Αρχείο

Εβραίος ραβίνος Ben Artzi: «Πολύ σύντομα ο Μεσσίας θα αποκαλυφθεί σε όλους»-Τι ετοιμάζει εναντίον των Χριστιανών και βιάζεται η ΝΤΠ

Ο Εβραίος  ραβίνος Nir Ben Artzi, γνωστής φήμης  μυστικιστής ραβίνος  της Καμπάλα προέβη σε μια αποκάλυψη σε ισραηλινά ΜΜΕ,  προβλέποντας ότι η ταυτότητα του «Μεσσία» ( που αναμένουν οι Εβραίοι)  θα αποκαλυφθεί στο  εγγύς μέλλον, δίνοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα εμφανιστεί στην γη .

«Ο «Μεσσίας» βρίσκεται σε δουλειά αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο ραβίνος Μπεν Αρτζί σε κήρυγμα…«Εβραίοι, να είστε ευτυχισμένοι! Πολύ σύντομα, ο «Μεσσίας» θα αποκαλυφθεί σε όλους!».

Ο ραβίνος μπήκε σε λεπτομέρειες, εξηγώντας πώς θα συμβεί αυτό.

«Ο  ευλογημένος δημιουργός , θα έρθει στους ραβίνους μέσα σε ένα  όραμα και θα τους ενημερώσει ποιόν  επέλεξε ως  βασιλιά Μεσσία», προέβλεψε ο ίδιος . «Ο Δημιουργός θα τους γράψει ακριβώς, αυτόν που  επέλεξε», συνέχισε .

«Θα υπάρξει μια κίτρινη κάρτα και ιερά γράμματα που θα γράφονται σε μια περγαμηνή (Τορά), όπου θα αναφέρεται στην  Αραμαϊκή γλώσσα ποιος θα είναι ο επερχόμενος  βασιλιάς Μεσσίας», τόνισε ε ο ραβίνος.

Η αραμαϊκή δεν μιλιέται  πλέον, αλλά είναι η γλώσσα του Ταλμούδ (προφορικός νόμος).

«Τότε, δεν θα έχουν άλλη επιλογή και θα τον αναγνωρίσουν ως  βασιλιά Μεσσία. Από ψηλά θα τους πει, «η επιλογή είναι στα χέρια σας». Είτε θα ακολουθήσετε τον Δημιουργό του κόσμου..είτε  θα πάθετε  μεγάλο κακό   μέχρι να το αποκαλύψετε και να το πείτε στο λαό του Ισραήλ », δήλωσε ο ραβίνος Ben Artzi.

«Τότε θα ακολουθήσουν τις οδηγίες που ορίζονται στο όραμα  και θα αναγνωρίσουν ποιος είναι ο βασιλιάς  Μεσσίας», τόνισε ο ραβίνος.

Ο ραβίνος Ben Artzi εξήγησε γιατί ο Θεός επέλεξε αυτόν τον συγκεκριμένο χρόνο για να αποκαλύψει τον Μεσσία.

«Ο Δημιουργός δεν μπορεί πλέον να περιμένει ενώ παρακολουθεί τα δεινά των Εβραίων στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Η δυστυχία τους είναι ιδιαίτερα μεγάλη , αφού το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός, που έχει επιλεγεί από τον ίδιο και είναι ευλογημένος», δήλωσε ο Rabb Ben Artzi.

Ο ραβίνος δεν απέκλεισε τους μη-Εβραίους από αυτή τη σύντομη-αποκαλυφθείσα διαδικασία. Σε μια αποκλειστική απάντηση στο News Breaking Israel, ο  Ben Artzi εξήγησε το ρόλο των χριστιανών στην εποχή του Μεσσιανισμού.

«Στην αρχή του Χριστιανισμού υπήρξε ένα σχίσμα ανάμεσα στους Εβραίους»είπε  ο ραβίνος. ( Από την παρουσία του μοναδικού σωτήρα Ιησού Χριστού και του Χριστιανισμού που ποτέ δεν αποδέχθηκαν οι Εβραίοι).

«Έτσι ορισμένοι Εβραίοι ακολούθησαν τον δρόμο του Χριστιανισμού. Επομένως, υπάρχουν και σήμερα μεταξύ μας  εκείνοι που έχουν τη σπίθα του Ιουδαϊσμού στην ψυχή τους και στο πνεύμα τους. Αυτοί  έχουν μια συγγένεια με τον Ιουδαϊσμό και μια αγάπη για τους Εβραίους που θα ξυπνήσει  καθώς ο «Μεσσίας» θα μας  προσεγγίσει», είπε .

Ο ραβίνος Ben Artzi είχε όμως και μια άσχημη προειδοποίηση για τους Εβραίους που ζουν εκτός του Ισραήλ, λέγοντάς τους ότι από τότε που ο «Μεσσίας» θα  αποκαλυφθεί, είναι τώρα η ώρα να γυρίσουν  στο Ισραήλ.

«Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο την ελεύθερη επιλογή για να συνδεθεί πρόθυμα με τον Θεό και με τη γη του Ισραήλ», δήλωσε ο Ραβίνος Μπεν Αρτζίι στο Breaking Israel News. «Αν πιστεύουν πραγματικά στο Θεό, θα έρθουν από τη δική τους ελεύθερη βούληση», κατέληξε ο ραβίνος.

«Ιδού, στέλνω τον αγγελιοφόρο μου να καθαρίσει τον δρόμο μπροστά Μου και ο Κύριος τον οποίο αναζητάτε θα έρθει ξαφνικά στο Ναό Του. Όσο για τον άγγελο της διαθήκης που επιθυμείτε, αυτός έρχεται ήδη», Μαλαχί 3: 1 (  Γραφή Ισραήλ) αναφέρει το άρθρο .

Ο ραβίνος Ben Artzi τόνισε ότι η επικαιρότητα έχει καταστεί σαφής από τα σημερινά γεγονότα προκειμένου να φέρει τους Εβραίους πίσω στο Ισραήλ.

«Υπάρχουν μεγάλα σημάδια που δείχνουν ότι είναι καιρός να επιστρέψουμε: αυξανόμενος αντισημιτισμός, σημάδια στη φύση, παγκόσμιες πολιτικές συγκρούσεις», ανέφερε ο Καμπαλιστής ηγέτης.

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Σε όλα αυτά, η χώρα του Ισραήλ προστατεύεται εμφανώς. Όποιος βλέπει τα σημάδια θα καταλάβει και θα έρθει αμέσως στο Ισραήλ ».

Το σχέδιο όλων αυτών αφορά όλες τις θρησκείες που υπάρχουν σήμερα , τις οποίες θα προσπαθήσουν  ανεπιτυχώς να τις οδηγήσουν στον οικουμενισμό αλλιώς δεν θα μπορέσει να λάβει χώρα το σχέδιο αυτό των Εβραίων.

Για αυτό και τώρα προετοιμάζεται για παράδειγμα και η σύγκρουση Σιιτών και Σουνιτών ( Σ.Αραβία-Ιράν) για να διασπαστεί ξανά το Ισλάμ .

Όταν κάνουν όμως σχέδια όλοι "αυτοί" …ο αληθινός και μοναδικός Θεός «γελάει» σίγουρα,  διότι αυτός έχει τα δικά του σχέδια τα οποία θα λάβουν πραγματικά χώρα και θα συγκλονίσουν τον κόσμο που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή .

Έτσι για  όλα αυτά που παρουσιάζονται στις ημέρες μας …μια θα πρέπει να είναι η επίκληση μας «Ιησούς Χριστός νικά και …όλα τα κακά σκορπά».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...