Αθλητισμός

Που είναι το κράτος; Ακόμα σε αποθήκη προπονείται η «χρυσή» Άννα Κορακάκη

Σε μια παλία αποθήκη που δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προπονείται προετοιμάζεται ακόμα η Άννα Κορακάκη παρά το σάλο που προκλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για το... αχούρι στο οποίο είχε τότε προετοιμαστεί.

 

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στην Κίνα και να επιστρέψει με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.

Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσο, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».
Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολίας που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου στο Νέο Δελχί.

Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...