Κόσμος

Τρομακτικός «αποχαιρετιστήριος» ελιγμός από τον πιλότο της τελευταίας πτήσης της χρεοκοπημένης Air Berlin (βίντεο)


Μπελάδες ενδεχομένως να έχει πιλότος της χρεοκοπημένης Air Berlin, εξαιτίας επεισοδιακού ελιγμού στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το γερμανικό TheLocal, το αεροπλάνο κατεγράφη σε βίντεο να κατεβαίνει για να προσγειωθεί, με παρατηρητές να σημειώνουν ότι ήταν ακόμα σε μεγάλο ύψος. «Είναι πολύ ψηλά, είναι πολύ ψηλά» ακούγεται κάποιος να λέει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, το τζετ, στο οποίο επέβαιναν 200 άτομα, παίρνει μια απότομη αριστερή στροφή, περνώντας γύρω από το τέρμιναλ και επιστρέφοντας στον ουρανό.

Επρόκειτο για την τελευταία υπερατλαντική πτήση της Air Berlin, η οποία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον Αύγουστο. Η γερμανική αρμόδια αρχή (LBA) διερευνά το περιστατικό, επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία, η οποία τόνισε πως υποστηρίζει πλήρως το έργο της. Παρόλα αυτά, υπογράμμισε πως ο ελιγμός είχε εγκριθεί από τον πύργο ελέγχου.

Εν τέλει το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και κανείς από τους επιβάτες δεν εξέφρασε παράπονα, τόνισε η Air Berlin.
https://www.youtube.com/embed/M-bZaghb1CU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...