να βγει να πει, εκτεθειμένος είναι)

 • Παλιουρας

  Γ@μη.μενα τουρκοσπορα κομπλεξικα ατομα….
  Τραβατε τουρκια να δειτε τη γλυκα της «ελευθεριας» που θελετε να εισαγετε ζωα…
  Στο αποσπασμα ολα τα προδοταρια

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ…………

  • Deadpool_Nikeus

   θα κάνουν κάτι και δεν θα κλαίνε

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ….

    • Deadpool_Nikeus

     αυτές θα τις «εξασφαλίσει» το κυβερνών κόμμα…

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ……

 • Γιώργος fs.

  Ξύλο και μόνο ξύλο χρειάζονται οι αριστεροί μπαχαλάκηδες για να στρωσουν !!!
  Δεν υπάρχει άλλη θεραπεία!!

  • Deadpool_Nikeus

   εν συνεχεία των ανεκδότων με «γιατρούς»

   Ένας μηχανικός αυτοκινήτων άλλαζε ένα πιστόνι όταν ένας περίφημος μεγαλογιατρός, ειδικός στον τομέα μεταμοσχεύσεων καρδιάς πάτησε πόδι στο συνεργείο.

   – Γιατρέ να σου κάνω μια ερώτηση; λέει ο μηχανικός.

   Ο περίφημος καρδιολόγος παραξενεμένος περπάτησε προς την μεριά όπου βρισκόταν ο μηχανικός.

   – Γιατρέ βλέπεις αυτή εδώ την μηχανή, την άνοιξα, της άλλαξα μπιέλες, κυλίνδρους, πιστόνια, δακτυλίδια, βαλβίδες και όταν τελειώσω το δέσιμο θα είναι καλύτερη από καινούργια. Εγώ και εσύ κάνουμε περίπου την ίδια δουλειά, πως γίνεται η αμοιβή μου να είναι ψίχουλα ενώ εσύ να αμείβεσαι πολλά χρήματα;

   Ο γιατρός σκέφτηκε λίγο και με κρυφό χαμόγελο του απαντάει:

   -Προσπάθησε να το κάνεις ενώ η μηχανή δουλεύει…!

  • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

   POOS, min xechname to kamisi !!!…se polles periptoseis to mono farmako !

 • Doctor

  Επιχειρηση σκουπα στα Εξαρχεια τωρα με συμμετοχη του στρατου

  • Deadpool_Nikeus

   θέλει οι στρατιώτες να βγάλουν Βίζα για να μπουν στα Εξάρχεια

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ……

   • Doctor

    Αμα κροταλισουν οι ερπυστριες γμα και βιζες και διαβατηρια

  • Γιώργος fs.

   Πολύ σωστά τα λες DOCTOR.

 • Deadpool_Nikeus

  Σε ένα συνέδριο γιατρών ένας άντρας και μια γυναίκα κοιτάζονται επίμονα. Ο άντρας της προτείνει να πάνε για δείπνο και αυτή δέχεται. Στο εστιατόριο αυτή ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Μετά το φαγητό, το ένα φέρνει το άλλο και το ζευγάρι βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

  Καθώς ζεσταίνονται τα πράγματα, αυτή διακόπτει, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Αφού έγινε ό,τι έγινε, η γιατρός σηκώνεται, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Όταν γύρισε ο γιατρός της λέει:

  – Βάζω στοίχημα ότι είσαι χειρουργός.

  – Ναι, πώς το κατάλαβες;

  – Εύκολο, επειδή πλένεις συνεχώς τα χέρια σου.

  Μετά αυτή του λέει:

  – Βάζω στοίχημα ότι είσαι αναισθησιολόγος.

  – Ναι, πώς το κατάλαβες;

  -Δεν αισθάνθηκα τίποτα!

 • Κων. Συνέσιος

  Συμφωνώντας μὲ τὸν Πευκέστα καὶ διαβάζοντας ἄρθρα γιὰ τὴν σύνδεση ΜΙΤ καὶ ἀναρχοάπλυτων νὰ γνωρίζουμε πὼς ξένες μυστικὲς ὑπηρεσίες χρηματοδοτοῦν
  » ἀντιφασιστικὲς » ὀμἀδες , ὄχι μόνο γιὰ ἀποσταθεροποίηση , ἀλλὰ γιὰ νὰ συσπειρώσουν τὸν κόσμο μὲ » ἐγγύηση » τὸ ἐπίσημο κράτος ….Ποιὸς κερδίζει ἀπὸ αὐτὰ ; Μὰ φυσικὰ ἡ σημερινὴ κυβέρνηση …Σὲ κάθε περίπτωση οἱ μπαχαλάκηδες δὲν δροῦν αὐτόνομα , ῥέει πολὺ χρῆμα πρὸς τοὺς ἀναρχοάπλυτους….

 • Deadpool_Nikeus

  Mια φορά υπήρχε ένας επιστήμονας ο οποίος είχε ανακαλύψει κάτι συγκλονιστικό!

  Έκανε μια διάλεξη για να παρουσιάσει την ανακάλυψη του στον κόσμο.

  Μαζεύονται όλοι για την διάλεξη, και πάνω στο έδρανο υπήρχε ένας βάτραχος.

  – Πήδα, λέει ο επιστήμονας στον βάτραχο.

  Ο βάτραχος πηδάει.

  Το κόβει το ένα πόδι ο επιστήμονας…

  – Πήδα, λέει.

  Ο βάτραχος πηδάει.

  Του κόβει και το δεύτερο πόδι…

  – Πήδα, λέει στον βάτραχο.

  Ο βάτραχος πηδάει.

  Του κόβει και το τρίτο πόδι…

  – Πήδα, λέει στον βάτραχο.

  Ο βάτραχος πηδάει.

  Του κόβει και το τέταρτο πόδι…

  – Πήδα, λέει στον βάτραχο.

  Τίποτε ο βάτραχος.

  – Πήδα! λέει ο επιστήμονας πιο δυνατά…

  Τίποτε ο βάτραχος.

  – Πήδα, λέει φωνάζοντας πια ο επιστήμονας…

  Τίποτε ο βάτραχος.

  – Εδώ ήθελα να καταλήξω, λέει ο επιστήμονας. Aμα κόψουμε και τα τέσσερα πόδια από έναν βάτραχο, ο βάτραχος κουφαίνεται…..!!!

 • Ταξίαρχος

  Αμα ετοιμάζονται για Καμπούλ, τότε καλό ταξίδι.

  • Γιώργος fs.

   Δεν θα μας λείψουν καθόλου!!

 • Κων. Συνέσιος

  Ἕνα πλοῖο γιὰ τοὺς ἀναρχοάπλυτους χρειάζεται, παρόμοιο μὲ τὸ πλοῖο στὸ παρακάτω ἀνέκδοτο :
  Ηταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της. Κάποια στιγμή λοιπόν
  εκεί που «γαργαλιόντουσαν» με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον
  ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
  – Θεέ μου! σκέφτηκε. Κανε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος απ το
  κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο! Κι από μένα, ότι
  ζητήσεις, Θεέ μου, θα το κάνω.
  Δεν προλαβαινει να τελειώσει την σκέψη της κι ακούει μέσα της την φωνή του
  Θεού να της λέει:
  – Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι
  βαρύ… Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να
  πεθάνεις!
  Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα «κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα
  πεθάνω σε τρία λεπτά» και «σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος
  πεθαίνει» και του λέει ΕΝΤΆΞΕΙ!
  Τσουπ! Εξαφανίζεται με μιάς ο άντρας απ το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!
  Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και ο καλός σύζυγος της έκανε ένα δώρο-έκπληξη,
  μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
  – Πάρε το εισιτήριο σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι
  στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!
  Την ημέρα που επιβιβάζόταν η κυρία στο πλοίο, έκλειναν τρία χρόνια της
  συμφωνίας της με το Θεό.
  Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπελαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιός, πιάνει μια
  θάλασσα τρομερή! Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως την γέφυρα του καραβιού και
  τότε αυτή κατάλαβε ότι ήρθε το τέλος της…
  – Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό… Οι άλλες όμως οι
  κακομοίρες, τι φταίνε;
  Και τότε ακούστηκε μια βροντερή ουράνια φωνή:
  – ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΟΥ ΠΉΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΈΨΩ ΌΛΕΣ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΡΆΒΙ!!!

 • Doctor

  Απο πιτσαρια ζητειται παππους με Parkinson για να ριχνει τυρι στα μακαρονια

 • Κυρ Μέντιος

  Γιατί δεν βγάζετε και φειγ βολαν να ρίξετε ώστε να μάθουν όλοι τι προστάζουν τα φυντάνια του σορος?
  Στον βωμό του κλικ όλα γίνονται.

 • Γιώργος fs.
  • Ταξίαρχος

   ερπετόμορφος;

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ…
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ.

  • Ταξίαρχος

   ακυρο απο μενα

  • © Proud to be Greek

   Θα διάβαζε σχόλια εδώ και δίπλα που αποκαλείτε τον Στρατό «φιλιπινέζα των λαθρό» και παρασύρθηκε ο φουκαράς.
   Τον πήρατε στον λαιμό σας___τώρα θα τον ρημάξουν.

 • Deadpool_Nikeus

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   τι εβαλες ρε θηριο!προχτες το ακουγα!

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    και ειναι και η καλυτερη εκτελεση

 • ιωαννης

  ειπα….ο τραμπ ηρθε ελλαδα και τα θελει οοοοοολα…..θελει λιμανια αερεοδρομια οσε και πανω απο ολα θελει >>>>ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  οι ημερες του βρομοτσιπρα εχουν τελειώσει και το τελος του διαγραφετε αιματηρό!…οι Γερμανοί δεν θα τον αθησουν να φύγει ετσι ευκολα …ουτε θα τον αφησουν ζωντανο στα χερια του τραμπ…η γερμανια ειναι λογο οικονομικης ανθρωπιστικης κρίσης και ισλαμοεπιδρομης ΦΟΒΕΡΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΈΝΗ ΣΤΝ ΕΥΡΩΠΗ και ξέρει πως αμα το βρομοσκυλο πεσει στα χερια του τραμπ θα πει πολλα!

  • ιωαννης

   ολα οσοι δεν μπορεσαν να υποστηρίξουν την χρυση αυγη γιατι τους φανηκαμε »
   ακραιοι» ας εχουν παντα και ενα δευτερο ζευγαρι καλτσον στα νεσεσερ τους γιατι αυτα που φοραν θα τα σκισουν στην προσπαθεια τους να διαφυγουν απο τα ισλαμοπηθηκια και τις διαφιρες τρομοκρατικες οργανισεις του συριζα αντιφα ακαβ και σατα …

  • ιωαννης

   βαλτε κανα λαικ ρε φλοροι….αντε ρε κοτες …τελειωσε ο τσιπρας …..αντε μη χεσεστε αλλο …βαλτε ενα λαικ ρε …καντε την επανασταση σας μωρε…και ας ειναι βιρτουλ …αντε λε …ελα ντε…..

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ;

 • © Proud to be Greek

  Υπάρχει αλληλεγγύη στον αναρχικό χώρο σε αντίθεση με τους απανταχού εθνικιστές που όλοι είναι για πάρτη τους και οι υπόλοιποι εχθροί.

  Κατα τ’ αλλα θέλω να βεβαιώσω τους αναρχικούς οτι οι σχολιαστές του 5 μελετούν προσεκτικά την λίστα και κάποιοι έχουν τρέξει ήδη να αγοράσουν Maalox

 • Κυρ Μέντιος

  Δηλαδή έχουν πληροφορίες, ταξίδεψαν, αποβιβάστηκαν και τους περιμένουν να φτάσουν στην Κόρινθο για να ελέγξουν….
  Τέλεια οργάνωση για να μην βρεθεί τίποτα και να τα περάσουν όλα χωρίς πρόβλημα.
  Αυτοί νομίζουν πως έχουν να κάνουν με μ@λ@κες…
  Οι άλλοι (γενίτσαροι εισβολείς αναρχοκομμουνοαπολειφαδια) όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν να κάνουν με πιστοποιημένους μ@λ@κες πραιτοριανούς ή με δικούς τους…

 • firestormLouis

  Εβλεπα ενα ονειρο οτι ο μπαχαλακιδες τα καναν αυτα σε καμια Αμερικη η Καναδα !!!
  Ε ρε τι θα γινοταν αν τολμουσαν να διαταραξουν την κοινη ησυχια !!

  • Γιώργος fs.

   Στην Ελλάδα τους προστατεύει ο Τόσκας…..φίλε Λούη!!😆😆😆

   • firestormLouis

    Απιθανα πραματα!! Σου πεταει Μολοτοφ που εδω Καναδα , θεωρειτε αποπειρα δολοφονιας

    • Genesis

     Ποιος να ριξει μολοτοφ στον Καναδα ρε Λουη?Εκει ολοι ειναι παναγιτσες και ζηταν συγνωμη με το παραμικρο

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      καλά, ας βγει ο Καναδός Τραμπ κι εκεί και θα δούμε

     • Genesis

      Για να βγει Καναδος Τραμπ πρεπει η χωρα να ειναι οτι να ναι.Ο Καναδας ευημερει.Δεν χρειαζονται Τραμπ

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      ναι έτσι ευημερούσε και η Αμερική

     • Genesis

      χααχ ποτε ευημερουσαν οι ΗΠΑ?Με 12 πολιτειες στο χειλος της χρεοκοπιας και 2 χρεοκοπημενες…Με 500000 αστεγους,με 3000000 σισσιτια.Το ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ δεν είναι 5,5% όπως γνωστοποίησε η κυβέρνηση, αλλά 35%, αφού 102 εκατ. Αμερικανοί δεν εργάζονται, περιλαμβανομένων και των 9 εκατ. που λογίζονται ως άνεργοι αλλά και τον 93 εκατ. που τα έχουν παρατήσει και δεν ψάχνουν για δουλειά, αναφέρει ο Business Insider.

     • firestormLouis

      Δες το εργο του Michael Kimino Heavens Gate για να καταλαβεις ποιοι κυβερνουσαν Αμερικη τοτε και τωρα!! Ιρλανδοι!!
      Το Ιρλανδικο κατεστημενο κοντρολαρει τα παντα!Ακομα και σημερα !!
      Ολη την βαρεα βιομηχανια ! Χωρις πρωτες υλες δεν κουναει ρουπι

     • firestormLouis

      Ετσι νομιζεις !!Εδω ο κοσμος εχει Αγγλοσαξωνικα DNA !!Ξερεις τι σημαινει αυτο?Λιγο να τους αφησουν χωρις επιβλεψει αυτα που γινονται Ελλαδα θα φαινοτνται περιπατος!

     • © Proud to be Greek

      (Εχουμε κάνενα νέο απο την Μια??
      Μήπως την απείλησε ξάνα κάνεις??___Πάω να ρίξω μια ματιά)

     • Genesis

      μπες κατευθειαν πορνχαμπ καλυτερα.Το ιδιο ειναι

     • firestormLouis

      Θα σε κατεβασω αλλη φορα βιντεο θα αλλαξεις γνωμη
      Μην ξεχνας Αμερικη Καναδας ειναι μαζεμενα καθε καρυδιας καρυδι !
      Αν τους αφησουν ανξελεγκτους ,ξεχασετο !!

     • Genesis

      Nαι μονο που ΠΟΤΕ δεν θα τους αφησουν γιατι ειναι σοβαρο κρατος και οχι μπανανια.Για να ευημερει ενα κρατος πρεπει να εφαρμοζονται νομοι δικαιοι οχι μονο θεωρητικα αλλα και πρακτικα.Κατι που κανει ο Καναδας.
      ΥΓ.Εψαξα βιντεακια στο yt και »πλακωνονταν» ακροδεξιοι με αντιφα.Ετσι μαλωναμε εμεις στο σχολειο…

     • firestormLouis

      Χαχαχα!Οχι αυτα καλε
      Δεν ξερεις που !
      Αλλη φορα!
      Τωρα ειμαι δουλεια
      Θα δεις που τα καινε και τα σπαζουν ολα !Και καθως πρεπει κοσμος λεμε !
      Οχι πανκς! Εφυγα!

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      δεν έχεις καταλάβει τα βασικά ακόμη…χωρίς παρεξήγηση …αν πριν τρία χρόνια σου έλεγα ότι η Ισπανία θα είχε εσωτερικά θέματα θα με χλεύαζες όπως με την διάσπαση της Τουρκίας, που πλέον είναι αναπόφευκτη για αυτήν…τα κράτη δεν ‘έχουν εχθρούς άλλα κράτη αλλά μια παγκόσμια ολιγαρχία

     • Genesis

      Λαθος.Η Ισπανια και η Τουρκια ηταν παντα ευαισθητες οσον αφορα τα εσωτερικα τους θεματα.Και η Γερμανια μαλλον θα ειναι η επομενη,Αλλα μη το τραβηξουμε αλλο γιατι ξεφυγαμε

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     assault with deadly weapon,felony

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν εφαρμοζεται ο νομος,αυτο ειναι το προβλημα,η ριψη μολοτοφ ειναι κατασκευη εκρηκτικου μηχανισμου,προκληση πυρκαϊας,αποπειρα ανθρωποκτονιας ή σωματικων βλαβων,κανονικα αν εφαρμοστει ο νομος πρεπει να φαει 10 χρονια

     • RED OR DEAD

      Η μολότοφ είναι κατασκεύασμα για ξεκάθαρες τρομοκρατικές ενέργειες Σύγγαυρε και αδελφέ Πολέμαρχε!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εχουμε φαει αρκετες,κοιτα τους ματατζηδες που καιγονται καθε λιγο,οι παλιοι εχουν παθει ανοσια

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   συγγνώμη φίλε μου, αλλά από όταν εκλέχθηκε ο Τραμπ αυτά γίνονται και στην Αμερική….και να είσαι σίγουρος αν εκλεχθεί Καναδός Τραμπ θα γίνουν και στον Καναδά

  • Ετοιμάζουν νέα Δεκεμβριανά λόγω Πούτιν!

  • RED OR DEAD

   Στην Ελλάδα οι αναρχοάπλυτοι μπαχαλάκηδες αποτελούσαν και αποτελούν το αριστερό παρακράτος που μόνο στόχο έχει την βία και την τρομοκρατία…μακάρι να βρεθεί ένας καμικάζι σε μια πορεία να τους θερίσει με ένα αυτόματο!
   ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

   • Οι «μπαχαλάκηδες» είναι πράκτορες της CIA.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    καλην εσπερα αδερφε του αγαπημενου μας λιμανιου!το χω ξαναπει,μεσα σ αυτους ειναι ,αστυνομικοι,πρακτορες δικοι μας,πρακτορες ξενοι και ολοι παιζουν το παιχνιδι τους,οι αστυνομικοι αντλουν πληροφοριες ,οι «δικοι» μας πρακτορες αντιπροσωπευουν το παρακρατος και ποδηγετουν τα βλαμμενα καθε φορα κατα πως και που πρεπει να εκτονωσουν την βλκεια τους και την τεστοστερονη,και οι ξενοι φυσικα για αποσταθεροποιηση κλπ,ολα ειναι εν γνωση της αστυνομιας ,η οποια ,δυστυχως ,δεν μπορει να κανει τιποτα χωρις ανωθεν εντολες,οταν ο μητσοτακης ειχε πει «ειστε το κρατος» τους λιανιζαμε

 • Οι Αμερικανοί – και πιο συγκεκριμένα ο μαϊντανός Πιουριφόι – ξεκίνησαν ήδη τα αντίποινα με την «Ευρυδίκη» και τον «Ορφέα» ο οποίος άρχισε σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνισή του πάνω από το αττικό λεκανοπέδιο.

  Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο «Ορφέας» θα καθήσει πάνω από την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες με πολύ επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα απειλώντας ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

 • Brasidas
 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  Why does the U.S. tolerate Turkey putting American citizens in prison?
  http://world.einnews.com/article/415447474/knx3zsKW71RDG8JU?lcf=jl-Q1KbdMSz3F23W3nI2iA%3D%3D

  • In the case of the legal US administration, then yes.

   • lonewolf47

    From what I’ve have understand there’s only the deep state the legal administration is only a front.

 • ιωαννης

  https://www.pentapostagma.gr/2017/11/στρατηγός-δ-γράψας-η-τουρκία-ο-μεγάλο.html
  λεει ο γραψας¨…
  «Οι ΗΠΑ χρειάζονται ασφαλή ερείσματα στην περιοχή. Η συγκυρία είναι ευνοϊκή για την Ελλάδα, εφόσον θέλει μπορεί να επωφεληθεί της ευκαιρίας και να προσφέρει στις ΗΠΑ τα ερείσματα που έχουν ανάγκη με ισχυρά ανταλλάγματα.»
  μας λεει δηλαδη ..οτι Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΥΠΕΡΔΎΝΑΜΗ USA θα ξεπαστρέψει το γερμανο ελεγχόμενο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…και τονιζω το >>>οικονομικο κατεστημενο<<<
  μια συμβουλη …
  ειμαι βεβαιος οτι πομπολας αλαφουζος και σια ετοίμασαν τις βαλίτσες με άγνωστο προορισμό…
  εγω να τους πω…οτι οπου και να κρυφθούν (δηλ.μοναχο η βερολινο αααχχαχαχααα) ΕΑΝ ΟΙ Η CIA τους κατατάξει σε ομάδα κινδύνου , για την ασφάλεια της Ελλάδας η των συμφερόντων της usa ….(αν δεν το έκαμε ήδη) τοτε καλητερα μην ανοίγετε την πορτα σε αγνωστους!

  • ιωαννης

   στρατηγε Γραψα…
   εαν ο Κυριος θελησει να σε «εκλέξει» …τοτε εμεις οι πατριωτες ΠΑΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ στις ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ διαταγες σου!

   • Genesis

    Aααααμμμμ Ιωαννη…κανενας δεν κουνιεται…Ειτε εν ενεργεια, ειτε εν αποστρατεια.Ολοι ειναι καθισμενοι στα αυγα τους και βολεμενοι

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • No, certainly not – unless you mean the legal US administration which has been overthrown by the reptilian «Deep State».

   • Brasidas

    Πιστεύεις στους ρεπτιλιαν??

    • Δεν είμαι και ο μόνος.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     και γω τα κοροϊδευα μεχρι προσφατα αλλα δυστυχως…….δεν ειμαστε μονοι

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  ΕΛΑΤΕ ΜΠΡΕΕΕ ΤΟΥΡΚΟΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ*ΛΟ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑ*ΛΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.
  «ΜΕΧΡΙ το 2023, ΔΗΛΑΔΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, θα… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με ΟΛΟΥΣ»!!!
  http://kontasas.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%87%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%bf-2023-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b7-100-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bb/
  Με ένα βαρυσήμαντο από πολλές πλευρές άρθρο του στην τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, ο αρθρογράφος και στενός φίλος του Ερντογάν, ο İbrahim Karagül, προανήγγειλε ότι με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, το 2023, θα έχουν κλείσει όλα τα εκκρεμή εθνικά θέματα και θα ολοκληρωθεί η νέα Τουρκία, τα όρια της οποίας όπως φαίνεται θα εκπληρώνουν τις προσδοκίες του Misak i Milli, δηλαδή του τουρκικού Εθνικού Συμβολαίου το οποίο έχει ανασύρει από την ιστορία ο ίδιος ο Ερντογάν.
  http://kontasas.gr/wp-content/uploads/2017/11/1647-660×330.jpg

 • American Kotal
 • Genesis

  Sigurdsson εισαι δω?

  • Μη μου πεις πως θα ενεργοποιήσουν το ηφαίστειο Bárðarbunga!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   παρων!!!!!!!!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   οι βαρβαροι εφτασαν να μας βαζουν τα γυαλια,αυτο ξερω να πω,κατα τ αλλα τους λεμε και κουτοφραγκους,αλλα την τσαπου εμεις την τρωμε

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  ΜΠΡΕΕΕΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;;
  Δεν «πετάει» το εκπαιδευτικό βασικού σταδίου της ΠΑ
  https://www.ptisidiastima.com/t41-replacement-upset/
  https://i1.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2017/11/T41PA.jpg?ssl=1

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • Γατονι

   καλα πάμε, το 2060 λέει θα είμαστε στο 275% του ΑΕΠ.

  • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

   https://www.rt.com/shows/keiser-report/409806-episode-max-keiser-1149/
   Σε αυτο το επεισοδιο της εκπομπης Keiser Report, με τον Max Keiser (part-time stock broker in the 1980s) και την Stacy Ηerbert, ο Μax κανει μια προβλεψη οτι το UK μεσα στα επομενα 5 χρονια το πολυ θα εχει αναγκαστει να δανειστει απο τον IMF λογο χρεωκοπημενων τραπαζων οπως η RBS (Royal Bank of Scotland), η Lloyds, kai κανα 2 ακομα …

  • Βήρυλλος
 • Γατονι

  Δε μας νοιάζει, ο σερίφης-Ρομπέν του Νότιγχαμ μοιράζει 300ευρα και αυτό είναι που μας καίει

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • Γατονι

  Αντί να μοιράζει δωράκια, ο Τσίπρας έπρεπε να ρίξει το χρήμα σε δημόσιες επενδύσεις μπας και πάρει μπροστά η οικονομία. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, πρώτα απ’όλα είναι τα ψηφαλάκια και μετά όλα τα άλλα και κάπου στο βάθος τι θα κάνει στο μέλλον αυτή η χώρα.

 • Spyros Spyropoulos

  Εχει να γινει το σωσε φετος…..ο σωζων εαυτον σωθητω! Ας ελπισουμε μονο να μην εχουμε επαναληψη οσων εγιναν το 2008………..

 • Assurbanibal

  Το τέλος του άρθρου που περιγράφονται όλα αυτά που ζητούν οι ¨αντιεξουσιαστές» απο τους κατοίκους των Εξαρχείων είναι όλα τα λεφτά!

  Να δόσουν πρόσβαση στην ταράτσα, να πετάξουν μια άδεια γλάστρα κλπ κλπ.

  Εγώ θα τα πέταγα όλα στην κεφάλα τους κι ας με πήγαιναν μέσα.

 • pentapostagma

  νθ ΓΙΑ πολύ ερντο-μαστούρα…

 • μαντροσκυλο

  πηγα κορινθο σημερα , για 200 χλμ πατρα-κορινθος 22ευρω διοδια παλια ειχαμε 2διοδια αλλα λογο τσιπρα δεν πληρωνω μας εβαλε αλλα 2, ειδα στο προηγουμενο θεμα την ανατιναξη των τουρκων και ηρεμησα λιγο

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ελα ρε και δεν ηρθες να πιουμε κανα κρασι?στον ισθμο ειμαι,το λινκ που σουστειλα τοδες?

 • TheELLINAS1 .

  Καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι !!!
  Από ότι δείχνουν τα πράγματα με τους λεβέντες που διαφεντεύουν την ζωή μας δεν πρόκειται να δούμε άσπρη ημέρα, λέει ο αρθρογράφος ανησυχούν στην Κατεχάκη και λοιπών ?? Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν , άρχισαν να προετοιμάζονται ? να πάρουν μέτρα να προφυλάξουν τον πολίτη και την περιουσία του ? μα ασφαλώς όχι τι μέτρα να πάρουν που τρείς λαλούν και δυο χορεύουν , ένα τρίτο από αυτούς ασχολείται με τον συνδικαλισμό , ένα τρίτο σήκωσε την σημαιουλα με τα χρώματα και μένει και ένα τρίτο που προσπαθεί να κρατήσει το σώμα εν ζωή με απαρχαιωμένο υλικό ,αμάξια μηχανές ,γιλέκα ασφαλείας, είναι γνωστοί όλοι αυτοί οι αναρχοκατσαπλιαδες τους γνωρίζουν γιατί δεν οργανώνουν μια επιχείρηση σκούπα να ξεβρομισουν την πόλη ??? Εάν κάνουν μια τέτοια κίνηση πιστεύω πως η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη, άντε γιατί μας τα παρα πρηξανε οι επαναστάτες του κοlου !!! Το καλύτερο το αφήνω για τελευταίο τα συμπεράσματα δικά σας !!
  ( η ΑΣΟΕΕ- σε χώρο της οποίας το προηγούμενο τουλάχιστον διάστημα φυλασσόταν η ματωμένη σημαία της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 )

 • Βήρυλλος

  Για πολλοστή φορά θα παρακαλούσα το σάιτ σας να σταματήσει τους αναρχικούς να τους ονομάζει με τον ίδιο χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν και οι αριστεροί που τους λέει «αντιεξουσιαστές».

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

 • LegendofPersia

  Και ο μπούφος ο παπαδάκης σήμερα το πρωϊ στον Αντ1 έκανε αστειάκια με τις οδηγίες του ινδυμεδια!!!!!

 • Sakis Nikolaou

  ελλαδαεμπατε σκυλια κι αλεστε, –

 • GyoR

  Αναρχικοί από τα lidl .ποντάρουν στην μάζα.Οι χειρότεροι φλώροι ( ζήτω συγνώμη από τα όμορφα πουλιά) που έχω γνωρίσει.Όπου δείτε αναρχικό σαπίστε τον στο ξύλο.Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα.

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας
  • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

   Δυστυχώς, άργησες 44 χρόνια. Τώρα, έχουμε άλλη «ηρωίδα», την Ηριάννα.