Κοινωνία

Αλβανός οδηγός εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή και επιχείρησε να το σκάσει από την αστυνομία

Διπλά... ασυνείδητος αποδείχθηκε ένας 43χρονος Αλβανός που προκάλεσε τροχαίο με θύμα ένα μοτοσικλετιστή στην Πάτρα, καθώς δεν αρκέστηκε να εγκαταλείψει αβοήθητο τον τραυματία και να εξαφανιστεί, αλλά προσπάθησε να το σκάσει και όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί!

Το απόγευμα της Κυριακής, ο δράστης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. Κατάφερε, όμως, να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και να τον δώσει στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες.

Άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν να εντοπίσουν λίγο αργότερα τον ασυνείδητο αλλοδαπό, αλλά όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του εκείνος τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη! Τελικά, βρέθηκε με χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και απείθεια, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...