ΗΠΑ

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, τουίταρε πως ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και δέχτηκε κριτική

Δύο αεροπορικές βάσεις στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βόρεια Ντακότα και στο Μιζούρι τσακώνονταν μέσω Twitter για το ποιος την έχει… καλύτερη. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι οι διαχειριστές των σελίδων τσακώνονταν για το ποιος στόλος είναι καλύτερος.

Τότε λοιπόν επενέβη η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, επίσης μέσω Twitter και έβαλε χέρι στις δύο βάσεις γράφοντας αρχικά στον λογαριασμό του πως «εάν δεν τα πάτε καλά μεταξύ σας ο Άγιος Βασίλης δεν θα σας φέρει τίποτα φέτος γιατί… απλά δεν υπάρχει».

Αυτό το tweet προξένησε πλήθος αντιδράσεων από χρήστες οι οποίοι κατηγορούσαν τους διαχειριστές για ασοβαρότητα αλλά και πως δίνει το κακό παράδειγμα στα παιδιά.

Με νέο tweet λοιπόν Πολεμική Αεροπορία αναγκάστηκε να μαζέψει την προηγούμενη δήλωσή της γράφοντας εκ νέου πως «Ο Άγιος Βασίλης φυσικά και υπάρχει απλά θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να βάλουμε σε “τάξη” τις δύο βάσεις».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...