ΗΠΑ

Κροταλίζουν AK-47 στις ΗΠΑ: Ποιοι ετοιμάζουν εσωτερική εξέγερση; Τα περίεργα παιχνίδια με τη FEMA

Πολλά και κυρίως περίεργα πράγματα λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και όλα έχουν σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ και την πολιτική του η οποία δεν είναι αρεστή σε πολλούς και «διάφορους».

Σύμφωνα με πολλά το τονίζουμε αυτό , αμερικανικά ΜΜΕ , η οργάνωση Antifa φέρεται ότι σχεδιάζει έναν νέο γύρο εθνικών ταραχών στις 4 Νοεμβρίου ως μέρος ενός σχεδίου για την έναρξη μιας  «εμφύλιας εξέγερσης » που θα οδηγούσε ενδεχομένως  στην ανατροπή της κυβέρνησης  του Τραμπ.

https://youtu.be/ktrh9sJPGDI

Τα μέλη της οργάνωσης αυτής  σκοπεύουν να «συγκεντρωθούν μαζικά στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων και των μεγαλουπόλεων σε ολόκληρη τη χώρα» με την ελπίδα να δημιουργηθεί νέα δυναμική για πολιτικές αναταραχές που δεν οδηγούν σε τίποτα λιγότερο από την άμεση ανατροπή του νυν αμερικανικού καθεστώτος, αναφέρει το άρθρο .

«Η διαμαρτυρία μας πρέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα αλλά και τη νύχτα από πολλές εκατοντάδες χιλιάδες και στην συνέχεια εκατομμύρια κόσμο,  αποφασισμένο να δράσει  για να σταματήσει τον σοβαρό κίνδυνο που θέτει το καθεστώς Τραμπ / Πενς  στον πλανήτη  ζητώντας  από το καθεστώς να αποσυρθεί άμεσα από την εξουσία », αναφέρει  μια πρόσκληση για δράση στην ιστοσελίδα RefuseFascism.

Σε άλλη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Επαναστατικής Κομμουνιστικής Επιτροπής καθίσταται  σαφές ότι η οργάνωση Antifa δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει την εκλογική αλλαγή από τους Δημοκρατικούς, και θα συμμετάσχει σε έναν «άγριο αγώνα» με βάση τα σχέδια που περιγράφονται σε ένα βιβλίο του Bob Avakian, για το Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο ονομάζεται «ο Εμφύλιος Πόλεμος».

Η οργάνωση αυτή υποστηρίζει ότι «φροντίζει για το μέλλον της ανθρωπότητας και του ίδιου του πλανήτη», χρησιμοποιώντας  συνήθως υστερική ρητορική που σε συνδυασμό με τη βίαιη τακτική της Antifa αποτελεί  βαθιά αιτία για ανησυχία στις αρχές  επιβολής του νόμου των ΗΠΑ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ακτιβιστές μπλόκαραν τον αυτοκινητόδρομο 101 στο κέντρο του Λος Άντζελες, κρατώντας πλακάτ  που ανέφεραν «η 4 Νοεμβρίου έρχεται» .

https://youtu.be/RmNz2jGzsDA

Η δραστηριότητα της αναρχικής /αριστερής οργάνωσης έχει  προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία, δεδομένων των αποκαλύψεων ενός βίντεο από τον δημοσιογράφο Steven Crowder και την ομάδα του, στο οποίο τα μέλη της Antifa θεωρούν ότι σχεδιάζουν βίαιες επιθέσεις, δίνοντας  αιχμηρά αντικείμενα με τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν τυφέκια  AK-47.

Ο όρκος των μελών της Antifa για την ανατροπή της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τη βίαιη τακτική τους είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει  ανησυχία μεταξύ των ομοσπονδιακών αρχών που είναι υπεύθυνες για την παρακολούθηση της εγχώριας τρομοκρατίας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα αποκαλύφθηκε ότι το αμερικανικό Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας έχει αρχίσει τυπικά να χαρακτηρίζει τις δραστηριότητες της οργάνωσης Antifa ως «εγχώρια τρομοκρατική βία», ενώ το DHS του New Jersey τοποθετεί  ομάδα στον ιστότοπο του με την ονομασία «εσωτερική τρομοκρατία».

Την ίδια στιγμή εντελώς «τυχαία», οι  αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Καταστροφών της γνωστής FEMA  φέρονται να «σκέφτονται να κάνουν αλλαγές» στην  έως τώρα πολιτικής τους, η οποία απαγορεύει στις  εκκλησίες, τις συναγωγές και τα τζαμιά να λαμβάνουν οικονομικές ενισχύσεις  την ανοικοδόμηση τους μετά από φυσικές καταστροφές  που δίδονται συνήθως σε  μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία διαχείρισης έκτακτης ανάγκης ζήτησε την καθυστέρηση δύο μηνών σε μια δίκη σχετικά με αυτήν την πολιτική, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην κυβέρνηση Τραμπ  να επανεξετάσει τη θέση της, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσαν την Παρασκευή.

https://youtu.be/RsCURlNa5ik

Τρεις εκκλησίες  του Τέξας που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Harvey τον περασμένο μήνα αναγκάστηκαν μηνύσουν  την FEMA με σκοπό να σταματήσει την  διάκριση εις βάρος των θρησκευτικών οργανώσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες.

«Αν και οι ενάγοντες  δεν γνωρίζουν ποιες αλλαγές  θα προκύψουν από αυτήν την αναθεώρηση, υπάρχει η πιθανότητα η FEMA να υιοθετήσει τελικά αυτές τις αλλαγές» που θα μπορούσαν να τερματίσουν την δίκη», δήλωσε ο  Kari D'Ottavio,  δικηγόρος της κυβέρνησης μιλώντας   την Παρασκευή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Χιούστον .

Η  FEMA σε  ανακοίνωση καλεί όλες τις θρησκευτικές οργανώσεις να υποβάλουν αίτηση για βοήθεια λόγω ομοσπονδιακών καταστροφών, χωρίς να αναφέρει ότι ο οργανισμός σχεδίαζε να επανεκτιμήσει την πολιτική του για την απαγόρευση των εκκλησιών από τις περισσότερες ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις καταστροφών.

"Είναι ψεύτικα νέα", δήλωσε ο Daniel Blomberg, δικηγόρος των εκκλησιών του Τέξας, σε συνέντευξή του σχετικά με την ανακοίνωση  της FEMA. "Τίποτα δεν άλλαξε", είπε, σημειώνοντας ότι η ανακοίνωση συνδέεται με τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής που εμποδίζουν την ομοσπονδιακή βοήθεια σε θρησκευτικές οργανώσεις.

"Οι εκκλησίες στο Τέξας θα πρέπει να έχουν δικαίωμα αποζημίωσης από τα Ταμεία Αρωγής της FEMA για την παροχή βοήθειας ως  θύματα του τυφώνα Harvey (όπως και άλλοι)", τουίταρε ο Τραμπ στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό ήταν ευχή , τίποτε άλλο.

Για τον ίδιο λόγο , ο ναός του Αγ.Νικολάου στους δίδυμους πύργους που καταστράφηκε το 2001 , ξαναχτίζεται  από το 2016 με ευθύνη της  ελληνορθόδοξης εκκλησίας , χωρίς καμία αποζημίωση από το αμερικανικό κράτος .

Πολλοί εκτιμούν ότι παίζονται  πολλά και διαφορετικά παιχνίδια στις ΗΠΑ με στόχο την εξουσία και την εφαρμογή της νέας τάξης πραγμάτων .

Η ουσία είναι ότι πολλά και κυρίως περίεργα πράγματα λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ αυτήν την περίοδο  , ενώ πολλοί εκτιμούν «άσχημα φαινόμενα» να λαμβάνουν χώρα το επόμενο διάστημα.    

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...